Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Vojna a mír: V.I.M.

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek
Bude novej velkolepej serial, na kterem se budou producentsky podilet dva nejvetsi satanisti v Hollywoodu... link
310592
Bude novej velkolepej serial, na kterem se budou producentsky podilet dva nejvetsi satanisti v Hollywoodu... http://deadline.com/2014/12/james-norton-lily-james-paul-dano-war-and-peace-bbc-weinstein-stephen-rea-1201337377/
0 0
reagovat
Waterloo určitě ne, to už se točilo jen se zbytky komparzu, protože část rudoarmějců se musela vrátit do služby - počet nevím, ale je jich určitě míň.
309081
Waterloo určitě ne, to už se točilo jen se zbytky komparzu, protože část rudoarmějců se musela vrátit do služby - počet nevím, ale je jich určitě míň.
0 0
reagovat
Jop musim říct že osobně mam taky radši Waterloo a remasteru na bluray bych vůbec nebránil.
Jinak jsem se chtěl zeptat jak je to teda s těma komparzistama páč já měl za to, že ten rekord drží právě Waterloo, ale okkac píše, že to byl ten čtvrtej díl vojny a míru tak by mě zajímalo kde je pravda :D.
309056
Jop musim říct že osobně mam taky radši Waterloo a remasteru na bluray bych vůbec nebránil. Jinak jsem se chtěl zeptat jak je to teda s těma komparzistama páč já měl za to, že ten rekord drží právě Waterloo, ale okkac píše, že to byl ten čtvrtej díl vojny a míru tak by mě zajímalo kde je pravda :D.
0 0
reagovat
Na YouTube najdete celé Waterloo. Bondarčukova režie válečných scén a práce s více než stotisícovým dodnes není překonána.
308979
Na YouTube najdete celé Waterloo. Bondarčukova režie válečných scén a práce s více než stotisícovým dodnes není překonána.
0 0
reagovat

okkac

Dik za ukazky, uplne vidim kde by v dnesni dobe koncil realny prostor a zacinalo CGI :o
308970
Dik za ukazky, uplne vidim kde by v dnesni dobe koncil realny prostor a zacinalo CGI *:o*
okkac
0 0
reagovat
Tolstojovu předlohu jsem asi dočetl do poloviny druhého dílu a vzdal jsem to, jelikož trable šlechticů na carské dvoře mi už moc neříkaly, ale popisy bitev byly fajn.

4 dílná adaptace opravdu má to monumentálnost a třetí nejkratší jen 70 minutový díl je v podstatě jen bitva u Borodina, kde je právě třžen rekord v počtu komparzistů , který se blížil ke 100 tis. Ukázka: link

Ve Warterloo se Bondarčuk ještě zlepšil a hlavně helikoptérové záběry na pocohdující šiky, kavalérii a obranné formace berou dech link
308961
Tolstojovu předlohu jsem asi dočetl do poloviny druhého dílu a vzdal jsem to, jelikož trable šlechticů na carské dvoře mi už moc neříkaly, ale popisy bitev byly fajn. 4 dílná adaptace opravdu má to monumentálnost a třetí nejkratší jen 70 minutový díl je v podstatě jen bitva u Borodina, kde je právě třžen rekord v počtu komparzistů , který se blížil ke 100 tis. Ukázka: http://www.youtube.com/watch?v=M64UU9AaIYs Ve Warterloo se Bondarčuk ještě zlepšil a hlavně helikoptérové záběry na pocohdující šiky, kavalérii a obranné formace berou dech http://www.youtube.com/watch?v=7vlcuvrM1po
0 0
reagovat
Jenom dvě poznámky ke skvělému VIMku.

1. Bondarčukova Vojna a mír vznikla jako reakce na hollywoodskou adaptaci s Audrey Hepburn, Henrym Fondou a Melem Ferrerem, jež vznikla v roce 1956.

2. Celý čtyřdílný film před lety vydala Uranie. Nedoporučuji kupovat, filmy mají na DVD doslova příšerný přepis. Podobně jako v případě Waterloo (ještě lepší než Vojna a mír) čekám už pár let na Blu-ray remaster. Zatím bohužel pořád nic.
308960
Jenom dvě poznámky ke skvělému VIMku. 1. Bondarčukova Vojna a mír vznikla jako reakce na hollywoodskou adaptaci s Audrey Hepburn, Henrym Fondou a Melem Ferrerem, jež vznikla v roce 1956. 2. Celý čtyřdílný film před lety vydala Uranie. Nedoporučuji kupovat, filmy mají na DVD doslova příšerný přepis. Podobně jako v případě Waterloo (ještě lepší než Vojna a mír) čekám už pár let na Blu-ray remaster. Zatím bohužel pořád nic.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se