Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Star Wars už nikdy nepůjdou do kin v květnu?

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
Vás vážně tak moc láká epický film, který bude mít v hlavní roli srandovně mluvící žábu? Opravdu Yodův příběh, když on byl vždy jen napůl mentorská a napůl komediální postavička, vidíte jako film na který vyrazí davy lidí do kina? 

Kenobiho sólovku chceme vidět všichni, ale Yoda mě, ač mám toho ušáka fakt rád, láká mnohem méně než thriller z Coruscantského podsvětí jakým může být Bobba, nebo komedie o tom jak sypaťácký švindlíř Lando ojebává Impérium (byť tohle po failu Hana asi nikdy nevznikne) 
685500
Vás vážně tak moc láká epický film, který bude mít v hlavní roli srandovně mluvící žábu? Opravdu Yodův příběh, když on byl vždy jen napůl mentorská a napůl komediální postavička, vidíte jako film na který vyrazí davy lidí do kina?  Kenobiho sólovku chceme vidět všichni, ale Yoda mě, ač mám toho ušáka fakt rád, láká mnohem méně než thriller z Coruscantského podsvětí jakým může být Bobba, nebo komedie o tom jak sypaťácký švindlíř Lando ojebává Impérium (byť tohle po failu Hana asi nikdy nevznikne) 
3 0
reagují: FallenMaia, Hosokawa
reagovat
reaguje na: Hosokawa
To je de facto zápletka Knights of the Old Republic. :D No, dobrá trochu upravená, ale i tak... 
685497
To je de facto zápletka Knights of the Old Republic. *:D* No, dobrá trochu upravená, ale i tak... 
685491
2 0
reagují: Hosokawa
reagovat
Yoda má asi největší potenciál, je mu 900 let a můžou si tam vymyslet cokoliv. Když tak z hlavy nastřelím zápletku - skupina Jediů objeví Sith temple, jebne jim a přejdou na Temnou stranu. Potom ovládnou Mandaloriany a rozjedou takovou menší válku. S tímhle můžou natočit klidně trilogii a bude to furt v rámci lore v pohodě, protože to budou Dark Jedi a ne Sithové.:D
685491
Yoda má asi největší potenciál, je mu 900 let a můžou si tam vymyslet cokoliv. Když tak z hlavy nastřelím zápletku - skupina Jediů objeví Sith temple, jebne jim a přejdou na Temnou stranu. Potom ovládnou Mandaloriany a rozjedou takovou menší válku. S tímhle můžou natočit klidně trilogii a bude to furt v rámci lore v pohodě, protože to budou Dark Jedi a ne Sithové.*:D*
2 0
reagují: Hairy_Ass
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Spíš... link :))
685489
Spíš... https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/271814_700b_v1.jpg *:))*
685487
3 0
reagovat
685487
[url=https://artbasement.deviantart.com/art/Obi-Wan-A-Star-Wars-Story-Poster-687041533]A čo  tento?[/url] *:))*
1 0
reagují: KarelR
reagovat
685486
[url=https://i.imgur.com/FES37EG.jpg]link[/url]
1 0
reagovat
reaguje na: FallenMaia
Lepší 8) link
685484
Lepší *8)* https://twitter.com/joogasama/status/880065051385667587/photo/1
685482
0 0
reagovat
685482
[url=https://twitter.com/bjornhurri/status/959174319837458434]Kenobi poster[/url] *;)*
1 0
reagují: KarelR
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Ano, tohle je ta nejvíc nejideálnější situace. Ten trailer je nesmrtelnej :+
685481
Ano, tohle je ta nejvíc nejideálnější situace. Ten trailer je nesmrtelnej *:+*
685478
3 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Och bože, ani nehovor, Russovci by sa na to hodili ako nikto :+:+ Na takéto niečo by som šiel do kina aj trikrát za sebou, jako vážne, toto je sen.
685479
Och bože, ani nehovor, Russovci by sa na to hodili ako nikto *:+**:+* Na takéto niečo by som šiel do kina aj trikrát za sebou, jako vážne, toto je sen.
685478
3 -2
reagovat
Já bych chtěl bratry Russoovy, velký rozpočet, něco takového (třeba rovnou ze Staré Republiky) a byl bych spokojen.
685478
Já bych chtěl bratry Russoovy, velký rozpočet, [url=https://youtu.be/YdgmH9Vv2-I?t=1m57s]něco takového[/url] (třeba rovnou ze Staré Republiky) a byl bych spokojen.
4 -1
reagují: KarelR, FallenMaia
reagovat
Verím v Kenobiho, to by mohlo byť konečne niečo poriadne, vybrať dobrého režiséra, kvalitný scenár, McGregora, poriadne sa tomu povenovať, priniesť kvalitného záporáka, nájsť dobrého herca na mladého Luka, spraviť perfektný trailer a to by ste videli tie tržby, miliarda ako nič ;):+

Boba Fett ma absolútne nezaujíma a myslím že po Solovi ani nikdy nevznikne. To by bol len ďalší prepadák.

Johnsonova trilógia, no, tu je to otázne. Ak to teda má byť konečne niečo úplne nové čo sa nebude týkať už známeho príbehu, pretože zatiaľ sa stále točíme len okolo Impéria v rozmedzí niekoľkých rokov a pôjde to niekam úplne inam, buď do ďalekej minulosti alebo ďalekej budúcnosti a nebudú mať zviazané ruky mohlo by to byť super. Johnson je kvalitný filmár aj keď ep. VIII nevyšla podľa očakávaní.

Trilógia Benioff/Weiss. Tu som na tom istom ako u Johnsona. Ale hrozne by som chcel vidieť Starú republiku, hromadu Sithov, hromadu Jediov, poriadne súboje, kvalitnú zápletku, perfektné postavy, svetelné meče :D osudové momenty proste SW tak ako ich všetci milujeme, niečo na čo už všetci hrozne dlho čakáme. Proste história SW sveta, rádu Jedi, Sithov a nemusí to byť len trilógia, kľudne aj šesť filmov, aj desať :D

Spin-off Lando všetci tu už asi vieme že nevznikne a tak je to dobre.

Spi-off Yoda, zatiaľ si to akože neviem dobre predstaviť, ale mohla by to byť pecka, komplet CGI ako Avatar. Mladý Yoda na svojej planéte, odstrčený, bez kamarátov, bez nádeje, opustený rodinou ktorá ho odvrhla, hľadá zmysel života a nakoniec ho nájde v sile :)) Alebo ešte lepšie Yoda bude žiť v miery na svojej planéte, zničoho nič prídu problémy, nejakí kolonizátori prídu a obsadia jeho svet, rodinu, družku a deti mu zabije uberhajzel a Yoda sa vydá na cestu pomsty, naučí sa používať silu, umenie boja, ale nakoniec pochopí že pomsta vedie k temnej strane, uvedomí si že cesta ktorou sa vydal je nesprávna a zľutuje sa :)):D uvedomí si že jeho úlohou je chrániť slabých, odíde do chrámu Jediov kde bude učiť sile mladých padawanov.

Seriál zatiaľ neriešim, mohol by byť zaujímavý, to nevravím, ale nejak ma neláka, uvidíme.
685477
Verím v Kenobiho, to by mohlo byť konečne niečo poriadne, vybrať dobrého režiséra, kvalitný scenár, McGregora, poriadne sa tomu povenovať, priniesť kvalitného záporáka, nájsť dobrého herca na mladého Luka, spraviť perfektný trailer a to by ste videli tie tržby, miliarda ako nič *;)**:+* Boba Fett ma absolútne nezaujíma a myslím že po Solovi ani nikdy nevznikne. To by bol len ďalší prepadák. Johnsonova trilógia, no, tu je to otázne. Ak to teda má byť konečne niečo úplne nové čo sa nebude týkať už známeho príbehu, pretože zatiaľ sa stále točíme len okolo Impéria v rozmedzí niekoľkých rokov a pôjde to niekam úplne inam, buď do ďalekej minulosti alebo ďalekej budúcnosti a nebudú mať zviazané ruky mohlo by to byť super. Johnson je kvalitný filmár aj keď ep. VIII nevyšla podľa očakávaní. Trilógia Benioff/Weiss. Tu som na tom istom ako u Johnsona. Ale hrozne by som chcel vidieť Starú republiku, hromadu Sithov, hromadu Jediov, poriadne súboje, kvalitnú zápletku, perfektné postavy, svetelné meče *:D* osudové momenty proste SW tak ako ich všetci milujeme, niečo na čo už všetci hrozne dlho čakáme. Proste história SW sveta, rádu Jedi, Sithov a nemusí to byť len trilógia, kľudne aj šesť filmov, aj desať *:D* Spin-off Lando všetci tu už asi vieme že nevznikne a tak je to dobre. Spi-off Yoda, zatiaľ si to akože neviem dobre predstaviť, ale mohla by to byť pecka, komplet CGI ako Avatar. Mladý Yoda na svojej planéte, odstrčený, bez kamarátov, bez nádeje, opustený rodinou ktorá ho odvrhla, hľadá zmysel života a nakoniec ho nájde v sile *:))* Alebo ešte lepšie Yoda bude žiť v miery na svojej planéte, zničoho nič prídu problémy, nejakí kolonizátori prídu a obsadia jeho svet, rodinu, družku a deti mu zabije uberhajzel a Yoda sa vydá na cestu pomsty, naučí sa používať silu, umenie boja, ale nakoniec pochopí že pomsta vedie k temnej strane, uvedomí si že cesta ktorou sa vydal je nesprávna a zľutuje sa *:))**:D* uvedomí si že jeho úlohou je chrániť slabých, odíde do chrámu Jediov kde bude učiť sile mladých padawanov. Seriál zatiaľ neriešim, mohol by byť zaujímavý, to nevravím, ale nejak ma neláka, uvidíme.
3 -1
reagovat
reaguje na: KarelR
A pak jsou tu ještě "nenormální" lidi jako já. Můj poslední film v kině byl Terminator 3. Já mám prostě radši tu domácí pohodu, možnost pauznout si film kdy chci, dát si k filmu co chci a nedávat další kilo za vodu a popcorn. Když se mi líbí nějaká scéna/film tak si to můžu hned pustit znova/zpomaleně. A hlavně, nemusí mě otravovat kreténi s mobilama nebo lidi, co musí neustále hlasitě vyjadřovat svůj názor slovy. WOW, TY PI*O atd. A v neposlední řadě (teda nevim jak je to teď no) hlasitost filmu v kině mi vždycky přišla dost přehnaná.

A ať je i něco k tématu - z nových SW mě nic nezaujalo. EP7 prostě byl SJW remake EP4. EP8 nelogická a nezajímavá. Rogue bylo celkem zajímavý vyplnění mezi trilogiema, ale přišlo příliš pozdě. Sola jsem ještě neviděl.
685475
A pak jsou tu ještě "nenormální" lidi jako já. Můj poslední film v kině byl Terminator 3. Já mám prostě radši tu domácí pohodu, možnost pauznout si film kdy chci, dát si k filmu co chci a nedávat další kilo za vodu a popcorn. Když se mi líbí nějaká scéna/film tak si to můžu hned pustit znova/zpomaleně. A hlavně, nemusí mě otravovat kreténi s mobilama nebo lidi, co musí neustále hlasitě vyjadřovat svůj názor slovy. WOW, TY PI*O atd. A v neposlední řadě (teda nevim jak je to teď no) hlasitost filmu v kině mi vždycky přišla dost přehnaná. A ať je i něco k tématu - z nových SW mě nic nezaujalo. EP7 prostě byl SJW remake EP4. EP8 nelogická a nezajímavá. Rogue bylo celkem zajímavý vyplnění mezi trilogiema, ale přišlo příliš pozdě. Sola jsem ještě neviděl.
685442
2 -9
reagovat
Jak rikaji Imf a Karel, myslim, ze dosavadni plany padly a horecne se brainstormuje, co dal. Spin Offy jsou v ohrozeni, a to i Kenobi. Jestli ho dotahnou, museli by zemnit tu koncepci farmari proti Tuskenum a udelat bondovku s cestama po planetach a aspon jedna poradna sermovacka. Ze bude Johnsonova trilogie, tomu vubec neverim.
685474
Jak rikaji Imf a Karel, myslim, ze dosavadni plany padly a horecne se brainstormuje, co dal. Spin Offy jsou v ohrozeni, a to i Kenobi. Jestli ho dotahnou, museli by zemnit tu koncepci farmari proti Tuskenum a udelat bondovku s cestama po planetach a aspon jedna poradna sermovacka. Ze bude Johnsonova trilogie, tomu vubec neverim.
3 0
reagovat
reaguje na: x_ander_jc
685468
[url=https://i.imgur.com/YlrUihG.gif]link[/url]
685463
1 0
reagovat
reaguje na: imf
Jestli nepadne Kennedy, tak imho nepadne nic z těch oznámenejch věcí.
685466
Jestli nepadne Kennedy, tak imho nepadne nic z těch oznámenejch věcí.
685459
1 0
reagovat
reaguje na: imf
Já už jsem na prášky z toho, jak pořád někde v diskuzích čtu, že Johnson chystá Epizody X-XII - to odstřižení je asi nevysvětlitelný :)

Jinak kdybych měl hádat, tak podle mě rychle umře Boba Fett (Mangold půjde točit něco jinýho) a zkusej Kenobiho s McGregorem, ale jako velkej mečovací nářez mimo Tatooine. Co se týče trilogií, realizaci tý od trůnovců (respektive prvního dílu) docela věřím a u Johnsona tak 50/50. Vůbec bych se nedivil, kdyby to vyšumnělo, ale Kennedy si s ním všude notuje tak moc, že by to imho mohla protlačit až do cílový rovinky. Nevím.

Každopádně nejpravděpodobnějc vidím, že do půl roku oznáměj na 2020 něco úplně jinýho se spoustou světelnejch mečů 8)
685464
Já už jsem na prášky z toho, jak pořád někde v diskuzích čtu, že Johnson chystá Epizody X-XII - to odstřižení je asi nevysvětlitelný *:)* Jinak kdybych měl hádat, tak podle mě rychle umře Boba Fett (Mangold půjde točit něco jinýho) a zkusej Kenobiho s McGregorem, ale jako velkej mečovací nářez mimo Tatooine. Co se týče trilogií, realizaci tý od trůnovců (respektive prvního dílu) docela věřím a u Johnsona tak 50/50. Vůbec bych se nedivil, kdyby to vyšumnělo, ale Kennedy si s ním všude notuje tak moc, že by to imho mohla protlačit až do cílový rovinky. Nevím. Každopádně nejpravděpodobnějc vidím, že do půl roku oznáměj na 2020 něco úplně jinýho se spoustou světelnejch mečů *8)*
685459
11 0
reagovat
Moc nechápu až tak těžký pesimismus tady... Vy si vážně někdo myslíte, že jednom komerčním problému (1,3 mld. u ep. 8 možná pro některé mohlo být zklamáním, ale rozhodně ne problémem) se nad SW zavře rybník a Disney ustoupí  ze svých plánů a dá si nějakou zásadní pauzu? Ale no tak...

Nízké tržby Sola ve výsledku můžou jenom prospět, protože to byla taková výstraha, že si přece jen Disney nemůže dělat co chce a milardy nebudou padat samy. Ale že by to mělo nějaký zásadní vliv na směřování univerza? Ani náhodou.

Průser na tržbách to určitě je, ale tady se sešla velká řada negativních prvků, která to způsobila - blbej termín nacpaný mezi 3 nebo 4 monstrfláky, moc malý odstup od ep. VIII, produkční problémy, na které běžný divák slyší víc, než bychom si mysleli a hlavně nemastná neslaná kampaň (trailery narozdíl od 7,8 a RO koule fakt netrhaly, spíše vzbuzovaly pochyby). Proto Solo propadl. A buďme rádi, že ve výsledku je to aspoň velmi slušný film (ať si Cival prská, jak chce).

Ale že by tohle mělo nějak zastavit nebo výrazně změnit produkci dalších filmů (a seriálů)? Ani náhodou. Po ep. IX dostaneme nášup Obi-wana, další vlajková trilogie (ať už Johnssona nebo někoho jiného) bude taky, a ve spin-offech se bude poračovat. Jen bude Disney obezřetnější, pohlídá si produkci a nebude experimentovat s termínama. A tím líp pro diváka.

Až pokud by nastalo opakování průseru se Solem (např. ep. IX výrazně pod miliardu), tak se teprv budou dít veletoče.
685463
Moc nechápu až tak těžký pesimismus tady... Vy si vážně někdo myslíte, že jednom komerčním problému (1,3 mld. u ep. 8 možná pro některé mohlo být zklamáním, ale rozhodně ne problémem) se nad SW zavře rybník a Disney ustoupí  ze svých plánů a dá si nějakou zásadní pauzu? Ale no tak... Nízké tržby Sola ve výsledku můžou jenom prospět, protože to byla taková výstraha, že si přece jen Disney nemůže dělat co chce a milardy nebudou padat samy. Ale že by to mělo nějaký zásadní vliv na směřování univerza? Ani náhodou. Průser na tržbách to určitě je, ale tady se sešla velká řada negativních prvků, která to způsobila - blbej termín nacpaný mezi 3 nebo 4 monstrfláky, moc malý odstup od ep. VIII, produkční problémy, na které běžný divák slyší víc, než bychom si mysleli a hlavně nemastná neslaná kampaň (trailery narozdíl od 7,8 a RO koule fakt netrhaly, spíše vzbuzovaly pochyby). Proto Solo propadl. A buďme rádi, že ve výsledku je to aspoň velmi slušný film (ať si Cival prská, jak chce). Ale že by tohle mělo nějak zastavit nebo výrazně změnit produkci dalších filmů (a seriálů)? Ani náhodou. Po ep. IX dostaneme nášup Obi-wana, další vlajková trilogie (ať už Johnssona nebo někoho jiného) bude taky, a ve spin-offech se bude poračovat. Jen bude Disney obezřetnější, pohlídá si produkci a nebude experimentovat s termínama. A tím líp pro diváka. Až pokud by nastalo opakování průseru se Solem (např. ep. IX výrazně pod miliardu), tak se teprv budou dít veletoče.
9 -2
reagují: Gorecki
reagovat
reaguje na: KarelR
Ja si myslim, ze jejich trilogie nebudou souviset vubec s nicim, protoze nikdy nevzniknou. Minimalne ne pod jejich vedenim. Krome toho Mangolda bych neveril jakymukoliv planu nastartovanymu pred uplynulym vikendem. 8)
685459
Ja si myslim, ze jejich trilogie nebudou souviset vubec s nicim, protoze nikdy nevzniknou. Minimalne ne pod jejich vedenim. Krome toho Mangolda bych neveril jakymukoliv planu nastartovanymu pred uplynulym vikendem. *8)*
685451
8 -5
reagují: do_Od, KarelR
reagovat
Z těch plánů je zajímavá leda jen Johnsonova trilogie, jejíž oznámení jsem přivítal už v době premiéry osmé epizody. Zbytek bude mít nejen finanční problémy, protože místo kvality zjevně nastupuje kvantita, což v případě značky Star Wars není vůbec dobré. Devadá epizoda bude výborná, spin-offy mě nezajímají a ten avizovaný zbytek by bylo lepší odpískat.
685458
Z těch plánů je zajímavá leda jen Johnsonova trilogie, jejíž oznámení jsem přivítal už v době premiéry osmé epizody. Zbytek bude mít nejen finanční problémy, protože místo kvality zjevně nastupuje kvantita, což v případě značky Star Wars není vůbec dobré. Devadá epizoda bude výborná, spin-offy mě nezajímají a ten avizovaný zbytek by bylo lepší odpískat.
1 -6
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se