Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Síla se probouzí: Blu-ray

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Ale to ze 10rocny chlapec hned na prvykrat vyhra v pretekoch proti ostrielanym harcovnikom, hoci nikdy o Sile ani nepocul, to nikomu nevadilo. Tuto 18rocna babenka vyhra v nerovnom suboji so zopar lucky shots a vsetci sa idu zblaznit.
link
352308
Ale to ze 10rocny chlapec hned na prvykrat vyhra v pretekoch proti ostrielanym harcovnikom, hoci nikdy o Sile ani nepocul, to nikomu nevadilo. Tuto 18rocna babenka vyhra v nerovnom suboji so zopar lucky shots a vsetci sa idu zblaznit. [link="https://i.imgflip.com/132cow.jpg"]link[/link]
0 0
reagovat

do_Od

jj síla se probudila hned koncentrací midichlorianů, kterou neměl Anakin, Luke, ani Yoda pravděpodobně. A hned jako dost možná první Jedi v historii to dokázala bojově používat bez tréningu. :+


"Hlavní postava po čas celého filmu nabírá na síle, na odvaze, na moci."
jj a za pár dní času nebo kolik se dostane na úroveň jako prakticky všichni jediové za x let tréningu, hail logic doúdku :+

" před několika málo minutami zabil vlastního otce. Tedy přesný opak dospělého Sitha plně připraveného k boji. " i když už bys z nějakého důvodu neuznával tu věc, že temná strana síly může čerpat z bolesti, tak z negativních emocí tj. zabití vlastního otce čerpá 100% Tady je krásně vidět, jak ty principy totálně nedáváš. :)

Co mám ukazovat? Všechny souboje Palpatina, Darth Maula když dostává na prdel? Vždyť je to tam tak krásně vidět + mraky knížek

A ne tohle není žádná věc, která se s expanded universe hodí do hajzlu, tohle je prostě rozdíl, že jediové čerpají sílů z klidu, rozvahy, moudrosti, meditace, sithové z hněvu, zášti, bolesti odplatě. To co jediové potlačují, z toho sithové čerpají.

+

""Without the neural connection to his armor, he was conscious of the stumps of his legs, the ruin of his arms, the perpetual pain in his flesh. He welcomed it. Pain fed his hate, and hate fed his strength. Once, as a Jedi, he had meditated to find peace. Now he meditated to sharpen the edges of his anger."

-Pondering of Darth Vader, Star Wars, Lords of the Sith zdroj link

Je to diskuzní forum, ale pěkně to řeší tady link








352307
jj síla se probudila hned koncentrací midichlorianů, kterou neměl Anakin, Luke, ani Yoda pravděpodobně. A hned jako dost možná první Jedi v historii to dokázala bojově používat bez tréningu. *:+* "Hlavní postava po čas celého filmu nabírá na síle, na odvaze, na moci." jj a za pár dní času nebo kolik se dostane na úroveň jako prakticky všichni jediové za x let tréningu, hail logic doúdku *:+* " před několika málo minutami zabil vlastního otce. Tedy přesný opak dospělého Sitha plně připraveného k boji. " i když už bys z nějakého důvodu neuznával tu věc, že temná strana síly může čerpat z bolesti, tak z negativních emocí tj. zabití vlastního otce čerpá 100% Tady je krásně vidět, jak ty principy totálně nedáváš. *:)* Co mám ukazovat? Všechny souboje Palpatina, Darth Maula když dostává na prdel? Vždyť je to tam tak krásně vidět + mraky knížek A ne tohle není žádná věc, která se s expanded universe hodí do hajzlu, tohle je prostě rozdíl, že jediové čerpají sílů z klidu, rozvahy, moudrosti, meditace, sithové z hněvu, zášti, bolesti odplatě. To co jediové potlačují, z toho sithové čerpají. + ""Without the neural connection to his armor, he was conscious of the stumps of his legs, the ruin of his arms, the perpetual pain in his flesh. He welcomed it. Pain fed his hate, and hate fed his strength. Once, as a Jedi, he had meditated to find peace. Now he meditated to sharpen the edges of his anger." -Pondering of Darth Vader, Star Wars, Lords of the Sith zdroj http://www.ign.com/wikis/star-wars/Sith_Teachings Je to diskuzní forum, ale pěkně to řeší tady http://boards.theforce.net/threads/does-pain-impair-ones-ability-to-use-the-force.50033211/
do_Od
0 0
reagovat
No jo, ale během jakýho časovýho úseku se ten film vlastně odehrává, den nebo dva? To je jak turbo studium práv v Plzni:D.
352305
No jo, ale během jakýho časovýho úseku se ten film vlastně odehrává, den nebo dva? To je jak turbo studium práv v Plzni*:D*.
0 0
reagovat
Nicméně pojď do toho Tony, ukaž všem, že máš z nějakého důvodu pravdu. Teda, všem, kteří si to tady čtou. Protože si nedokážu představit, že se s tebou někdo dokáže takhle bavit i mimo internetová hřiště.A jestli jo, tak ho celkem lituju.
352304
Nicméně pojď do toho Tony, ukaž všem, že máš z nějakého důvodu pravdu. Teda, všem, kteří si to tady čtou. Protože si nedokážu představit, že se s tebou někdo dokáže takhle bavit i mimo internetová hřiště.A jestli jo, tak ho celkem lituju.
0 0
reagovat
Rey je zhruba 18, Kylovi 29. Na Jakku tvrdla 12 let, takže jestli jí Kylo znal v 6, tak je vcelku logický, že jí nepoznal. Otázka je, co se v těch šesti asi tak mohla naučit.
352303
Rey je zhruba 18, Kylovi 29. Na Jakku tvrdla 12 let, takže jestli jí Kylo znal v 6, tak je vcelku logický, že jí nepoznal. Otázka je, co se v těch šesti asi tak mohla naučit.
0 0
reagovat
"kterou před tím prakticky NIKDY NEPOUŽILA, i když jí on praktikoval 15 - 20 let."

Film se jmenuje Síla se probouzí. Hlavní postava po čas celého filmu nabírá na síle, na odvaze, na moci. TonyClifton nechápe, že hlavní postava na konci použije Sílu, aby porazila svého protivníka, který je zraněný a před několika málo minutami zabil vlastního otce. Tedy přesný opak dospělého Sitha plně připraveného k boji.

Nemám co dodat :)
352302
"kterou před tím prakticky [b]NIKDY NEPOUŽILA[/b], i když jí on praktikoval 15 - 20 let." Film se jmenuje Síla se probouzí. Hlavní postava po čas celého filmu nabírá na síle, na odvaze, na moci. TonyClifton nechápe, že hlavní postava na konci použije Sílu, aby porazila svého protivníka, který je zraněný a před několika málo minutami zabil vlastního otce. Tedy přesný opak dospělého Sitha plně připraveného k boji. Nemám co dodat *:)*
0 0
reagovat
Ked budes googlit najdes teoriu ze Jar Jar je Sithsky Lord. Lebo niekto sa este stale nepreniesol cez tu hruzu. Takze ano google je fajn ale netreba si tam pliest vlastne fantazie.

Kylo dostal supu z Chewieho bowcasteru, po zasahu ktoreho lietali trooperi vzduchom jak handrovi panaci a rozchodil to. Ale povedzme, ze nebol v top forme na suboj, nevedel sa ovladat a robil chyby. The end.
352301
Ked budes googlit najdes teoriu ze Jar Jar je Sithsky Lord. Lebo niekto sa este stale nepreniesol cez tu hruzu. Takze ano google je fajn ale netreba si tam pliest vlastne fantazie. Kylo dostal supu z Chewieho bowcasteru, po zasahu ktoreho lietali trooperi vzduchom jak handrovi panaci a rozchodil to. Ale povedzme, ze nebol v top forme na suboj, nevedel sa ovladat a robil chyby. The end.
0 0
reagovat
To určitě ne doůdku, google je docela fajn na ověřování si různých, principů, teorií apod. K filmům docela fajn pomocník, nepoužíváš? :)


Fakt vám pořád ten argument, že žila na nehostinné planetě, proto porazila silného sitha jako ok? V tom případě moc nerozumím tomu, jak Anakin prošel tuskenama jako nůž máslem. :)
A jo porazila ho pomocí síly, kterou před tím prakticky NIKDY NEPOUŽILA, i když jí on praktikoval 15 - 20 let. Boha stačí se kouknout jak dlouho trvalo nějaký smysluplný ovládnutí síly Anakinovi nebo Lukovi a to oba začínali jako moc staří...
Taky je třeba možný, že byla padawanem u Luka, přesto se s jeho dalším +- stejně starým žákem vůbec nezná. :+
352299
To určitě ne doůdku, google je docela fajn na ověřování si různých, principů, teorií apod. K filmům docela fajn pomocník, nepoužíváš? *:)* Fakt vám pořád ten argument, že žila na nehostinné planetě, proto porazila silného sitha jako ok? V tom případě moc nerozumím tomu, jak Anakin prošel tuskenama jako nůž máslem. *:)* A jo porazila ho pomocí síly, kterou před tím prakticky [b]NIKDY NEPOUŽILA[/b], i když jí on praktikoval 15 - 20 let. Boha stačí se kouknout jak dlouho trvalo nějaký smysluplný ovládnutí síly Anakinovi nebo Lukovi a to oba začínali jako moc staří... Taky je třeba možný, že byla padawanem u Luka, přesto se s jeho dalším +- stejně starým žákem vůbec nezná. *:+*
0 0
reagovat
Takže u Star Wars je potřeba Google, abys chápal jak ty postavy fungují, aha. Makes sense.

Darth Vader dostal "hloubku" poprvé až na konci páté epizody, Kylo Ren ji má od prvního filmu. A rozdíl mezi epizodou IV. a VII. je ten, že zatímco o Lukovi jsme věděli téměř všechno podstatné už v prvním filmu a Vader byl spíše záhadou, v sedmičce se role prohodili, o Rey toho nevíme téměř nic a u Kylo Rena naopak zase skoro vše. Tak či tak o těch postavách rozhodnou až sequely a shazovat jednu nebo druhou na začátku trilogie, protože se někomu po sundání masky nelíbil daný herec nebo naopak nepřenesli přes srdce, že by se holka, která žila od malička na nehostinné planetě a tudíž se musela naučit sama sebe bránit, mohla vzepřít zraněnému záporákovi a pomocí Síly ho nakonec i porazit a utéct, obzvlášť když tady mluvíme o Star Wars, well... to je váš problém. ?)
352298
Takže u Star Wars je potřeba Google, abys chápal jak ty postavy fungují, aha. Makes sense. Darth Vader dostal "hloubku" poprvé až na konci páté epizody, Kylo Ren ji má od prvního filmu. A rozdíl mezi epizodou IV. a VII. je ten, že zatímco o Lukovi jsme věděli téměř všechno podstatné už v prvním filmu a Vader byl spíše záhadou, v sedmičce se role prohodili, o Rey toho nevíme téměř nic a u Kylo Rena naopak zase skoro vše. Tak či tak o těch postavách rozhodnou až sequely a shazovat jednu nebo druhou na začátku trilogie, protože se někomu po sundání masky nelíbil daný herec nebo naopak nepřenesli přes srdce, že by se holka, která žila od malička na nehostinné planetě a tudíž se musela naučit sama sebe bránit, mohla vzepřít zraněnému záporákovi a pomocí Síly ho nakonec i porazit a utéct, obzvlášť když tady mluvíme o Star Wars, well... to je váš problém. *?)*
0 0
reagovat
btw link :D
352297
btw http://curiouslyvegradio.com/show/episode4/ *:D*
0 0
reagovat

Robur

Nikde není naznak, když se nekoukáš na souboje, neumíš uvažovat, googlit a tak....

mecano nechtěl bys trochu používat spoiler tag?
352296
Nikde není naznak, když se nekoukáš na souboje, neumíš uvažovat, googlit a tak.... mecano nechtěl bys trochu používat spoiler tag?
Robur
0 0
reagovat
Tak to je dobrý. To by rozbíjelo všechny teorie ohledně Rey - výcvik u Luka, na Jakku jí nechal Kylo, flashbacky nejsou vzpomínky ale vize minulosti... Z Kyla to dělá ještě většího nýmanda, protože jestli ho Luke učil takhle dlouho a furt nic moc neumí:).
352295
Tak to je dobrý. To by rozbíjelo všechny teorie ohledně Rey - výcvik u Luka, na Jakku jí nechal Kylo, flashbacky nejsou vzpomínky ale vize minulosti... Z Kyla to dělá ještě většího nýmanda, protože jestli ho Luke učil takhle dlouho a furt nic moc neumí*:)*.
0 0
reagovat
Tak pratele, par informaci ze zanedlouho vydane knihy, ktere zamychaji nejednim nazorem, vcetne toho meho:

6 let pred Silou:

Han a Leia jsou porad spolu
Flashbacky - protoze ty dnes ve Star Wars frci - z ruznych etap jejich vztahu
Han je majitelem prepravni spolecnosti
Leia se chysta zanechat politicke kariery a stat se clenem Falconu na plny uvazek. Ano. Falconu. Toho co o 6 let pozdeji hnije na Jakku.
Ben Solo je star 23 let.
BEN JE STALE V UCENI U LUKA.
JE ZNAMO, ZE LEIA JE DCERA DARTH VADERA.

Co vy na to?
352289
Tak pratele, par informaci ze zanedlouho vydane knihy, ktere zamychaji nejednim nazorem, vcetne toho meho: 6 let pred Silou: Han a Leia jsou porad spolu Flashbacky - protoze ty dnes ve Star Wars frci - z ruznych etap jejich vztahu Han je majitelem prepravni spolecnosti Leia se chysta zanechat politicke kariery a stat se clenem Falconu na plny uvazek. Ano. Falconu. Toho co o 6 let pozdeji hnije na Jakku. Ben Solo je star 23 let. BEN JE STALE V UCENI U LUKA. JE ZNAMO, ZE LEIA JE DCERA DARTH VADERA. Co vy na to?
0 0
reagovat
Robur
Jak potom vysvětlíte, že každýho jinýho výstřel z bowcasteru odhodí pět metrů a Kylo se tváří jak kdyby ho štípnul komár? Navrch v pohodě doběhne Rey a Finna? Síla je jako drogy nebo doping, na chvíli pomůže překonat bolest - to je jediný logický vysvětlení. Jinak by přece Kylo lehnul a nikam se nehnal.
352287
Robur Jak potom vysvětlíte, že každýho jinýho výstřel z bowcasteru odhodí pět metrů a Kylo se tváří jak kdyby ho štípnul komár? Navrch v pohodě doběhne Rey a Finna? Síla je jako drogy nebo doping, na chvíli pomůže překonat bolest - to je jediný logický vysvětlení. Jinak by přece Kylo lehnul a nikam se nehnal.
0 0
reagovat
Možná na přežití použil sílu, ale rozhodně ne bolest nebo vážné zranění. Vážné zranění ho oslabuje stejně, jako kohokoliv jiného a nikde není ani náznak, že by to u sithů (nebo těch, co si na sithy pouze hrají) mělo být jinak. A to je to, co je vcelku jasně vidět ve filmech.
352277
Možná na přežití použil sílu, ale rozhodně ne bolest nebo vážné zranění. Vážné zranění ho oslabuje stejně, jako kohokoliv jiného a nikde není ani náznak, že by to u sithů (nebo těch, co si na sithy pouze hrají) mělo být jinak. A to je to, co je vcelku jasně vidět ve filmech.
0 0
reagovat
Arbiter
Anakin, když začal hořet, měl chcípnout, ale díky Síle přežil. Všechnu Sílu použil k přežití, takže na nic dalšího už mu v tu chvíli nezbyla. I Obi-Wan bral jako tutovku, že chcípne, proč by ho jinak nechával naživu. To by byl největší kretén:)
352274
Arbiter Anakin, když začal hořet, měl chcípnout, ale díky Síle přežil. Všechnu Sílu použil k přežití, takže na nic dalšího už mu v tu chvíli nezbyla. I Obi-Wan bral jako tutovku, že chcípne, proč by ho jinak nechával naživu. To by byl největší kretén:)
0 0
reagovat
Ne na základě toho přežil a bojoval déle i když už to zchytal.
352263
Ne na základě toho přežil a bojoval déle i když už to zchytal.
0 0
reagovat
Tak na základě toho měl Anakin, když začal hořet, roztrhat Obi-wana na sra*ky.
352262
Tak na základě toho měl Anakin, když začal hořet, roztrhat Obi-wana na sra*ky.
0 0
reagovat
Abych tu Tonyho myšlenku trochu rozved. Sith v případě zranění dokáže využít temnou stranu Síly a to zranění na něj tolik nepůsobí. Jak by asi Anakin dokázal jinak přežít, než s pomocí Síly?
352256
Abych tu Tonyho myšlenku trochu rozved. Sith v případě zranění dokáže využít temnou stranu Síly a to zranění na něj tolik nepůsobí. Jak by asi Anakin dokázal jinak přežít, než s pomocí Síly?
0 0
reagovat

Macejko

To není žádná argumentační perla, to je celkem základní princip, kterým se temná strana síly řídí v hrách i knížkách. A vcelku jasně to bylo vidět i v pár scénách ve filmech. Hoď si to schválně do googlu, jestli nevěříš, ale chápu, že je jednodušší urážet. :)


Will
"Ale jasne Tony, svet SW sa riadi podla tvojich pubertalnych fantazii a preto je to napicu film, lebo ich nezohladnil vsetky."
Na tohle se asi nedá ani reagovat nějak věcně a dospěle. :)



352243
To není žádná argumentační perla, to je celkem základní princip, kterým se temná strana síly řídí v hrách i knížkách. A vcelku jasně to bylo vidět i v pár scénách ve filmech. Hoď si to schválně do googlu, jestli nevěříš, ale chápu, že je jednodušší urážet. *:)* [b]Will[/b] "Ale jasne Tony, svet SW sa riadi podla tvojich pubertalnych fantazii a preto je to napicu film, lebo ich nezohladnil vsetky." Na tohle se asi nedá ani reagovat nějak věcně a dospěle. *:)*
Macejko
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se