Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí megahity?


ikona
Mr. Hlad
fast & furiouspacific rimtom cruisewarcraft
Na kdy se přesouvá Warcraft a kdy uvidíme další Rychle a zběsile nebo dvojku Pacific Rim?  

Sedmé Rychle a zběsile vydělává tolik peněz, že bychom se osmého dílu dočkali, i kdyby si Vin Diesel a celá jeho parta chtěli udělat na deset let prázdniny a místo natáčení by se pokoušeli stvořit šestihodinový erotický muzikál o Jiřím Ovčáčkovi. Osmý díl ale uvidíme dalek odřív - do kin dorazí už 14. dubna 2017. Velké čachry se pak dějí i s dalším filmy, které tohle chystá studio Universal. A vezmeme si to postupně a bohužel začneme špatnou zprávou. Filmový Warcraft bude nakonec mít premiéru 10. června 2016, takže pokud jste se kvůli němu těšili na jaro, máte smůlu. Ale věřme, že se v případě tohohle filmu vyplatí počkat. V létě si to na férovku rozdá s dvojkou V zajetí démonů, sequelem kouzelnické podívané Podfukáři a snad i s adaptací herní pecky Uncharted.

 

Rok 2017 začne Universal 6. ledna s thrillerem Mena, ve kterém bude Tom Cruise pracovat pro CIA i jako pašerák drog pro narkomafii. 10. února pak dorazí Padesát odstínů temnoty, k nimž má napsat scénář manžel autorky předlohy E. L. James. 24. března uvidíme novou verzi Mumie, s níž se původně počítalo až na letní termín, a duben bude patřit zmíněné osmičce Rychle a zběsile. Původně se měl ten samý měsíc objevit i Pacific Rim 2, roboti Guillerma del Tora však nakonec cílí až na léto a dorazí 4. srpna. Universal má pak v plánu 9. února 2018 vypustit do světa Padesát odstínů svobody a 21. dubna 2018 zatím neoznámený film s jedním z klasických monster. Plány to jsou hezké. Snad nakonec dostaneme i dobré filmy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace