Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kdy dorazí megahity?

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek

The Joker

Na Sandmanovi se maká, určitě, pravidelně to někdo někde zmiňuje, o toho se zatím nebojím. A Justice League Dark je teď vytahovaný v souvislosti s Millerem (i když to jsou jenom drby), takže si nemyslím, že už to vzdali.
331064
Na Sandmanovi se maká, určitě, pravidelně to někdo někde zmiňuje, o toho se zatím nebojím. A Justice League Dark je teď vytahovaný v souvislosti s Millerem (i když to jsou jenom drby), takže si nemyslím, že už to vzdali.
The Joker
0 0
reagovat
Good. Teď už konečně někdo odklepněte to V horách šílenství :+
331063
Good. Teď už konečně někdo odklepněte to V horách šílenství *:+*
0 0
reagovat
Zrušení druhého Pacific Rim je škoda. První díl mám hodně rád a navíc tržby nebyly natolik katastrofální, aby by byl sequel zaříznut. Nerozumím tomu, proč se teď všechno ruší. Nejdřív Tron, teď tohle, ach jo. :-
331061
Zrušení druhého Pacific Rim je škoda. První díl mám hodně rád a navíc tržby nebyly natolik katastrofální, aby by byl sequel zaříznut. Nerozumím tomu, proč se teď všechno ruší. Nejdřív Tron, teď tohle, ach jo. *:-*
0 0
reagovat
A není Justice League Dark taky mrtvé? A co se vlastně děje se Sandmanem (nebylo to JGL/Goyer kombo oznámeno už v roce '13...)? :D Jinak prvního Hellboye mám hrozně moc, moc, moc rád, toho jsem viděl v ideálním věku. :+ Ale ta fantasy dvojka s příšerkama mě úplně míjí a zápletka trojky, co nedávno zmínil Perlman, taky není úplně pro mě.
331057
A není Justice League Dark taky mrtvé? A co se vlastně děje se Sandmanem (nebylo to JGL/Goyer kombo oznámeno už v roce '13...)? *:D* Jinak prvního Hellboye mám hrozně moc, moc, moc rád, toho jsem viděl v ideálním věku. *:+* Ale ta fantasy dvojka s příšerkama mě úplně míjí a zápletka trojky, co nedávno zmínil Perlman, taky není úplně pro mě.
0 0
reagovat

The Joker

Del Toro sehnal prachy na Hellboy a zařáznul to, to je jasný :D

Mno doufám aspoň v přeběhnutí k Justice League Dark...
331055
Del Toro sehnal prachy na Hellboy a zařáznul to, to je jasný *:D* Mno doufám aspoň v přeběhnutí k Justice League Dark...
The Joker
0 0
reagovat
Tak po zrušení Trona má stopku i další vynucovanej sequel - Pacific Rim:

"Legendary wanted to produce a sequel to del Toro's Pacific Rim, which was made under the Warners deal and turned into one of those films that grosses a lot ($411 million worldwide) while being so costly that a follow-up isn't a sure thing. Sources say Legendary liked that the original performed exceptionally well in China, where the company is heavily invested, but for now the project — which had been ramping up to make a release date in August 2017 — has been halted indefinitely and will be pushed back (if it gets made at all)."
331059
Tak po zrušení Trona má stopku i další vynucovanej sequel - Pacific Rim: "Legendary wanted to produce a sequel to del Toro's Pacific Rim, which was made under the Warners deal and turned into one of those films that grosses a lot ($411 million worldwide) while being so costly that a follow-up isn't a sure thing. Sources say Legendary liked that the original performed exceptionally well in China, where the company is heavily invested, but for now the project — which had been ramping up to make a release date in August 2017 — has been halted indefinitely and will be pushed back (if it gets made at all)."
0 0
reagovat
Posunuti premiery Warcraftu mne nijak netrapi, hlavne at ten film dobre dopadne a neni z toho sragora. Ten svet ma opravdu potencial a byla by skoda to zazdit hned v prvnim filmu... :+ *For the HORDE* ;)
319983
Posunuti premiery Warcraftu mne nijak netrapi, hlavne at ten film dobre dopadne a neni z toho sragora. Ten svet ma opravdu potencial a byla by skoda to zazdit hned v prvnim filmu... *:+* *For the HORDE* *;)*
0 0
reagovat

Warcraft

Nejdřív je vyšachujou Hvězdné války a teď Batman se Supermanem, chudáci fakt. :D Ale pokud to znamená, že v tomhle slotu vydělají více peněz, tak to čekání bude stát za to. Mně to zase tolik nevadí, aspoň je to teď pěkněji rozvržené, než mít dvě obrovské filmové události v rozmezí dvou týdnů.
319971
Nejdřív je vyšachujou Hvězdné války a teď Batman se Supermanem, chudáci fakt. *:D* Ale pokud to znamená, že v tomhle slotu vydělají více peněz, tak to čekání bude stát za to. Mně to zase tolik nevadí, aspoň je to teď pěkněji rozvržené, než mít dvě obrovské filmové události v rozmezí dvou týdnů.
Warcraft
0 0
reagovat

Xardas

Já bohužel jedla a málem jsem se udusila. :-)
319966
Já bohužel jedla a málem jsem se udusila. :-)
Xardas
0 0
reagovat
319964
[link="https://twitter.com/ManMadeMoon/status/591397946496667648"]Duncan Jones ohledně posunutí premiéry[/link]
0 0
reagovat
Mě by zajímalo, kolik lidí odpovědělo na tu výzvu a Hlada se na Warcraft zeptalo ve vzkazníku. Já se k tomu ještě nedostal, ale určitě nějakého holuba vyšlu ;)
319963
Mě by zajímalo, kolik lidí odpovědělo na tu výzvu a Hlada se na Warcraft zeptalo ve vzkazníku. Já se k tomu ještě nedostal, ale určitě nějakého holuba vyšlu *;)*
0 0
reagovat
Aspoň bude mať čo Hlad nabudúce povedať, keď sa ho spýtajú v MZ live na Warcraft :D
319962
Aspoň bude mať čo Hlad nabudúce povedať, keď sa ho spýtajú v MZ live na Warcraft *:D*
0 0
reagovat
Ještě, že jsem zrovna nepil. Můj monitor by ti Hlade nepoděkoval :D

"šestihodinový erotický muzikál o Jiřím Ovčáčkovi"
319959
Ještě, že jsem zrovna nepil. Můj monitor by ti Hlade nepoděkoval *:D* "šestihodinový erotický muzikál o Jiřím Ovčáčkovi"
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se