Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku ANKETA: Star Wars slaví 40! Zeptali jsme se 23 osobností, co pro ně znamenají

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Mně tenhle článek přijde jako super nápad, i když i vám muselo být jasné, což se v diskuzi potvrdilo, že to od tvrdého jádra schytáte. :) Trošku jsem měl pocit, že navzdory kulatému výročí se SW přecijen věnujete trošku moc, ale tyhle věci mám rád a rád si je počtu. Hlavně co píše Fuka a Janchor je radost číst vždycky. 8) Díky
teď už by mě zajímala jen jedna věc. Ke komu všemu se dostala vaše anketa a neodpověděl? Jen je hezky potopte:D Že jste psali Kazmovi a odpověďel Skejpr? :D
381983
Mně tenhle článek přijde jako super nápad, i když i vám muselo být jasné, což se v diskuzi potvrdilo, že to od tvrdého jádra schytáte. *:)* Trošku jsem měl pocit, že navzdory kulatému výročí se SW přecijen věnujete trošku moc, ale tyhle věci mám rád a rád si je počtu. Hlavně co píše Fuka a Janchor je radost číst vždycky. *8)* Díky teď už by mě zajímala jen jedna věc. Ke komu všemu se dostala vaše anketa a neodpověděl? Jen je hezky potopte*:D* Že jste psali Kazmovi a odpověďel Skejpr? *:D*
0 0
reagovat

tržby

Vyšší nebudou, protože spousta lidí nasrala sračkozní E7 a do kina se nepohrnou, včetně mě 
381956
Vyšší nebudou, protože spousta lidí nasrala sračkozní E7 a do kina se nepohrnou, včetně mě 
tržby
0 0
reagovat
Nejlepší koment R. D. Kokeš, nejvtipnější Bruno. A jak už tady bylo zmíněno, dostala mě Andrea Běhounková. Je to "must see", ale ještě to neviděla. :D

Jinak jsem rád, že to nebyla jen jednostranná onanie, jak jsou SW boží, na druhou stranu ty negativnější ohlasy nejsou příliš fundované a spíš sází na vtipnost nebo expresivitu. Škoda.
381921
Nejlepší koment R. D. Kokeš, nejvtipnější Bruno. A jak už tady bylo zmíněno, dostala mě Andrea Běhounková. Je to "must see", ale ještě to neviděla. *:D* Jinak jsem rád, že to nebyla jen jednostranná onanie, jak jsou SW boží, na druhou stranu ty negativnější ohlasy nejsou příliš fundované a spíš sází na vtipnost nebo expresivitu. Škoda.
0 0
reagovat

Disketa1

Já taky tak nějak, chvíli po revoluci. Ale hned jsem jim propadl, i když jsem byl trekkie :D
381918
Já taky tak nějak, chvíli po revoluci. Ale hned jsem jim propadl, i když jsem byl trekkie *:D*
Disketa1
0 0
reagovat
Budou vyrazne nizsi nez u E7 ;)
381916
Budou vyrazne nizsi nez u E7 ;)
0 0
reagovat
Inak čo si myslíte aké budú tržby ep. 8? Myslíte že to bude vyššie ako ep. 7?

Ja si osobne myslím že budú obrovské a veľkú zásluhu bude mať aj úmrtie Carrie Fisher, toto bude vlastne posledný film s ňou, nie?

Stačí sa pozrieť na Rýchlo a zbesilo 7 keď zomrel Paul Walker a hneď to vyskočilo nad miliardu. Myslím že pri SW sa dá očakávať podobný efekt ak nie ešte vyšší.
381910
Inak čo si myslíte aké budú tržby ep. 8? Myslíte že to bude vyššie ako ep. 7? Ja si osobne myslím že budú obrovské a veľkú zásluhu bude mať aj úmrtie Carrie Fisher, toto bude vlastne posledný film s ňou, nie? Stačí sa pozrieť na Rýchlo a zbesilo 7 keď zomrel Paul Walker a hneď to vyskočilo nad miliardu. Myslím že pri SW sa dá očakávať podobný efekt ak nie ešte vyšší.
0 0
reagovat

Robur

No vidiš... a přitom jsem SW poprvé viděl právě až v těch sedmnácti letech. :))
381901
No vidiš... a přitom jsem SW poprvé viděl právě až v těch sedmnácti letech. *:))*
Robur
0 0
reagovat
"Bylo mi sedmnáct, možná osmnáct. Už jsem tomu nedokázala doopravdy propadnout."

Cože, filmové kouzlo je omezené věkem? Ta holka má hrozně omezenou představivost.
381897
"Bylo mi sedmnáct, možná osmnáct. Už jsem tomu nedokázala doopravdy propadnout." Cože, filmové kouzlo je omezené věkem? Ta holka má hrozně omezenou představivost.
0 0
reagovat

Emo Ren je

Nejtragičtější záporák všech dob... :(
381876
Nejtragičtější záporák všech dob... *:(*
Emo Ren je
0 0
reagovat
1. Původní trilogie ovlivnila a dodnes ovlivňuje hollywoodskou kinematografii. Bez Star Wars to nebyla ta správná popkultura. Ale ani prequelová trilogie se neztratila a nové filmy taktéž. Byla doba, kdy jsem obě tehdejší trilogie zbožňoval natolik, že jsem si ty filmy musel pouštět prakticky každý den. Dnes už takové dojetí neprožívám, ale i tak patří vedle Matrix trilogy k základním dílům mé pozdní filmové puberty.

2. Poprvé jsem Star Wars viděl až v roce 2002 na ČT, to mi bylo už sedmnáct let. Ano, tehdy jsem se do těch filmů zamiloval. Postupně jsem si ty filmy vypálil na DVD (originální DVD byla tehdy nesmírně drahá) a před šesti lety jsem si je pořídil na originálních Blu-ray nosičích. To byla moje první blučka.

3. Ze sedmé epizody jsem byl nadšený, ten film a celé J. J. ovo nadšení jsem si zamiloval, jako kdybych se vrátil do oné již zmíněné puberty. Miluju Kylo Rena, fantastického záporáka v podání ještě lepšího Adama Drivera. Rogue One byl taky fajn snímek, ale tam už toho nadšení bylo o něco méně. Na osmou epizodu se samozřejmě těším, už jen kvůli Carrie Fisher, která nás loni nečekaně opustila. A pochopitelně mě zajímá, jak se bude vyvíjet osud Kylo Rena, jenž mi po lidské stránce přijde mnohem zajímavější než Darth Vader.
381875
1. Původní trilogie ovlivnila a dodnes ovlivňuje hollywoodskou kinematografii. Bez Star Wars to nebyla ta správná popkultura. Ale ani prequelová trilogie se neztratila a nové filmy taktéž. Byla doba, kdy jsem obě tehdejší trilogie zbožňoval natolik, že jsem si ty filmy musel pouštět prakticky každý den. Dnes už takové dojetí neprožívám, ale i tak patří vedle Matrix trilogy k základním dílům mé pozdní filmové puberty. 2. Poprvé jsem Star Wars viděl až v roce 2002 na ČT, to mi bylo už sedmnáct let. Ano, tehdy jsem se do těch filmů zamiloval. Postupně jsem si ty filmy vypálil na DVD (originální DVD byla tehdy nesmírně drahá) a před šesti lety jsem si je pořídil na originálních Blu-ray nosičích. To byla moje první blučka. 3. Ze sedmé epizody jsem byl nadšený, ten film a celé J. J. ovo nadšení jsem si zamiloval, jako kdybych se vrátil do oné již zmíněné puberty. Miluju Kylo Rena, fantastického záporáka v podání ještě lepšího Adama Drivera. Rogue One byl taky fajn snímek, ale tam už toho nadšení bylo o něco méně. Na osmou epizodu se samozřejmě těším, už jen kvůli Carrie Fisher, která nás loni nečekaně opustila. A pochopitelně mě zajímá, jak se bude vyvíjet osud Kylo Rena, jenž mi po lidské stránce přijde mnohem zajímavější než Darth Vader.
0 0
reagovat

Cival

Asi jsem už moc velkej důchodce :D
381874
Asi jsem už moc velkej důchodce *:D*
Cival
0 0
reagovat
od elitních reportérů jako slečna Špaková bych teda čekal smysluplnější odpovědi.. ne, vlastně to je ta blondýna z úvodní strany:D
381872
od elitních reportérů jako slečna Špaková bych teda čekal smysluplnější odpovědi.. ne, vlastně to je ta blondýna z úvodní strany*:D*
0 0
reagovat
Axis: Aby ses z toho nezhroutil :)
381871
Axis: Aby ses z toho nezhroutil :)
0 0
reagovat

Cival

Ve stylu: "I skladník ve šroubárně může číst Vergilia v originále." Když to tak čtu velkému počtu "osobností" bylo vyptávání lautr buřt. A to i těm co opravdu beru za osobnost viz Gerbrian.
Asi za to může posloupnost čtení, kdy si nejdřív přečtu parádní Imfův článek a pak sklouznu do mlaskavé názorové bubliny. 
PS: Neříkají redaktorce ELLE Bublina ;)
381870
Ve stylu: "I skladník ve šroubárně může číst Vergilia v originále." Když to tak čtu velkému počtu "osobností" bylo vyptávání lautr buřt. A to i těm co opravdu beru za osobnost viz Gerbrian. Asi za to může posloupnost čtení, kdy si nejdřív přečtu parádní Imfův článek a pak sklouznu do mlaskavé názorové bubliny.  PS: Neříkají redaktorce ELLE Bublina *;)*
Cival
0 0
reagovat
aaa, sorry...on je umelec - provokater (Google)
381869
aaa, sorry...on je umelec - provokater (Google)
0 0
reagovat

Cival

"Když jsem rozšlapal na základce jednomu malýmu zmrdovi brejle, protože mi to pořád cpal." Takovych nazoru na hrane BANU je v diskuzich spousta. ;)

Hmm.... 8) 
btw. Donatelo Versace Stojka asi nebude pribuzny od pana Ferrariho ;)
381868
"[i]Když jsem rozšlapal na základce jednomu malýmu zmrdovi brejle, protože mi to pořád cpal[/i]." Takovych nazoru na hrane BANU je v diskuzich spousta. *;)* Hmm.... *8)*  btw. Donatelo Versace Stojka asi nebude pribuzny od pana Ferrariho *;)*
Cival
0 0
reagovat
90% jmen vidím poprvé ?) ale i tak celkem zajímavý okno do světa ehm "celebrit"
381862
90% jmen vidím poprvé *?)* ale i tak celkem zajímavý okno do světa ehm "celebrit"
0 0
reagovat
Axis: Není čemu rozumět. Zeptali jsme se na názory a pohledy, dostali jsme takový, který prostě 100% nekorespondujou s MZ názorovou bublinou.
381861
Axis: Není čemu rozumět. Zeptali jsme se na názory a pohledy, dostali jsme takový, který prostě 100% nekorespondujou s MZ názorovou bublinou.
0 0
reagovat
1. Star Wars jsou klasika. Legenda. Must see.
2. Na moment, kdy jsem poprvé viděla Hvězdná války, si nepamatuju, protože jsem neviděla jediný díl.

To jako co znamená :D že to člověk musí vidět, ale nakonec nemusí nebo jak :D

Jinak nechápu kde jste ty rádoby "celebrity" nebo kdo to měl být vzali a odpovědi některých jsou fakt k smíchu... ostuda
381860
1. Star Wars jsou klasika. Legenda. Must see. 2. Na moment, kdy jsem poprvé viděla Hvězdná války, si nepamatuju, protože jsem neviděla jediný díl. To jako co znamená *:D* že to člověk musí vidět, ale nakonec nemusí nebo jak *:D* Jinak nechápu kde jste ty rádoby "celebrity" nebo kdo to měl být vzali a odpovědi některých jsou fakt k smíchu... ostuda
0 0
reagovat
Až na pár rozumných příspěvků, to byl jen samej rádobyvtipnej trumbera a některý to vyloženě nezajímalo ani pro napsání příspěvku....sry ale této anketě nějak nerozumím. 
381858
Až na pár rozumných příspěvků, to byl jen samej rádobyvtipnej trumbera a některý to vyloženě nezajímalo ani pro napsání příspěvku....sry ale této anketě nějak nerozumím. 
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se