Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hellboy: Recenze

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
reaguje na: Cival
My si jenom hrajeme :D
714715
My si jenom hrajeme *:D*
714712
0 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Ale opäť idem protiargumentovať.
714714
Ale opäť idem protiargumentovať.
714708
0 0
reagovat
Ale když se ti to líbí, tak dobře pro tebe, mě to nudilo a emoce v tom pro mě taky moc nefungovali.
714713
Ale když se ti to líbí, tak dobře pro tebe, mě to nudilo a emoce v tom pro mě taky moc nefungovali.
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Jste v klidu, nebo mam nekoho probanovat i tady? :) (necetl jsem, jen to tu nejak lita):D
714712
Jste v klidu, nebo mam nekoho probanovat i tady? :) (necetl jsem, jen to tu nejak lita)*:D*
714711
1 0
reagují: Mr.FREAKE, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Teraz si pásívne agresívny ty :)
714711
Teraz si pásívne agresívny ty *:)*
714709
0 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Dostávame sa znobu k tomu istému prečo som sa vtedy neobťažoval písať tie argumenty - pretože aj tak napíšeš to isté ako predtým a je z toho nekonečný kruh a vo výsledku bude platiť to čo som napísal " Len mi pride zbytocne sa hadat ked mame obaja odlisny vkus"
714710
Dostávame sa znobu k tomu istému prečo som sa vtedy neobťažoval písať tie argumenty - pretože aj tak napíšeš to isté ako predtým a je z toho nekonečný kruh a vo výsledku bude platiť to čo som napísal " Len mi pride zbytocne sa hadat ked mame obaja odlisny vkus"
714708
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
To je úplně jedno i kdybys tam napsal Klause. Význam je stejnej.
714709
To je úplně jedno i kdybys tam napsal Klause. Význam je stejnej.
714705
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Vzhledem k tomu, že je to BPRD, tak nechápu proč by měl být někdo překvapený, ale třeba Johann je celkem zbytečný monstrum, mohl ho zastoupit Manning v tom aby jim nakonci pomohl, který měl alespoň nějaký vývoj z jedničky. Pak tu máme toho Lesního boha, kterej tam byl jen kvůli nějaké špatně udělané ekologické agitce a aby Hellboyovi Nuada řekl, že zabíjí monstra pro lidi, kteří ho stejně nenávidí, přitom ta myšlenka v tom filmu padla víckrát.

Souboj s Johannem byl fajn, ale zbytek šel mimo mě kromě Nuadovi akce v jeho království. Mně se nelíbí způsob natočení těch scén, choreografie je dobrá. Pusť si nějakou akci od Vaughna a uvidíš jak to myslím.

Mně se moc nezdálo, že by byl dáváný do popředí, vždycky to bylo Hellboy to a Hellboy to a do toho Abe si našel holku. 
To, že je Hellboy smrtelný víme nebo alespoň já jsem o tom nikdy nepochyboval. Tu vážnost proroctví mohl říct třeba Nuada aby nedošlo ke zpomalení děje, to je jeden z důvodů proč bych šel na těch 5/10 protože jsme se tam nic nedozvěděli. Jen to co víme: Liz miluje Hellboye (ten důkaz lásky mohl být do filmu zakomponovany chytřeji a ne do tak pro mě utahane scény) a Hellboy je strůjce apokalypsy, proto to mohl říct Nuada, film by pak byl zábavnější, než dlouhá prezentace nějakýho mrzáka na kolečkách a anděla čehosi.
Dokázal bych si to představit tak, že Nuada by Hellboye zranil v tom závěrečným fightu, řekl by Liz, že Hellboy je hrozba a vyvolal by apokalypsu, tak ať za něj nesmutni, a ona by se nasrala a řekla, že je jí to jedno a tu čepel roztavila a Hellboy je proti žáru odolnej, tak by to zvládl a normálně by to z něj vyteklo a pak by ho rozbil, mnohem elegantnější řešení.
To mi připomíná, že mi přišlo trošku divný, že ta korunka šla tak lehce roztavit, ale to nebudu řešit.
714708
Vzhledem k tomu, že je to BPRD, tak nechápu proč by měl být někdo překvapený, ale třeba Johann je celkem zbytečný monstrum, mohl ho zastoupit Manning v tom aby jim nakonci pomohl, který měl alespoň nějaký vývoj z jedničky. Pak tu máme toho Lesního boha, kterej tam byl jen kvůli nějaké špatně udělané ekologické agitce a aby Hellboyovi Nuada řekl, že zabíjí monstra pro lidi, kteří ho stejně nenávidí, přitom ta myšlenka v tom filmu padla víckrát. Souboj s Johannem byl fajn, ale zbytek šel mimo mě kromě Nuadovi akce v jeho království. Mně se nelíbí způsob natočení těch scén, choreografie je dobrá. Pusť si nějakou akci od Vaughna a uvidíš jak to myslím. Mně se moc nezdálo, že by byl dáváný do popředí, vždycky to bylo Hellboy to a Hellboy to a do toho Abe si našel holku.  To, že je Hellboy smrtelný víme nebo alespoň já jsem o tom nikdy nepochyboval. Tu vážnost proroctví mohl říct třeba Nuada aby nedošlo ke zpomalení děje, to je jeden z důvodů proč bych šel na těch 5/10 protože jsme se tam nic nedozvěděli. Jen to co víme: Liz miluje Hellboye (ten důkaz lásky mohl být do filmu zakomponovany chytřeji a ne do tak pro mě utahane scény) a Hellboy je strůjce apokalypsy, proto to mohl říct Nuada, film by pak byl zábavnější, než dlouhá prezentace nějakýho mrzáka na kolečkách a anděla čehosi. Dokázal bych si to představit tak, že Nuada by Hellboye zranil v tom závěrečným fightu, řekl by Liz, že Hellboy je hrozba a vyvolal by apokalypsu, tak ať za něj nesmutni, a ona by se nasrala a řekla, že je jí to jedno a tu čepel roztavila a Hellboy je proti žáru odolnej, tak by to zvládl a normálně by to z něj vyteklo a pak by ho rozbil, mnohem elegantnější řešení. To mi připomíná, že mi přišlo trošku divný, že ta korunka šla tak lehce roztavit, ale to nebudu řešit.
714700
0 0
reagují: Mr.FREAKE, Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
link

Ja som napísal Hlada a hlavne Karla lebo ten film majú radi.
714705
https://giphy.com/gifs/what-confused-seriously-RFYMmNb3j60BG Ja som napísal Hlada a hlavne Karla lebo ten film majú radi.
714703
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Nemám energiu na to reagovat, napiš nevím komu ať ti to vysvětlí :D
714703
Nemám energiu na to reagovat, napiš nevím komu ať ti to vysvětlí *:D*
714700
0 -1
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
A aby som pripomenul súboje nuadu na elfskom nádvorí - vizuálne nádherná scéna.

Opomenul som napísať že reaguem bod po bode na tvoj komentár.
714702
A aby som pripomenul súboje nuadu na elfskom nádvorí - vizuálne nádherná scéna. Opomenul som napísať že reaguem bod po bode na tvoj komentár.
0 0
reagovat
1. Tie tvory a to koľko ich vo filme bolo oproti tomu minulému dotvára celistvosť toho sveta. A to že sú tam tak často, ako napríklad v úvodnej scéna v BPRD  a nikto z toho nie je prekvapený a Abe iba prehodí "Hm je piatok." jasne hovorí o tom že je to už rutina. Preto si myslím, že množstvo tých príšer je úplne v pohodode.

2. V zlatej armáde je plno zaujímavých (či už choreograficky alebo inak) súbojov. Trolí trh, Nuada, Boh lesa, Opäť Nuada, dokonca aj Johan tam má svoju bitku s Hellboyom ktorá je nápaditá a zase iná než všetky ostatné, Potom zaujímavo riešená (kompozične aj presilov) bitky so zlatou armádou a finálny súboj s Nuadov kedy si Hellboy uvedomí, že ho nepremôže v súbojom na sečné zbrane a tak ho oklame a tým si ho podobne ako Marv v Sin City priblíži k sebe a to už je jeho priesoček a podá si ho päsťami.

3. To že je Hellboy zranený má v deji rovno dve odôvodnenia.
A) celý film je do popredia dávaný Abe, v úvode v BPRD, to že vie že je Liz tehotná, to že sa zamiloval. Film tak chce prezentovať to že Hellboy nie je vždy tým hlavným hrdinom BPRD. 
B) Del Toro tým prezentuje že aj Hellboy je smrteľný a to že tam ukázalí jeho smrť nie je len nejakou exibícou monštier ale teasuje tím a pripomína vážnosť proroctva, že  Hellboy privedie apokalypsu. A zároveň to krásne vykresluje vzťah Liz a Hellboy v tom, že nie ej jednostranne tlačený Hellboyom, ale že aj ona sa o neho bojí a obetovala by za neho doslova celý svet.
714700
1. Tie tvory a to koľko ich vo filme bolo oproti tomu minulému dotvára celistvosť toho sveta. A to že sú tam tak často, ako napríklad v úvodnej scéna v BPRD  a nikto z toho nie je prekvapený a Abe iba prehodí "Hm je piatok." jasne hovorí o tom že je to už rutina. Preto si myslím, že množstvo tých príšer je úplne v pohodode. 2. V zlatej armáde je plno zaujímavých (či už choreograficky alebo inak) súbojov. Trolí trh, Nuada, Boh lesa, Opäť Nuada, dokonca aj Johan tam má svoju bitku s Hellboyom ktorá je nápaditá a zase iná než všetky ostatné, Potom zaujímavo riešená (kompozične aj presilov) bitky so zlatou armádou a finálny súboj s Nuadov kedy si Hellboy uvedomí, že ho nepremôže v súbojom na sečné zbrane a tak ho oklame a tým si ho podobne ako Marv v Sin City priblíži k sebe a to už je jeho priesoček a podá si ho päsťami. 3. To že je Hellboy zranený má v deji rovno dve odôvodnenia. A) celý film je do popredia dávaný Abe, v úvode v BPRD, to že vie že je Liz tehotná, to že sa zamiloval. Film tak chce prezentovať to že Hellboy nie je vždy tým hlavným hrdinom BPRD.  B) Del Toro tým prezentuje že aj Hellboy je smrteľný a to že tam ukázalí jeho smrť nie je len nejakou exibícou monštier ale teasuje tím a pripomína vážnosť proroctva, že  Hellboy privedie apokalypsu. A zároveň to krásne vykresluje vzťah Liz a Hellboy v tom, že nie ej jednostranne tlačený Hellboyom, ale že aj ona sa o neho bojí a obetovala by za neho doslova celý svet.
0 0
reagují: OzyTheKing, OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Smajlíky jsou další prostředek pasivní agresivity, proto docela oceňuji, že tady na MZ jich není dostatečný výběr.
Ten smysl to může, ale dávat jen tobě, je to spíš neověřitelná teorie než lorem ipsum, ty můžeš tvrdit něco a já tvrdím tohle, zkrátka je to jen pro tebe. Protože nikdo jiný v tom nemůže nalezt pravdu, plést se můžu, vidím to tak 55 na 45.
714699
Smajlíky jsou další prostředek pasivní agresivity, proto docela oceňuji, že tady na MZ jich není dostatečný výběr. Ten smysl to může, ale dávat jen tobě, je to spíš neověřitelná teorie než lorem ipsum, ty můžeš tvrdit něco a já tvrdím tohle, zkrátka je to jen pro tebe. Protože nikdo jiný v tom nemůže nalezt pravdu, plést se můžu, vidím to tak 55 na 45.
714697
0 0
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Já spíš kritizuji Del Torův styl natáčení, zajímalo mě, jak to vidíš ty, co ty si myslíš o těch odbočkách. Proto je tu diskuze a proto jsem vypsal ty věci, které jsem vypsal.

Nikdy jsem nepsal, že je špatná, ale ani ne dobrá. Podle mě je průměrná. Zase jsi to pochopil tím špatným způsobem.
714698
Já spíš kritizuji Del Torův styl natáčení, zajímalo mě, jak to vidíš ty, co ty si myslíš o těch odbočkách. Proto je tu diskuze a proto jsem vypsal ty věci, které jsem vypsal. Nikdy jsem nepsal, že je špatná, ale ani ne dobrá. Podle mě je průměrná. Zase jsi to pochopil tím špatným způsobem.
714695
0 0
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Aj Lorem ipsum niekedy pôsoby že dáva zmysel :)
714697
Aj Lorem ipsum niekedy pôsoby že dáva zmysel *:)*
714696
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Může být. Ono to tak někdy působí, ale pak to začne dávat smysl.
714696
Může být. Ono to tak někdy působí, ale pak to začne dávat smysl.
714694
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Mne ej to jedno  ja nemám záujem tu analizovať náhodné komentáre. 
Okey ideme na to  - idem napísať protiargument na tvoju hypotézu, že Zaltá armáda je zlá spokojný?
714695
Mne ej to jedno  ja nemám záujem tu analizovať náhodné komentáre.  Okey ideme na to  - idem napísať protiargument na tvoju hypotézu, že Zaltá armáda je zlá spokojný?
714693
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: OzyTheKing
Mám pocit akoby som čítal Lorem ipsum. 
714694
Mám pocit akoby som čítal Lorem ipsum. 
714692
0 0
reagují: OzyTheKing
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
Ono to možná vypadá útočně, ale útočně to myšleno není, tohle chování praktikují skoro všichni i já a je normální, že to proti sobě použijí i lidé, kteří spolu normálně komunikují.
714693
Ono to možná vypadá útočně, ale útočně to myšleno není, tohle chování praktikují skoro všichni i já a je normální, že to proti sobě použijí i lidé, kteří spolu normálně komunikují.
714691
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
reaguje na: Mr.FREAKE
I z téhle reakce se dá leccos vyčíst, nečekal jsi, že to vezmu tak vážně a teď se to s snažíš zahrát do autu.
Povrchní analýza bych tomu neřekl, spíš "nejasná analýza" můj komentář v tobě vyvolal něco, co v tobě způsobilo negativní reakci, pravděpodobně to, že si nevěděl, jak zareagovat na můj příspěvek, tuhle nevědomost tvůj mozek vyhodnotil jako, že možná na tom co píšu něco je (a ani by nemuselo být, jde o to, že v dané situaci to tak působilo) a to vedlo vzhledem k tomu, že si ceníš svých názorů a myslíš si, že je máš celkem promyšlené, k negativní odezvě (je to způsobeno i nedostatkem sebereflexe, nepíšu, že ji nemáš, ale v některých případech jako např. tento ti schází), jelikož si ale nedokázal vymyslet argument, tak ses uchýlil k pasivní agresy, místo toho aby si mě setřel nějakým argumentem jako předtím s tou mojí nevědomosti.
714692
I z téhle reakce se dá leccos vyčíst, nečekal jsi, že to vezmu tak vážně a teď se to s snažíš zahrát do autu. Povrchní analýza bych tomu neřekl, spíš "nejasná analýza" můj komentář v tobě vyvolal něco, co v tobě způsobilo negativní reakci, pravděpodobně to, že si nevěděl, jak zareagovat na můj příspěvek, tuhle nevědomost tvůj mozek vyhodnotil jako, že možná na tom co píšu něco je (a ani by nemuselo být, jde o to, že v dané situaci to tak působilo) a to vedlo vzhledem k tomu, že si ceníš svých názorů a myslíš si, že je máš celkem promyšlené, k negativní odezvě (je to způsobeno i nedostatkem sebereflexe, nepíšu, že ji nemáš, ale v některých případech jako např. tento ti schází), jelikož si ale nedokázal vymyslet argument, tak ses uchýlil k pasivní agresy, místo toho aby si mě setřel nějakým argumentem jako předtím s tou mojí nevědomosti.
714688
0 0
reagují: Mr.FREAKE
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se