Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MoneyZone: Napodobí nový Halloween To a přepíše rekordy?

příspěvky 41 - 46 Napsat příspěvek
reaguje na: Hartigan911111
Pokazdy, kdyz o sobe budes mluvit ve treti osobě, dostaneš mínus. Neni to nijak zásadní, ani te to nemusi mrzet, ale spolehnout se na to můžeš.

Jinak bych uspech tomuhle filmu pral, ale ty cisla jsou hodne vysoko. To by museli vytáhnout trailer jako IT a stejne to nebude asi taky zajimavy. Ale za sebe doufám, ze se to povede. To nadšení vsech zúčastněných je mi dost sympatický.
694362
Pokazdy, kdyz o sobe budes mluvit ve treti osobě, dostaneš mínus. Neni to nijak zásadní, ani te to nemusi mrzet, ale spolehnout se na to můžeš. Jinak bych uspech tomuhle filmu pral, ale ty cisla jsou hodne vysoko. To by museli vytáhnout trailer jako IT a stejne to nebude asi taky zajimavy. Ale za sebe doufám, ze se to povede. To nadšení vsech zúčastněných je mi dost sympatický.
694360
5 -2
reagovat
Na Halloween se těšim jako malý děcko a do kina na to pudu, ale ty odhady mě docela překvapily. Za sebe tipuju otvírák 40-50 a s dobrejma recenzema přes kilo celkem. :)
694361
Na Halloween se těšim jako malý děcko a do kina na to pudu, ale ty odhady mě docela překvapily. Za sebe tipuju otvírák 40-50 a s dobrejma recenzema přes kilo celkem. *:)*
0 0
reagovat
Na jedničku Zombieho Halloweenu nesahat.:- Na dvojku můžete.:+

Nevím, co od toho čekat, ještě když Zombieho výklad v kinech nikoho moc nezajímal.. Celkově mám za to, že lidi přece jen víc baví pošahaní klauni s balonky (navíc je to King), než magoři v masce a kudlou, kterých tu bylo nespočet. Mě osobně ale bere víc to druhé, takže jestli nebudou špatné ohlasy, tak tomu dám šanci.. Ale to jsem si říkal i u Mission Impossible 6 a ještě jsem se do toho kina nedokopal :D
Jinak To Hartigana celkem zklamalo (6/10), v kině sice byl, ale do druhé projekce se mu nějak extra nechce. :))
694360
Na jedničku Zombieho Halloweenu nesahat.*:-* Na dvojku můžete.*:+* Nevím, co od toho čekat, ještě když Zombieho výklad v kinech nikoho moc nezajímal.. Celkově mám za to, že lidi přece jen víc baví pošahaní klauni s balonky (navíc je to King), než magoři v masce a kudlou, kterých tu bylo nespočet. Mě osobně ale bere víc to druhé, takže jestli nebudou špatné ohlasy, tak tomu dám šanci.. Ale to jsem si říkal i u Mission Impossible 6 a ještě jsem se do toho kina nedokopal :D Jinak [b]To[/b] Hartigana celkem zklamalo (6/10), v kině sice byl, ale do druhé projekce se mu nějak extra nechce. *:))*
2 -7
reagují: mimomisu
reagovat
Nenapodobi :)
694359
Nenapodobi :)
0 0
reagovat
reaguje na: Sony
O Predatora se hodne bojim. Imho vydela min jak Jeptiska, ktera bude mit oproti Predatorovi nekolikanasobne mensi rozpocet.
694357
O Predatora se hodne bojim. Imho vydela min jak Jeptiska, ktera bude mit oproti Predatorovi nekolikanasobne mensi rozpocet.
694353
1 0
reagovat
Skoda, ze jsou ty horory tak nesikovne za sebou naskladane :-

Takhle mi vychazi, ze jeden z nich bude tratit...ale ve vysledku budou ztratni vsichni 8)
Na Predatorovi je pozitivni jedna vec: je to eRko...trailery jsou mdle, autista byl vice jen v prvnim traileru, pak ho radsi upozadili, trailery bohuzel prozrazuji az moc (nejaky Megapredator, "psi predator")

Jeptiska je na tom o mnoho lip - ma za sebou fungujici vesmir a celkove straseni s Wanem v zadech je momentalne IN - tady bych se nebal a naopak bych pral co nejvetsi uspech - tenhle svet me bavi. :)

Halloween by mohl byt taky moc fajn, uvriskana Jamie je zpet, jen ty odhady me docela prekvapuji. Filmu preju uspech, ale nasrali by me, kdyby hl. hrdinka umrela 8)

V kine nebudu chybet ani v jednom pripade. :)
694353
Skoda, ze jsou ty horory tak nesikovne za sebou naskladane *:-* Takhle mi vychazi, ze jeden z nich bude tratit...ale ve vysledku budou ztratni vsichni *8)* Na Predatorovi je pozitivni jedna vec: je to eRko...trailery jsou mdle, autista byl vice jen v prvnim traileru, pak ho radsi upozadili, trailery bohuzel prozrazuji az moc ([spoiler]nejaky Megapredator, "psi predator") [/spoiler] Jeptiska je na tom o mnoho lip - ma za sebou fungujici vesmir a celkove straseni s Wanem v zadech je momentalne IN - tady bych se nebal a naopak bych pral co nejvetsi uspech - tenhle svet me bavi. *:)* Halloween by mohl byt taky moc fajn, uvriskana Jamie je zpet, jen ty odhady me docela prekvapuji. Filmu preju uspech, ale nasrali by me, kdyby hl. hrdinka umrela *8)* V kine nebudu chybet ani v jednom pripade. *:)*
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se