Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Fantastická zvířata a kde je najít: Blu-ray

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
U mě film splnil očekávání, což ale není pozitivní hodnocení, poněvadž má očekávání po nudných trailerech, kdy až ten poslední za něco stál, moc vysoká nebyla. Ta zápletka se ztracenými zvířaty je nezajímavá a zapadla by tak do nějakého dětského sitcomu o čarodějích, kde by s bídou vystačila na dvoudílný speciál. Vysoký věk hlavních představitelů mi taky vadil a zajímavý byl až konec, tam se teprve na Harryho Pottera navazovalo.
Ohledně disku by mě zajímalo, jak se povedlo HDR (na UHD Blu-ray), slyšel jsem o tom, že se na něj bral ohled už při natáčení, takže by výsledek mohl stát za to.
380196
U mě film splnil očekávání, což ale není pozitivní hodnocení, poněvadž má očekávání po nudných trailerech, kdy až ten poslední za něco stál, moc vysoká nebyla. Ta zápletka se ztracenými zvířaty je nezajímavá a zapadla by tak do nějakého dětského sitcomu o čarodějích, kde by s bídou vystačila na dvoudílný speciál. Vysoký věk hlavních představitelů mi taky vadil a zajímavý byl až konec, tam se teprve na Harryho Pottera navazovalo. Ohledně disku by mě zajímalo, jak se povedlo HDR (na UHD Blu-ray), slyšel jsem o tom, že se na něj bral ohled už při natáčení, takže by výsledek mohl stát za to.
0 0
reagovat
Já byl velmi příjemně překvapen. Líbilo se mi to víc než poslední díly HP. Doufám, že další díly Fantastických zvířat nebudou příliš provázaně navazující, protože to je ten důvod, proč si nepamatuju děj od 5. dílu HP (a to jsem četl i knížky předtím)... bylo to příliš překombinované. Jsem rád, že jsem se mohl vrátit do kouzelného světa HP aniž bych potřeboval nakoukávat a načítat spousty informací předem.
Jen se bojím toho Johnnyho Deppa... měli to udělat castingově obráceně, protože Colina mám jako herce radši.
380164
Já byl velmi příjemně překvapen. Líbilo se mi to víc než poslední díly HP. Doufám, že další díly Fantastických zvířat nebudou příliš provázaně navazující, protože to je ten důvod, proč si nepamatuju děj od 5. dílu HP (a to jsem četl i knížky předtím)... bylo to příliš překombinované. Jsem rád, že jsem se mohl vrátit do kouzelného světa HP aniž bych potřeboval nakoukávat a načítat spousty informací předem. [spoiler]Jen se bojím toho Johnnyho Deppa... měli to udělat castingově obráceně, protože Colina mám jako herce radši.[/spoiler]
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se