Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live Speciál: Iron Man


ikona
imf
avengersdisneyiron manjon favreaukevin feigemarvelmz livemz speciálrobert downey jr.stan lee
Po Endgame se ohlížíme za první čistokrevnou marvelovkou. Co dal Tony Stark světu? 

Většinou vzpomínáme na podstatně starší filmy, ale ono se těch necelých jedenáct let zdá být sakra dlouhých, když do nich naskládáte víc než dvě desítky filmů. Iron Man se zdá být vzdálenou minulostí, jeho hvězdám za kamerou i před kamerou už se začínají objevovat šediny, ale přesto ho asi většina z nás zažila v kinech. My se dnes podíváme do zákulisí příprav, ale hlavně hluboko do devadesátek, kdy se komiksová horečka teprve chystala a Marvel stihnul rozdat většinu svých licencí. Jak se točily komiksy tenkrát a jak se točí dneska? Náš hodinový speciál vám o tom poví úplně všechno.

 

A samozřejmě budeme řešit i natáčení Iron Mana, humbuk kolem riskantního marveláckého plánu, ale i povedený marketing a základy, které tahle neuvěřitelná mašina položila pro všechny nadcházející filmy. Neohlížíme se za MCU jako takovým, to by vydalo na podstatně delší materiál. Nevylučujeme, že se k některým marvelovkám v budoucnu (vzdáleném budoucnu) nevrátíme detailněji, ale tuhle oslavu Tonyho Starka a do jisté míry skromných začátků jedné z nejmocnějších hollywoodských frančíz jsme si prostě nemohli nechat ujít. Slavte s námi ve videospeciálu, nebo prostřednictvím pocastu na PodbeanSpotify nebo iTunes. A můžete nás i ohodnotit na ČSFD.

Hlavně si nezvykejte na ty hodinové stopáže, protože ve střižně si z toho vždycky trháme zbytek vlasů, co nám ještě zůstal. A pak se stejně sejdeme ve studiu a začneme mluvit o nějaké další legendě, která si prostě zaslouží všechny detaily. A je to tam zase. Tím vám nic neslibujeme, vlastně jedině to, že tohle pásmo bude ještě pěkně dlouho pokračovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace