Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Star Wars: Síla se probouzí: Blu-ray

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek
Ale jasne Tony, svet SW sa riadi podla tvojich pubertalnych fantazii a preto je to napicu film, lebo ich nezohladnil vsetky. Nabuduce radsej davaj pozor v kine a nedomyslaj si tam veci ktore tam niesu.
Lebo ani v jednom filme nebolo povedane nic v zmysle, ze Sithovi davaju jeho zranenia silu.
352201
Ale jasne Tony, svet SW sa riadi podla tvojich pubertalnych fantazii a preto je to napicu film, lebo ich nezohladnil vsetky. Nabuduce radsej davaj pozor v kine a nedomyslaj si tam veci ktore tam niesu. Lebo ani v jednom filme nebolo povedane nic v zmysle, ze Sithovi davaju jeho zranenia silu.
0 0
reagovat
mecano
V pohodě, já to beru s nadhledem. Otázka je, jestli ve vesmírný fantasy pohádce by nebyl černobílej záporák lepší. Celej ten vesmír je černobílej a jedna jediná postava vyčnívá, ale jenom slovně. Vážně mi tam chyběl jeden moment zaváhání, skutečnej důkaz že je nějak Kylo rozpolcenej. Taky bude zajímavý, kolik dostane v dalších dílech prostoru. Víc Snoka, Phasmy, Benicio, Laura Dern, Luke a Rey... Aby nedopad jak Phasma v 7:)
352200
mecano V pohodě, já to beru s nadhledem. Otázka je, jestli ve vesmírný fantasy pohádce by nebyl černobílej záporák lepší. Celej ten vesmír je černobílej a jedna jediná postava vyčnívá, ale jenom slovně. Vážně mi tam chyběl jeden moment zaváhání, skutečnej důkaz že je nějak Kylo rozpolcenej. Taky bude zajímavý, kolik dostane v dalších dílech prostoru. Víc Snoka, Phasmy, Benicio, Laura Dern, Luke a Rey... Aby nedopad jak Phasma v 7:)
0 0
reagovat

Robur

Psal jsem bojeschopně, máš pocit, když mu dával zabrat cvičný bot, že byl bojeschopný proti sithovi? To mu trvalo +- 2 - 3 díly. :)
Ne, zase to chápeš blbě, Sith není kvůli fyzickému zranění silnější, ale využije bolest k tomu, aby posílil sílu.
352198
Psal jsem bojeschopně, máš pocit, když mu dával zabrat cvičný bot, že byl bojeschopný proti sithovi? To mu trvalo +- 2 - 3 díly. *:)* Ne, zase to chápeš blbě, Sith není kvůli fyzickému zranění silnější, ale využije bolest k tomu, aby posílil sílu.
Robur
0 0
reagovat
Zod samozřejmě jen prozradil kde, ne za jak dlouho. To bylo určitě míň než za hodinu.
352196
Zod samozřejmě jen prozradil kde, ne za jak dlouho. To bylo určitě míň než za hodinu.
0 0
reagovat

TonyClifton

Mezi prostou bolestí a těžkým zraněním je rozdíl. Tvrdíš, že s useklou rukou nebo nohou by byl ještě lepším bojovníkem? No, myslím že právě Anakin nám předvedl, že ne.
352195
Mezi prostou bolestí a těžkým zraněním je rozdíl. Tvrdíš, že s useklou rukou nebo nohou by byl ještě lepším bojovníkem? No, myslím že právě Anakin nám předvedl, že ne.
TonyClifton
0 0
reagovat

TonyClifton

BTW, jak dlouho se učil Luke zacházet s mečem v době, kdy zvládl odrážet světelné paprsky tréningového bota? Aha, on už to prozradil generál Zod. Stejně jako Supík, na farmě :D:D
352194
BTW, jak dlouho se učil Luke zacházet s mečem v době, kdy zvládl odrážet světelné paprsky tréningového bota? Aha, on už to prozradil generál Zod. Stejně jako Supík, na farmě *:D**:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

Robur

Ale to mi to zase klidně vysvětli. :)
352193
Ale to mi to zase klidně vysvětli. *:)*
Robur
0 0
reagovat

Robur

To není píčovina, ale jeden z podstatných principů temné strany síly. :)
352192
To není píčovina, ale jeden z podstatných principů temné strany síly. *:)*
Robur
0 0
reagovat

TonyClifton

Ve filmu je zcela zjevně nastíněné, jak silnou se Rey POSTUPNĚ stává. Kdokoliv to přehlédl, je to jen jeho osobní problém. A chtít vysvětlovat každý detail ve filmu na podrobném storyboardu zavání neskutečnou leností diváka. Podívej se na Šíleného Maxe. Ten by neměl dělat problém s pochopením děje, protože tam žádný není. Navíc je to audiovizuální pecka ;):D
352191
Ve filmu je zcela zjevně nastíněné, jak silnou se Rey POSTUPNĚ stává. Kdokoliv to přehlédl, je to jen jeho osobní problém. A chtít vysvětlovat každý detail ve filmu na podrobném storyboardu zavání neskutečnou leností diváka. Podívej se na Šíleného Maxe. Ten by neměl dělat problém s pochopením děje, protože tam žádný není. Navíc je to audiovizuální pecka *;)**:D*
TonyClifton
0 0
reagovat

Robur

To je potom srovnání dost na pikaču, když je tak neúplné a tendenční a asi se k němu nemá moc smysl vyjadřovat. Přijde mi nesmysl srovnávat mladého Rena jenom se starým Vaderem a vynechat Anakinovu fázi věkově i vývojově skoro stejnou...
"přestože osobně se domnívám, že poprvé to nebylo" To se domnívej co chceš, je to prostě nesmysl už jenom ze záběru kdy je s mečem poprvé... a i kdyby ne, ve filmu to nebylo, není co řešit.
"obdobnou zbraň a rozhodně se uměla bránit." Nevím nakolik se to zachová v kánonu, ale vzhledem k tomu, jak dlouho trvalo ovládnout meč bojeschopně i Lukovi a ten si prošel sakra rychlo kurzem, je to zase překvapivě hovadina. :)
"Navíc jak píše mecano, tohle řešit u SW je stejné, jako řešit jak je sakra možné, že existuje světelný meč."
Ne ne ne a ne, to prostě není stejné ani podobné a nesvádějte to na řešení fyziky. Tohle je prostě zásadní rozdělení síly a schopností, které musí být příběhově funknční a jasně dané a je uplně jedno jestli jsou to jediové, hobiti upíři nebo superhrdinové.
352190
To je potom srovnání dost na pikaču, když je tak neúplné a tendenční a asi se k němu nemá moc smysl vyjadřovat. Přijde mi nesmysl srovnávat mladého Rena jenom se starým Vaderem a vynechat Anakinovu fázi věkově i vývojově skoro stejnou... "přestože osobně se domnívám, že poprvé to nebylo" To se domnívej co chceš, je to prostě nesmysl už jenom ze záběru kdy je s mečem poprvé... a i kdyby ne, ve filmu to nebylo, není co řešit. "obdobnou zbraň a rozhodně se uměla bránit." Nevím nakolik se to zachová v kánonu, ale vzhledem k tomu, jak dlouho trvalo ovládnout meč bojeschopně i Lukovi a ten si prošel sakra rychlo kurzem, je to zase překvapivě hovadina. *:)* "Navíc jak píše mecano, tohle řešit u SW je stejné, jako řešit jak je sakra možné, že existuje světelný meč." Ne ne ne a ne, to prostě není stejné ani podobné a nesvádějte to na řešení fyziky. Tohle je prostě zásadní rozdělení síly a schopností, které musí být příběhově funknční a jasně dané a je uplně jedno jestli jsou to jediové, hobiti upíři nebo superhrdinové.
Robur
0 0
reagovat
Sorry, ale musel jsem. Ty věříš, že sith bere sílu z bolesti a vážného zranění. Ale nevěříš, že Rey čerpá sílu ze světlé strany a ze svého zjevného pouta k světelnému meči spolu s motivací potrestat toho, kdo těžce zranil jejího nejlepšího přítele. Jak pak můžu s tebou debatovat?
352189
Sorry, ale musel jsem. Ty věříš, že sith bere sílu z bolesti a vážného zranění. Ale nevěříš, že Rey čerpá sílu ze světlé strany a ze svého zjevného pouta k světelnému meči spolu s motivací potrestat toho, kdo těžce zranil jejího nejlepšího přítele. Jak pak můžu s tebou debatovat?
0 0
reagovat

TonyClifton 23.04.2016 23:31:08

"sith bere sílu i z bolesti"

Ale kde ty bereš sílu na tyhle sračky, to vážně netuším :D;)
352188
"sith bere sílu i z bolesti" Ale kde ty bereš sílu na tyhle sračky, to vážně netuším *:D**;)*
TonyClifton 23.04.2016 23:31:08
0 0
reagovat

TonyClifton

Už jsem ti odpověděl. Srovnávám Kylo Rena v jeho prvním filmu s Vaderem v jeho prvním filmu, potažmo s celou trilogií. Proč? Protože Kylo Ren ještě neskončil a bylo by to vůči jeho postavě nefér.

A možná si nechal nakopat prdel od holky, co držela světený meč poprvé (přestože osobně se domnívám, že poprvé to nebylo), nicméně nedržela poprvé v životě obdobnou zbraň a rozhodně se uměla bránit.
Navíc jak píše mecano, tohle řešit u SW je stejné, jako řešit jak je sakra možné, že existuje světelný meč. Protože je to přeci konstrukčně technickej nesmysl, navíc v době pokročilých zbraní, kde by jednoznačně neměl smysl. A těžko by pohltil energii výkonnějších zbraní, které by z jeho uživatele udělaly sekanou. Opečenou. A nakrájenou vlastním mečem. Sorry, řešit tohle u SW zavání senilitou nebo prostou nechutí k filmům, postaveným pouze na fantazii.
352187
Už jsem ti odpověděl. Srovnávám Kylo Rena v jeho prvním filmu s Vaderem v jeho prvním filmu, potažmo s celou trilogií. Proč? Protože Kylo Ren ještě neskončil a bylo by to vůči jeho postavě nefér. A možná si nechal nakopat prdel od holky, co držela světený meč poprvé (přestože osobně se domnívám, že poprvé to nebylo), nicméně nedržela poprvé v životě obdobnou zbraň a rozhodně se uměla bránit. Navíc jak píše [b]mecano[/b], tohle řešit u SW je stejné, jako řešit jak je sakra možné, že existuje světelný meč. Protože je to přeci konstrukčně technickej nesmysl, navíc v době pokročilých zbraní, kde by jednoznačně neměl smysl. A těžko by pohltil energii výkonnějších zbraní, které by z jeho uživatele udělaly sekanou. Opečenou. A nakrájenou vlastním mečem. Sorry, řešit tohle u SW zavání senilitou nebo prostou nechutí k filmům, postaveným pouze na fantazii.
TonyClifton
0 0
reagovat
"jsem nabyl dojmu, ze Rey byvala zackou Luka" To je super, ale ve filmu to nebylo...

"nemluve o mnohaletem prezivani na vlastni triko na nehostinne planete" Ve srovnání se sithem schopným zastavit laserový paprsek silou, určitě super schopnosti!

"navic jsem ale dlouha leta delal bojova umeni a vim, ze kdyz se naucis ovladat dlouhou tyc, vsechny ostatni tyce ruznych delek pak ovladnes skoro hned." :D:D:D

Nebyl zraněný nijak výrazně, možná byl ještě učedník (nevím) ale v síle byl poměrně zběhlý na to aby mu dělala problém holka, co si sotva přitáhla světelný meč.
Dál už to asi moc nemá cenu. :) A řešíme to, protože tohle není otázka fyziky, ale rozložení sil, které je v tomhle momentě ve filmu prost zoufale nefunkční, on má sílu, aby jí zlomil vaz o strom během chvilky, přesto dostane na prdel. Zranění nezranění, sith bere sílu i z bolesti.

352186
"jsem nabyl dojmu, ze Rey byvala zackou Luka" To je super, ale ve filmu to nebylo... "nemluve o mnohaletem prezivani na vlastni triko na nehostinne planete" Ve srovnání se sithem schopným zastavit laserový paprsek silou, určitě super schopnosti! "navic jsem ale dlouha leta delal bojova umeni a vim, ze kdyz se naucis ovladat dlouhou tyc, vsechny ostatni tyce ruznych delek pak ovladnes skoro hned." *:D**:D**:D* Nebyl zraněný nijak výrazně, možná byl ještě učedník (nevím) ale v síle byl poměrně zběhlý na to aby mu dělala problém holka, co si sotva přitáhla světelný meč. Dál už to asi moc nemá cenu. *:)* A řešíme to, protože tohle není otázka fyziky, ale rozložení sil, které je v tomhle momentě ve filmu prost zoufale nefunkční, on má sílu, aby jí zlomil vaz o strom během chvilky, přesto dostane na prdel. Zranění nezranění, sith bere sílu i z bolesti.
0 0
reagovat
Konečně zase zajímavá debata. Celkem jasně se přikláním na stranu anti-Renistů. Kylo Ren je sice zajímavá postava, ale zajímavá výhradně tím, jak je divná, scenáristicky nedotažená a její chování nedává valného smyslu. Nejdřív Vader 2, pak sundá masku, a je z něj emo-buzna. Jestli tenhle rozpor pro někoho značí charakterovou hloubku, tak mu stačí vcelku málo. Kdyby mu bylo 15 (jak už napsal někdo pode mnou) a byl v nějaké počáteční fázi kontaktu s Temnou stranou, bylo by to naprosto OK, možná dokonce výborné. Ale jemu je o 10 víc a podobně dlouho je patrně i tím temným rytířem, nebo co, takže jeho mentální vývoj se musel po Lukově exilu výrazně zpomalit a nejspíš úplně zastavit.
Anakin Skywalker je proti němu dokonale propracovaná postava s jasným vývojem, motivacemi i vnitřním konfliktem. Pro někoho možná blbě zahraná, pro mě ne. Pravda, tam na to měli dva filmy, takže to srovnání není zatím úplně fér, ale byl bych překvapen, kdyby z Rena v EpXIII vylezlo něco jó zajímavého.
352185
Konečně zase zajímavá debata. Celkem jasně se přikláním na stranu anti-Renistů. Kylo Ren je sice zajímavá postava, ale zajímavá výhradně tím, jak je divná, scenáristicky nedotažená a její chování nedává valného smyslu. Nejdřív Vader 2, pak sundá masku, a je z něj emo-buzna. Jestli tenhle rozpor pro někoho značí charakterovou hloubku, tak mu stačí vcelku málo. Kdyby mu bylo 15 (jak už napsal někdo pode mnou) a byl v nějaké počáteční fázi kontaktu s Temnou stranou, bylo by to naprosto OK, možná dokonce výborné. Ale jemu je o 10 víc a podobně dlouho je patrně i tím temným rytířem, nebo co, takže jeho mentální vývoj se musel po Lukově exilu výrazně zpomalit a nejspíš úplně zastavit. Anakin Skywalker je proti němu dokonale propracovaná postava s jasným vývojem, motivacemi i vnitřním konfliktem. Pro někoho možná blbě zahraná, pro mě ne. Pravda, tam na to měli dva filmy, takže to srovnání není zatím úplně fér, ale byl bych překvapen, kdyby z Rena v EpXIII vylezlo něco jó zajímavého.
0 0
reagovat

hosokawa

tak si predstav, ze tam nebyl zadny sarkasmus a skutecne si myslim, ze prevazne mladsi publikum bude tihnout k myslence, ze Kylo Ren je trapnej, a hlavne kdyz si sunda masku...Nic skrytyho. Pubertak neni. Jen floutek, co si hraje na Vadera a pred podrizenymi nosi masku, aby huuu huuuuuu. Jsem si jisty, ze v dalsich dilech se dozvime vice, stejne jako kdyz jsme v ANH vedeli hovno a osviceni prislo az o dost let pozdeji...
352183
tak si predstav, ze tam nebyl zadny sarkasmus a skutecne si myslim, ze prevazne mladsi publikum bude tihnout k myslence, ze Kylo Ren je trapnej, a hlavne kdyz si sunda masku...Nic skrytyho. Pubertak neni. Jen floutek, co si hraje na Vadera a pred podrizenymi nosi masku, aby huuu huuuuuu. Jsem si jisty, ze v dalsich dilech se dozvime vice, stejne jako kdyz jsme v ANH vedeli hovno a osviceni prislo az o dost let pozdeji...
hosokawa
0 0
reagovat

Tonyclifton

Urcite se to tu uz parkrat vyskytovalo, ale po prvnim shlednuti filmu jsem nabyl dojmu, ze Rey byvala zackou Luka a nadto, ze je to Skywalker, jedno s druhym, nemluve o mnohaletem prezivani na vlastni triko na nehostinne planete ve spolecnosti dlouhe tyce. Tohle by melo stacit, navic jsem ale dlouha leta delal bojova umeni a vim, ze kdyz se naucis ovladat dlouhou tyc, vsechny ostatni tyce ruznych delek pak ovladnes skoro hned. Takze to, ze mlada Rey porazila zraneneho vystaveneho ucednika Temne strany mi prislo uplne v pohode. Stejne, jako kdyz mlady Luke, co cichl k Sile a za par hodin s jeji pomoci trefil cil, co ani eso s kompjutrem...ale proc resime tyhle veci ve vesmirne fantasy, to teda netusim. Co zvuk stihacek ve vakuu, nerozeberem?
352182
Urcite se to tu uz parkrat vyskytovalo, ale po prvnim shlednuti filmu jsem nabyl dojmu, ze Rey byvala zackou Luka a nadto, ze je to Skywalker, jedno s druhym, nemluve o mnohaletem prezivani na vlastni triko na nehostinne planete ve spolecnosti dlouhe tyce. Tohle by melo stacit, navic jsem ale dlouha leta delal bojova umeni a vim, ze kdyz se naucis ovladat dlouhou tyc, vsechny ostatni tyce ruznych delek pak ovladnes skoro hned. Takze to, ze mlada Rey porazila zraneneho vystaveneho ucednika Temne strany mi prislo uplne v pohode. Stejne, jako kdyz mlady Luke, co cichl k Sile a za par hodin s jeji pomoci trefil cil, co ani eso s kompjutrem...ale proc resime tyhle veci ve vesmirne fantasy, to teda netusim. Co zvuk stihacek ve vakuu, nerozeberem?
Tonyclifton
0 0
reagovat

Macejko

No a?

352181
No a?
Macejko
0 0
reagovat

TonyClifton

Tak inak: nikto Vadera nepovažuje za skvelého záporáka kvôli prequelom. Ľudia si ho obľúbili VÝHRADNE kvôli epizódam IV až VI. A v epizódach IV až VI je Vader drvivú väčšinu stopáže proste jednorozmerný, čiernobiely pandrlák. Stačí takto?
(to, že ho osobne považujem za mizerného záporáka aj v pôvodnej trilógii teraz nechám bokom)
352180
Tak inak: nikto Vadera nepovažuje za skvelého záporáka kvôli prequelom. Ľudia si ho obľúbili VÝHRADNE kvôli epizódam IV až VI. A v epizódach IV až VI je Vader drvivú väčšinu stopáže proste jednorozmerný, čiernobiely pandrlák. Stačí takto? (to, že ho osobne považujem za mizerného záporáka aj v pôvodnej trilógii teraz nechám bokom)
TonyClifton
0 0
reagovat
mecano
No jestli to myslíš tak, že ty seš ten vyspělej a my ty puberťáci, tak mně bude brzo 40:). Ta myšlenka s Kylem není špatná, ale to provedení... Působil spíš jako schizofrenik, kterej si povídá sám se sebou, ale skutek utek. Takovej Glum z LotRa.

Kdyby to byl vážně puberťák, za celej film by udělal aspoň jednu dobrou věc, místo planýho kecání, tak by ta rozpolcenost působila věrohodně. Takhle - pánešek je hodnej, ale stejně ho zabijeme, protože miláššek...
352171
mecano No jestli to myslíš tak, že ty seš ten vyspělej a my ty puberťáci, tak mně bude brzo 40:). Ta myšlenka s Kylem není špatná, ale to provedení... Působil spíš jako schizofrenik, kterej si povídá sám se sebou, ale skutek utek. Takovej Glum z LotRa. Kdyby to byl vážně puberťák, za celej film by udělal aspoň jednu dobrou věc, místo planýho kecání, tak by ta rozpolcenost působila věrohodně. Takhle - pánešek je hodnej, ale stejně ho zabijeme, protože miláššek...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se