Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Síla se probouzí: Blu-ray

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek

mecano

Ad uvod tvojho prispevku, mas recht, hen co tu vypotil FallenMaia:D
352331
Ad uvod tvojho prispevku, mas recht, hen co tu vypotil FallenMaia*:D*
mecano
0 0
reagovat
Gorecki
Videl si vobec ten film?:) - Viděl a přišlo mi to trochu přitažený za vlasy, že je Kylo v jádru dobrej, když zabíjí neozbrojený civilisty.

Tak oni toho Revana okopírovali i vzhledově, ale to je spíš zajímavost, to máš pravdu.

To lavírování mezi světlou a temnou stranou je trochu nový. Lucas to viděl trochu černobíle, buď seš tam nebo tam. Vader byl jedinej kdo se vrátil na světlou stranu a to jenom proto, že člověk kterýho nenáviděl nejvíc na světě mu před očima vraždil syna.
352330
Gorecki Videl si vobec ten film?:) - Viděl a přišlo mi to trochu přitažený za vlasy, že je Kylo v jádru dobrej, když zabíjí neozbrojený civilisty. Tak oni toho Revana okopírovali i vzhledově, ale to je spíš zajímavost, to máš pravdu. To lavírování mezi světlou a temnou stranou je trochu nový. Lucas to viděl trochu černobíle, buď seš tam nebo tam. Vader byl jedinej kdo se vrátil na světlou stranu a to jenom proto, že člověk kterýho nenáviděl nejvíc na světě mu před očima vraždil syna.
0 0
reagovat

Tony

Tak to uz je na kazdom, ako to v kontexte filmu a postav a ich vyvoja precita a vyciti.

Ja som v nom videl rozorvaneho ustrachaneho zakomplexovaneho otcovraha, ktory uz vedel, ze Rey je silnejsia ako on (najprv vysluch a potom ten force-pull meca), len sa spolieha na to, ze Rey si to este neuvedomuje (alebo nepamata?), az do TOHO momentu.

A mozno o nej vie viac ako divaci, indicii je tam viac:
- zanechanie na Jakku?
- spolocna minulost?
- vidina pri rytieroch Renu
- jeho reakcia na jej pritomnost pri uteku z Jakku
- jeho poznamka v lese "tak to si ty o ktorej som toho tolko pocul?"

K tomu "nesmyslne owerpower": Je zraneny strelou aj nahodnym zasahom Fina, k tomu jeho pocit sermiarskej! nadradenosti (nie v Sile) a precenenie schopnosti, to vsetko skratka ich skilly v ramci suboja trochu vyrovnava a u mna aj vyvazuje. A zda sa mi to ovela zaujimavejsie, ako keby sa mali bit v dokonalej choreoske dvaja rovnako dobre vytrenovani Jediovia.
352328
Tak to uz je na kazdom, ako to v kontexte filmu a postav a ich vyvoja precita a vyciti. Ja som v nom videl rozorvaneho ustrachaneho zakomplexovaneho otcovraha, ktory uz vedel, ze Rey je silnejsia ako on (najprv vysluch a potom ten force-pull meca), len sa spolieha na to, ze Rey si to este neuvedomuje (alebo nepamata?), az do TOHO momentu. A mozno o nej vie viac ako divaci, indicii je tam viac: - zanechanie na Jakku? - spolocna minulost? - vidina pri rytieroch Renu - jeho reakcia na jej pritomnost pri uteku z Jakku - jeho poznamka v lese "tak to si ty o ktorej som toho tolko pocul?" K tomu "nesmyslne owerpower": Je zraneny strelou aj nahodnym zasahom Fina, k tomu jeho pocit sermiarskej! nadradenosti (nie v Sile) a precenenie schopnosti, to vsetko skratka ich skilly v ramci suboja trochu vyrovnava a u mna aj vyvazuje. A zda sa mi to ovela zaujimavejsie, ako keby sa mali bit v dokonalej choreoske dvaja rovnako dobre vytrenovani Jediovia.
Tony
0 0
reagovat
Prečítal som tu skoro všetky názory a všetky majú niečo do seba, ale nič to nakoniec nemení na tom že Kylo Ren je slaboch. Po tak dlhom tréningu ako tu píšete, by človek očakával, že sa dokáže ubrániť mnohým nepriateľom, aj keby bol akokoľvek vnútorne rozpoltený, dokonca podľa môjho názoru, by mal tú Chewieho strelu minimálne vykryť alebo zastaviť, tak ako tú na začiatku filmu. Veď to nie je normálne, aby jeden dobre vytrénovaný Jedi (čo on nieje a preto je to pre mňa najslabší záporák) nedokázal odraziť jedinú strelu vystrelenú z takej diaľky, alebo aby nedokázal silou pritiahnuť meč, aj keď má dieru v boku, keď na začiatku filmu v pohode zastaví strelu.
Proste tam je vidieť markantný rozdiel medzi Kylo Renom na začiatku filmu a Kylo Renom po zložený masky. Zo začiatku pôsobí ako niekto veľmi mocný, dokonca dokáže ovládať myšlienky a získavať informácie z hláv nepriateľov, ale akonáhle začne vypočúvať Rey všetko sa zmení. Dokonca to pôsobí tak, akoby jeho sila prechádzala na ňu a on ju pomaly stráca. A to je pre mňa nepochopiteľné keď zoberieme do úvahy, že je vlastne vnukom Darth Vadera s poriadnym tréningom.
Jediné vysvetlenie by bolo že Rey je potomok nejakého naozaj mocného Jediho alebo Sitha a tá sila sa na ňu sama lepí :D (alebo je to prevtelený znovuzrodený Anakin), ale aj tak je to divné, pretože aj keby to bola pravda, je proste nemožné aby z ničoho nič dokázala to čo vo filme. Myslím že práve toto autori trochu prepískly. Aj keby (ako tu mnohí z vás píšu ako vysvetlenie tej jej moci) bola neviem koľko rokov sama opustená na pustej planéte a učila sa prežívať a bojovať s tou svojou palicou, nemala by odrazu tak enormne ovládať silu. Na to je potrebný dlhý tréning. Ani Luke nedokázal z ničoho nič poraziť Vadera a o ovládaní cudzej mysle už radšej ani nehovorím. Už si to konečne priznajte že je to prehnané.
Teším sa ako to všetko vysvetlia v ep. VIII.
352327
Prečítal som tu skoro všetky názory a všetky majú niečo do seba, ale nič to nakoniec nemení na tom že Kylo Ren je slaboch. Po tak dlhom tréningu ako tu píšete, by človek očakával, že sa dokáže ubrániť mnohým nepriateľom, aj keby bol akokoľvek vnútorne rozpoltený, dokonca podľa môjho názoru, by mal tú Chewieho strelu minimálne vykryť alebo zastaviť, tak ako tú na začiatku filmu. Veď to nie je normálne, aby jeden dobre vytrénovaný Jedi (čo on nieje a preto je to pre mňa najslabší záporák) nedokázal odraziť jedinú strelu vystrelenú z takej diaľky, alebo aby nedokázal silou pritiahnuť meč, aj keď má dieru v boku, keď na začiatku filmu v pohode zastaví strelu. Proste tam je vidieť markantný rozdiel medzi Kylo Renom na začiatku filmu a Kylo Renom po zložený masky. Zo začiatku pôsobí ako niekto veľmi mocný, dokonca dokáže ovládať myšlienky a získavať informácie z hláv nepriateľov, ale akonáhle začne vypočúvať Rey všetko sa zmení. Dokonca to pôsobí tak, akoby jeho sila prechádzala na ňu a on ju pomaly stráca. A to je pre mňa nepochopiteľné keď zoberieme do úvahy, že je vlastne vnukom Darth Vadera s poriadnym tréningom. Jediné vysvetlenie by bolo že Rey je potomok nejakého naozaj mocného Jediho alebo Sitha a tá sila sa na ňu sama lepí *:D* (alebo je to prevtelený znovuzrodený Anakin), ale aj tak je to divné, pretože aj keby to bola pravda, je proste nemožné aby z ničoho nič dokázala to čo vo filme. Myslím že práve toto autori trochu prepískly. Aj keby (ako tu mnohí z vás píšu ako vysvetlenie tej jej moci) bola neviem koľko rokov sama opustená na pustej planéte a učila sa prežívať a bojovať s tou svojou palicou, nemala by odrazu tak enormne ovládať silu. Na to je potrebný dlhý tréning. Ani Luke nedokázal z ničoho nič poraziť Vadera a o ovládaní cudzej mysle už radšej ani nehovorím. Už si to konečne priznajte že je to prehnané. Teším sa ako to všetko vysvetlia v ep. VIII.
0 0
reagovat
"Zklamani filmem budou furt vykladat, ze Kylo Ren je silny Sith"

Kdo to tu tvrdí? :o
352326
"Zklamani filmem budou furt vykladat, ze Kylo Ren je silny Sith" Kdo to tu tvrdí? *:o*
0 0
reagovat
S tím zraněním je to trochu opačně. Dark sider může použít svojí Sílu aby to zranění překonal. Takže dejme tomu, že Anakin musel použít 100 procent svojí Síly aby neumřel na Mustafaru. Kylo musel použít dejme tomu 20-50 procent svojí Síly aby nepadnul po zásahu bowcasterem. Což ho oslabilo v souboji s Rey.
352325
S tím zraněním je to trochu opačně. Dark sider může použít svojí Sílu aby to zranění překonal. Takže dejme tomu, že Anakin musel použít 100 procent svojí Síly aby neumřel na Mustafaru. Kylo musel použít dejme tomu 20-50 procent svojí Síly aby nepadnul po zásahu bowcasterem. Což ho oslabilo v souboji s Rey.
0 0
reagovat
Ano, ten jeho vysoky nedotrenovany vek bol asi aj pricinou Lukovho neuspechu (a Snokeovho lahsieho ovplyvnenia).

Ad zabitie - Ved to bola aj cela pointa! Citil ze to je prave to, co ho stale brdzi a taha k svetlej strane, hoci on chce byt Sith ako dedo. Preto to urobil. Videl si vobec ten film?:)

"kopírujou nápady z nějakýho MMO" - Ten svet je taky velky, ze imho je dost tazke sa vyhnut niecomu, co by fanusikom nieco nepripominalo. Ale stale mi uchadza zmysel tohto tvojho argumentu, aj keby to tak bolo.

A ja tam nevidim ziadny rozpor vo fungovani Sily podla Lucasa. Mozno ju viac rozvijaju (co je predsa fajn), ale nevidim tam ziadny priamy rozpor.
352324
Ano, ten jeho vysoky nedotrenovany vek bol asi aj pricinou Lukovho neuspechu (a Snokeovho lahsieho ovplyvnenia). Ad zabitie - Ved to bola aj cela pointa! Citil ze to je prave to, co ho stale brdzi a taha k svetlej strane, hoci on chce byt Sith ako dedo. Preto to urobil. Videl si vobec ten film?:) "kopírujou nápady z nějakýho MMO" - Ten svet je taky velky, ze imho je dost tazke sa vyhnut niecomu, co by fanusikom nieco nepripominalo. Ale stale mi uchadza zmysel tohto tvojho argumentu, aj keby to tak bolo. A ja tam nevidim ziadny rozpor vo fungovani Sily podla Lucasa. Mozno ju viac rozvijaju (co je predsa fajn), ale nevidim tam ziadny priamy rozpor.
0 0
reagovat

Gorecki

Jo to beru, já to i pochopil trochu jinak. Tj. že ani tolik rozháraný není a měl to celou dobu víceméně v plánu, pokud k tomu bude mít příležitost. A strašně doufám, že z nějak neudělají druhého Lokiho coby záporáka... :-

Ale zraněný 3x wannabe sith..... Pořád byl v síle cvičený 15 - 20 let, ona vůbec dokázal zastavit paprsek vletu. I kdyby se plazil po pahýlech, normálně měl schopnosti ji rozmáznout o strom a pak ten souboj ukázal, že tolik oslabený nebyl, jenom ona byla nesmyslně overpower....
352323
Jo to beru, já to i pochopil trochu jinak. Tj. že ani tolik rozháraný není a měl to celou dobu víceméně v plánu, pokud k tomu bude mít příležitost. A strašně doufám, že z nějak neudělají druhého Lokiho coby záporáka... *:-* Ale zraněný 3x wannabe sith..... Pořád byl v síle cvičený 15 - 20 let, ona vůbec dokázal zastavit paprsek vletu. I kdyby se plazil po pahýlech, normálně měl schopnosti ji rozmáznout o strom a pak ten souboj ukázal, že tolik oslabený nebyl, jenom ona byla nesmyslně overpower....
Gorecki
0 0
reagovat
Kdysi davno jsem vedl tri hodinovou konverzaci s verici slecnou z Nitry. Kdyz pominu drahy ucet za telefon, tak tech tisic a jeden argument vedle podrobneho procteni Stareho a Noveho zakona a mnoha jejich slabin nehnulo s presvedcenim slecny ani o milimetr. Mlela dokola to sve. Tady je to stejne. Zklamani filmem budou furt vykladat, ze Kylo Ren je silny Sith (neni a neni), ze 14 let na Jakku ti neprinese zadne schopnosti stran sebeobrany, ze Sila se probudila je jen nazev a s filmem nesouvisi, ze bez (zjevneho) treninku ji mohou pouzivat jen nekteri, ale nikoli vsichni, ze Kylo nebyl ani zraneny ani vycerpany, ze zraneni ci konani zla uzivatele temne Sily (protoze Kylo Ren NENI ZADNY SITH) posiluje (necetl jsem EU takze pouze z hlediska filmu WTF, a mimochodem, na to fungovat i obracene?)
352322
Kdysi davno jsem vedl tri hodinovou konverzaci s verici slecnou z Nitry. Kdyz pominu drahy ucet za telefon, tak tech tisic a jeden argument vedle podrobneho procteni Stareho a Noveho zakona a mnoha jejich slabin nehnulo s presvedcenim slecny ani o milimetr. Mlela dokola to sve. Tady je to stejne. Zklamani filmem budou furt vykladat, ze Kylo Ren je silny Sith (neni a neni), ze 14 let na Jakku ti neprinese zadne schopnosti stran sebeobrany, ze Sila se probudila je jen nazev a s filmem nesouvisi, ze bez (zjevneho) treninku ji mohou pouzivat jen nekteri, ale nikoli vsichni, ze Kylo nebyl ani zraneny ani vycerpany, ze zraneni ci konani zla uzivatele temne Sily (protoze Kylo Ren NENI ZADNY SITH) posiluje (necetl jsem EU takze pouze z hlediska filmu WTF, a mimochodem, na to fungovat i obracene?)
0 0
reagovat
Přečet sis, co psal mecano? Ve 23 letech nedotrénovaný padawan, to je trochu extrém.

Zeby laska k rodicom? - Tak to to doslova zabil:D

To nie je argument. - Tak tvůrci asi nepřiznaj, že kopírujou nápady z nějakýho MMO.

Já to s tím Kylem vcelku chápu, akorát mi přijde, že tu filozofii fungování Síly berou dost jinak než Lucas, to je celý.
352321
Přečet sis, co psal mecano? Ve 23 letech nedotrénovaný padawan, to je trochu extrém. Zeby laska k rodicom? - Tak to to doslova zabil*:D* To nie je argument. - Tak tvůrci asi nepřiznaj, že kopírujou nápady z nějakýho MMO. Já to s tím Kylem vcelku chápu, akorát mi přijde, že tu filozofii fungování Síly berou dost jinak než Lucas, to je celý.
0 0
reagovat

Hosokawa

"To mi nepřijde jako náhoda."- To nie je argument.

"Co vábí Kyla?" - Zeby laska k rodicom?

"pokud má vymytej mozek, je nějaká světlá strana úplně ze hry" - Preco by mala byt? Vymytie mozgu predsa nie je definitivne, zjednodusene som pomenoval vplyv Snoka a jeho "nedokonceny vycvik".

"na nějaký vymývání by měli být Jediové dost odolný" - On este nebol Jedi, bol to psychicky labilny nedotrenovany padawan.
352319
"To mi nepřijde jako náhoda."- To nie je argument. "Co vábí Kyla?" - Zeby laska k rodicom? "pokud má vymytej mozek, je nějaká světlá strana úplně ze hry" - Preco by mala byt? Vymytie mozgu predsa nie je definitivne, zjednodusene som pomenoval vplyv Snoka a jeho "nedokonceny vycvik". "na nějaký vymývání by měli být Jediové dost odolný" - On este nebol Jedi, bol to psychicky labilny nedotrenovany padawan.
Hosokawa
0 0
reagovat
Mrkni se do Googlu na Order of Revan. Sithové který to dělaj trochu jinak, Revan - Ren. To mi nepřijde jako náhoda. Jenže Vadera "vábila" láska k synovi, Lucas bral lásku k dětem jako nejsilnější emoci. Co vábí Kyla?

Tak pokud má vymytej mozek, je nějaká světlá strana úplně ze hry, ne. Krom toho, na nějaký vymývání by měli být Jediové dost odolný. Analogie Palpatina s Anakinem by byla trochu hloupá, protože Luke by byl pitomec, aby si to nepohlídal, když o tom věděl, co se stalo jeho tátovi.
352317
Mrkni se do Googlu na Order of Revan. Sithové který to dělaj trochu jinak, Revan - Ren. To mi nepřijde jako náhoda. Jenže Vadera "vábila" láska k synovi, Lucas bral lásku k dětem jako nejsilnější emoci. Co vábí Kyla? Tak pokud má vymytej mozek, je nějaká světlá strana úplně ze hry, ne. Krom toho, na nějaký vymývání by měli být Jediové dost odolný. Analogie Palpatina s Anakinem by byla trochu hloupá, protože Luke by byl pitomec, aby si to nepohlídal, když o tom věděl, co se stalo jeho tátovi.
0 0
reagovat

Hosokawa

"takže vymlátí Lukovu akademii (kupu dětí)" - Snoke, vymyvanie mozgu, nic?

"celý to vábení světlý strany je něčí debilní nápad, kterej se za těch 39 let nikde neobjevil" - neviem ci si videl taky film, ze Return of the Jedi, tiez to tusim patri do sveta SW.

"Inspirujou se postavou Darth Revana" - Ako vies?
352316
"takže vymlátí Lukovu akademii (kupu dětí)" - Snoke, vymyvanie mozgu, nic? "celý to vábení světlý strany je něčí debilní nápad, kterej se za těch 39 let nikde neobjevil" - neviem ci si videl taky film, ze Return of the Jedi, tiez to tusim patri do sveta SW. "Inspirujou se postavou Darth Revana" - Ako vies?
Hosokawa
0 0
reagovat

Tony

Ad automaticke osvojenie si Sily. Ved to Rey pocy\s celeho filmu prezentovala, ze sa v nej Sila vplyvom okolnosti a spustacov neustale viac prebudzala. Vyvrcholilo to scenou suboja s nedotrenovanym vazne zranenym wannabesithom, ktory bol navyse (z mojho pohladu) aj psychicky oslabeny. A Kylo ju nechcel zabit, chcel ju predsa ziskat. Robi sa tu z jej suboja nieco, ako keby pomaly porazila Dartha Maula dokonale nacvicenou choreografiou.
352315
Ad automaticke osvojenie si Sily. Ved to Rey pocy\s celeho filmu prezentovala, ze sa v nej Sila vplyvom okolnosti a spustacov neustale viac prebudzala. Vyvrcholilo to scenou suboja s nedotrenovanym vazne zranenym wannabesithom, ktory bol navyse (z mojho pohladu) aj psychicky oslabeny. A Kylo ju nechcel zabit, chcel ju predsa ziskat. Robi sa tu z jej suboja nieco, ako keby pomaly porazila Dartha Maula dokonale nacvicenou choreografiou.
Tony
0 0
reagovat
"Je v podstate dobry, ale chce byt zly" - hm, takže vymlátí Lukovu akademii (kupu dětí), zabije postavu Maxe von Sydowa, ale v jádru je to hodnej kluk? Tohle prostě scénáristi nezvládli, celý to vábení světlý strany je něčí debilní nápad, kterej se za těch 39 let nikde neobjevil z dobrýho důvodu. Inspirujou se postavou Darth Revana, což byl ovšem zcela chladnokrevnej stratég, ne nějaká emo bitch.
352314
"Je v podstate dobry, ale chce byt zly" - hm, takže vymlátí Lukovu akademii (kupu dětí), zabije postavu Maxe von Sydowa, ale v jádru je to hodnej kluk? Tohle prostě scénáristi nezvládli, celý to vábení světlý strany je něčí debilní nápad, kterej se za těch 39 let nikde neobjevil z dobrýho důvodu. Inspirujou se postavou Darth Revana, což byl ovšem zcela chladnokrevnej stratég, ne nějaká emo bitch.
0 0
reagovat

Tony

Ved ja netvrdim, ze je to pravda. Je to len moj nazor a jedno z logickych vysvetleni, ktore sa da akceptovat bez toho, aby clovek mal z toho vyrazky (lebo jemu to nesedi).

A podla mna ten, kto je jasne prikloneny na svetlu, alebo temnu stranu Sily je silnejsi ako ten, ktory medzi nimi neustale vaha a balansuje. Co je podla mna Kylo. A zabitie otca mu nepomohlo tak, ako dufal. Skratka narozdiel od Anakina robil "zle" rozhodnutia vedome, cielene, nie preto, ze to tak citil. To je zakladny rozdiel oproti Anakinovi, ktory vrazdil Tuskenov z impulzu. Zhrnute: Anakin chcel byt dobry, ale v hlbke duse bol zly. Kylo je presny opak.
352313
Ved ja netvrdim, ze je to pravda. Je to len moj nazor a jedno z logickych vysvetleni, ktore sa da akceptovat bez toho, aby clovek mal z toho vyrazky (lebo jemu to nesedi). A podla mna ten, kto je jasne prikloneny na svetlu, alebo temnu stranu Sily je silnejsi ako ten, ktory medzi nimi neustale vaha a balansuje. Co je podla mna Kylo. A zabitie otca mu nepomohlo tak, ako dufal. Skratka narozdiel od Anakina robil "zle" rozhodnutia vedome, cielene, nie preto, ze to tak citil. To je zakladny rozdiel oproti Anakinovi, ktory vrazdil Tuskenov z impulzu. Zhrnute: Anakin chcel byt dobry, ale v hlbke duse bol zly. Kylo je presny opak.
Tony
0 0
reagovat

Gorecki

To není tak úplně pravda, on už proti nim závodil daleko před tím a prohrával, resp nedokončoval.


+ měl Luke díky síle daleko lepší pilotní schopnosti. Ale tohle je jednak rozdíl oproti tomu zvládnout sílu a LS v boji a pak si právě takhle jediové vybírali učedníky, tj. ten kdo někde vyčníval pomocí síly bez toho aby bylo zjevné že to je síla.
352312
To není tak úplně pravda, on už proti nim závodil daleko před tím a prohrával, resp nedokončoval. + měl Luke díky síle daleko lepší pilotní schopnosti. Ale tohle je jednak rozdíl oproti tomu zvládnout sílu a LS v boji a pak si právě takhle jediové vybírali učedníky, tj. ten kdo někde vyčníval pomocí síly bez toho aby bylo zjevné že to je síla.
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

To si tak uplně nemyslím. A i kdyby to byla pravda, tak by ho to oslabovalo jen psychicky. Protože si fakt nemyslím, že pár chvil po tom co zabije svého otce, tak ho to ovlivní, když bojuje o život.

btw i kdyby stál spíš za světlou, než temnou stranou síly, tak by měl být jedi natolik silný, aby v souboji tyhle emoce odfiltroval, sitha by pak jednoznačně posílily. viz třeba Anakin a tuskeni a jeho matka.
352311
To si tak uplně nemyslím. A i kdyby to byla pravda, tak by ho to oslabovalo jen psychicky. Protože si fakt nemyslím, že pár chvil po tom co zabije svého otce, tak ho to ovlivní, když bojuje o život. btw i kdyby stál spíš za světlou, než temnou stranou síly, tak by měl být jedi natolik silný, aby v souboji tyhle emoce odfiltroval, sitha by pak jednoznačně posílily. viz třeba Anakin a tuskeni a jeho matka.
Gorecki
0 0
reagovat

Tony

"tak z negativních emocí tj. zabití vlastního otce čerpá 100%"

Co keby som ti povedal, ze Kylo je podla svojich slov rozorvany, ze je v podstate dobry, ale chce byt zly, pretoze chce byt rovnako silny ako dedo, a zabitie fotra vidi ako ten dolezity a rozhodujuci krok k temnej strane, ktory ho ma posilnit, ale zistuje, ze ho vlastne oslabil?
352310
"tak z negativních emocí tj. zabití vlastního otce čerpá 100%" Co keby som ti povedal, ze Kylo je podla svojich slov rozorvany, ze je v podstate dobry, ale chce byt zly, pretoze chce byt rovnako silny ako dedo, a zabitie fotra vidi ako ten dolezity a rozhodujuci krok k temnej strane, ktory ho ma posilnit, ale zistuje, ze ho vlastne oslabil?
Tony
0 0
reagovat
riešite pi*oviny. ten film je aj napriek výhradám super. a komu nesadol tak mu proste nesadol a môže ho to iba mrzieť.
352309
riešite pi*oviny. ten film je aj napriek výhradám super. a komu nesadol tak mu proste nesadol a môže ho to iba mrzieť.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se