Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Dinosauři z Jurského parku nezpomalují a Sicario boduje

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Sony: O Polárním expresu jsem uvažoval, jestli ho napsat a - byť byl uveden jak v klasických, tak i IMAX kinech, jen v těch velkoformátových byl pouštěn ve 3Dčku. A těch 3Dčkových IMAXů bylo tehdá celosvětově plus mínus dvěstepadesát. Z toho moc velké terno neuděláš ;). Naproti tomu Beolwulf byl opravdu první film v kinech, který 3Dčko stavěl na první pozici, jen ve Státech měl stopade 3D IMAXů, devětset RealD 3D sálů a cca 1500 Dolby 3D sálů - a všechny ho hrály prakticky neomezenou dobu dvou až třech měsíců. Pro představu - Avatar měl v US 300 IMAXů, 2.5K RealD a 1K Dolby (řada provozovatelů podobně jako u nás přešla od Dolbyho) sálů.

x_ander_jc: A já logicky taky neříkám, že si jím nepřilepšil. Ale s polovinou tržeb bych byl opatrnější. Avatar SE (ta první prodloužená verze) měla v srpnu a září 2010 1K výhradně 3D sálů a trhla jestli se dobře pamatuju 50-60M, ty sály prázdnotou zrovna nezely. Ale bez mohutné podpory 2D kopií (a v té době se 3Dčko do největších sálů automaticky nestrkalo, protože by to znamenalo zabouchnutí dveří těchto sálů devadesáti procentům filmů), by se na ty prachy, na které se vyškrábal, nevyškrábal.
Myslím, že je někde i ofiko dostupná statistika a ta hovoří tuším o čtvtině až třetině 3Dčka v poměru výtěžnosti oproti 2Dčku. Což jsou samozřejmně enormní čísla a znamená to nějakých 700 až 900M čistě pro 3D projekce. Jenomže nějaké dvě třetiny až tři čtvrtiny diváků Avatara (a možná víc, neb 3Dčko je dražší) ho v kině viděla ve 2D a byť na nej třeba šla s tím, že se o něm doslechla i v souvislosti se 3Dčkem, pořád ho viděla jen ve 2Dčku.
Když se vrátím k Beolwulfovi - ano, měl. Měl v 3D sálech vymeteno podobně, jako Avatar. Propagace byla postavena taktéž na revolučních technologiích. Měl obdobné, respektive plus mínus porovnatelné nasazení v kinech. Samozřejmně naproti tomu měl nevýhodu v látce atd, ale mě v tom porovnání nejde o to, že Beolwulf nevydělal 2.7B, ale že se tak tak zaplatil a dnes si ho málokdo pamatuje, byť jen pro technickou revoluci.
Odhadovat, kolik trhne dvojka, ani nebudu. Respektive si myslím, že to je a jestě bude v očích Lišáka (nebo Myšáka) divoké a silně nepředvídatelné účetní monstrum, které může jak lehce pohořet, tak udělat další rekord. Ten Tedův odhad je takový průměrný, hezký a bezpečný nástřel, protože za každé situace může říct, že se ža tak neseknul (;)), ale fakt si myslím, že stát se může s Avatarem cokoliv.
689261
Sony: O Polárním expresu jsem uvažoval, jestli ho napsat a - byť byl uveden jak v klasických, tak i IMAX kinech, jen v těch velkoformátových byl pouštěn ve 3Dčku. A těch 3Dčkových IMAXů bylo tehdá celosvětově plus mínus dvěstepadesát. Z toho moc velké terno neuděláš ;). Naproti tomu Beolwulf byl opravdu první film v kinech, který 3Dčko stavěl na první pozici, jen ve Státech měl stopade 3D IMAXů, devětset RealD 3D sálů a cca 1500 Dolby 3D sálů - a všechny ho hrály prakticky neomezenou dobu dvou až třech měsíců. Pro představu - Avatar měl v US 300 IMAXů, 2.5K RealD a 1K Dolby (řada provozovatelů podobně jako u nás přešla od Dolbyho) sálů. x_ander_jc: A já logicky taky neříkám, že si jím nepřilepšil. Ale s polovinou tržeb bych byl opatrnější. Avatar SE (ta první prodloužená verze) měla v srpnu a září 2010 1K výhradně 3D sálů a trhla jestli se dobře pamatuju 50-60M, ty sály prázdnotou zrovna nezely. Ale bez mohutné podpory 2D kopií (a v té době se 3Dčko do největších sálů automaticky nestrkalo, protože by to znamenalo zabouchnutí dveří těchto sálů devadesáti procentům filmů), by se na ty prachy, na které se vyškrábal, nevyškrábal. Myslím, že je někde i ofiko dostupná statistika a ta hovoří tuším o čtvtině až třetině 3Dčka v poměru výtěžnosti oproti 2Dčku. Což jsou samozřejmně enormní čísla a znamená to nějakých 700 až 900M čistě pro 3D projekce. Jenomže nějaké dvě třetiny až tři čtvrtiny diváků Avatara (a možná víc, neb 3Dčko je dražší) ho v kině viděla ve 2D a byť na nej třeba šla s tím, že se o něm doslechla i v souvislosti se 3Dčkem, pořád ho viděla jen ve 2Dčku. Když se vrátím k Beolwulfovi - ano, měl. Měl v 3D sálech vymeteno podobně, jako Avatar. Propagace byla postavena taktéž na revolučních technologiích. Měl obdobné, respektive plus mínus porovnatelné nasazení v kinech. Samozřejmně naproti tomu měl nevýhodu v látce atd, ale mě v tom porovnání nejde o to, že Beolwulf nevydělal 2.7B, ale že se tak tak zaplatil a dnes si ho málokdo pamatuje, byť jen pro technickou revoluci. Odhadovat, kolik trhne dvojka, ani nebudu. Respektive si myslím, že to je a jestě bude v očích Lišáka (nebo Myšáka) divoké a silně nepředvídatelné účetní monstrum, které může jak lehce pohořet, tak udělat další rekord. Ten Tedův odhad je takový průměrný, hezký a bezpečný nástřel, protože za každé situace může říct, že se ža tak neseknul (;)), ale fakt si myslím, že stát se může s Avatarem cokoliv.
1 0
reagovat
Beowulf > Avatar
I když oba zestárnuly jaxviň.
689260
Beowulf > Avatar I když oba zestárnuly jaxviň.
0 -3
reagovat
Podle mě se toho u Avatara sešlo více, ale právě ta technlogie to vyhnala až na těch 2,7. Avatar byl univerzální příběh pro každého, přesně jak píšeš. Měl perfektní načasování na vánoce, což je s tou univerzalitou pro diváka perfektní kombo. Stál za tím Cameron, takže ten film byl zajímavý jak pro svátečního diváka (protože to bylo propagované jako film od režíséra Titanicu), tak pro filmové fanoušky jako takové (protože prostě Cameron). V tomhle ten film uměl zacílit na všechny a ano, dvojka bude mít tyhle výhody úplně stejné.

Ale přesto si troufám tvrdit, že minimálně polovinu tržeb udělalo to 3Dčko. Nejde o to, že Avatar vlastně nebyl první 3D film ani že nebyl nejlepší 3D film. Ale zvládl to přesně takhle prodat. Spousta lidí na to šla s tím, že tohle je to "pravé" 3D, že je to první film, který ho "opravdu dokáže využít". Tohle do diváků hustil marketing a tohle nadšení diváci doporučovali dál. Právě proto se ze 70milionového otvíráku vyklubal monstrózní žrout peněz, kdy na to lidi chodili víc a víc a řada z nich několikrát dokola. Prostě proto, že něco podobného do té doby sami neviděli (to, že to v omezené míře už existovalo dřív, je druhá věc).

A nic z toho, co píšu výše, Beowulf neměl. Ani po stránce filmových kvalit, ani co do marketingu, ani co do technologickém pokroku.

Já netvrdím, že první Avatar by bez 3D byl propadák, a rozhodně netvrdím, že dvojka bez nějaké nové technologie propadák bude. Říkám jen, že ten bezprecedentní úspěch byl z velké části způsobený rozmachem 3D, který Avatar po všech stránkách využil. A pokud dvojka nepřijde s něčím podobným, tak sice vydělá hromadu peněz, ale rozhodně ne tolik, co jednička.
689258
Podle mě se toho u Avatara sešlo více, ale právě ta technlogie to vyhnala až na těch 2,7. Avatar byl univerzální příběh pro každého, přesně jak píšeš. Měl perfektní načasování na vánoce, což je s tou univerzalitou pro diváka perfektní kombo. Stál za tím Cameron, takže ten film byl zajímavý jak pro svátečního diváka (protože to bylo propagované jako film od režíséra Titanicu), tak pro filmové fanoušky jako takové (protože prostě Cameron). V tomhle ten film uměl zacílit na všechny a ano, dvojka bude mít tyhle výhody úplně stejné. Ale přesto si troufám tvrdit, že minimálně polovinu tržeb udělalo to 3Dčko. Nejde o to, že Avatar vlastně nebyl první 3D film ani že nebyl nejlepší 3D film. Ale zvládl to přesně takhle prodat. Spousta lidí na to šla s tím, že tohle je to "pravé" 3D, že je to první film, který ho "opravdu dokáže využít". Tohle do diváků hustil marketing a tohle nadšení diváci doporučovali dál. Právě proto se ze 70milionového otvíráku vyklubal monstrózní žrout peněz, kdy na to lidi chodili víc a víc a řada z nich několikrát dokola. Prostě proto, že něco podobného do té doby sami neviděli (to, že to v omezené míře už existovalo dřív, je druhá věc). A nic z toho, co píšu výše, Beowulf neměl. Ani po stránce filmových kvalit, ani co do marketingu, ani co do technologickém pokroku. Já netvrdím, že první Avatar by bez 3D byl propadák, a rozhodně netvrdím, že dvojka bez nějaké nové technologie propadák bude. Říkám jen, že ten bezprecedentní úspěch byl z velké části způsobený rozmachem 3D, který Avatar po všech stránkách využil. A pokud dvojka nepřijde s něčím podobným, tak sice vydělá hromadu peněz, ale rozhodně ne tolik, co jednička.
689254
0 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
...tak před Beowulfem byl natočený podobně Polární expres, který taky komerčně nijak moc nevyčníval (byl uvedený v listopadu), no a podle CSFD (zajímavosti) to byl dokonce první mainstreamový film, který byl uvedený jak v normálních, tak v IMAX kinech...

Spíš bych teda tu polemiku hodil na Polární expres...
689256
...tak před Beowulfem byl natočený podobně Polární expres, který taky komerčně nijak moc nevyčníval (byl uvedený v listopadu), no a podle CSFD (zajímavosti) to byl dokonce první mainstreamový film, který byl uvedený jak v normálních, tak v IMAX kinech... Spíš bych teda tu polemiku hodil na Polární expres...
689255
0 0
reagovat
Jen taková polemika - proč těch skoro třech miliard nevydělal třeba takový Beolwulf? Film byl taky mohutně propagován přes nové technologie a to primárně přes 3Dčko (prvý široký release ve zhruba 2.5K sálech) i pokročilé motion capture. Navíc si zřetelně vybavuju, že spousta lidí říkala, že je sice na 3D zvědavá, ale hlavně teda chcou vidět "toho Avatara". Logicky teď nemluvím o prostředí lidí na MZ, či jiných filmových okruzích.
Takže pokud by Avatar neměl ten univerzální příběh i postavy přetaven do přesně šlapajícího stroje (a nic z toho nevylučuje i výtky některých k ne zrovna objevnému obsahu jako takovému), pak by těžko slavil ten bezprecedentní úspěch. Stejně jako svého času Čaroděj ze země Oz (přirovnání to není marné, barvu využíval a chlubil se jí stejně jako Avatar tím 3D a stejně jako Avatar nebyl ani první, ani "úplně nejlepší") se stali/stanou klasikou a že využívali nějaké technologie, na kterou dnes majoritní část publika buď zapomněla, nebo na ni nadává, v tom, proč lidi příjdou na druhý film, nehraje tak důležitou roli.
Ale samozřejmně, že se ani dvojka Avatara neobejde bez dopingu v podobě "nových" technologií. A stejně jako v případě jedničky to nebudou technologie "nové", respektive nové pořád budou, ale ne tím způsobem, že je Cameron využije poprvé, ale díky svému talentu - že s nimi dokáže pracovat tím způsobem, že unesou břemeno dalšího propagátora filmu. A že těch technologií je (a ano, nejen prozatím v běžné filmové koncepci nepožitelné VR)...
689255
Jen taková polemika - proč těch skoro třech miliard nevydělal třeba takový Beolwulf? Film byl taky mohutně propagován přes nové technologie a to primárně přes 3Dčko (prvý široký release ve zhruba 2.5K sálech) i pokročilé motion capture. Navíc si zřetelně vybavuju, že spousta lidí říkala, že je sice na 3D zvědavá, ale hlavně teda chcou vidět "toho Avatara". Logicky teď nemluvím o prostředí lidí na MZ, či jiných filmových okruzích. Takže pokud by Avatar neměl ten univerzální příběh i postavy přetaven do přesně šlapajícího stroje (a nic z toho nevylučuje i výtky některých k ne zrovna objevnému obsahu jako takovému), pak by těžko slavil ten bezprecedentní úspěch. Stejně jako svého času Čaroděj ze země Oz (přirovnání to není marné, barvu využíval a chlubil se jí stejně jako Avatar tím 3D a stejně jako Avatar nebyl ani první, ani "úplně nejlepší") se stali/stanou klasikou a že využívali nějaké technologie, na kterou dnes majoritní část publika buď zapomněla, nebo na ni nadává, v tom, proč lidi příjdou na druhý film, nehraje tak důležitou roli. Ale samozřejmně, že se ani dvojka Avatara neobejde bez dopingu v podobě "nových" technologií. A stejně jako v případě jedničky to nebudou technologie "nové", respektive nové pořád budou, ale ne tím způsobem, že je Cameron využije poprvé, ale díky svému talentu - že s nimi dokáže pracovat tím způsobem, že unesou břemeno dalšího propagátora filmu. A že těch technologií je (a ano, nejen prozatím v běžné filmové koncepci nepožitelné VR)...
1 0
reagují: Sony
reagovat
reaguje na: TedGeorge
S 1,5 souhlas. Ale víc to právě poleze jenom tehdy, jestli lidi budou moct být na co zvědaví. Víc než Avatara se, stejně jako v případě jedničky, bude chodit na novou technickou atrakci - pokud nějaká taková bude. Ale s ohledem na to, že to Cameron kutí 10 let, předpokládám, že bude.
689253
S 1,5 souhlas. Ale víc to právě poleze jenom tehdy, jestli lidi budou moct být na co zvědaví. Víc než Avatara se, stejně jako v případě jedničky, bude chodit na novou technickou atrakci - pokud nějaká taková bude. Ale s ohledem na to, že to Cameron kutí 10 let, předpokládám, že bude.
689252
0 0
reagovat

x_ander_jc

MIliarda imho padne jeste do konce roku - behem dvou tydnu.

Vsichni budou zvedavi... Dve miliardy mozna ne, ale miliarda a pul minimalne je imho uz ted na 99% jista.
689252
MIliarda imho padne jeste do konce roku - behem dvou tydnu. Vsichni budou zvedavi... Dve miliardy mozna ne, ale miliarda a pul minimalne je imho uz ted na 99% jista.
x_ander_jc
0 0
reagují: x_ander_jc
reagovat
Avatara bych nepřeceňoval. Ta značka takovou sílu imho nemá, jednička šla tak šíleně nahoru jenom proto, že to byl první film s "pořádným 3D" a dokázalo se to prodat víc jako atrakce než jako film. Čemuž koneckonců odpovídal i vývoj tržeb - otvírák byl mrzkých 70 milionů, ale byla to do té doby nevídaná trvalka. Právě proto, že se o 3D rozjela šuškanda a lidi na to chodili a chodili...

Pokud Jim nepřijde s dalším technologickým zázrakem (film komplet ve VR nebo něco podobného), tak dvojka sice přeleze přes miliardu WW, ale o dvou miliardách nebo snad dokonce o překonání jedničky nebude moct být řeč.
689251
Avatara bych nepřeceňoval. Ta značka takovou sílu imho nemá, jednička šla tak šíleně nahoru jenom proto, že to byl první film s "pořádným 3D" a dokázalo se to prodat víc jako atrakce než jako film. Čemuž koneckonců odpovídal i vývoj tržeb - otvírák byl mrzkých 70 milionů, ale byla to do té doby nevídaná trvalka. Právě proto, že se o 3D rozjela šuškanda a lidi na to chodili a chodili... Pokud Jim nepřijde s dalším technologickým zázrakem (film komplet ve VR nebo něco podobného), tak dvojka sice přeleze přes miliardu WW, ale o dvou miliardách nebo snad dokonce o překonání jedničky nebude moct být řeč.
1 -1
reagovat
reaguje na: kubqo
Myslím, že to byl humor.

Na druhou stranu. Avatar 2 dá miliardu jenom v Číně, takže...
689250
Myslím, že to byl humor. Na druhou stranu. Avatar 2 dá miliardu jenom v Číně, takže...
689249
1 0
reagovat
reaguje na: DCR
Uff, podľa mňa silno preceńuješ silu značky Avatar
689249
Uff, podľa mňa silno preceńuješ silu značky Avatar
689234
0 -1
reagují: Memphis
reagovat
Cival je ve Varech a Ted dostal indispoziční omluvenku z Vinařství Veverka, takže to bylo na Tobě Imfe a super. Tržební kecal z lavičky náhradníků překvapil, děkuji.
Avengers 4 nedá dvě miliardy, zastaví se na 1.85 a SW9 bude rádo když dá 1.25. S tím Cameronem je to pravda. Až vyrukuje z dalším Avatarem obsadí i tu bronzovou příčku, která mu na stupínku vítězů chybí. 
689234
Cival je ve Varech a Ted dostal indispoziční omluvenku z Vinařství Veverka, takže to bylo na Tobě Imfe a super. Tržební kecal z lavičky náhradníků překvapil, děkuji. Avengers 4 nedá dvě miliardy, zastaví se na 1.85 a SW9 bude rádo když dá 1.25. S tím Cameronem je to pravda. Až vyrukuje z dalším Avatarem obsadí i tu bronzovou příčku, která mu na stupínku vítězů chybí. 
2 0
reagují: kubqo
reagovat
reaguje na: scatman
:D:D:+ Ten bol dobrý.
689229
*:D**:D**:+* Ten bol dobrý.
689228
4 -4
reagovat
Chlapy, je to stejně jedno. Za další rok přijde Cameron a namaže si je všechny na chleba.
689228
Chlapy, je to stejně jedno. Za další rok přijde Cameron a namaže si je všechny na chleba.
10 -2
reagují: FallenMaia
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Pri Avengers sú tie 2 mld. istota. Infinity war malo vynikajúce ohlasy, Thanos sa ľuďom páčil, okolo filmu panuje všeobecná spokojnosť a natešenie na druhú polovicu je veľké.

IMO tento faktor natešenosti potiahne Avengers nad SW IX, kde po Last Jedi bohužiaľ musia fanúšikov získavať späť. 

U Avengers očakávam taktiež úplne maximálny hype v štýle "vyvrcholenie uplynulých desiatich rokov", ktoré bolo silné už pri IW, ale teraz to Disney s Marvelom úplne rozpeckujú. 
689227
Pri Avengers sú tie 2 mld. istota. Infinity war malo vynikajúce ohlasy, Thanos sa ľuďom páčil, okolo filmu panuje všeobecná spokojnosť a natešenie na druhú polovicu je veľké. IMO tento faktor natešenosti potiahne Avengers nad SW IX, kde po Last Jedi bohužiaľ musia fanúšikov získavať späť.  U Avengers očakávam taktiež úplne maximálny hype v štýle "vyvrcholenie uplynulých desiatich rokov", ktoré bolo silné už pri IW, ale teraz to Disney s Marvelom úplne rozpeckujú. 
689222
2 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Myslim, ze vitaz tohto zapolenia je tak nejak jasny uz vopred a velmi by ma prekvapilo, ak by deviate Star Wars dali viac ako Avengers. V USA to moze, pravda, dopadnut uplne naopak, tamojsie obecenstvo ma totiz Hviezdne vojny vyrazne v oblube. Zvysok sveta na cele s Cinou vsak potiahnu Iron Mana a spol.
689226
Myslim, ze vitaz tohto zapolenia je tak nejak jasny uz vopred a velmi by ma prekvapilo, ak by deviate Star Wars dali viac ako Avengers. V USA to moze, pravda, dopadnut uplne naopak, tamojsie obecenstvo ma totiz Hviezdne vojny vyrazne v oblube. Zvysok sveta na cele s Cinou vsak potiahnu Iron Mana a spol.
689222
5 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER

popravdě

..neumím si moc představit, co by se muselo stát, aby Avengers 5 ty 2 miliardy nedali.
U Star Wars bude asi hodně záležet na ohlasech, jestli uklidní znepokojené fanoušky, ale osobně jsem po TLJ naplněn optimismen, takže si to ujít určitě nenechám.
689225
..neumím si moc představit, co by se muselo stát, aby Avengers 5 ty 2 miliardy nedali. U Star Wars bude asi hodně záležet na ohlasech, jestli uklidní znepokojené fanoušky, ale osobně jsem po TLJ naplněn optimismen, takže si to ujít určitě nenechám.
popravdě
689222
4 -5
reagovat
Příště startuje i První Očista a myslím, že to tu nadějnou značku (moje GP) pohřbí - mizerné trailery, mizerní herci, mizerná premisa. Ale tak třeba překvapí.

Ty miliardy asi ještě vážně nejsou všechny - mě by nepřekvapila Fantastická zvířata, Raubíř Ralf 2 a straší ta Mary Poppins. 
689224
Příště startuje i První Očista a myslím, že to tu nadějnou značku (moje GP) pohřbí - mizerné trailery, mizerní herci, mizerná premisa. Ale tak třeba překvapí. Ty miliardy asi ještě vážně nejsou všechny - mě by nepřekvapila Fantastická zvířata, Raubíř Ralf 2 a straší ta Mary Poppins. 
0 0
reagovat
Bude zajímavé sledovat příští rok tržební souboj titánů, jestli zvítězí vyvrcholení 11ti letého snažení Kevina Feigeho nebo zakončení nové trilogie Hvězdných válek. A jestli jeden z nich opět překročí 2 miliardy.
689222
Bude zajímavé sledovat příští rok tržební souboj titánů, jestli zvítězí vyvrcholení 11ti letého snažení Kevina Feigeho nebo zakončení nové trilogie Hvězdných válek. A jestli jeden z nich opět překročí 2 miliardy.
6 0
reagují: Randal K., M.a.t.t., shv
reagovat
reaguje na: Randal K.
4 SW filmy takhle rychle bude pravdepodobne shora, akcionari chteji videt ty 4 miliardy co nejrychleji zpatky...bohuzel
689221
4 SW filmy takhle rychle bude pravdepodobne shora, akcionari chteji videt ty 4 miliardy co nejrychleji zpatky...bohuzel
689220
3 0
reagovat
reaguje na: Fixer
Super. Ak Kennedyovú vykopnú, znamená to na ďalších X rokov totálne zasekanie kreativity a bude sa hrať tvrdo na istotu. Škoda. 

Chcel by som vedieť ktoré rozhodnutia robila ona sama a ktoré jej diktovali zhora (napr. koho bol nápad na 4 Star Wars filmy počas necelých troch rokov). 
689220
Super. Ak Kennedyovú vykopnú, znamená to na ďalších X rokov totálne zasekanie kreativity a bude sa hrať tvrdo na istotu. Škoda.  Chcel by som vedieť ktoré rozhodnutia robila ona sama a ktoré jej diktovali zhora (napr. koho bol nápad na 4 Star Wars filmy počas necelých troch rokov). 
689218
3 -2
reagují: mimomisu
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se