Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dinosauři z Jurského parku nezpomalují a Sicario boduje

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: KARLOS
Chápu to tak, že Beowulf je pro tebe asi oblíbený film - nic proti tomu, já sám ho viděl nekolikrát (3x, stejně jako Avatara btw.) a nemám s ním problém. Ale v obecné rovině zkrátka s Avatarem nesnese srovnání. V žádném ohledu.

A nechci rozhodně tvrdit, že druhý Avatar propadne jako Beowulf. Jen to zkrátka nebude taková událost, jako jednička - pokud Jim nekuchtí nějakou novou  technologii, ze které se nám protočí panenky.
689288
Chápu to tak, že Beowulf je pro tebe asi oblíbený film - nic proti tomu, já sám ho viděl nekolikrát (3x, stejně jako Avatara btw.) a nemám s ním problém. Ale v obecné rovině zkrátka s Avatarem nesnese srovnání. V žádném ohledu. A nechci rozhodně tvrdit, že druhý Avatar propadne jako Beowulf. Jen to zkrátka nebude taková událost, jako jednička - pokud Jim nekuchtí nějakou novou  technologii, ze které se nám protočí panenky.
689283
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Dobre tak inak, lebo vidím že už tu len zbytočne chytáš za slovíčka. Choď niekam na ulicu a urob anketu a uvidíš že naprostá väčšina divákov na otázku ktorý bol prvý 3D film alebo najlepší 3D film, alebo proste len otázka vymenujte aspoň jeden 3D film, odpovie Avatar a rovnako to bude v Amerike a kdekoľvek vo svete. Beowulf sa u nás ani v 3D nehral ako si sám vravel, tak potom o čom sa tu bavíme? O Amerike? Tie 2 miliardy zariadil aj tak až svet a nie Amerika. A ano, neviem čo je na tom vtipné a povrchné ale Beowulfa som nikdy nevnímal ako 3D film, úplne ma to minulo, dodnes som ani nevedel že sa to vôbec hralo v 3D. Teraz už to viem a som zase o niečo múdrejší. Ako som už písal Avatarovi to 3D sadlo omnoho viac, je to kolosálne sci-fi, lieta sa tam v priestore, je tam kopa rôznych monštier, prostredí, ten svet bol pre 3D technológiu jednoducho stvorený.

Ale kašlime na to, pôvodná tvoja otázka bola: Proč těch skoro třech miliard nevydělal třeba takový Beolwulf?
Jednoduchá odpoveď ktorou to môžeme uzavrieť: Pretože na to jednoducho nemal ;) Už len tým stvárnením, vizuálom, obrazovou kvalitou a zasadením ho Avatar jasne prevyšoval. Takže ano, nie je to len v tom 3Dčku, je tam kopa ďalších vecí ktoré hrali svoju úlohu. Ale beztak, 3D je jeden z tých najväčších dôvodov prečo Avatar zarobil skoro 3 miliardy, bez 3D by to bola tak miliarda a niečo podobne ako Titanik.
689287
Dobre tak inak, lebo vidím že už tu len zbytočne chytáš za slovíčka. Choď niekam na ulicu a urob anketu a uvidíš že naprostá väčšina divákov na otázku ktorý bol prvý 3D film alebo najlepší 3D film, alebo proste len otázka vymenujte aspoň jeden 3D film, odpovie Avatar a rovnako to bude v Amerike a kdekoľvek vo svete. Beowulf sa u nás ani v 3D nehral ako si sám vravel, tak potom o čom sa tu bavíme? O Amerike? Tie 2 miliardy zariadil aj tak až svet a nie Amerika. A ano, neviem čo je na tom vtipné a povrchné ale Beowulfa som nikdy nevnímal ako 3D film, úplne ma to minulo, dodnes som ani nevedel že sa to vôbec hralo v 3D. Teraz už to viem a som zase o niečo múdrejší. Ako som už písal Avatarovi to 3D sadlo omnoho viac, je to kolosálne sci-fi, lieta sa tam v priestore, je tam kopa rôznych monštier, prostredí, ten svet bol pre 3D technológiu jednoducho stvorený. Ale kašlime na to, pôvodná tvoja otázka bola: [b]P[/b][b]roč těch skoro třech miliard nevydělal třeba takový Beolwulf?[/b] Jednoduchá odpoveď ktorou to môžeme uzavrieť: Pretože na to jednoducho nemal *;)* Už len tým stvárnením, vizuálom, obrazovou kvalitou a zasadením ho Avatar jasne prevyšoval. Takže ano, nie je to len v tom 3Dčku, je tam kopa ďalších vecí ktoré hrali svoju úlohu. Ale beztak, 3D je jeden z tých najväčších dôvodov prečo Avatar zarobil skoro 3 miliardy, bez 3D by to bola tak miliarda a niečo podobne ako Titanik.
689283
0 -1
reagovat
Tak jako tak jediným vítězem, který spráskne spokojeně rukama je Bob Iger, který (myslím) v roce 2021 odejde s pocitem dobře odvedené práce.

Jestli teda Foxíci tu dohodu odsouhlasí. Všechno bude mít Myšák:-
689285
Tak jako tak jediným vítězem, který spráskne spokojeně rukama je Bob Iger, který (myslím) v roce 2021 odejde s pocitem dobře odvedené práce. Jestli teda Foxíci tu dohodu odsouhlasí. Všechno bude mít Myšák*:-*
1 0
reagovat

Off topic

Letmý pohled na boxofficemojo... :D
689284
Letmý [url=http://www.boxofficemojo.com/search/?q=avatar]pohled[/url] na boxofficemojo... *:D*
Off topic
0 0
reagovat
FM: Promiň, ale konstatování "proste Beowulfa som nikdy nevnímal ako 3D film a väčšina divákov je na tom asi podobne" mi příjde jak vtipné, tak smutně povrchní.
Jedna věc je ta, že u nás to v kině ve 3Dčku skoro nikdo neviděl. A proto je jasné, že s filmem to 3Dčko mít asociované mít nebude. Ale druhá strana mince je ta, že když sem něco neviděl, tak to ani tak nebudu vnímat. Takže když dřív v televizích běžely obrazově ořezané filmy, tak bys je taky nevnímal jako širokoúhlé? Ano, teď už hodně slovíčkařím, protože vnímat (jakože vstřebat) a vnímat (jakože chápat) jsou dvě věci. Ale mám pocit, že myslíš právě to druhé a to je dle mého celkem blbost.
Protože v US fakt ne - důkazy třeba tady, tady, tady, tady a tady.
tl;dr: Nikoliv Avatar, ale Beowulf je (alespoň ve státech) považován za toho 3D revolučního. Alespoň po stránce propagace, distribuce a profesionálního vnímání. A první taky nebyl. Avatar je z hlediska 3D vnímán jako masový nástupce a přijetí širokým povědomím (na tom se ale tady všichni shodneme).

x_ander_jc: Já souhlasím :D. Jen si jednoduše myslím, že 3Dčko v tom nemělo tak enormně veliký podíl, jak naznačuješ. Protože jak už ostatně FM napsal, kdyby nesplňoval všechny ostatní parametry, 3Dčko by mu samo o sobě nepomohlo ani k jedné miliarde. Cyklicky se dostáváme k Beowulfovi, kde sem poukazoval, že jen ono samo nic nezmůže a jsme doufám doma ;).
689283
FM: Promiň, ale konstatování "proste Beowulfa som nikdy nevnímal ako 3D film a väčšina divákov je na tom asi podobne" mi příjde jak vtipné, tak smutně povrchní. Jedna věc je ta, že u nás to v kině ve 3Dčku skoro nikdo neviděl. A proto je jasné, že s filmem to 3Dčko mít asociované mít nebude. Ale druhá strana mince je ta, že když sem něco neviděl, tak to ani tak nebudu vnímat. Takže když dřív v televizích běžely obrazově ořezané filmy, tak bys je taky nevnímal jako širokoúhlé? Ano, teď už hodně slovíčkařím, protože vnímat (jakože vstřebat) a vnímat (jakože chápat) jsou dvě věci. Ale mám pocit, že myslíš právě to druhé a to je dle mého celkem blbost. Protože v US fakt ne - důkazy třeba [url=https://www.perthnow.com.au/news/wa/movie-review-beowulf---3d-ng-b06bdc86cd7f1fbd2d9a43aa706cd14c]tady[/url], [url=https://screenrant.com/review-beowulf-imax-3d/]tady[/url], [url=https://www.cnet.com/news/who-shows-the-best-view-of-3d-beowulf/]tady[/url], [url=https://movieweb.com/is-beowulf-our-favorite-3d-film-of-all-time/]tady[/url] a [url=http://edition.cnn.com/2007/SHOWBIZ/11/22/3d.beowulf/]tady[/url]. tl;dr: Nikoliv Avatar, ale Beowulf je (alespoň ve státech) považován za toho 3D revolučního. Alespoň po stránce propagace, distribuce a profesionálního vnímání. A první taky nebyl. Avatar je z hlediska 3D vnímán jako masový nástupce a přijetí širokým povědomím (na tom se ale tady všichni shodneme). x_ander_jc: Já souhlasím :D. Jen si jednoduše myslím, že 3Dčko v tom nemělo tak enormně veliký podíl, jak naznačuješ. Protože jak už ostatně FM napsal, kdyby nesplňoval všechny ostatní parametry, 3Dčko by mu samo o sobě nepomohlo ani k jedné miliarde. Cyklicky se dostáváme k Beowulfovi, kde sem poukazoval, že jen ono samo nic nezmůže a jsme doufám doma ;).
1 -1
reagují: x_ander_jc, FallenMaia
reagovat
No tenhle náš spor stejně rozsekne až druhý Avatar, a to jenom za situace, kdy Cameron k němu nepřidá žádné nové technologické pozlátko. Jinak zůstaneme v té hypotetické rovině.

Ale stojím si zatím, že ta technologická revoluce, kterou přinesl Avatar, u filmu nebyla nejmíň od dob Nové naděje. S přivřenýma očima ještě Matrix, kde se o tricích často mluvilo víc než o filmu samotném. A nemyslím to vyloženě s technického hlediska - tady by mi Karlos jistě mohl dopodrobna vysvětlit, že Avatar nebyla revoluce jako spíš evoluce, a já souhlasím. Ale jde mi o ten dopad na diváky, o to jak jim to prodali. A prodali to jako právě revoluci, která tady 40 let nebyla. Netuším teda, jak byl v USA propagovaný Beowulf, ale je jasné, kdo koho zašlapal. Shodou okolností jsem byl v USA na podzim 2009, a Avatar byl prostě všude, a to bylo 3 měsíce do premiéry. A vedle těch klasických "režisér Titanicu přichází po 12 letech s novým filmem" se řešilo hlavně to, že jde o technologickou revoluci.
689282
No tenhle náš spor stejně rozsekne až druhý Avatar, a to jenom za situace, kdy Cameron k němu nepřidá žádné nové technologické pozlátko. Jinak zůstaneme v té hypotetické rovině. Ale stojím si zatím, že ta technologická revoluce, kterou přinesl Avatar, u filmu nebyla nejmíň od dob Nové naděje. S přivřenýma očima ještě Matrix, kde se o tricích často mluvilo víc než o filmu samotném. A nemyslím to vyloženě s technického hlediska - tady by mi Karlos jistě mohl dopodrobna vysvětlit, že Avatar nebyla revoluce jako spíš evoluce, a já souhlasím. Ale jde mi o ten dopad na diváky, o to jak jim to prodali. A prodali to jako právě revoluci, která tady 40 let nebyla. Netuším teda, jak byl v USA propagovaný Beowulf, ale je jasné, kdo koho zašlapal. Shodou okolností jsem byl v USA na podzim 2009, a Avatar byl prostě všude, a to bylo 3 měsíce do premiéry. A vedle těch klasických "režisér Titanicu přichází po 12 letech s novým filmem" se řešilo hlavně to, že jde o technologickou revoluci.
1 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
OK nebudem sa hádať, proste Beowulfa som nikdy nevnímal ako 3D film a väčšina divákov je na tom asi podobne. A dosť veľkú rolu hrá určite aj zasadenie, sci-fi veľkofilm na cudzej planéte plnej divných tvorov a levitujúcich skál je holt pre 3D vhodnejší ako nejaký fantasy epos nemyslíš? Rovnako tá Alica, tam sa to len hemžilo podivnosťami :D Beowulf proste ten tržobný boj s Avatarom prehral a nieje sa čomu čudovať.
A nikde som netvrdil že by to bolo len v 3Dčku, myslím ten úspech, len vravím, že to bol ten hlavný dôvod, to je celé. Jasné že Avatar je kvalitný film, veď ak by nebol tak by mu nepomohlo ani 3D :))
689281
OK nebudem sa hádať, proste Beowulfa som nikdy nevnímal ako 3D film a väčšina divákov je na tom asi podobne. A dosť veľkú rolu hrá určite aj zasadenie, sci-fi veľkofilm na cudzej planéte plnej divných tvorov a levitujúcich skál je holt pre 3D vhodnejší ako nejaký fantasy epos nemyslíš? Rovnako tá Alica, tam sa to len hemžilo podivnosťami *:D* Beowulf proste ten tržobný boj s Avatarom prehral a nieje sa čomu čudovať. A nikde som netvrdil že by to bolo len v 3Dčku, myslím ten úspech, len vravím, že to bol ten hlavný dôvod, to je celé. Jasné že Avatar je kvalitný film, veď ak by nebol tak by mu nepomohlo ani 3D *:))*
689278
0 0
reagovat
reaguje na: DCR
A ani žádný technický rozbor nežádám. Jednoduše mě to zajímá a doufal jsem, že mi bez ironie někdo dokáže osvětlit, v čem Avatar a Gravitaci považuje za zcela nejlepší 3Dčko a ostatním filmům se to ne a ne nedařit.
689280
A ani žádný technický rozbor nežádám. Jednoduše mě to zajímá a doufal jsem, že mi bez ironie někdo dokáže osvětlit, v čem Avatar a Gravitaci považuje za zcela nejlepší 3Dčko a ostatním filmům se to ne a ne nedařit.
689277
1 -1
reagovat
Beowulfovi nepomohlo 3D lebo ked bol beowulf v kinach tak o 3D mimo IMAX nikto ani nerozmyslal. Za to ked isiel avatar do kin, tak aj to posledne zaprdene kino v dolnej hornej zrazu islo do digitalizacie. Teraz je len otazka ci beowuf presumel lebo neboli 3D kina, alebo 3D kina neboli lebo beowulf nebol dostatocny dovod preco modernizovat :)
689279
Beowulfovi nepomohlo 3D lebo ked bol beowulf v kinach tak o 3D mimo IMAX nikto ani nerozmyslal. Za to ked isiel avatar do kin, tak aj to posledne zaprdene kino v dolnej hornej zrazu islo do digitalizacie. Teraz je len otazka ci beowuf presumel lebo neboli 3D kina, alebo 3D kina neboli lebo beowulf nebol dostatocny dovod preco modernizovat *:)*
0 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Ještě naposled k tomu Beowulfovi - opravdu si nic podobného postřehnout nemohl, protože u nás na to nebylo vybavení. Takže to byl jen "další řadový" animák, ""jen"" krvavější.
Ovšem ve státech ta propagace "O Avatarovi/Beolwulfovi sa hovorilo ako o filme natočenom priamo pre 3D. Propagovalo sa to ako plnohodnotný 3D film určený pre 3D kiná" na tomhle postavená byla. Zemeckis si Mocion Capture projekty piplal i z tohohle důvodu. Že si o tom nic neslyšel na tom nic nemění. Opět - jen to povrzuje, že samo o 3Dčku to není.
A jinak já si stojím za tím, že 3Dčko jako "hlavní důvod" pro enormní tržby nebylo. Bylo důležité? Ano. Bylo velmi důležité? Pořád ano. Ale nejdůležitější? Imo ne. Ale to se už motáme v kruhu dojmologie...
689278
Ještě naposled k tomu Beowulfovi - opravdu si nic podobného postřehnout nemohl, protože u nás na to nebylo vybavení. Takže to byl jen "další řadový" animák, ""jen"" krvavější. Ovšem ve státech ta propagace "O Avatarovi/Beolwulfovi sa hovorilo ako o filme natočenom priamo pre 3D. Propagovalo sa to ako plnohodnotný 3D film určený pre 3D kiná" na tomhle postavená byla. Zemeckis si Mocion Capture projekty piplal i z tohohle důvodu. Že si o tom nic neslyšel na tom nic nemění. Opět - jen to povrzuje, že samo o 3Dčku to není. A jinak já si stojím za tím, že 3Dčko jako "hlavní důvod" pro enormní tržby nebylo. Bylo důležité? Ano. Bylo velmi důležité? Pořád ano. Ale nejdůležitější? Imo ne. Ale to se už motáme v kruhu dojmologie...
689276
3 0
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: KARLOS
Nebudu tu dělat nějaký technický rozbor. Prostě to beru z vlastního vnímání prostoru, světla, množství a kvality efektů.
689277
Nebudu tu dělat nějaký technický rozbor. Prostě to beru z vlastního vnímání prostoru, světla, množství a kvality efektů.
689273
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: KARLOS
Za tím že hlavný dôvod prečo to toľko zarobilo bolo 3D si stojím, ja viem že som potom poznamenal že tam boli aj ďalšie faktory Cameron, vizuálne efekty atď. lenže tie by samé o sebe určite nevyvolali tú vlnu záujmu akú to malo. To som len chcel poznamenať že k tomu hlavnému dôvodu čo bolo to 3D prispelo aj pár menších, to je celé. Akože áno, šepkalo sa aj o tom že to má kvalitné efekty, zaujímavý príbeh, atď. ale to sa dialo aj pri množstve iných filmov a žiadny dovtedy nezarobil to čo Avatar, ani z ďaleka. Na tom 3D boome, na tej Avatarovskej vlne sa vlastne následne zviezla aj Alica v krajine zázrakov ktorá vyšla pár mesiacov po Avatarovi a taktiež bola 3D a zarobila cez miliardu. A povedzme si rovno bez 3Dečka by tú miliardu nedala ani omylom. Pozri sa koľko zarobila dvojka keď už 3D bolo takpovediac ohrané.

A Beowulf?
Ako som písal ten film v porovnaní s Avatarom proste zlyháva. Vizuálne je to o niečo horšie a 3D tam nehralo žiadnu úlohu, človek to proste nepotreboval vidieť v 3D. Zatiaľ čo o Avatarovi sa hovorilo ako o filme natočenom priamo pre 3D. Propagovalo sa to ako plnohodnotný 3D film určený pre 3D kiná. Tam proste ľudia hovorili že na to treba ísť do kina a to 3D si do sýta užiť, že to je film pre veľké plátno atď. To je ten rozdiel. U Beowulfa som nič podobné nepostrehol. ;)
689276
Za tím že hlavný dôvod prečo to toľko zarobilo bolo 3D si stojím, ja viem že som potom poznamenal že tam boli aj ďalšie faktory Cameron, vizuálne efekty atď. lenže tie by samé o sebe určite nevyvolali tú vlnu záujmu akú to malo. To som len chcel poznamenať že k tomu hlavnému dôvodu čo bolo to 3D prispelo aj pár menších, to je celé. Akože áno, šepkalo sa aj o tom že to má kvalitné efekty, zaujímavý príbeh, atď. ale to sa dialo aj pri množstve iných filmov a žiadny dovtedy nezarobil to čo Avatar, ani z ďaleka. Na tom 3D boome, na tej Avatarovskej vlne sa vlastne následne zviezla aj Alica v krajine zázrakov ktorá vyšla pár mesiacov po Avatarovi a taktiež bola 3D a zarobila cez miliardu. A povedzme si rovno bez 3Dečka by tú miliardu nedala ani omylom. Pozri sa koľko zarobila dvojka keď už 3D bolo takpovediac ohrané. A Beowulf? Ako som písal ten film v porovnaní s Avatarom proste zlyháva. Vizuálne je to o niečo horšie a 3D tam nehralo žiadnu úlohu, človek to proste nepotreboval vidieť v 3D. Zatiaľ čo o Avatarovi sa hovorilo ako o filme natočenom priamo pre 3D. Propagovalo sa to ako plnohodnotný 3D film určený pre 3D kiná. Tam proste ľudia hovorili že na to treba ísť do kina a to 3D si do sýta užiť, že to je film pre veľké plátno atď. To je ten rozdiel. U Beowulfa som nič podobné nepostrehol. *;)*
689272
1 -1
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: DCR
Můžu se pánové zeptat, podle čeho a jak 3D hodnotíte? Jen ze zvědavosti. ;):)
689273
Můžu se pánové zeptat, podle čeho a jak 3D hodnotíte? Jen ze zvědavosti. *;)**:)*
689270
0 0
reagují: DCR
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Dobře, nechme stranou, že zrovna u nás se Beowulf hrál v jediném 3D kině (v pražském IMAXu), protože žádné jiné u nás v té době nebylo. Ale nepotvrdil si mi čirou náhodou to, na co sem chtěl poukázat? V prvím komentu píšeš, že "hlavný dôvod prečo to zarobilo toľko čo to zarobilo bolo to 3D ". Pak ale vyjmenuješ "plus bol to film od Camerona, čo samo o sebe prilákalo divákov " a "plus v tej dobe špičkové vizuálne efekty, plus zaujímavý sci-fi príbeh". Takže ten hlavní ukazatel je najednou rozmělněn dalšími třemi vemičinami. Navíc "tí čo to videli hovorili aké to bolo perfektné a tí čo ešte nie, hovorili že na to určite zájdu, že to treba vidieť v kine lebo doma si to tak neužiješ" ukazuje na filmovou událost jako takovou, na vlnu šeptandy.
OK, proč tedy podobný model nezafungoval u Beolwulfa? Proč se nešpitalo, že ten film si nikde jinde jak v kině neužiješ (neb opravdu za dob Avatara 3D televize nebyly, tudíš nebyly ani za dob Beowulfa), protože 3D (a protože "nová" technologie MC)?
Ne snad, protože u většiny lidí je Beowulf (mnohem) horší film jak Avatar? Protože Avatar a jeho šuškanda byly zvěsti jak o 3D (opět, já někde psal, že nezafungovalo, nebo že nenastartovalo 3D boom?), ale taky (a v neposlední řadě) kvůli zpracování a tomu, co se na plátně děje?
A s VR bych fakt imo nepočítal. Na to si Cameron moc dobře uvědomuje výhody takových maličkostí, jako jsou kompozice záběru a flexibilní střih. Samozřejmně, že mluvím o "true VR", ne jen filmu puštěném v brejlích.
689272
Dobře, nechme stranou, že zrovna u nás se Beowulf hrál v jediném 3D kině (v pražském IMAXu), protože žádné jiné u nás v té době nebylo. Ale nepotvrdil si mi čirou náhodou to, na co sem chtěl poukázat? V prvím komentu píšeš, že "hlavný dôvod prečo to zarobilo toľko čo to zarobilo bolo to 3D ". Pak ale vyjmenuješ "plus bol to film od Camerona, čo samo o sebe prilákalo divákov " a "plus v tej dobe špičkové vizuálne efekty, plus zaujímavý sci-fi príbeh". Takže ten hlavní ukazatel je najednou rozmělněn dalšími třemi vemičinami. Navíc "tí čo to videli hovorili aké to bolo perfektné a tí čo ešte nie, hovorili že na to určite zájdu, že to treba vidieť v kine lebo doma si to tak neužiješ" ukazuje na filmovou událost jako takovou, na vlnu šeptandy. OK, proč tedy podobný model nezafungoval u Beolwulfa? Proč se nešpitalo, že ten film si nikde jinde jak v kině neužiješ (neb opravdu za dob Avatara 3D televize nebyly, tudíš nebyly ani za dob Beowulfa), protože 3D (a protože "nová" technologie MC)? Ne snad, protože u většiny lidí je Beowulf (mnohem) horší film jak Avatar? Protože Avatar a jeho šuškanda byly zvěsti jak o 3D (opět, já někde psal, že nezafungovalo, nebo že nenastartovalo 3D boom?), ale taky (a v neposlední řadě) kvůli zpracování a tomu, co se na plátně děje? A s VR bych fakt imo nepočítal. Na to si Cameron moc dobře uvědomuje výhody takových maličkostí, jako jsou kompozice záběru a flexibilní střih. Samozřejmně, že mluvím o "true VR", ne jen filmu puštěném v brejlích.
689265
1 0
reagují: FallenMaia
reagovat
Vyzeral ako vyzeral, ale byl stopro zábavnější s mnohem lepším soundtrackem... :);):))
689271
Vyzeral ako vyzeral, ale byl stopro zábavnější s mnohem lepším soundtrackem... *:)**;)**:))*
0 -4
reagovat
reaguje na: Muf
Ještě snad ta Gravitace měla 3D na slušné úrovni. Jinak ten Avatar stále vede. 
689270
Ještě snad ta Gravitace měla 3D na slušné úrovni. Jinak ten Avatar stále vede. 
689266
2 0
reagují: KARLOS
reagovat
Na Avatara chcou jít všichni co znám, staří mladí i lidi co nebyli 5 let v kině, bude to hit jako prase a že se o to zasloužilo 3D? Však to taky byl jedinej film kde to 3D za něco stálo, od té doby sem viděl asi 15 filmů ve 3D a bylo to urpení... A porovnávat Beowulfa s Avatarem? LOL měl by sis zajít na vyšetření očí, nebo mozku :D
689266
Na Avatara chcou jít všichni co znám, staří mladí i lidi co nebyli 5 let v kině, bude to hit jako prase a že se o to zasloužilo 3D? Však to taky byl jedinej film kde to 3D za něco stálo, od té doby sem viděl asi 15 filmů ve 3D a bylo to urpení... A porovnávat Beowulfa s Avatarem? LOL měl by sis zajít na vyšetření očí, nebo mozku *:D*
2 -2
reagují: DCR
reagovat
Beowulf vs Avatar? :D
Akože ja mám Beowulfa rád, je to jeden z mojich obľúbených filmov, ale dodnes som ani nevedel že bol v kinách v 3D :D. U Beowulfa to proste asi nezafungovalo tak ako u Avatara. Ľudia to tak nevychvalovali, nehovorilo sa o tom, nikto za mnou neprišiel že: "Hej videl si Beowulfa? Choď na to do kina, je to super, 3D."
A priznajme si, ako píše Gorecki, Beowulf vyzerá oproti Avatarovi vizuálne o dosť horšie, trochu divne, ako nejaké video k PC hre a nie ako plnohodnotný film, má to skôr taký rozprávkový feeling, zatiaľ čo Avatar je proste klasické sci-fi so všetkým čo k tomu patrí. A myslím že aj to u ľudí zavážilo. Avatar bol proste inde.
689265
Beowulf vs Avatar? *:D* Akože ja mám Beowulfa rád, je to jeden z mojich obľúbených filmov, ale dodnes som ani nevedel že bol v kinách v 3D *:D*. U Beowulfa to proste asi nezafungovalo tak ako u Avatara. Ľudia to tak nevychvalovali, nehovorilo sa o tom, nikto za mnou neprišiel že: "Hej videl si Beowulfa? Choď na to do kina, je to super, 3D." A priznajme si, ako píše [b]Gorecki[/b], Beowulf vyzerá oproti Avatarovi vizuálne o dosť horšie, trochu divne, ako nejaké video k PC hre a nie ako plnohodnotný film, má to skôr taký rozprávkový feeling, zatiaľ čo Avatar je proste klasické sci-fi so všetkým čo k tomu patrí. A myslím že aj to u ľudí zavážilo. Avatar bol proste inde.
0 0
reagují: KARLOS
reagovat
Beowulf vyzeral "staro" uz v case premiery, nech sa Zemeckis snazil ako chcel.

Avatar nezostarol ani o den.
689263
Beowulf vyzeral "staro" uz v case premiery, nech sa Zemeckis snazil ako chcel. Avatar nezostarol ani o den.
5 -1
reagovat
x_ander_jc má pravdu, hlavný dôvod prečo to zarobilo toľko čo to zarobilo bolo to 3D. Niečo dovtedy nevídané alebo teda nie až v takej miere, plus bol to film od Camerona, čo samo o sebe prilákalo divákov. Ja si to pamätám ako teraz, v tej dobe som chodil na strednú a pamätám si ako sa o tom všade hovorilo, prišiel som do školy a všetci študenti o tom klebetili, tí čo to videli hovorili aké to bolo perfektné a tí čo ešte nie, hovorili že na to určite zájdu, že to treba vidieť v kine lebo doma si to tak neužiješ. V tej dobe sa tuším ani 3D telky nepredávali, to prišlo až potom. Vlastne on tú 3D éru, ten boom, odštartoval až Avatar. Skoro každý to chcel vidieť. A keď sa to všetko spojí do kopy, nový film od Camerona, plus nová 3D technológia, plus v tej dobe špičkové vizuálne efekty, plus zaujímavý sci-fi príbeh, tak je to záruka úspechu. Lenže čo dnes? Dnes už 3D skôr ľudí otravuje, trh je tým presítený, perfektné vizuálne efekty sú v každom jednom veľkofilme, je tu éra comiksových superhrdinov, Marvel vládne pevnou rukou, Cameron od Avatara nič nenatočil a zrazu plánuje ďalších 5 Avatarov, čo teda skôr ľudí odrádza, nevšimol som si že by to niekoho potešilo. Avatar už zapadol prachom, Worthington tiež už nieje taká hviezda ako kedysi, neviem no, podľa mňa ten záujem poklesol a dosť rapídne. Akože nevravím, zarobiť to zarobí, hlavne teda dvojka určite, pri tých ďalších už si nie som tak istý, ale podľa mňa to jednoducho tie 2 miliardy a viac nedá. To si nemyslím. Jedine ak by Cameron ozaj prišiel s nejakou novou technologickou revolúciou (VR film?) proste s niečím o čom by sa tak kecalo.
689262
[b]x_ander_jc[/b] má pravdu, hlavný dôvod prečo to zarobilo toľko čo to zarobilo bolo to 3D. Niečo dovtedy nevídané alebo teda nie až v takej miere, plus bol to film od Camerona, čo samo o sebe prilákalo divákov. Ja si to pamätám ako teraz, v tej dobe som chodil na strednú a pamätám si ako sa o tom všade hovorilo, prišiel som do školy a všetci študenti o tom klebetili, tí čo to videli hovorili aké to bolo perfektné a tí čo ešte nie, hovorili že na to určite zájdu, že to treba vidieť v kine lebo doma si to tak neužiješ. V tej dobe sa tuším ani 3D telky nepredávali, to prišlo až potom. Vlastne on tú 3D éru, ten boom, odštartoval až Avatar. Skoro každý to chcel vidieť. A keď sa to všetko spojí do kopy, nový film od Camerona, plus nová 3D technológia, plus v tej dobe špičkové vizuálne efekty, plus zaujímavý sci-fi príbeh, tak je to záruka úspechu. Lenže čo dnes? Dnes už 3D skôr ľudí otravuje, trh je tým presítený, perfektné vizuálne efekty sú v každom jednom veľkofilme, je tu éra comiksových superhrdinov, Marvel vládne pevnou rukou, Cameron od Avatara nič nenatočil a zrazu plánuje ďalších 5 Avatarov, čo teda skôr ľudí odrádza, nevšimol som si že by to niekoho potešilo. Avatar už zapadol prachom, Worthington tiež už nieje taká hviezda ako kedysi, neviem no, podľa mňa ten záujem poklesol a dosť rapídne. Akože nevravím, zarobiť to zarobí, hlavne teda dvojka určite, pri tých ďalších už si nie som tak istý, ale podľa mňa to jednoducho tie 2 miliardy a viac nedá. To si nemyslím. Jedine ak by Cameron ozaj prišiel s nejakou novou technologickou revolúciou (VR film?) proste s niečím o čom by sa tak kecalo.
1 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se