Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Expendables 3 vyhořeli. Můžou za to piráti?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

do_Od

V žiadnom prípade som ten film vopred neodsudzoval. Priam naopak. Tešil som sa ako malý Jarda a posledné 3 mesiace som nečítal nič iné ako kozmický Marvel (Annihilation, Conquest, War of Kings, Thanos Imperative atď.).

Mňa GotG jednoducho sklamal ako film aj ako adaptácia. Punktum.
301456
V žiadnom prípade som ten film vopred neodsudzoval. Priam naopak. Tešil som sa ako malý Jarda a posledné 3 mesiace som nečítal nič iné ako kozmický Marvel (Annihilation, Conquest, War of Kings, Thanos Imperative atď.). Mňa GotG jednoducho sklamal ako film aj ako adaptácia. Punktum.
do_Od
0 0
reagovat

duro

To je divné jenom na první pohled. Pro mě není podstatné, jestli jde o letní blockbuster nebo komorní drama, to je jenom vějička. Nerozlišuju to. Prostě ten film měl premiéru v létě, tak jsem ho bral jako letní film. Nemám snahu za každou cenu být v nějaké opozici, jak se mi často (a mylně) přikládá. U mě se totiž nějaké jasné rozlišování stírá. Třeba zmiňovaní X-Meni. Ty nechápu jako letní popcornový blockbuster s efekty, ale jako dramatický snímek obohacený o akční scény, které nejsou samoúčelné a příběh jenom decentně doplňují, jak to Bryan Singer ostatně dělal vždycky. Navíc když jde o geniální film s přesahem... :)
301427
To je divné jenom na první pohled. Pro mě není podstatné, jestli jde o letní blockbuster nebo komorní drama, to je jenom vějička. Nerozlišuju to. Prostě ten film měl premiéru v létě, tak jsem ho bral jako letní film. Nemám snahu za každou cenu být v nějaké opozici, jak se mi často (a mylně) přikládá. U mě se totiž nějaké jasné rozlišování stírá. Třeba zmiňovaní X-Meni. Ty nechápu jako letní popcornový blockbuster s efekty, ale jako dramatický snímek obohacený o akční scény, které nejsou samoúčelné a příběh jenom decentně doplňují, jak to Bryan Singer ostatně dělal vždycky. Navíc když jde o geniální film s přesahem... *:)*
duro
0 0
reagovat
Disketa: Je to Linklater, takže to mám určite na zozname must-see. Len je trochu divné, keď ten film prskneš do debaty o veľkých letných blockbusteroch.
301425
Disketa: Je to Linklater, takže to mám určite na zozname must-see. Len je trochu divné, keď ten film prskneš do debaty o veľkých letných blockbusteroch.
0 0
reagovat
naigoto: Teraz si mi to nandal. Idem zaliezť pod balvan.
301424
naigoto: Teraz si mi to nandal. Idem zaliezť pod balvan.
0 0
reagovat

markspuks

Jasně, že to patřilo pod Marvel, je to teď ale pod Foxy a to je myslím jasně vidět (neříkám, že to je špatně.. třeba předchozí First Class je pro mě nejen nejlepší X-Menovkou ale i jedním z vrcholů v žánru). Spíš jsem tu narážku myslel tak, jestli Strážce neshazuješ jen proto, že jsi je už tak trochu předem odsuzoval. Nicméně fajn, vypsal jsi tu nějaké důvody (se kterými z 99% nesouhlasím) tak tě nechám být ;)
301423
Jasně, že to patřilo pod Marvel, je to teď ale pod Foxy a to je myslím jasně vidět (neříkám, že to je špatně.. třeba předchozí First Class je pro mě nejen nejlepší X-Menovkou ale i jedním z vrcholů v žánru). Spíš jsem tu narážku myslel tak, jestli Strážce neshazuješ jen proto, že jsi je už tak trochu předem odsuzoval. Nicméně fajn, vypsal jsi tu nějaké důvody (se kterými z 99% nesouhlasím) tak tě nechám být *;)*
markspuks
0 0
reagovat

duro

Beze srandy, fakt se na ten film podívej. Je o rodičích a dětech. Možná se v některých aspektech budeš poznávat. A je to fakt nehorázná pecka. Měl by ses už konečně zbavit těch trapných předsudků. ;)
301422
Beze srandy, fakt se na ten film podívej. Je o rodičích a dětech. Možná se v některých aspektech budeš poznávat. A je to fakt nehorázná pecka. Měl by ses už konečně zbavit těch trapných předsudků. *;)*
duro
0 0
reagovat

do_Od

Čo s tým má spoločné DC? Dúfam, že si si vedomý toho, že aj X-Men patria pod Marvel, inak tu naberá na sile Kyllerova hypotéza o marveláckom vymývaní mozgov.

A čím ma X-Men viac zaujali ako GotG? Napríklad aj tým, že sa ten film bral vážne a nebolo v ňom milión vtipov, ktoré pri druhom pozretí aj tak vyšumia do prázdna? Možno je to tým, že som čítal komiks a ten je prinajhoršom miliónkrát lepší ako adaptácia? Možno preto, že GotG mal absolútne banálny, primitívny príbeh o naháňaní McGuffina ako všetky ostatné marvelovky? Alebo tým, že záporáci boli totálne napiču ako všetci marvelácki záporáci počnúc Red Skullom a končiac Ronanom? Schválne si skús vybrať.

GotG = najpreceňovanejší film tejto sezóny. Ten hype nikdy nepochopím. Ide o úplne priemernú marvelovku na úrovni Thor 2 a za tým si stojím.
301421
Čo s tým má spoločné DC? Dúfam, že si si vedomý toho, že aj X-Men patria pod Marvel, inak tu naberá na sile Kyllerova hypotéza o marveláckom vymývaní mozgov. A čím ma X-Men viac zaujali ako GotG? Napríklad aj tým, že sa ten film bral vážne a nebolo v ňom milión vtipov, ktoré pri druhom pozretí aj tak vyšumia do prázdna? Možno je to tým, že som čítal komiks a ten je prinajhoršom miliónkrát lepší ako adaptácia? Možno preto, že GotG mal absolútne banálny, primitívny príbeh o naháňaní McGuffina ako všetky ostatné marvelovky? Alebo tým, že záporáci boli totálne napiču ako všetci marvelácki záporáci počnúc Red Skullom a končiac Ronanom? Schválne si skús vybrať. GotG = najpreceňovanejší film tejto sezóny. Ten hype nikdy nepochopím. Ide o úplne priemernú marvelovku na úrovni Thor 2 a za tým si stojím.
do_Od
0 0
reagovat

duro

Nezní. Nejsme totiž hloupí lidé, kteří se křečovitě snaží vytrolovat diskusi do milionkrát opakovaného homofobního vyústění svou chorobnou posedlostí sexualitou jiných tak jako ty :P
301419
Nezní. Nejsme totiž hloupí lidé, kteří se křečovitě snaží vytrolovat diskusi do milionkrát opakovaného homofobního vyústění svou chorobnou posedlostí sexualitou jiných tak jako ty :P
duro
0 0
reagovat
Tiež vám to znie divne, keď Disketa napíše, že sa mu páčil nejaký film zvaný Chlapectví?
301417
Tiež vám to znie divne, keď Disketa napíše, že sa mu páčil nejaký film zvaný Chlapectví?
0 0
reagovat
aspon ma ten kluk konzistentni nazory 8)
301416
aspon ma ten kluk konzistentni nazory *8)*
0 0
reagovat

Karel

Promiň, Karle, zapomněl jsem, že jsem tu něco napsal už dříve. Stárnu, no... :)):D
301415
Promiň, Karle, zapomněl jsem, že jsem tu něco napsal už dříve. Stárnu, no... *:))**:D*
Karel
0 0
reagovat
:D
301414
*:D*
0 0
reagovat

Disketa

23.08.2014 16:25:24

Z letních filmů u mě jasně vede Chlapectví, potom X-Meni, Opice a Strážci galaxie. Na Edge of Tommorrow jsem už zapomněl.

23.08.2014 20:48:00

Z letošních blockbusterů jasné X-Meni, Kapitán 2 a Opice, ale co je to platné, když Linklaterovo Chlapectví tohle všechno strčí do kapsy.


Kristova noho, neříkej mi, že jste dvojčata, co dělej o jeden účet! :o

?)
301413
23.08.2014 16:25:24 Z letních filmů u mě jasně vede Chlapectví, potom X-Meni, Opice a Strážci galaxie. Na Edge of Tommorrow jsem už zapomněl. 23.08.2014 20:48:00 Z letošních blockbusterů jasné X-Meni, Kapitán 2 a Opice, ale co je to platné, když Linklaterovo Chlapectví tohle všechno strčí do kapsy. Kristova noho, neříkej mi, že jste dvojčata, co dělej o jeden účet! *:o* *?)*
Disketa
0 0
reagovat
Z letošních blockbusterů jasné X-Meni, Kapitán 2 a Opice, ale co je to platné, když Linklaterovo Chlapectví tohle všechno strčí do kapsy. ?)
301412
Z letošních blockbusterů jasné X-Meni, Kapitán 2 a Opice, ale co je to platné, když Linklaterovo Chlapectví tohle všechno strčí do kapsy. *?)*
0 0
reagovat
Inak ja aprílového Kapitána do leta veľmi nerátam, keby áno, mám ho vyššie ako Opice.
301410
Inak ja aprílového Kapitána do leta veľmi nerátam, keby áno, mám ho vyššie ako Opice.
0 0
reagovat
do_Od: To si videl nejakú divnú verziu Kapitána, v tom mojom bolo asi tak 3x viac akcie než v Avengers a možno aj všetkých marvelovkách dokopy.
301409
do_Od: To si videl nejakú divnú verziu Kapitána, v tom mojom bolo asi tak 3x viac akcie než v Avengers a možno aj všetkých marvelovkách dokopy.
0 0
reagovat
nejakčnější comicsárna všech dob? avengeři měli víc akce, strážci měli snad víc akce.. a nepřišlo mi, že by se v druhém kapovi někdo vůbec zapotil, ale možná dvě shlédnutí nestačí, třeba tam něco stále míjím ?)

markspuks mi vysvětli, jak utahaní x-meni, bez jakkékoliv šťávy, u tebe dokázali přejet strážce.. jako já mám taky radši DC ale i já musím uznat, že s tímhle se Marvel trefil do černého, mám chuť na to běžet do kina znova hned teď..

301406
nejakčnější comicsárna všech dob? avengeři měli víc akce, strážci měli snad víc akce.. a nepřišlo mi, že by se v druhém kapovi někdo vůbec zapotil, ale možná dvě shlédnutí nestačí, třeba tam něco stále míjím *?)* markspuks mi vysvětli, jak utahaní x-meni, bez jakkékoliv šťávy, u tebe dokázali přejet strážce.. jako já mám taky radši DC ale i já musím uznat, že s tímhle se Marvel trefil do černého, mám chuť na to běžet do kina znova hned teď..
0 0
reagovat

do_Od

"téměř nic neděje"

Nj, akorát je to suverénně nejakčnější comicsárna.... všech dob? :D Jako chápu, když to někoho nebaví nebo štve, ale mimóznější výtku snad ani vytáhnout nešlo.

Za mě akční léto Kapitán > 22 Jump Street > Edge > Strážci > X-Meni > Opice >>>>>>>>> Transformers > Dráček > Spidey >>> Godzilla
301408
"téměř nic neděje" Nj, akorát je to suverénně nejakčnější comicsárna.... všech dob? *:D* Jako chápu, když to někoho nebaví nebo štve, ale mimóznější výtku snad ani vytáhnout nešlo. Za mě akční léto Kapitán > 22 Jump Street > Edge > Strážci > X-Meni > Opice >>>>>>>>> Transformers > Dráček > Spidey >>> Godzilla
do_Od
0 0
reagovat
Dajte si všetci facku.

X-Men >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> GotG
301405
Dajte si všetci facku. X-Men >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> GotG
0 0
reagovat
duro: what? spiderman 2 je taky ještě léto? :D

anyway, jakto, že když jsem tu hejtoval první díl byl jsem skoro sám a teď, když se dvojka povedla (a to mi prosím nikdo nevymluví), má senzační soundtrack (vážně, ten soundtrack druhého spidermana stojí vysoko nad vším, co jsem letos slyšel) a ještě vyladí ty srajdy, které napáchala jednička tak jsem jedinej, kdo to tu bere jako jeden z těch lepších (téměř skvělých) první půlky letoška O.o takovej Winter Soldier je přehypovanej jako prase, přitom se v tom filmu téměř nic neděje.
301404
duro: what? spiderman 2 je taky ještě léto? *:D* anyway, jakto, že když jsem tu hejtoval první díl byl jsem skoro sám a teď, když se dvojka povedla (a to mi prosím nikdo nevymluví), má senzační soundtrack (vážně, ten soundtrack druhého spidermana stojí vysoko nad vším, co jsem letos slyšel) a ještě vyladí ty srajdy, které napáchala jednička tak jsem jedinej, kdo to tu bere jako jeden z těch lepších (téměř skvělých) první půlky letoška O.o takovej Winter Soldier je přehypovanej jako prase, přitom se v tom filmu téměř nic neděje.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se