Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Megapropadák Gotti utočí na filmové kritiky a falšuje ohlasy

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek
reaguje na: hlasnelidu
ja z recenzi hlavne vycetl, ze ten film az moc glorifikuje Gottiho, coz asi neni uplne ten spravnej pohled a to moc kritiku po pravu neskouslo.
Jinak fajn clanek, Karle, doufam ze Rimsy napise pak nekdy vlastni recenzi, at vime :)
688275
ja z recenzi hlavne vycetl, ze ten film az moc glorifikuje Gottiho, coz asi neni uplne ten spravnej pohled a to moc kritiku po pravu neskouslo. Jinak fajn clanek, Karle, doufam ze Rimsy napise pak nekdy vlastni recenzi, at vime :)
688227
2 0
reagovat
reaguje na: Mack.
Myslíš ty věty v bublinách? To jsou jen výňatky z celých článků, které si po kliknutí na Full Review můžeš přečíst. 
688274
Myslíš ty věty v bublinách? To jsou jen výňatky z celých článků, které si po kliknutí na [i]Full Review[/i] můžeš přečíst. 
688228
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Doufam, ze nemas pravdu, ale stat se muze cokoliv. AMC za par dni zacne nabizet za $20 mesicne, ze muzes jit na 3 jakykoliv filmy za tyden vcetne IMAX a dalsich priplatkovych formatu, tak pri nejhorsim bych musel platit $20 mesicne, kdyby sel MoviePass pod vodu ?)
688245
Doufam, ze nemas pravdu, ale stat se muze cokoliv. AMC za par dni zacne nabizet za $20 mesicne, ze muzes jit na 3 jakykoliv filmy za tyden vcetne IMAX a dalsich priplatkovych formatu, tak pri nejhorsim bych musel platit $20 mesicne, kdyby sel MoviePass pod vodu *?)*
688239
0 0
reagovat
Kolik vlastně stal Gotti? Pokud Moviepass narval do něj spoustu peněz, tak je pochopitelné že se ho budou snažit zachránit v tomto stylu.
688240
Kolik vlastně stal Gotti? Pokud Moviepass narval do něj spoustu peněz, tak je pochopitelné že se ho budou snažit zachránit v tomto stylu.
1 0
reagovat

Vincent

Ja jim davam jeste tak pul roku - po vanocich to imho bali.

Ten obchodni model je nedomyslenej, prodelavaj obri prachy, kolabujou jim akcie a tak s tim delaji psi kusy...
688239
Ja jim davam jeste tak pul roku - po vanocich to imho bali. Ten obchodni model je nedomyslenej, prodelavaj obri prachy, kolabujou jim akcie a tak s tim delaji psi kusy...
Vincent
3 0
reagují: Vincent
reagovat
MoviePass mi poslal par emailu s predmetem "Vincent, you be the judge. Go see GOTTI today.:D Jeli to na vsech frontach a stejne to nepomohlo.
688237
MoviePass mi poslal par emailu s predmetem "[i]Vincent, you be the judge. Go see GOTTI today.[/i]" *:D* Jeli to na vsech frontach a stejne to nepomohlo.
5 0
reagovat
"Ke kvalitě nových bijáků se vyjadřuje čím tím víc lidí v čím dál tím kratší formě "

Tohle absolutně nesnášm na rotenech. Ta krátká hodnocení. 90% z nich nedává vůbec smysl. Na pěst.
688228
"Ke kvalitě nových bijáků se vyjadřuje čím tím víc lidí v čím dál tím kratší formě " Tohle absolutně nesnášm na rotenech. Ta krátká hodnocení. 90% z nich nedává vůbec smysl. Na pěst.
3 0
reagují: SocialniPripad
reagovat
Jinak, co jsem slyšel o filmu Gotti, tak není to, že je to nejhorší film všech dob, ale spíš nezáživná nuda, která není pořádně vypointovaná, postavy příliš rozvedené a prostě to nedává smysl.
  • "proč radši nedřít na tom, aby se točily co nejlepší filmy?"
S tímhle asi trochu nesouhlasím, podle všeho se film "neodbyl" , ale výsledek je bohužel vytvořený desetiletým vývojem, který produkoval velký fanoušek Gottiho příběhu - Travolta. Film dopadl tak, že jsou to flashbacky a flashforrwardy do Gottiho života, které ukazují "ty nejlepší kousky", ale člověk se nevyzná v postavách, v motivacích a spousta věcí je odbyta ve stylu - "Ty bláho, škoda, že jsem posledních pět let měl rakovinu." a pak se to už nezmíní. Alespoň, to jsem vyčetl z recenzí, co jsem viděl.
688227
Jinak, co jsem slyšel o filmu Gotti, tak není to, že je to nejhorší film všech dob, ale spíš nezáživná nuda, která není pořádně vypointovaná, postavy příliš rozvedené a prostě to nedává smysl. [list][*]"proč radši nedřít na tom, aby se točily co nejlepší filmy?" [/*][/list]S tímhle asi trochu nesouhlasím, podle všeho se film "neodbyl" , ale výsledek je bohužel vytvořený desetiletým vývojem, který produkoval velký fanoušek Gottiho příběhu - Travolta. Film dopadl tak, že jsou to flashbacky a flashforrwardy do Gottiho života, které ukazují "ty nejlepší kousky", ale člověk se nevyzná v postavách, v motivacích a spousta věcí je odbyta ve stylu - "Ty bláho, škoda, že jsem posledních pět let měl rakovinu." a pak se to už nezmíní. Alespoň, to jsem vyčetl z recenzí, co jsem viděl.
2 0
reagují: mimomisu
reagovat
podobné veci sa dejú aj tu s csfd. to je normálka
688223
podobné veci sa dejú aj tu s csfd. to je normálka
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se