Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pán prstenů: Společenstvo Prstenu: V.I.M.

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
Tady se, ale rozjel flame během toho co sem byl na tréninku a na pivu:) jako já se s chutí přidám na stranu dura, hala a každého kdo má filmovou podobu LotRa rád. Pro mě je to splnění dětských snů, protože neznám žádný jiný film, který by nabízel takové dobrodružství v tak velkolepé podobě. A po shlédnutí bonusů na 6 dvd, mám tenhle film ještě radši, protože je na tom vidět s jakou láskou je dělali.
Chápu, že to někoho nebere, ale nazývat to špatným filmem, to nikdy. Někdo nemusí Ipody, ale je to snad špatný přehrávač?
Prožil jsme s LotRem v kině střední školu a nikdy mu to nezapomu, protože tu atmosféru a dobrodružství si pudu pamatovat do konce života.
45093
Tady se, ale rozjel flame během toho co sem byl na tréninku a na pivu:) jako já se s chutí přidám na stranu dura, hala a každého kdo má filmovou podobu LotRa rád. Pro mě je to splnění dětských snů, protože neznám žádný jiný film, který by nabízel takové dobrodružství v tak velkolepé podobě. A po shlédnutí bonusů na 6 dvd, mám tenhle film ještě radši, protože je na tom vidět s jakou láskou je dělali. Chápu, že to někoho nebere, ale nazývat to špatným filmem, to nikdy. Někdo nemusí Ipody, ale je to snad špatný přehrávač? Prožil jsme s LotRem v kině střední školu a nikdy mu to nezapomu, protože tu atmosféru a dobrodružství si pudu pamatovat do konce života.
0 0
reagovat

novoten

a vtom je nejspíš kámen úrazu
45092
a vtom je nejspíš kámen úrazu
novoten
0 0
reagovat

sohaj

Hobit je pohádka gradovaná od šálku čaje přes hrozbu obrů, skřetů, Gluma, pavouků a lesních elfů až po draka a Bitvu pěti armád, tedy ideální dobrodružství.
Pán prstenů je epické dílo od představování titěrného snažení hobitů až po rozmáchlý závěr a dodatky...se sakra velkým filozofickým přesahem.
Takže v tom to pro tebe možná bude ;)
45091
Hobit je pohádka gradovaná od šálku čaje přes hrozbu obrů, skřetů, Gluma, pavouků a lesních elfů až po draka a Bitvu pěti armád, tedy ideální dobrodružství. Pán prstenů je epické dílo od představování titěrného snažení hobitů až po rozmáchlý závěr a dodatky...se sakra velkým filozofickým přesahem. Takže v tom to pro tebe možná bude ;)
sohaj
0 0
reagovat
knihy byly pro mě docela nuda. To takový Hobit, to je jiná káva:+
45090
knihy byly pro mě docela nuda. To takový Hobit, to je jiná káva*:+*
0 0
reagovat
Btw Shimitz se uklidnil nebo byl uklidněn? :D

PS: Můžem se přesunout třeba k Prison Break diskuzi.. tam najdeme taky dost slepých fanatických obdivovatelů, kteří neví o čem mluví :)
45089
Btw Shimitz se uklidnil nebo byl uklidněn? *:D* PS: Můžem se přesunout třeba k Prison Break diskuzi.. tam najdeme taky dost slepých fanatických obdivovatelů, kteří neví o čem mluví *:)*
0 0
reagovat
Na vysvetlenou: Knizky jsem cetl presne pred dvanacti lety, takze si je uz opravdu moc nepamatuju a nebavim se o nich. Takze dale jen o filmech:
1. LotR je hodne dobrej a hodnotim dily 5/5, 4/5, 5/5 i pres to, ze si stezuju na hodne detailu, ktery mi kazi zazitek ze sledovani a ktery kdyby byly jinak, tak muzu radit celou sagu k tem nej filmum historie.
2. Feminismus - moc ho ve filmech neni, ale je tam jedna opravdu zvrhla scena, kdy si Eowyn strhne helmu a zahlasi "I am no man." a dal to zname. Tahle scena mi v podstate komplet znici ulohu hlavnich temnych sil v pribehu (a taky rozlozeni sil v mem zazivacim traktu). Neco tak hloupeho se sem proste nehodi.
3. Dmntni vtipy - to uz se taky mockrat probiralo - pocitani mrtvol je vylozeny trapas a nici veskere napeti. Orlando sk8er je proste taky mimo. Do vylozene spatnych napadu bych taky zaradil zazracne duchy z jeskyne, kteri odedrou veskerou praci a Minas Tirith vitezi.
4. Gay sceny - Clerks2.
Jsou to detaily, ale tu hloubku filmu u me nici spolehlive. Je to asi jako kdyby Jezise prilepili na kriz lepidlem...;)
45088
Na vysvetlenou: Knizky jsem cetl presne pred dvanacti lety, takze si je uz opravdu moc nepamatuju a nebavim se o nich. Takze dale jen o filmech: 1. LotR je hodne dobrej a hodnotim dily 5/5, 4/5, 5/5 i pres to, ze si stezuju na hodne detailu, ktery mi kazi zazitek ze sledovani a ktery kdyby byly jinak, tak muzu radit celou sagu k tem nej filmum historie. 2. Feminismus - moc ho ve filmech neni, ale je tam jedna opravdu zvrhla scena, kdy si Eowyn strhne helmu a zahlasi "I am no man." a dal to zname. Tahle scena mi v podstate komplet znici ulohu hlavnich temnych sil v pribehu (a taky rozlozeni sil v mem zazivacim traktu). Neco tak hloupeho se sem proste nehodi. 3. Dmntni vtipy - to uz se taky mockrat probiralo - pocitani mrtvol je vylozeny trapas a nici veskere napeti. Orlando sk8er je proste taky mimo. Do vylozene spatnych napadu bych taky zaradil zazracne duchy z jeskyne, kteri odedrou veskerou praci a Minas Tirith vitezi. 4. Gay sceny - Clerks2. Jsou to detaily, ale tu hloubku filmu u me nici spolehlive. Je to asi jako kdyby Jezise prilepili na kriz lepidlem...*;)*
0 0
reagovat

Vincent

Cela tahle diskuze je relativne OT (diky Shimitzovi, kterej ji rozpoutal), ale tvuj prispevek tomu vazne dava korunu. ;)
45087
Cela tahle diskuze je relativne OT (diky Shimitzovi, kterej ji rozpoutal), ale tvuj prispevek tomu vazne dava korunu. ;)
Vincent
0 0
reagovat

Vinc

no jo...nema smysl se presvedcovat, co je lepsi....;)...ale na top gear taky kouknu rad, to je pravda
45086
no jo...nema smysl se presvedcovat, co je lepsi....*;)*...ale na top gear taky kouknu rad, to je pravda
Vinc
0 0
reagovat
mcb: Zábava je např. sledovat Top Gear.. asi tak milionkrát větší zábava než kdejakej LOTR ;)
45085
mcb: Zábava je např. sledovat Top Gear.. asi tak milionkrát větší zábava než kdejakej LOTR *;)*
0 0
reagovat
Obviňovať Lotra/Tolkiena z feminizmu je najsmiešnejšia vec, akú som v poslednej dobe čítal. V knihe boli akékoľvek ženy značne potlačené - a Tolkien to od kritikov práve kvôli tomu dostal zožrať. Jackson to tak samozrejme nemohol nechať a preto ich posunul do popredia. Tým vznikol efekt, že vám to príde ako silné ženy. Ale nazývať to feminizmus, hehe. Mimochodom, to, čo uviedol Loki (krehká žena, ktorá potrebuje ochranu) je to najopovrhovanejšie šovinistické klišé - hlavne vo fantasy. A zvykne bývať fantasy autorom vyhadzované na oči ako prejav ich vlastnej vaginofóbie :D. Niečo o tom viem, verte mi. Preto aj v mojich novších knihách prakticky všetky ženy vedia šermovať, strieľať z luku, veliť v boji a celkovo sa postarať nielen o seba, ale aj o druhých. Nájsť to vyváženie "som silná žena, ale zároveň som rada, keď nejaký ten úder mečom za mňa zasadí hlavný mužský hrdina" je veľmi ťažké. Jackson to dokázal pri Arwen i Éowyn, podľa mňa.

Gay tam vidí len ten, kto chce. Dementné vtípky - ako sa to vezme. Ak za ne považuješ trebárs počítanie mŕtvych Legolasom a Gimlim, tak sa nezhodneme v tom, čo je dementný vtip.

A že je Lotr jednoduchý? To si snáď "děláte prdel"! Je to veľmi prepracovaná, komplikovaná záležitosť. To, že to je o jednoduchých veciach (ako dobro išlo a nakopalo zlo do riti), ešte neznamená, že je to jednoduché alebo snáď čiernobiele. Nechcem vyznieť ako absolútny obhajca JRRT, knihu som prečítal len prvú, ďalej ma to nebavilo, ale filmy sú skvelé...

A ešte: ospravedlňujem sa Charlotte za to "a"... :D
45084
Obviňovať Lotra/Tolkiena z feminizmu je najsmiešnejšia vec, akú som v poslednej dobe čítal. V knihe boli akékoľvek ženy značne potlačené - a Tolkien to od kritikov práve kvôli tomu dostal zožrať. Jackson to tak samozrejme nemohol nechať a preto ich posunul do popredia. Tým vznikol efekt, že vám to príde ako silné ženy. Ale nazývať to feminizmus, hehe. Mimochodom, to, čo uviedol Loki (krehká žena, ktorá potrebuje ochranu) je to najopovrhovanejšie šovinistické klišé - hlavne vo fantasy. A zvykne bývať fantasy autorom vyhadzované na oči ako prejav ich vlastnej vaginofóbie *:D*. Niečo o tom viem, verte mi. Preto aj v mojich novších knihách prakticky všetky ženy vedia šermovať, strieľať z luku, veliť v boji a celkovo sa postarať nielen o seba, ale aj o druhých. Nájsť to vyváženie "som silná žena, ale zároveň som rada, keď nejaký ten úder mečom za mňa zasadí hlavný mužský hrdina" je veľmi ťažké. Jackson to dokázal pri Arwen i Éowyn, podľa mňa. Gay tam vidí len ten, kto chce. Dementné vtípky - ako sa to vezme. Ak za ne považuješ trebárs počítanie mŕtvych Legolasom a Gimlim, tak sa nezhodneme v tom, čo je dementný vtip. A že je Lotr jednoduchý? To si snáď "děláte prdel"! Je to veľmi prepracovaná, komplikovaná záležitosť. To, že to je o jednoduchých veciach (ako dobro išlo a nakopalo zlo do riti), ešte neznamená, že je to jednoduché alebo snáď čiernobiele. Nechcem vyznieť ako absolútny obhajca JRRT, knihu som prečítal len prvú, ďalej ma to nebavilo, ale filmy sú skvelé... A ešte: ospravedlňujem sa Charlotte za to "a"... *:D*
0 0
reagovat

Vinc

nuda sledovat LOTR filmy?? kdyz tohle je nuda, tak uz nevim, co je zabava:D
45083
nuda sledovat LOTR filmy?? kdyz tohle je nuda, tak uz nevim, co je zabava*:D*
Vinc
0 0
reagovat
Ravenhorn: Matass by som skor odkazoval na celu liniu s Frodom a Samom, ktora bola dost znacne gay, a hlavne ta scena ktoru popisovali aj v Clerks:D

A ten feminizmus, je tam nejaka zena ktora by nebola silna, ale miesto toho krehka a ze potrebuje ochranu?? :-)
45082
Ravenhorn: Matass by som skor odkazoval na celu liniu s Frodom a Samom, ktora bola dost znacne gay, a hlavne ta scena ktoru popisovali aj v Clerks*:D* A ten feminizmus, je tam nejaka zena ktora by nebola silna, ale miesto toho krehka a ze potrebuje ochranu?? :-)
0 0
reagovat

Matass

Ani jedno tam nevidím. Spiš je problém opačný. Málo žen ve filmu. Jediná Eowyn bojuje, Arwen dá se říci nic a Galadriel úplně nic. Takže kde je ten Feminismus. Spiš mi přijde, že ho tam je dost málo. Dementní vtipky taky nevím, jmenuj. Gay výlevy, ah jeden takovej pozdrav, když přijdou Elfové do Helmova žlebu a už je to vše Gay. :o
45081
Ani jedno tam nevidím. Spiš je problém opačný. Málo žen ve filmu. Jediná Eowyn bojuje, Arwen dá se říci nic a Galadriel úplně nic. Takže kde je ten Feminismus. Spiš mi přijde, že ho tam je dost málo. Dementní vtipky taky nevím, jmenuj. Gay výlevy, ah jeden takovej pozdrav, když přijdou Elfové do Helmova žlebu a už je to vše Gay. *:o*
Matass
0 0
reagovat
damn you vincent
45080
damn you vincent
0 0
reagovat
Já myslim že na chvíli se zastavit a popřemýšlet jestli dohromady nepasuje Ravenhorn a anální sonda.. hmm.. :) .. anyway.. řešit donekonečna LOTR a cokoliv s ním spojené je skoro stejná nuda jako sledovat LOTR filmy.. tudíž vydejte nějakej pořádnej článek v jiný sekci a všichni zase pujdem o dům dál :)
45079
Já myslim že na chvíli se zastavit a popřemýšlet jestli dohromady nepasuje Ravenhorn a anální sonda.. hmm.. :) .. anyway.. řešit donekonečna LOTR a cokoliv s ním spojené je skoro stejná nuda jako sledovat LOTR filmy.. tudíž vydejte nějakej pořádnej článek v jiný sekci a všichni zase pujdem o dům dál :)
0 0
reagovat

duro

Resilo se to milionkrat, ale kdyz uz se to dneska tak rozjelo...
Tri duvody, ktere mi staci, abych celeho LotRa nebral vazne:
1. Feminismus
2. Dmntni vtipky
3. Gay vylevy
Tohle by proste neustala zadna mytologie, takze se z filmoveho zpracovani zadnou hlubsi myslenku dolovat ani nesnazim..
45078
Resilo se to milionkrat, ale kdyz uz se to dneska tak rozjelo... Tri duvody, ktere mi staci, abych celeho LotRa nebral vazne: 1. Feminismus 2. Dmntni vtipky 3. Gay vylevy Tohle by proste neustala zadna mytologie, takze se z filmoveho zpracovani zadnou hlubsi myslenku dolovat ani nesnazim..
duro
0 0
reagovat
Hm. Ono jde o to, že mě, když porovnávám akční, komedie apod z našeho normálního života často právě nuděj z toho důvodu, že je to reálný, vidíme to reálně v tv, na ulici, z vlastního života. Takže nejradši vyhledávám filmy typu fantasy, scifi, historické, protože to prostě reálně nemůžu zažít (no cca na 99,99% nemůžu). Co kdyby mě unesli Ufoni :D, to bych to zažil. A Pán prstenů je nejlépe sfilmované fantasy a Star wars jsou zase pro mě nejlepší scifi ( i když je tam mix žánrů, ale scifi je tam nejvíc). Trojka je pro mě nejlepší právě svojí megalománstvím a to já dávám před příběh atd. No a bitva ve trojce je pro mě taky nejlepší před hradbami Minas T. i uvnitř:))
45077
Hm. Ono jde o to, že mě, když porovnávám akční, komedie apod z našeho normálního života často právě nuděj z toho důvodu, že je to reálný, vidíme to reálně v tv, na ulici, z vlastního života. Takže nejradši vyhledávám filmy typu fantasy, scifi, historické, protože to prostě reálně nemůžu zažít (no cca na 99,99% nemůžu). Co kdyby mě unesli Ufoni *:D*, to bych to zažil. A Pán prstenů je nejlépe sfilmované fantasy a Star wars jsou zase pro mě nejlepší scifi ( i když je tam mix žánrů, ale scifi je tam nejvíc). Trojka je pro mě nejlepší právě svojí megalománstvím a to já dávám před příběh atd. No a bitva ve trojce je pro mě taky nejlepší před hradbami Minas T. i uvnitř*:))*
0 0
reagovat
So say we all...
45076
So say we all...
0 0
reagovat

shimitz

Hlavne se proboha neptej proc... to by byla ta posledni kapka. ;)
45075
Hlavne se proboha neptej proc... to by byla ta posledni kapka. ;)
shimitz
0 0
reagovat

shimitz

Dalsi tyden? Mesic? Ses " " takhle daleko.
45074
Dalsi tyden? Mesic? Ses " " takhle daleko.
shimitz
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se