Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Chystá se konečně Akira?

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek
...Nechysta :D
724017
...Nechysta *:D*
0 0
reagovat
som to konečne tak 3 dni dozadu videl, no ale kto toto sfilmuje :)
724012
som to konečne tak 3 dni dozadu videl, no ale kto toto sfilmuje *:)*
1 0
reagovat
reaguje na: do_Od
S tím, jak bude nové anime, tak bych se nedivil, že to zůstane u ledu.
724002
S tím, jak bude nové anime, tak bych se nedivil, že to zůstane u ledu.
724001
0 0
reagovat
reaguje na: Izanagi
Byly potíže se scénářem, tak vzal mezitím čtvrtýho Thora.
724001
Byly potíže se scénářem, tak vzal mezitím čtvrtýho Thora.
724000
2 0
reagují: Izanagi
reagovat
Projekt odložen, protože se pan režisér upsal marvelovce.:-

Takhle Kaneda nikdy nevyjede...
724000
Projekt odložen, protože se pan režisér upsal marvelovce.*:-* Takhle Kaneda nikdy nevyjede...
0 0
reagují: do_Od
reagovat
Jako... Jo... Ale ja mam radsi Waititho originální filmy...
719748
Jako... Jo... Ale ja mam radsi Waititho originální filmy...
0 0
reagovat
Tak Waititho potvrdili premiéra za 2 roky :+
719744
Tak Waititho potvrdili premiéra za 2 roky *:+*
1 -1
reagovat
Moc nechápu proč se do takových věcí vůbec pouští. Trochu mi to přijde jak s adaptacema počítačových her. Ta hrstka fanoušků co na to přijde stejně bude drškovat, že to je jiné než originál, a nikoho dalšího to nezajímá. Nehodnotím kvality předlohy ani případné kvality Hollywoodského remaku, jen ten komerční potenciál mi připadá mizivý. Ale jestli v tom chtějí utopit prachy, tak proč ne. Moje prachy to nejsou. ;)
712449
Moc nechápu proč se do takových věcí vůbec pouští. Trochu mi to přijde jak s adaptacema počítačových her. Ta hrstka fanoušků co na to přijde stejně bude drškovat, že to je jiné než originál, a nikoho dalšího to nezajímá. Nehodnotím kvality předlohy ani případné kvality Hollywoodského remaku, jen ten komerční potenciál mi připadá mizivý. Ale jestli v tom chtějí utopit prachy, tak proč ne. Moje prachy to nejsou. *;)*
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
ale veď samozrejme, že nemá zmysel niečo dávať točiť žene len preto že je žena a japoncovi len preto, že je japonec.
z mojej strany to bol tak trochu trolling.

okrem toho, myslím, že tá pôvodná verzia je dosť ťažko uchopiteľná pre západného diváka, takže rozhodne budú hľadať cestu ako trochu "pozápadniť".

Či to je dobrý nápad, už nechám na štúdiových hlavounov.
Keď ani rozprávková Alita nedokázala zdolať ani len prašivú pol miliardu, tak toto by muselo mať sakra kurva trailerovú kampaň, aby sa to zaplatilo. 
Pač súdiac podľa toho, čo sa dialo v originálnej verzii, pod 150 milionov to nikto nenatočí tak, aby to nevyzeralo smiešne.
712387
ale veď samozrejme, že nemá zmysel niečo dávať točiť žene len preto že je žena a japoncovi len preto, že je japonec. z mojej strany to bol tak trochu trolling. okrem toho, myslím, že tá pôvodná verzia je dosť ťažko uchopiteľná pre západného diváka, takže rozhodne budú hľadať cestu ako trochu "pozápadniť". Či to je dobrý nápad, už nechám na štúdiových hlavounov. Keď ani rozprávková Alita nedokázala zdolať ani len prašivú pol miliardu, tak toto by muselo mať sakra kurva trailerovú kampaň, aby sa to zaplatilo.  Pač súdiac podľa toho, čo sa dialo v originálnej verzii, pod 150 milionov to nikto nenatočí tak, aby to nevyzeralo smiešne.
712376
1 0
reagovat
Remake Akiry je zbytečný. Najde se tam spousta věcí, na které se bude nadávat. Buď whitewashing - DiCaprio?, nebo nevýrazný protagonista. Přílišné odchýlení se od předlohy či lpění na předloze. Absence násilí/přebytek krve. A chodit se na to bude jako na Ghosta. Radši si (znovu) pustím originál ;).
712386
Remake Akiry je zbytečný. Najde se tam spousta věcí, na které se bude nadávat. Buď whitewashing - DiCaprio?, nebo nevýrazný protagonista. Přílišné odchýlení se od předlohy či lpění na předloze. Absence násilí/přebytek krve. A chodit se na to bude jako na Ghosta. Radši si (znovu) pustím originál *;)*.
1 0
reagovat
Souhlas, že Asie tomu nejenže bude slušet více, ale je to logický krok, cokoliv jiného je sebevražda.
Evropa ani USA to nespasí i kdyby to bylo sebelepší (tj. minimálně zpracováno důstojně) a spíš o to nebude zájem. 
Chtěl bych vidět ten scénář a nakolik ho nějaký ,,odborník" na mangu proškrtá, aby zapadal do té správné kategorie, která bude zajímat davy .

Stejně mi nejde do hlavy proč se o to pokoušejí, když to doteď nikdy nefungovalo a ještě s Akirou, která by byla bez úprav nezfilmovatelná...
712384
Souhlas, že Asie tomu nejenže bude slušet více, ale je to logický krok, cokoliv jiného je sebevražda. Evropa ani USA to nespasí i kdyby to bylo sebelepší (tj. minimálně zpracováno důstojně) a spíš o to nebude zájem.  Chtěl bych vidět ten scénář a nakolik ho nějaký ,,odborník" na mangu proškrtá, aby zapadal do té správné kategorie, která bude zajímat davy . Stejně mi nejde do hlavy proč se o to pokoušejí, když to doteď nikdy nefungovalo a ještě s Akirou, která by byla bez úprav nezfilmovatelná...
2 0
reagovat
reaguje na: dashiva
Zrovna Taika Waititi je na specifický podivný atmosféry expert, takže bych se nebál. A moc bych tenhle argument nepoužíval, pak se to šíří a my se divíme, že dobří herci přichází o role, protože nejsou homosexuální, neprošli změnou pohlaví, narodili se s jinou barvou kůže atd.

Koho zajímá, že to nebude točit Japonec, hlavně když to bude točit dobrej režisér, ne?
712376
Zrovna Taika Waititi je na specifický podivný atmosféry expert, takže bych se nebál. A moc bych tenhle argument nepoužíval, pak se to šíří a my se divíme, že dobří herci přichází o role, protože nejsou homosexuální, neprošli změnou pohlaví, narodili se s jinou barvou kůže atd. Koho zajímá, že to nebude točit Japonec, hlavně když to bude točit dobrej režisér, ne?
712375
4 -2
reagují: dashiva
reagovat
prečo to nedajú točiť nejakému japoncovi?

keď sa točí komix so ženskou hlavnou postavou, tak tam silno potrebujú obsadiť ženu, pač jedine žena môže verne zobraziť ženskú komixovú postavu, že ano...

ale keď idú točiť mangu, tak tú špecifickú podivnú japonskú atmosféru vytiahne z rukáva kde jaký Waikiki? 
712375
prečo to nedajú točiť nejakému japoncovi? keď sa točí komix so ženskou hlavnou postavou, tak tam silno potrebujú obsadiť ženu, pač jedine žena môže verne zobraziť ženskú komixovú postavu, že ano... ale keď idú točiť mangu, tak tú špecifickú podivnú japonskú atmosféru vytiahne z rukáva kde jaký Waikiki? 
1 -1
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se