Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 11: Nejlepší horory podle TedGeorge

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Můj "tradiční roztěkaný styl". Díky, Karle :D Takhle to začalo...
351369
Můj "tradiční roztěkaný styl". Díky, Karle *:D* Takhle to začalo...
0 0
reagovat

KarelR

:D Co je zle na potencialnom nazve 11 hororovych odporucani od Teda Georga? ;) Ja by som si na to klikol rovnako.
302045
*:D* Co je zle na potencialnom nazve 11 hororovych odporucani od Teda Georga? *;)* Ja by som si na to klikol rovnako.
KarelR
0 0
reagovat

pár oblíbených

Zde je pár mých oblíbených hororů ;) :+

Baby blues 2008 Psycho, který vás fakt dostane. Děti nezlobte maminku...

Tucker & Dale vs. Zlo 2010 Parádní Hororová komedie u který se každý(alespoň trošku) znalec hororů musí bavit.

Mlha 2007 Podle povídky Stephena Kinga... režie: Frank Darabont ...co víc říkat :)

Znamení ve zdi 2002 ...černá magie vs parta vězňů

Storm Warning 2007 skoro neznámá pecka z Austrálie

The Loved Ones 2009 - nikdy neodmítejte pozvání na ples :)

The Collector 2009 Horor o vrahovy, který vyžívá v pastích. Za pozornost stojí i pokračování The Collection
302044
Zde je pár mých oblíbených hororů *;)* *:+* [b]Baby blues[/b] 2008 Psycho, který vás fakt dostane. Děti nezlobte maminku... [b]Tucker & Dale vs. Zlo[/b] 2010 Parádní Hororová komedie u který se každý(alespoň trošku) znalec hororů musí bavit. [b]Mlha[/b] 2007 Podle povídky Stephena Kinga... režie: Frank Darabont ...co víc říkat :) [b]Znamení ve zdi[/b] 2002 ...černá magie vs parta vězňů [b]Storm Warning[/b] 2007 skoro neznámá pecka z Austrálie [b]The Loved Ones[/b] 2009 - nikdy neodmítejte pozvání na ples :) [b]The Collector[/b] 2009 Horor o vrahovy, který vyžívá v pastích. Za pozornost stojí i pokračování The Collection
pár oblíbených
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Je to top 11 hororů, co dal Ted dohromady na moji doporučovací výzvu. Takže.... takže... to sedí :)):)
302043
Je to top 11 hororů, co dal Ted dohromady na moji doporučovací výzvu. Takže.... takže... to sedí *:))**:)*
M.a.t.t.
0 0
reagovat

Tony

Matt pise nazov, ne nazor...
302041
Matt pise nazov, ne nazor...
Tony
0 0
reagovat

M.a.t.t.

Top 11 hororů by byl nejnudnějším možným článkem s nejnudnější možnou diskuzí na téma "Vkus autora článku" Tohle je rozhodně lepší přístup, který nikomu nic nevnucuje, jen pomůže při výběru.
302030
Top 11 hororů by byl nejnudnějším možným článkem s nejnudnější možnou diskuzí na téma "Vkus autora článku" Tohle je rozhodně lepší přístup, který nikomu nic nevnucuje, jen pomůže při výběru.
M.a.t.t.
0 0
reagovat
správný názor je jaký názor vojín Kefalín?
301995
správný názor je jaký názor vojín Kefalín?
0 0
reagovat
Takze uz aj z Moviezone sa stal bulvar? Ak raz kliknem na clanok TOP 11 hororov, cakam TOP11 hororov a nie tipy, ktore by nemali ujst hororovym fanusikom. Do buducna by sa hodil spravny nazov. :)
301991
Takze uz aj z Moviezone sa stal bulvar? Ak raz kliknem na clanok TOP 11 hororov, cakam TOP11 hororov a nie tipy, ktore by nemali ujst hororovym fanusikom. Do buducna by sa hodil spravny nazov. *:)*
0 -1
reagovat

Žehlička

Konečně někdo zmínil Triangle, třikrát bravo, a Ti Westa, pětkrát bravo. Dům ďábla dokáže vykřesat plnou zadnici h**** i u hladovkáře.

A gratuluji taky těm, kteří zmínili In the mouth of madness a Eden lake. Obvzlášť Eden Lake má velmi zajímavou schopnost vyvolat naprosto totální zhnusení světem a chuť na sebevraždu.

Za sebe bych dodal, že mě poslední dobou dost překvapil The Pact, Naboer, Kill List a Amer.
301989
Konečně někdo zmínil Triangle, třikrát bravo, a Ti Westa, pětkrát bravo. Dům ďábla dokáže vykřesat plnou zadnici h**** i u hladovkáře. A gratuluji taky těm, kteří zmínili In the mouth of madness a Eden lake. Obvzlášť Eden Lake má velmi zajímavou schopnost vyvolat naprosto totální zhnusení světem a chuť na sebevraždu. Za sebe bych dodal, že mě poslední dobou dost překvapil The Pact, Naboer, Kill List a Amer.
Žehlička
0 0
reagovat
Moc hezké čtení, díky za něj a za zajímavé tipy :+ Doporučení:
já si dal nedávno konečne The Loved Ones - moc jsem si to užil.
A nebo The ABCs of Death - což bylo spíše zklamání, ale filmů, kde zabíjejí prdy nebo se ejakuluje o život moc není, vybere si zkrátka každý :D
301987
Moc hezké čtení, díky za něj a za zajímavé tipy *:+* Doporučení: já si dal nedávno konečne [b]The Loved Ones[/b] - moc jsem si to užil. A nebo [b]The ABCs of Death[/b] - což bylo spíše zklamání, ale filmů, kde zabíjejí prdy nebo se ejakuluje o život moc není, vybere si zkrátka každý *:D*
0 0
reagovat

The Battery

Wow, výbornej film! Neni to v podstatě moc horor, ale je to zatraceně dobrý! Už se těšim, s čím příjde Jeremy Gardner příště, snad už mu na to i někdo dá větší peníze.
301986
Wow, výbornej film! Neni to v podstatě moc horor, ale je to zatraceně dobrý! Už se těšim, s čím příjde Jeremy Gardner příště, snad už mu na to i někdo dá větší peníze.
The Battery
0 0
reagovat
Tak jsem si dal Urban Explorers a fakt dobré, doporučuji :+ Teď je na řadě Oheň v oblacích. Zítra to vidím na Triangle.

Ostatní mě moc nelákaj.
301985
Tak jsem si dal Urban Explorers a fakt dobré, doporučuji *:+* Teď je na řadě Oheň v oblacích. Zítra to vidím na Triangle. Ostatní mě moc nelákaj.
0 0
reagovat
Fajn čtení a často i připomínka kousků, co jsem neviděl (ahoj Taste of Fear, jak se vede). Právě při něm, vzpomněl jsem si tipově z těch starších, když jsem dřív koukal na Innocents, Haunting apod., v hlavě mi spíš utkvěla (i když chováním postav a spol. možná naivní), tak atmosféricky a vizuálně zajímavá Maska démona


A pak přihazuju z těch méně známejch film, kde Vincent Price likviduje divadelní kritiky vždy stylem inspirovaným úmrtími v hrách od Shakespeara. Nejmenuje se to „Vraždy podle Shakespeara“, je to Krvavé divadlo - místy možná táhnoucí, ale zábavný, co jako vymyslí/nachystá coby zhrzelý divadelní umělec dál.

A ne moc známá věc ještě jedna, kde ani nehodim link na csfd, protože už v obsahu se píše něco, co si myslim, že má bejt překvapení. Jmenuje se to „Angustia“ a jen čim ten text na csfd začíná - „Seznamte se s milými holuby, šneky a jejich vlastníky, duševně nemocným sanitářem Johnem a jeho terorizující matkou.“ Nenechte se ale zmást, cca po 20 minutách jsem si myslel, že dobře, to bude jako o tomhle? Holuby, matka a .... a rázem se ten film začne odvíjet úplně jinam :).
301983
Fajn čtení a často i připomínka kousků, co jsem neviděl (ahoj Taste of Fear, jak se vede). Právě při něm, vzpomněl jsem si tipově z těch starších, když jsem dřív koukal na Innocents, Haunting apod., v hlavě mi spíš utkvěla (i když chováním postav a spol. možná naivní), tak atmosféricky a vizuálně zajímavá [link="http://www.csfd.cz/film/505-maska-demona/"]Maska démona[/link] A pak přihazuju z těch méně známejch film, kde Vincent Price likviduje divadelní kritiky vždy stylem inspirovaným úmrtími v hrách od Shakespeara. Nejmenuje se to „Vraždy podle Shakespeara“, je to [link="http://www.csfd.cz/film/19917-krvave-divadlo/"]Krvavé divadlo[/link] - místy možná táhnoucí, ale zábavný, co jako vymyslí/nachystá coby zhrzelý divadelní umělec dál. A ne moc známá věc ještě jedna, kde ani nehodim link na csfd, protože už v obsahu se píše něco, co si myslim, že má bejt překvapení. Jmenuje se to „Angustia“ a jen čim ten text na csfd začíná - „Seznamte se s milými holuby, šneky a jejich vlastníky, duševně nemocným sanitářem Johnem a jeho terorizující matkou.“ Nenechte se ale zmást, cca po 20 minutách jsem si myslel, že dobře, to bude jako o tomhle? Holuby, matka a .... a rázem se ten film začne odvíjet úplně jinam *:)*.
0 0
reagovat
Horory jdou naprosto mimo mne. Wanoviny se mi líbí filmařsky, u těch profláklejších jsem spíš zhnusen, než že bych se bál a bál jsem se snad nejvíc u znamení a scén s nožem a dětskou oslavou. :D
Ale ten článek je skvěle fandovský nadšený. Ať si to nikdo nebere osobně, ale 100x radš si tu přečtu podobné výčty, než rádoby kontroverzní recenze (Zdravím woodyho. :)) )
301980
Horory jdou naprosto mimo mne. Wanoviny se mi líbí filmařsky, u těch profláklejších jsem spíš zhnusen, než že bych se bál a bál jsem se snad nejvíc u znamení a scén s nožem a dětskou oslavou. *:D* Ale ten článek je skvěle fandovský nadšený. Ať si to nikdo nebere osobně, ale 100x radš si tu přečtu podobné výčty, než rádoby kontroverzní recenze (Zdravím woodyho. *:))* )
0 0
reagovat
Kdyby chtel nekdo poradny masakr, at si sezene Joy Ride 3. Pribeh plny klise, ale takove originalni zpusoby zabijeni jsem videl naposledy snad v Nezvratnych osudech.
301974
Kdyby chtel nekdo poradny masakr, at si sezene Joy Ride 3. Pribeh plny klise, ale takove originalni zpusoby zabijeni jsem videl naposledy snad v Nezvratnych osudech.
0 0
reagovat
Dík za tipy, Tede, i vy ostatní. Vyzkoušim.
301973
Dík za tipy, Tede, i vy ostatní. Vyzkoušim.
0 0
reagovat
Přidám svoje tipy, který tu docela překvapivě nezazněli:
Plod noci - i když to možná není opravdový horor, ale hodně odlišná fantasy tak jsem se u ní taky skvěle bál a záporáka si tu zahrál jeden hodný režisér
Pustina - perfektní atmoška skupinky mladistvých delikventů, kteří si dlouhou dobu myslí že s nima jen tak něco nevyjebe...nu vyjebe
Jezero smrti - když už tu máte tu romantickou krajinu, tak já přidám jezero s pár hodnými výrostky
301971
Přidám svoje tipy, který tu docela překvapivě nezazněli: [b]Plod noci[/b] - i když to možná není opravdový horor, ale hodně odlišná fantasy tak jsem se u ní taky skvěle bál a záporáka si tu zahrál jeden hodný režisér [b]Pustina[/b] - perfektní atmoška skupinky mladistvých delikventů, kteří si dlouhou dobu myslí že s nima jen tak něco nevyjebe...nu vyjebe [b]Jezero smrti[/b] - když už tu máte tu romantickou krajinu, tak já přidám jezero s pár hodnými výrostky
0 0
reagovat
Z listu jsem viděl jen V/H/S 2, takže mám co dohánět :D Ale nejvíc ze všeho jsi mě nabudil až na konci - Oheň v oblacích. Mysterio-Sci-fi-horory můžu! :+
301969
Z listu jsem viděl jen V/H/S 2, takže mám co dohánět *:D* Ale nejvíc ze všeho jsi mě nabudil až na konci - Oheň v oblacích. Mysterio-Sci-fi-horory můžu! *:+*
0 0
reagovat
na to the battery se uz musim vrhnout. odkladam to uz hezky dlouho.
ze starsich bych doporucil the innocents z roku 1961, ktery sou docela prehlizeny a to sou podle me na urovni the shining nebo rosemary's baby. scenar psal truman capote.
no a z novejsich urcite ten the descent a hlavne taky uplne bozi funny games u.s.. ten original sem nevidel, ale prej sou oba na stejny urovni.
taky bych doporucil jeden meta-horror behind the mask: the rise of leslie vernon. takze neco pro ty co maj radi napr. the cabin in the woods
301967
na to the battery se uz musim vrhnout. odkladam to uz hezky dlouho. ze starsich bych doporucil the innocents z roku 1961, ktery sou docela prehlizeny a to sou podle me na urovni the shining nebo rosemary's baby. scenar psal truman capote. no a z novejsich urcite ten the descent a hlavne taky uplne bozi funny games u.s.. ten original sem nevidel, ale prej sou oba na stejny urovni. taky bych doporucil jeden meta-horror behind the mask: the rise of leslie vernon. takze neco pro ty co maj radi napr. the cabin in the woods
0 0
reagovat
Diky za reakce, treba za nejakou dobu dojde na pokracovani. Tipu uz tu zaznrlo dost:+
301966
Diky za reakce, treba za nejakou dobu dojde na pokracovani. Tipu uz tu zaznrlo dost*:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se