Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Live Speciál: Iron Man

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Myslím, že už pri Iron Manovi sa im v podobe Roberta Downeyho jr. podaril čo sa týka castingu husársky kúsok. Keď si tak vezmeme, väčšine postáv vybrali typologicky presne tých hercov/herečky, ktorým tie roly padli ako uliate a neviem si na ich mieste predstaviť nikoho iného.
Chlapci skvelý diel, ďakujem. A že vám nadávajú do Marvelzone? Tak nech, mňa tie filmy tiež bavia 8)
718369
Myslím, že už pri Iron Manovi sa im v podobe Roberta Downeyho jr. podaril čo sa týka castingu husársky kúsok. Keď si tak vezmeme, väčšine postáv vybrali typologicky presne tých hercov/herečky, ktorým tie roly padli ako uliate a neviem si na ich mieste predstaviť nikoho iného. Chlapci skvelý diel, ďakujem. A že vám nadávajú do Marvelzone? Tak nech, mňa tie filmy tiež bavia *8)*
1 0
reagovat
Pecka chalani - kvôli tomuto som si práve pozrel po rokoch prveho Ironmana a prvých Avengerov :D je to velka nostalgia oproti tomu ako je to relativne mlade filmy :D Super špeciál diky!!
716462
Pecka chalani - kvôli tomuto som si práve pozrel po rokoch prveho Ironmana a prvých Avengerov *:D* je to velka nostalgia oproti tomu ako je to relativne mlade filmy *:D* Super špeciál diky!!
1 0
reagovat
Tak to dneska bodlo!
716360
Tak to dneska bodlo!
0 0
reagovat
reaguje na: Joker_George
Natočené je to před třemi týdny, ale třeba ilustrační záběry, kterými je to prokládáno, ty jsem stříhal předevčírem, takže třeba ten úplně poslední záběr, ten jsem samozřejmě přidával už s jistým vědomím. :)
716351
Natočené je to před třemi týdny, ale třeba ilustrační záběry, kterými je to prokládáno, ty jsem stříhal předevčírem, takže třeba ten úplně poslední záběr, ten jsem samozřejmě přidával už s jistým vědomím. *:)*
716343
9 0
reagovat
reaguje na: Adasin
Na hrnky jsem se ptal já a ty co má Hlad už nejsou. Jen ty co má Karel. :D 

Jinak já Iron mana viděl úplnou náhodou, v sobotu večer jsem někomu vypaloval DVD s tím filmem a nějak mě to zaujalo a mrkl na to:D a dneska v práci jsem si, nevím proč, vzpomněl na IM 3. Tak si asi dám opáčko celé trilogie:+
716345
Na hrnky jsem se ptal já a ty co má Hlad už nejsou. Jen ty co má Karel. *:D*  Jinak já Iron mana viděl úplnou náhodou, v sobotu večer jsem někomu vypaloval DVD s tím filmem a nějak mě to zaujalo a mrkl na to*:D* a dneska v práci jsem si, nevím proč, vzpomněl na IM 3. Tak si asi dám opáčko celé trilogie*:+*
716342
1 0
reagovat
A to jste měli vážně celé video hotové před Endgame, nebo se vám povedlo ten závěr trefit? :D
716343
A to jste měli vážně celé video hotové před Endgame, nebo se vám povedlo ten závěr trefit? *:D*
0 0
reagují: imf
reagovat
Vážně moc díky za tenhle speciál! :+ Iron Man je ten film, který mě přivedl k filmům, díky němu se z filmů stala moje největší záliba. Přivedl mě i ke komiksům jako takovým. V kině jsem ho bohužel neviděla, poprvé jsem na něj narazila až v televizi, takže doufám v nějaký re-release v kinech.

Po zhlédnutí speciálu jsem si uvědomila, že jste nezmínili Terrence Howarda, který po jedničce od Marvelu odešel a v roli Rhodeyho ho nahradil Don Cheadle. Četla jsem, že prý kvůli penězům, nebo v tom bylo ještě něco?

P.S. Kde se dají sehnat ty hrnky, co měli Mr.Hlad s imfem? ;) Myslím, že už to tu někdy bylo, ale nevzpomenu si, kde?
716342
Vážně moc díky za tenhle speciál! *:+* Iron Man je ten film, který mě přivedl k filmům, díky němu se z filmů stala moje největší záliba. Přivedl mě i ke komiksům jako takovým. V kině jsem ho bohužel neviděla, poprvé jsem na něj narazila až v televizi, takže doufám v nějaký re-release v kinech. Po zhlédnutí speciálu jsem si uvědomila, že jste nezmínili Terrence Howarda, který po jedničce od Marvelu odešel a v roli Rhodeyho ho nahradil Don Cheadle. Četla jsem, že prý kvůli penězům, nebo v tom bylo ještě něco? P.S. Kde se dají sehnat ty hrnky, co měli Mr.Hlad s imfem? *;)* Myslím, že už to tu někdy bylo, ale nevzpomenu si, kde?
2 0
reagují: NiChoLai
reagovat

Díky

Moc děkuju za speciál, strašně jsem dostal chuť se na min. všechny díly Iron Mana podívat znovu, ne-li na celé MCU. Imfova závěrečná řeč skvělá :) 
716329
Moc děkuju za speciál, strašně jsem dostal chuť se na min. všechny díly Iron Mana podívat znovu, ne-li na celé MCU. Imfova závěrečná řeč skvělá :) 
Díky
2 0
reagovat
reaguje na: Shimpy
Ne, točili jsme to ještě před projekcí. Sami jsme nevěděli, co nás čeká. 
716296
Ne, točili jsme to ještě před projekcí. Sami jsme nevěděli, co nás čeká. 
716295
4 0
reagovat
Pokud jsem ještě neviděl Endgame, mám se bát spoilerů v tomto speciálu?
716295
Pokud jsem ještě neviděl Endgame, mám se bát spoilerů v tomto speciálu?
0 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se