Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

F.A.Q. Návrhy a námitky

příspěvky 41 - 47 Napsat příspěvek
hlavní stránka paráda, přeikonování stránek (ikonu má film, článek apod) chválím, celkový koncept designu taky. Diskuze, recenze apod. vypadají naprosto strašně - ta jednolitá černá vypadá strašně amatérsky - stránka pořádně nikde nezačíná/nekončí - nějaké odstíny modré by se na ten hlavní střední blok hodily mnohem víc, než jen černé pozadí.

- Komentáře vpravo jsou pořád nepoužitelné - určitě grupovat podle diskuze - teď se člověk zas nedostane k ničemu jinému, než k "Vítejte na nové MZ"

- obecně jsem čekal evidentně víc, než jen vzhledový upgrade, protože diskuze jsou v zásadě při starém a v rámci komunity pořád celkem špatně použitelné - chtělo by to sledování apod. (BTW většinou jdu do diskuze po přečtení článku, proč je odkaz nahoře?)

- Nejsem si jistý, že je nové logo lepší, což může být věc vkusu a zvyku. Pravdou však je, že bylo degradováno na pouhý nápis.

- V některých sloupcích jsou mezi jednotlivými bloky velké mezery - nevím jestli tam někdy něco má být (další blok) ale teď je to dost nevzhledné.

Bottom line: hlavní stránka a směr designu se mi líbí hodně, ale recenze apod působí hodně nedotaženě, takže beru, že je to něco jako open-beta a že se to bude ještě měnit. Jestli ne, tak mi ta černá a ty prázdné sloupky budou vadit hodně. V zlepšení použitelnosti diskuzí tiše doufám už nějaký ten pátek, ale uvidíme.
564833
hlavní stránka paráda, přeikonování stránek (ikonu má film, článek apod) chválím, celkový koncept designu taky. Diskuze, recenze apod. vypadají naprosto strašně - ta jednolitá černá vypadá strašně amatérsky - stránka pořádně nikde nezačíná/nekončí - nějaké odstíny modré by se na ten hlavní střední blok hodily mnohem víc, než jen černé pozadí. - [b]Komentáře[/b] vpravo jsou pořád nepoužitelné - určitě grupovat podle diskuze - teď se člověk zas nedostane k ničemu jinému, než k "Vítejte na nové MZ" - obecně jsem čekal evidentně víc, než jen vzhledový upgrade, protože diskuze jsou v zásadě při starém a v rámci komunity pořád celkem špatně použitelné - chtělo by to sledování apod. (BTW většinou jdu do diskuze po přečtení článku, proč je odkaz nahoře?) - Nejsem si jistý, že je nové logo lepší, což může být věc vkusu a zvyku. Pravdou však je, že bylo degradováno na pouhý nápis. - V některých sloupcích jsou mezi jednotlivými bloky velké mezery - nevím jestli tam někdy něco má být (další blok) ale teď je to dost nevzhledné. Bottom line: hlavní stránka a směr designu se mi líbí hodně, ale recenze apod působí hodně nedotaženě, takže beru, že je to něco jako open-beta a že se to bude ještě měnit. Jestli ne, tak mi ta černá a ty prázdné sloupky budou vadit hodně. V zlepšení použitelnosti diskuzí tiše doufám už nějaký ten pátek, ale uvidíme.
0 0
reagovat

Pár připomínek :)

1) ta kombinace černé/bílé. Buď trochu zešednout písmo nebo bg hodit do modra? Na černou si budu těžko zvykat, ale změna je život.
2) logo - ten mini filmový pásek by chtělo zvětšit nebo hodit přes celý hlavní pruh :)
3) text zarovnat do bloku, je to takvé divné
4) trailery bych nenechala běhat dokola, ale až dojdou, tak se pak vrátit zpět na začátek klikáním na levou šipku, ať je vidět, kde je začátek
5) odkaz na diskuzi - tak nějak jsem čekala, že u nového vzhledu ho dáte pod článek, ne nad něj
6) zelenožlutá na šedé dole ok, ale na té černé by možná byl víc fajn jiný odstín... už jen tady v novém příspěvku ta žlutá a červená jsou trochu ošklivé :) Ale já jsem děsnej hnidopich, tak si to moc neberte :)
7) spíš taková obsahová :) vím, že jste Moviezone, ale co takhle víc přidat na seriálech? Info o novinkách, o zrušení, ad... A aspoň jedna recenze nebo info o seriálu měsíčně prosím? Já bych brala každý týden samozřejmě :) Seriálů sleduju tak cca 30 a upozornění na novinky nebo na ty co stojí za nic vítám :)
564832
1) ta kombinace černé/bílé. Buď trochu zešednout písmo nebo bg hodit do modra? Na černou si budu těžko zvykat, ale změna je život. 2) logo - ten mini filmový pásek by chtělo zvětšit nebo hodit přes celý hlavní pruh :) 3) text zarovnat do bloku, je to takvé divné 4) trailery bych nenechala běhat dokola, ale až dojdou, tak se pak vrátit zpět na začátek klikáním na levou šipku, ať je vidět, kde je začátek 5) odkaz na diskuzi - tak nějak jsem čekala, že u nového vzhledu ho dáte pod článek, ne nad něj 6) zelenožlutá na šedé dole ok, ale na té černé by možná byl víc fajn jiný odstín... už jen tady v novém příspěvku ta žlutá a červená jsou trochu ošklivé :) Ale já jsem děsnej hnidopich, tak si to moc neberte :) 7) spíš taková obsahová :) vím, že jste Moviezone, ale co takhle víc přidat na seriálech? Info o novinkách, o zrušení, ad... A aspoň jedna recenze nebo info o seriálu měsíčně prosím? Já bych brala každý týden samozřejmě :) Seriálů sleduju tak cca 30 a upozornění na novinky nebo na ty co stojí za nic vítám :)
Pár připomínek :)
0 0
reagovat

Návrat na předchozí stránku

Mám takový drobné nápady.

1. Pokud přijdu na MZ a nejsem přihlášen a prohlížím si nějakou rubriku a následně se rozhodnu přihlásit a kliknu na přihlášení kam vyplním mail a heslo, tak by bylo fajn, kdyby mě to přihlášeného nasměrovalo na stránku, na které jsme byl, než jsem klikl na přihlášení (jako to je např. na csfd) a ne jak je to teď, že se mi zobrazí hlavní stránka.

2. Kategorie Ostatní/Diskuze, se v menu diskuzí (kecárna, filmy, seriály...) nezobrazuje počet nepřečtených příspěvků. Sice se ten počet zobrazuje úplně nahoře v liště, ale pro zpřehlednění a jednoduchost by bylo fajn, kdyby se to zobrazovalo i tu.

3. Velká pochvala, že se u rychlé lišty k novinkách píše datum a čas, každopádně se stále točí příliš rychle a není z ní na první pohled zřejmé, co je první zpráva a co až ty další. Žádalo by si to nějaké zvýraznění, aby např. zprávička ze středy byla žlutá, z úterka zelená a z pondělka modrá, nebo jen pomocí barevných puntíků, každopádně momentální stav je nepřehledný a matoucí.

4. Opětovně chválím logo a typ písma.:D

5. Při psaní příspěvků by bylo konečně záhodno, aby se smailík udělal tam, kde stojí kurzor (např. uprostřed věty), protože teď se vždy píše úplně nakonec,ať člověk kliká kamkoli, což se dost zdržení. Když potřebujete někam smailíka doplnit, musíte ho nakliknout dozadu, zkopírovat, vložit do věty a následně smail vzadu smazat. Zbytečná komplikace.
564831
Mám takový drobné nápady. 1. Pokud přijdu na MZ a nejsem přihlášen a prohlížím si nějakou rubriku a následně se rozhodnu přihlásit a kliknu na přihlášení kam vyplním mail a heslo, tak by bylo fajn, kdyby mě to přihlášeného nasměrovalo na stránku, na které jsme byl, než jsem klikl na přihlášení (jako to je např. na csfd) a ne jak je to teď, že se mi zobrazí hlavní stránka. 2. Kategorie Ostatní/Diskuze, se v menu diskuzí (kecárna, filmy, seriály...) nezobrazuje počet nepřečtených příspěvků. Sice se ten počet zobrazuje úplně nahoře v liště, ale pro zpřehlednění a jednoduchost by bylo fajn, kdyby se to zobrazovalo i tu. 3. Velká pochvala, že se u rychlé lišty k novinkách píše datum a čas, každopádně se stále točí příliš rychle a není z ní na první pohled zřejmé, co je první zpráva a co až ty další. Žádalo by si to nějaké zvýraznění, aby např. zprávička ze středy byla žlutá, z úterka zelená a z pondělka modrá, nebo jen pomocí barevných puntíků, každopádně momentální stav je nepřehledný a matoucí. 4. Opětovně chválím logo a typ písma.*:D* 5. Při psaní příspěvků by bylo konečně záhodno, aby se smailík udělal tam, kde stojí kurzor (např. uprostřed věty), protože teď se vždy píše úplně nakonec,ať člověk kliká kamkoli, což se dost zdržení. Když potřebujete někam smailíka doplnit, musíte ho nakliknout dozadu, zkopírovat, vložit do věty a následně smail vzadu smazat. Zbytečná komplikace.
Návrat na předchozí stránku
0 0
reagovat
kyller: Jsem rád, že v tom nejsem sám. :D

Prkotiny ve streamu: Ta barva v "časovači" je přinejmenším odporná a kontrast minimální + staré logo. :)
564828
kyller: Jsem rád, že v tom nejsem sám. *:D* Prkotiny ve streamu: Ta barva v "časovači" je přinejmenším odporná a kontrast minimální + staré logo. :)
0 0
reagovat

sidda

K tomu sa pridávam aj ja. V diskusii je to síce ok, ale na hornej lište tie veľké "hnusné" písmená :D Nie, vyzerá to dobre, ale predsa by to malo byť tak, ako si ten nick užívateľ zvolil :)

A pár pripomienok (neviem, či to je technicky možné):
- tá horná lišta by mohla byť ukotvená, aby človek stále nemusel scrollovať úplne hore (to som ale lenivá sv*** :D )
- možno je to čisto môj dojem, ale v hodnotení filmov tie obdĺžniky nevyzerajú dobre, vrátil by som späť hviezdičky, ktoré už tak nejak na MZ patria :))
- inak priemerné hodnotenie užívateľov asi bude ešte pridané, predpokladám
- a k tomu vzhľadu, keď sa nechcete vzdávať tej čiernej, tak by bolo vhodné dať aspoň na výber užívateľovi v nastavení čierna/modrá/..., už ma z toho aj trochu začínajú bolieť oči
564826
K tomu sa pridávam aj ja. V diskusii je to síce ok, ale na hornej lište tie veľké "hnusné" písmená *:D* Nie, vyzerá to dobre, ale predsa by to malo byť tak, ako si ten nick užívateľ zvolil *:)* A pár pripomienok (neviem, či to je technicky možné): - tá horná lišta by mohla byť ukotvená, aby človek stále nemusel scrollovať úplne hore (to som ale lenivá sv*** *:D* ) - možno je to čisto môj dojem, ale v hodnotení filmov tie obdĺžniky nevyzerajú dobre, vrátil by som späť hviezdičky, ktoré už tak nejak na MZ patria *:))* - inak priemerné hodnotenie užívateľov asi bude ešte pridané, predpokladám - a k tomu vzhľadu, keď sa nechcete vzdávať tej čiernej, tak by bolo vhodné dať aspoň na výber užívateľovi v nastavení čierna/modrá/..., už ma z toho aj trochu začínajú bolieť oči
sidda
0 0
reagovat

Nick

A chci mít zpátky své minuskule. :D V horních lištách jsou verzálky a ty nebrat. A chci a chci. :)
564825
A chci mít zpátky své minuskule. *:D* V horních lištách jsou verzálky a ty nebrat. A chci a chci. *:)*
Nick
0 0
reagovat

Pravopis

Je to opravdu drobnost, ale v uvitacim clanku ve druhem odstavci ve vete "jak kdybychom plnily zakázku pro ministerstvo dopravy a chtěly z něj vypumpovat co nejvíc milionů navíc" byste asi radeji "plnili" a "chteli" ;) Je prece skoda budit hned ze zacatku dojem, ze jste krome grafiky vymenili i editora, ktery doted delal velmi nadprumernou praci!
564771
Je to opravdu drobnost, ale v uvitacim clanku ve druhem odstavci ve vete "jak kdybychom plnily zakázku pro ministerstvo dopravy a chtěly z něj vypumpovat co nejvíc milionů navíc" byste asi radeji "plnili" a "chteli" ;) Je prece skoda budit hned ze zacatku dojem, ze jste krome grafiky vymenili i editora, ktery doted delal velmi nadprumernou praci!
Pravopis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se