Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 10 nejočekávanějších filmů roku 2019

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
:D Tak Skleneny stal za prd :D

Za mna:
Alita
John Wick
Terminator 6
SW IX 
706045
*:D* Tak Skleneny stal za prd *:D* Za mna: [b]Alita John Wick Terminator 6 SW IX [/b]
1 0
reagovat
1.Avengers : Endgame- Infinity War bylo velkolepé a tohle bude zřejmě ještě větší
2.Irishman - jednoduché, protože Scorsese a protože Pacino a De Niro, což jsou podle mě dva nejlepší herci všech dob
3.Skleněný - ve prospěch hraje, že už jsou venku trailery, takže stihly přiživit natěšenost
4.Once Upon a Time in Hollywood - Tarantina můžu, ale nejsem jeho zavilý fanoušek a jeho poslední fláky mi až zase tak nesedly, ale tohle si ujít nenechám, už kvůli tomu obsazení
704227
1.Avengers : Endgame- Infinity War bylo velkolepé a tohle bude zřejmě ještě větší 2.Irishman - jednoduché, protože Scorsese a protože Pacino a De Niro, což jsou podle mě dva nejlepší herci všech dob 3.Skleněný - ve prospěch hraje, že už jsou venku trailery, takže stihly přiživit natěšenost 4.[url=https://film.moviezone.cz/once-upon-a-time-in-hollywood]Once Upon a Time in Hollywood[/url] - Tarantina můžu, ale nejsem jeho zavilý fanoušek a jeho poslední fláky mi až zase tak nesedly, ale tohle si ujít nenechám, už kvůli tomu obsazení
0 0
reagovat
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile



US

Joker  

Glass
704226
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile US Joker   Glass
0 0
reagovat
Čeká nás pěkný rok. Nový Tarantinův film je jednoznačně to nejočekávanější pro rok 2019. Miluju jeho filmy a jsem rád, že se vrací z westernů (které byly výborné) do ne tak vzdálné minulosti. A s luxusním obsazením. :) 
O druhé místo se u mě dělí zakončení Avengers a Star Wars. Jsem z té menšiny komu se Epizoda VIII velmi líbila a považuju ji za odvážný, ale povedený úkrok stranou. A vyvrcholení desetileté ságy od Marvelu si vážně ujít nenechám. 

Scorsese konečně dokončil Irishmana a James Gray má sci-fi s Bradem Pittem?! Sem s tím! :+ Dragged Across Concrete zní zajímavě. Ale ještě jsem neviděl předchozí filmy od Zahlera, proto je úroveň natěšenosti tak někde uprostřed.  Stejně tak jsem nestihl Rozpolceného, takže Skleněný není mezi nejočekávanějšími projekty. Ale Vyvolený je naprostá pecka!:+

Třetí John Wick. Jo jsem zvědavý na zakončení trilogie, ale není to nic kvůli čemu bych nemohl usnout. Gemini Man a Hobbs & Shaw jsou mi dost jedno. I když Ang Lee mě baví.

A v tom žebříčku od uživatele Tulo bych si taky dovedl vybrat. Nový film Dana Gilroye (Nightcrawler!!!), nový Malick s evropskými herci a zajímavou premisou a Rian Johnson s luxusním obsazením.
704144
Čeká nás pěkný rok. Nový Tarantinův film je jednoznačně to nejočekávanější pro rok 2019. Miluju jeho filmy a jsem rád, že se vrací z westernů (které byly výborné) do ne tak vzdálné minulosti. A s luxusním obsazením. *:)*  O druhé místo se u mě dělí zakončení Avengers a Star Wars. Jsem z té menšiny komu se Epizoda VIII velmi líbila a považuju ji za odvážný, ale povedený úkrok stranou. A vyvrcholení desetileté ságy od Marvelu si vážně ujít nenechám.  Scorsese konečně dokončil Irishmana a James Gray má sci-fi s Bradem Pittem?! Sem s tím! *:+* Dragged Across Concrete zní zajímavě. Ale ještě jsem neviděl předchozí filmy od Zahlera, proto je úroveň natěšenosti tak někde uprostřed.  Stejně tak jsem nestihl Rozpolceného, takže Skleněný není mezi nejočekávanějšími projekty. Ale Vyvolený je naprostá pecka!*:+* Třetí John Wick. Jo jsem zvědavý na zakončení trilogie, ale není to nic kvůli čemu bych nemohl usnout. Gemini Man a Hobbs & Shaw jsou mi dost jedno. I když Ang Lee mě baví. A v tom žebříčku od uživatele Tulo bych si taky dovedl vybrat. Nový film Dana Gilroye (Nightcrawler!!!), nový Malick s evropskými herci a zajímavou premisou a Rian Johnson s luxusním obsazením.
1 -1
reagovat
19 nejočekávanějších filmů 2019 :
Nepočítám filmy, kterém měly premiéru v USA 2018, ale u nás budou až 2019. 
  
19. Radegund (Terrence Malick)
18. The Avenging Silence (Nicolas Winding Refn)
17. The Last Thing He Wanted (Dee Rees)
16. Little Women (Greta Gerwig)
15. Velvet Buzzsaw (Dan Gilroy)
14. Lucy In The Sky (Noah Hawley)
13. Uncut Gems (Benny Safdie, Josh Safdie)
12. Toy Story 4 (Josh Cooley)
11. High Life (Claire Denis)
10. Avengers: Endgame (Anthony Russo, Joe Russo)
9. The Irishman (Martin Scorsese)
8. Ad Astra (James Gray)
7. Us (Jordan Peele)
6. The Lighthouse (Robert Eggers)
5. Midsommar (Ari Aster)
4. Knives Out (Rian Johnson)
3. John Wick: Chapter 3 (Chad Stahelski)
2. Once Upon a Time in Hollywood (Quentin Tarantino)
1. Star Wars: Episode IX (J.J. Abrams)
704122
19 nejočekávanějších filmů 2019 : Nepočítám filmy, kterém měly premiéru v USA 2018, ale u nás budou až 2019.     19. [url=https://www.csfd.cz/film/462326-radegund/]Radegund [/url](Terrence Malick) 18. [url=https://letterboxd.com/film/the-avenging-silence/]The Avenging Silence[/url] (Nicolas Winding Refn) 17. [url=https://www.csfd.cz/film/649799-the-last-thing-he-wanted/]The Last Thing He Wanted[/url][i] [/i](Dee Rees) 16. [url=https://www.csfd.cz/film/634376-little-women/]Little Women[/url] (Greta Gerwig) 15. [url=https://www.csfd.cz/film/602527-velvet-buzzsaw/]Velvet Buzzsaw[/url] (Dan Gilroy) 14. [url=https://www.imdb.com/title/tt4682804/]Lucy In The Sky[/url] (Noah Hawley) 13. [url=https://www.csfd.cz/film/664743-uncut-gems/]Uncut Gems[/url] (Benny Safdie, Josh Safdie) 12. [url=https://www.csfd.cz/film/300761-toy-story-4-pribeh-hracek/]Toy Story 4[/url] (Josh Cooley) 11. [url=https://www.csfd.cz/film/462139-high-life/]High Life[/url] (Claire Denis) 10. [url=https://www.csfd.cz/film/393332-avengers-endgame/]Avengers: Endgame[/url] (Anthony Russo, Joe Russo) 9. [url=https://www.csfd.cz/film/248637-the-irishman/]The Irishman[/url] (Martin Scorsese) 8. [url=https://www.csfd.cz/film/528090-ad-astra/]Ad Astra[/url] (James Gray) 7. [url=https://www.csfd.cz/film/618049-my/]Us[/url] (Jordan Peele) 6. [url=https://www.csfd.cz/film/617720-the-lighthouse/]The Lighthouse[/url] (Robert Eggers) 5. [url=https://www.csfd.cz/film/642698-midsommar/]Midsommar[/url] (Ari Aster) 4. [url=https://www.csfd.cz/film/651342-knives-out/]Knives Out[/url] (Rian Johnson) 3. [url=https://www.csfd.cz/film/564692-john-wick-3-parabellum/]John Wick: Chapter 3[/url] (Chad Stahelski) 2. [url=https://www.csfd.cz/film/527699-once-upon-a-time-in-hollywood/]Once Upon a Time in Hollywood[/url] (Quentin Tarantino) 1. [url=https://www.csfd.cz/film/334626-star-wars-episode-ix/]S[/url][url=https://www.csfd.cz/film/334626-star-wars-episode-ix/]tar Wars: Episode I[/url][url=https://www.csfd.cz/film/334626-star-wars-episode-ix/]X[/url] (J.J. Abrams)
1 0
reagovat
Super TOPka a na prvom mieste sa zhodneme asi takmer všetci.

Ja sa teším ešte na tieto filmy:
  • Chaos Walking
  • Ford v. Ferrari
  • Joker
  • Zombieland 2
  • The Woman in the Window
704111
Super TOPka a na prvom mieste sa zhodneme asi takmer všetci. Ja sa teším ešte na tieto filmy: [list][*]Chaos Walking [/*][*]Ford v. Ferrari [/*][*]Joker [/*][*]Zombieland 2 [/*][*]The Woman in the Window [/*][/list]
0 0
reagovat
Once Upon... protože Tarantino, herecka skvadra a dobové zasazení.
Irishman... protože Scorsese, De Niro, Pacino, gangsterka.
John Wick 3... protože vyvrcholeni nejlepší akční non-fantasy, non-scifi trilogie za posledních pár let.
704108
Once Upon... protože Tarantino, herecka skvadra a dobové zasazení. Irishman... protože Scorsese, De Niro, Pacino, gangsterka. John Wick 3... protože vyvrcholeni nejlepší akční non-fantasy, non-scifi trilogie za posledních pár let.
2 0
reagovat
Mimo Scorseseho, Zahlera a Tarantina sa najviac teším na dva filmy od partie veľmi kreatívnych ľudí z Coatwolf Productions, konkrétne:
Chuck Hank and the San Diego Twins(snáď ho konečne tento rok už dokončia)
a potom ich novinku, ktoré je práve v polovic natáčania (a je teda veľmi pravdepodobné, že bude pravdepodobne dokončená možno až v 2020):
Canary
704105
Mimo Scorseseho, Zahlera a Tarantina sa najviac teším na dva filmy od partie veľmi kreatívnych ľudí z Coatwolf Productions, konkrétne: [url=https://www.youtube.com/watch?v=9SZ1v8OHQXo]Chuck Hank and the San Diego Twins[/url](snáď ho konečne tento rok už dokončia) a potom ich novinku, ktoré je práve v polovic natáčania (a je teda veľmi pravdepodobné, že bude pravdepodobne dokončená možno až v 2020): [url=https://www.imdb.com/title/tt7108218/?ref_=nm_flmg_dr_1]Canary[/url]
0 0
reagovat
reaguje na: KarelR
Původní IT z 90tek jsem neviděl a knihu nečetl. Příběh v jedničce mě přišel uzavřený a nepotřebuju filmové pokračování, i když s luxusním castingem.
704101
Původní IT z 90tek jsem neviděl a knihu nečetl. Příběh v jedničce mě přišel uzavřený a nepotřebuju filmové pokračování, i když s luxusním castingem.
704100
0 -1
reagovat
reaguje na: speedy.mail
Počkej, It 2 se bere jako sequel a ne jako druhá půlka příběhu? Vždyť to je celý adaptace jedný knihy :)
704100
Počkej, It 2 se bere jako sequel a ne jako druhá půlka příběhu? Vždyť to je celý adaptace jedný knihy *:)*
704099
2 0
reagují: speedy.mail
reagovat
reaguje na: Bruce
Já se třeba víc těším na FF než na Jokera. Jokera zahrál skvěle Heath a mě to stačilo. IT bylo fajn, ale nepotřebuju sequel. Za to na vyplach typu FF se mrknu rád, zvlášť když se tam nebude řešit po stý rodina Vina Diesela. :+
704099
Já se třeba víc těším na FF než na Jokera. Jokera zahrál skvěle Heath a mě to stačilo. IT bylo fajn, ale nepotřebuju sequel. Za to na vyplach typu FF se mrknu rád, zvlášť když se tam nebude řešit po stý rodina Vina Diesela. *:+*
704098
1 -1
reagují: KarelR
reagovat
Mně tam chybí Joker, třeba místo FF. A taky IT 2
704098
Mně tam chybí Joker, třeba místo FF. A taky IT 2
0 0
reagují: speedy.mail
reagovat
Místo toho FF by se hodilo na desátou pozici snad cokoliv jinýho. Na zbytek se těším a Abrams doufám ty SW zachrání po tý hrůze.
704097
Místo toho FF by se hodilo na desátou pozici snad cokoliv jinýho. Na zbytek se těším a Abrams doufám ty SW zachrání po tý hrůze.
3 -1
reagovat
reaguje na: Jarrin
Je to pecka, super výkony i od lidí, od kterých bys to nečekal, příjemný pomalý vyprávění, hezký záběry na krajinu a jinou civilizaci.. Běž do toho!:D:+
704096
Je to pecka, super výkony i od lidí, od kterých bys to nečekal, příjemný pomalý vyprávění, hezký záběry na krajinu a jinou civilizaci.. Běž do toho!*:D**:+*
704094
4 0
reagovat
reaguje na: Jarrin
Byl jsem na tom stejně. 
We Own the Night je pecka, ale Lost City of Z je fakt ztráta času. 
704095
Byl jsem na tom stejně.  We Own the Night je pecka, ale Lost City of Z je fakt ztráta času. 
704094
0 -7
reagovat
Ad Astra..  A v ramci toho bych se mistnich chtel zeptat, jestli stoji za to videt Ztracene mesto Z.. Na CSFD to dostava docela bidu na to, abych tomu venoval dve a pul hodky svyho zivota.. :D Noc patri nam se mi libila moc, tahlejsi vypraveni a pomalejsi tempo mi u filmu vubec nevadi..
704094
Ad Astra..  A v ramci toho bych se mistnich chtel zeptat, jestli stoji za to videt Ztracene mesto Z.. Na CSFD to dostava docela bidu na to, abych tomu venoval dve a pul hodky svyho zivota.. *:D* Noc patri nam se mi libila moc, tahlejsi vypraveni a pomalejsi tempo mi u filmu vubec nevadi..
0 0
reagují: blahar, verbst
reagovat
Na Tarantina se taky těším nejvíc. Na takový Avengers nebo třeba Toy story 4 jsem spíš hodně zvědavej, než že bych se těšil ;)
704093
Na Tarantina se taky těším nejvíc. Na takový Avengers nebo třeba Toy story 4 jsem spíš hodně zvědavej, než že bych se těšil *;)*
0 0
reagovat

Avengers

Za mě tedy Avengers a John Wick. 

Star Wars naopak vůbec ne a to ani s návratem J. J.,protože Epizoda XII zase tak skvělá nebyla. 
704090
Za mě tedy Avengers a John Wick.  Star Wars naopak vůbec ne a to ani s návratem J. J.,protože Epizoda XII zase tak skvělá nebyla. 
Avengers
3 -2
reagovat
Velice nadějný seznam! Snad se zase po loňském extrémně slabém roce urodí. Vzhledem k tomu že nejlepším filmem roku 2017 je Wind River a nejlepším filmem toho loňského Sicario: Soldano, nemůžu na seznam nejočekávanějších filmů letoška nedat Fast Taylora Sheridana. Jeho filmy dnes vyhlížím stejně napjatě jako ty Zahlerovy, nebo Chazellovy :+
704087
Velice nadějný seznam! Snad se zase po loňském extrémně slabém roce urodí. Vzhledem k tomu že nejlepším filmem roku 2017 je Wind River a nejlepším filmem toho loňského Sicario: Soldano, nemůžu na seznam nejočekávanějších filmů letoška nedat Fast Taylora Sheridana. Jeho filmy dnes vyhlížím stejně napjatě jako ty Zahlerovy, nebo Chazellovy *:+*
5 -1
reagovat

Rambo 5

Já se nejvíc těším na Ramba! Sly je absolutní n.1!
704085
Já se nejvíc těším na Ramba! Sly je absolutní n.1!
Rambo 5
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se