Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hellboy: Recenze

příspěvky 221 - 240 Napsat příspěvek
reaguje na: OzyTheKing
Heh diky :) Tak ja robím celkovo plagáty k týmko klasíkam - často ich aj zdiela KarelR na facebooku MovieZone :) Ja si tými plagátmi tak privyrábam :)
Heh ďakujem toho Rorschacha mam rád sám som si jeden výtlačok zarámoval :)
714200
Heh diky :) Tak ja robím celkovo plagáty k týmko klasíkam - často ich aj zdiela KarelR na facebooku MovieZone *:)* Ja si tými plagátmi tak privyrábam :) Heh ďakujem toho Rorschacha mam rád sám som si jeden výtlačok zarámoval :)
714199
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
To se musí zapít :D  Nakonec z Hellboye uděláme nejdiskutovanější článek na MZ ever :D
Ještě k těm tvým kresbám, Rorsach se ti kure*sky povedl a podíval jsem se na tvůj Insta a ten Vetřelec (chestbuster) je luxusní. 
714199
To se musí zapít *:D*  Nakonec z Hellboye uděláme nejdiskutovanější článek na MZ ever *:D* Ještě k těm tvým kresbám, Rorsach se ti kure*sky povedl a podíval jsem se na tvůj Insta a ten Vetřelec (chestbuster) je luxusní. 
714193
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
A co linka s Guvernérem? Ta má ještě grady? Protože v seriálu ju prej úplně do*rali a pár věcí co jsem o ní slyšel mě fakt navnadilo.

Cyberpunk mám rád. Jestli to bude něco ve stylu Altered Carbon nebo Blade Runnera, tak :+
Mytologická konverzačka ... pokud to správně uchopíš tak to může být fakt pecka, ale nejvíc mě zaujalo to o tom autorovi, to zní jako pořádnej mindfuck :D
U té policajty mi to připomíná takovou tu typickou kostru, dvou rozdílných charakterů kteří řeší zapeklitý případ, ale to neznamená, že to nemůže být dobré. 
714198
A co linka s Guvernérem? Ta má ještě grady? Protože v seriálu ju prej úplně do*rali a pár věcí co jsem o ní slyšel mě fakt navnadilo. Cyberpunk mám rád. Jestli to bude něco ve stylu Altered Carbon nebo Blade Runnera, tak *:+* Mytologická konverzačka ... pokud to správně uchopíš tak to může být fakt pecka, ale nejvíc mě zaujalo to o tom autorovi, to zní jako pořádnej mindfuck *:D* U té policajty mi to připomíná takovou tu typickou kostru, dvou rozdílných charakterů kteří řeší zapeklitý případ, ale to neznamená, že to nemůže být dobré. 
714192
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
Inak práve sme predbehli Trailer na EndGame :D:D
714193
Inak práve sme predbehli Trailer na EndGame *:D**:D*
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Hej presne to sa (podla mňa) stale aj comicsu.

Diky práca s tušom je moja doména a dark look to už s tým tušom prišlo samé :D
- Ten do tej reklamnej kampane? Mám zmluvu o mlčanlivosti takže sorry nemôžem nič bližšie povedať. Ale bude to cyberpunk.

- Môj autorský? To je komplikované. Jeden je mytologycká konverzačka plná starých bohov (človek tam prakticky nevystupuje). Potom jedna psychologická dráma o autorovy ktorý použije námet niekoho cudzieho a to sa mu vymstí tak ako by nečakal. A ten tretí to je zase psychologický detektívny triler o čerstvo rozvedenej policajtke v strednom veku ktorá s prípadom stojí na mieste dlhšie než by jej nadriadený chceli a tak k nej posielajú zelenáča ktorý má ale kladnú mediálnu pozornosť.
714192
Hej presne to sa (podla mňa) stale aj comicsu. Diky práca s tušom je moja doména a dark look to už s tým tušom prišlo samé *:D* - Ten do tej reklamnej kampane? Mám zmluvu o mlčanlivosti takže sorry nemôžem nič bližšie povedať. Ale bude to cyberpunk. - Môj autorský? To je komplikované. Jeden je mytologycká konverzačka plná starých bohov (človek tam prakticky nevystupuje). Potom jedna psychologická dráma o autorovy ktorý použije námet niekoho cudzieho a to sa mu vymstí tak ako by nečakal. A ten tretí to je zase psychologický detektívny triler o čerstvo rozvedenej policajtke v strednom veku ktorá s prípadom stojí na mieste dlhšie než by jej nadriadený chceli a tak k nej posielajú zelenáča ktorý má ale kladnú mediálnu pozornosť.
714189
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Tak ze seriálu se stala telenovela na konci 4. série nebo kdy. Jestli totéž potkalo komiks, tak to je smutný.

Máš to pěkný, líbí se mi ta práce s tuží a ten dark look. 
Až to vyjde tak se tomu podívám na zoubek. Co to bude za žánr? 
Jinak přeju hodně štěstí, ať se ti daří s tvými rozpracovanými projekty :)
714189
Tak ze seriálu se stala telenovela na konci 4. série nebo kdy. Jestli totéž potkalo komiks, tak to je smutný. Máš to pěkný, líbí se mi ta práce s tuží a ten dark look.  Až to vyjde tak se tomu podívám na zoubek. Co to bude za žánr?  Jinak přeju hodně štěstí, ať se ti daří s tvými rozpracovanými projekty *:)*
714186
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Pre niektorých to špička stále je ale sorry nič čo má 180 čísel a už pri 50. to strácalo dych nemôže byť špička. Ja som z toho upustil a som rád nenávidim telenovelové rozprávanie. Posledné dve knihy čo som z toho čítal tak som regulérne čítal každú druhú stranu a nič mi neuniklo. Ja mám rád konverzačné záležitosti je to asi môj najoblubenejší žáner ale musia tie dialógy niekam posúvať charaktery alebo dej ale tu sú samoúčelné a niekedy sa mi vážne zdalo že niektoré kapitoli v rôznych knihách boli takmer totožné.

Audiovizuálny zážitok je hlavne ľahšie šítitelný pre masy. 

No aj píšem (ale to skôr projekty na ktorých pracujem už dlhšie a viem že si ich chcem sám napísať a nakresliť) ale som skôr kreslič - profesne som Cover artist - robím obálky na knížky a tak ale už som robil na pár comicsových projektoch. Aktuálne robím jeden comics komerčne pre jednu firmu - určite to uvidíš pretože ej to v rámci kampane pre česko a slovensko, a inak pracujem na trojici projektov, z ktorích aspoň jednen by som časom rád posunul do Image Comics.
heh však vlastne tu je moje portfólko.
 link
714186
Pre niektorých to špička stále je ale sorry nič čo má 180 čísel a už pri 50. to strácalo dych nemôže byť špička. Ja som z toho upustil a som rád nenávidim telenovelové rozprávanie. Posledné dve knihy čo som z toho čítal tak som regulérne čítal každú druhú stranu a nič mi neuniklo. Ja mám rád konverzačné záležitosti je to asi môj najoblubenejší žáner ale musia tie dialógy niekam posúvať charaktery alebo dej ale tu sú samoúčelné a niekedy sa mi vážne zdalo že niektoré kapitoli v rôznych knihách boli takmer totožné. Audiovizuálny zážitok je hlavne ľahšie šítitelný pre masy.  No aj píšem (ale to skôr projekty na ktorých pracujem už dlhšie a viem že si ich chcem sám napísať a nakresliť) ale som skôr kreslič - profesne som Cover artist - robím obálky na knížky a tak ale už som robil na pár comicsových projektoch. Aktuálne robím jeden comics komerčne pre jednu firmu - určite to uvidíš pretože ej to v rámci kampane pre česko a slovensko, a inak pracujem na trojici projektov, z ktorích aspoň jednen by som časom rád posunul do Image Comics. heh však vlastne tu je moje portfólko.  https://mrfreake0.wixsite.com/martinsugarink
714182
0 0
reagují: connor, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Já právě myslel, že komiksový TWD je pořád špica. 
Díky za doporučení něco z toho nebo všechno určitě vyzkouším :)Wytches dám asi určitě, to mě fakt zaujalo.

To je fakt, že v komiksech můžeš udělat všelijaký věci, ale audiovizuální formát je prostě intenzivnější :D to nic nemění na tom, že v knihách/komiksech jsou mnohdy mnohem lepší příběhy s mnohem větším měřítkem. 

Počkej, ty jako píšeš komiksy?
714182
Já právě myslel, že komiksový TWD je pořád špica.  Díky za doporučení něco z toho nebo všechno určitě vyzkouším *:)*Wytches dám asi určitě, to mě fakt zaujalo. To je fakt, že v komiksech můžeš udělat všelijaký věci, ale audiovizuální formát je prostě intenzivnější *:D* to nic nemění na tom, že v knihách/komiksech jsou mnohdy mnohem lepší příběhy s mnohem větším měřítkem.  Počkej, ty jako píšeš komiksy?
714176
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Tak ak by si chcel Hellboy čítať komplet všetko tak ti to vydrží tak 2 a pol týždňa :D A ver mi keď si už s tým začal tak ťa to nepustí :D:D Ja som TWD čítal prvých cca 18 kníh a je to strašná telenovela. Repetetívnosť tej série je povestná. Nechcem ťa odrádzať prvé knihy ťa asi hajpnú (teda ak si nevidel seriál - ja som to kedysi pozerál a čítal zároveň a urobilo mi to docela bordel :D). ALe ako chceš vyskúšaj. 
Skús si dať Kingdome Come (to ej strašná pecka!) - ale stále superhdinský žáner.
Wytches -  skvelá horrorová miniséria - a kresebne a coloristicky niečo čo si ešte envidel. (Ale musí ti to sadnúť inak to asi nedočítaš).
Descender -perfekné sci-fi - celé malované aquarellom (scénaristická a umelecká špička).
Ei8ht - super sci-fi jednohubka ocestovaní v čase.

V comicsoch je super že máš obrovské možnosti čo čítať a oproti filmu tam nikto nepotrebuje rozpočet na efekty :D:D (preto som si to vybral za prácu).
714176
Tak ak by si chcel Hellboy čítať komplet všetko tak ti to vydrží tak 2 a pol týždňa *:D* A ver mi keď si už s tým začal tak ťa to nepustí *:D**:D* Ja som TWD čítal prvých cca 18 kníh a je to strašná telenovela. Repetetívnosť tej série je povestná. Nechcem ťa odrádzať prvé knihy ťa asi hajpnú (teda ak si nevidel seriál - ja som to kedysi pozerál a čítal zároveň a urobilo mi to docela bordel *:D*). ALe ako chceš vyskúšaj.  Skús si dať Kingdome Come (to ej strašná pecka!) - ale stále superhdinský žáner. Wytches -  skvelá horrorová miniséria - a kresebne a coloristicky niečo čo si ešte envidel. (Ale musí ti to sadnúť inak to asi nedočítaš). Descender -perfekné sci-fi - celé malované aquarellom (scénaristická a umelecká špička). Ei8ht - super sci-fi jednohubka ocestovaní v čase. V comicsoch je super že máš obrovské možnosti čo čítať a oproti filmu tam nikto nepotrebuje rozpočet na efekty *:D**:D* (preto som si to vybral za prácu).
714171
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
O něm jsem ještě nic nečetl. V komiksech se zatím tolik neorientuju. Četl jsem jen Moora (něco málo) nějaký Batmany (samozřejmě i Návrat temného rytíře), Kick ass a to je tak všechno.
Teď plánuju číst The walking dead.

Toho Lemura jsem si vyhledal a jeho tvorba je zajímavá, škoda, že nemám tolik času, těch zajímavých komiksů je spousta. Momentálně si mé srdce, ale získal Hellboy a jeho svět a asi je ještě nějakou dobu nepustí :D 
714171
O něm jsem ještě nic nečetl. V komiksech se zatím tolik neorientuju. Četl jsem jen Moora (něco málo) nějaký Batmany (samozřejmě i Návrat temného rytíře), Kick ass a to je tak všechno. Teď plánuju číst The walking dead. Toho Lemura jsem si vyhledal a jeho tvorba je zajímavá, škoda, že nemám tolik času, těch zajímavých komiksů je spousta. Momentálně si mé srdce, ale získal Hellboy a jeho svět a asi je ještě nějakou dobu nepustí *:D* 
714165
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
:D Ja si teraz idem napr. dosť Lemirove veci. Už by som niekedy mal konečne dohnať jeho ževraj najlepší comics  - Underwater Velder. Aktuálne čítam jeho Gideon Falls. 

Inak zachvílu prekonáme trailer na ENDGAME :D
714165
:D Ja si teraz idem napr. dosť Lemirove veci. Už by som niekedy mal konečne dohnať jeho ževraj najlepší comics  - Underwater Velder. Aktuálne čítam jeho Gideon Falls.  Inak zachvílu prekonáme trailer na ENDGAME *:D*
714157
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Tak aj keby sme tu kecali aj mimo Hellboya tak nič zlé tu nerobíme. Žiadna politika, nadavky a dokonca ani hejty 
714162
Tak aj keby sme tu kecali aj mimo Hellboya tak nič zlé tu nerobíme. Žiadna politika, nadavky a dokonca ani hejty 
714159
0 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Zatím ale píšeme k věci, víceméně :D
714160
Zatím ale píšeme k věci, víceméně *:D*
714159
0 0
reagovat
Hoši ste si tu z toho urobili druhú Kecárnu ako tak pozerám :D:D:D:+

Len počkajte o chvíľu sem napochoduje Karel, zatrhne to a je po srande :D
714159
Hoši ste si tu z toho urobili druhú Kecárnu ako tak pozerám *:D**:D**:D**:+* Len počkajte o chvíľu sem napochoduje Karel, zatrhne to a je po srande *:D*
0 0
reagují: Mr.FREAKE, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
To není špatnej nápad  třeba se tak k Hellboyovi dostane více lidí 8)
Hlavně bude docela mindfuck (pokud tady budem pokračovat), že diskuze k filmu, kterej zapadl, má tolik příspěvků :D  Zítra bych se měl dostat k Hellboyovi v pekle, takže sem určitě budu psát dále  alespoň bude sranda, dáme challenge na 200 příspěvků?  Pak můžem laťku zvyšovat :D
Ale taky, jak si psal, do toho tady můžem přidat i další komiksy
714157
To není špatnej nápad  třeba se tak k Hellboyovi dostane více lidí *8)* Hlavně bude docela mindfuck (pokud tady budem pokračovat), že diskuze k filmu, kterej zapadl, má tolik příspěvků *:D*  Zítra bych se měl dostat k Hellboyovi v pekle, takže sem určitě budu psát dále  alespoň bude sranda, dáme challenge na 200 příspěvků?  Pak můžem laťku zvyšovat *:D* Ale taky, jak si psal, do toho tady můžem přidat i další komiksy
714155
1 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
Môžeme si  z tho spraviť neofiaclnu kecárnu pre čítanie comicsov :D:D
714155
Môžeme si  z tho spraviť neofiaclnu kecárnu pre čítanie comicsov *:D**:D*
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Tak on je dost nkompromisný ale nechaj sa prekvapiť :D:D
714149
Tak on je dost nkompromisný ale nechaj sa prekvapiť *:D**:D*
714141
0 0
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Alespoň ta diskuze tady "žije" musíme jí udržet naživu :D 
Teď jsem v tom Pekle na zemi a je to pecka, a ukázali se další zajímavé postavy, např Iozif, o kterým po Rusku, nevím co si mám myslet.
714141
Alespoň ta diskuze tady "žije" musíme jí udržet naživu *:D*  Teď jsem v tom Pekle na zemi a je to pecka, a ukázali se další zajímavé postavy, např Iozif, o kterým po Rusku, nevím co si mám myslet.
714131
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
Inak je trochu smutné (v ohlade k filmu) že 60% príspevkov v diskuzii k recenzii je o ctom ako čítať  komiksy :D:D
714131
Inak je trochu smutné (v ohlade k filmu) že 60% príspevkov v diskuzii k recenzii je o ctom ako čítať  komiksy *:D**:D*
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Kostěj
Okey Ozymandias má pravdu počkaj si na Seed of Destruction. Ale môžeš vynechať v neskorších knihách - Pražského upíra, Paskryvca a Ďáblovu nevěstu.
714130
Okey Ozymandias má pravdu počkaj si na Seed of Destruction. Ale môžeš vynechať v neskorších knihách - Pražského upíra, Paskryvca a Ďáblovu nevěstu.
714105
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se