Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Herní OT: Wolfenstein: The New Order

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Čtu tady nadšené výkřiky na Bioshockem - před měsícem jsem se poprvé konečně dostal k System Shock 2 - a všechny Bioshocky jsou ve srovnání s ním hotové casual sračky pro děti :D
Přitom ne obtížností, ale herními principy (vykradenými a zprasenými), a hlavně neskutečnou atmosférou, ke které bych i mezi filmy jen těžko hledal ekvivalent (možná tak prvního Vetřelce).
Staré hry jsou stále geniální.
A navíc často s hromadou grafických modů vůbec nevypadají špatně, např Morrowind je s dostatečnou úpravou pořád vizuální špička, i po 12ti letech.

Davies182
Jo, já mám právě dlouhotrvající pocit že se situace PC hraní vytrvale zlepšuje. Nejen hrami pro zkušené hráče kterých je čím dál víc (God bless the Kickstarter), ale hlavně to že konzolových exkluzivit už zdaleka není tolik jako bývalo kdysi dřív, portuje se mezi sebou všechno možné, a s tím jak jsou nové generace konzolí architekturou podobné PC, tak se bude portovat ještě víc. Naopak konzolím na casual hraní teď čím dál víc ukusují výkonné tablety.
295006
Čtu tady nadšené výkřiky na Bioshockem - před měsícem jsem se poprvé konečně dostal k System Shock 2 - a všechny Bioshocky jsou ve srovnání s ním hotové casual sračky pro děti *:D* Přitom ne obtížností, ale herními principy (vykradenými a zprasenými), a hlavně neskutečnou atmosférou, ke které bych i mezi filmy jen těžko hledal ekvivalent (možná tak prvního Vetřelce). Staré hry jsou stále geniální. A navíc často s hromadou grafických modů vůbec nevypadají špatně, např Morrowind je s dostatečnou úpravou pořád vizuální špička, i po 12ti letech. [b]Davies182[/b] Jo, já mám právě dlouhotrvající pocit že se situace PC hraní vytrvale zlepšuje. Nejen hrami pro zkušené hráče kterých je čím dál víc (God bless the Kickstarter), ale hlavně to že konzolových exkluzivit už zdaleka není tolik jako bývalo kdysi dřív, portuje se mezi sebou všechno možné, a s tím jak jsou nové generace konzolí architekturou podobné PC, tak se bude portovat ještě víc. Naopak konzolím na casual hraní teď čím dál víc ukusují výkonné tablety.
0 0
reagovat
on-line

Přesně tak. PC Master race tu byla je a bude vždycky :+. PC a jeho hw táhne vývoj. Navíc teď, kdy nextgen brutálně selhal a bude brzdit ještě víc než 3/360. PS4/X1 jsou zastaralé už teď a řeší se na nich jestli hra pojede v 30fps a 900p, to je vyloženě k smíchu. A ovládání gamepadem v životě nemůže opravdovým hráčům stačit na kvalitní hraní natož FPS apod.. Gamepad je dobrý na sport, plošinovky, bojovky (nikoliv nezbytný), nehledě na to, že k PC si ho připojíš taky, naopak ne. Těch faktorů je tam strašně moc. Počítačů respektive hw do nich se pořád prodává šílené množství i přes megamasáž ultrabooky a podobnýma mobilníma nesmyslama, které mají být jakože "herní".
Konzole jsou oblíbené zejména mezi nenáročnými casual hráči. Neznám v okolí žádného pařana, který by dal přednost topinkovači, pokud opravdu hraje a má na to. Já jsem moc zvědavý co se bude dít až se rozšíří 4k. Navíc třeba na PS4 ty 4 hry, to za to opravdu stojí :D Pc je zkrátka pořád hlavní platforma pro hráče, ikdyž to tak někdy nevypadá.
295007
on-line Přesně tak. PC Master race tu byla je a bude vždycky *:+*. PC a jeho hw táhne vývoj. Navíc teď, kdy nextgen brutálně selhal a bude brzdit ještě víc než 3/360. PS4/X1 jsou zastaralé už teď a řeší se na nich jestli hra pojede v 30fps a 900p, to je vyloženě k smíchu. A ovládání gamepadem v životě nemůže opravdovým hráčům stačit na kvalitní hraní natož FPS apod.. Gamepad je dobrý na sport, plošinovky, bojovky (nikoliv nezbytný), nehledě na to, že k PC si ho připojíš taky, naopak ne. Těch faktorů je tam strašně moc. Počítačů respektive hw do nich se pořád prodává šílené množství i přes megamasáž ultrabooky a podobnýma mobilníma nesmyslama, které mají být jakože "herní". Konzole jsou oblíbené zejména mezi nenáročnými casual hráči. Neznám v okolí žádného pařana, který by dal přednost topinkovači, pokud opravdu hraje a má na to. Já jsem moc zvědavý co se bude dít až se rozšíří 4k. Navíc třeba na PS4 ty 4 hry, to za to opravdu stojí *:D* Pc je zkrátka pořád hlavní platforma pro hráče, ikdyž to tak někdy nevypadá.
0 0
reagovat

ThainDegu

Blbost, muzes si o tom kazdej novej rok precist tuny novejch clanku a vyslechnout rozhovory s nejznamejsimi vyvojari: vzdycky se jen strasi, ze jde PC scena a jeji hry do zadele, ale neni to pravda. Furt jsme nehorazne pocetna komunita, ktera NIKDY nebude ve fatalni mensine, hry budou na compy vnikat porad. IMO si spis myslim, ze bez pc-ckaru by na tom byli konzoliste hure, at uz kvuli vyssim cenam her nebo mensi nabidce.
Obe ty odvetvi maji svy neochvejny misto na trhu.
295003
Blbost, muzes si o tom kazdej novej rok precist tuny novejch clanku a vyslechnout rozhovory s nejznamejsimi vyvojari: vzdycky se jen strasi, ze jde PC scena a jeji hry do zadele, ale neni to pravda. Furt jsme nehorazne pocetna komunita, ktera NIKDY nebude ve fatalni mensine, hry budou na compy vnikat porad. IMO si spis myslim, ze bez pc-ckaru by na tom byli konzoliste hure, at uz kvuli vyssim cenam her nebo mensi nabidce. Obe ty odvetvi maji svy neochvejny misto na trhu.
ThainDegu
0 0
reagovat

Kostěj

Tak z tehle hry mam uplne panickou hruzu :D Z toho co obcas ctu to vypada jako naprosto dokonala zalezitost.. A jako totalni zrout casu a pokud do toho clovek ten cas neinvestuje, tak si tu hru proste naplno neuzije.. A ted jako co s tim? :D Kde ten cas vzit?? :) Jinak ja myslim ze na PS4 se to casem objevi urcite, spekulovalo se o tom od zacatku..
294997
Tak z tehle hry mam uplne panickou hruzu :D Z toho co obcas ctu to vypada jako naprosto dokonala zalezitost.. A jako totalni zrout casu a pokud do toho clovek ten cas neinvestuje, tak si tu hru proste naplno neuzije.. A ted jako co s tim? :D Kde ten cas vzit?? :) Jinak ja myslim ze na PS4 se to casem objevi urcite, spekulovalo se o tom od zacatku..
Kostěj
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Musím se přiznat, že CoD a podobné hovadiny už pár let nehraji, takže tam mě to tolik netrápí. Shrnu to ta hra má prakticky jen hacking jinak je to průměrný titul, který přerostl jeho stín :) S GTX 760 ta hra jela první den jako na horské dráze. Ale tak u Ubi se to dá čekat mno.
294995
Musím se přiznat, že CoD a podobné hovadiny už pár let nehraji, takže tam mě to tolik netrápí. Shrnu to ta hra má prakticky jen hacking jinak je to průměrný titul, který přerostl jeho stín :) S GTX 760 ta hra jela první den jako na horské dráze. Ale tak u Ubi se to dá čekat mno.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Jarrin

Možná až Chris Roberts oznámí port Star Citizen. Do tý doby myslím zůstanu u PC ;)
294994
Možná až Chris Roberts oznámí port Star Citizen. Do tý doby myslím zůstanu u PC *;)*
Jarrin
0 0
reagovat
Gonzi: No nevím jak ty ale já bych něco nehrál jen proto, že je to zdarma. Psal jsem jen, že nechápu, co někteří mrčí a pak jsem to trochu rozvedl, to je vše. Pokud někdo čekal víc, jeho věc, ať si mrčí dál, já si to raději zahraju, protože špatná hra to rozhodně není. To, že někdo podlehne hypu a čekal nevím co, tak ten samozřejmě mrčet bude (a hrát většinou taky).

ThainDegu: Dnes není spousta her optimalizovaných, jak by mohla. Co pak třeba takový Ghost nebo BF4 ? WD nemá žádné bugy, nic, prostě je jen trochu náročnější. Pořád je to ale otevřený svět se spoustou dat a mechanismů. AMDčkaři si počkají na ovladače pár dní a bude klid. Rozhodně k tomu nepotřebuješ 780tku aby jsi si dobře zahrál.
294996
Gonzi: No nevím jak ty ale já bych něco nehrál jen proto, že je to zdarma. Psal jsem jen, že nechápu, co někteří mrčí a pak jsem to trochu rozvedl, to je vše. Pokud někdo čekal víc, jeho věc, ať si mrčí dál, já si to raději zahraju, protože špatná hra to rozhodně není. To, že někdo podlehne hypu a čekal nevím co, tak ten samozřejmě mrčet bude (a hrát většinou taky). ThainDegu: Dnes není spousta her optimalizovaných, jak by mohla. Co pak třeba takový Ghost nebo BF4 ? WD nemá žádné bugy, nic, prostě je jen trochu náročnější. Pořád je to ale otevřený svět se spoustou dat a mechanismů. AMDčkaři si počkají na ovladače pár dní a bude klid. Rozhodně k tomu nepotřebuješ 780tku aby jsi si dobře zahrál.
0 0
reagovat

WD

Zajímavé názory :) s většinou musím souhlasit u WD je spíše zarážející cena za produkt který není optimalizován. Škoda jen že Wolf měl třeba stejné problémy. Ono se začíná na PC hráče srát a vše směřuje na konzole. Až na pár studii to jde vše do kopru.
Kdyby měl někdo zájem tak zde rec na WD link
294993
Zajímavé názory :) s většinou musím souhlasit u WD je spíše zarážející cena za produkt který není optimalizován. Škoda jen že Wolf měl třeba stejné problémy. Ono se začíná na PC hráče srát a vše směřuje na konzole. Až na pár studii to jde vše do kopru. Kdyby měl někdo zájem tak zde rec na WD [link="http://url_odkazu"]http://thaindegu.zing.cz/clanek/2726/recenze-watch-dogs-trefa-do-cerneho-anebo-prusvih-roku[/link]
WD
0 0
reagovat

Kostěj

PS4 splnuje vsechny Tvoje pozadavky :P
294992
PS4 splnuje vsechny Tvoje pozadavky :P
Kostěj
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Jde o to kolik a za co si účtují a ne o to kolik to stálo tebe (pak by bylo všechno 10/10, protože darovanému koni na zuby nehleď - ehm).
Jinak jak jsem psal, přeju ti ať tě to baví, jen jsem reagoval na "nechápu co se na tom komu může nelíbit", protože je toho objektivně fakt hodně.
294990
Jde o to kolik a za co si účtují a ne o to kolik to stálo tebe (pak by bylo všechno 10/10, protože [b]darovanému koni na zuby nehleď[/b] - ehm). Jinak jak jsem psal, přeju ti ať tě to baví, jen jsem reagoval na "nechápu co se na tom komu může nelíbit", protože je toho objektivně fakt hodně.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
Kostěj: skládám herní PC, tak klidně SZ jestli to chceš probrat.

Gonzi: Já kupoval na Skidrow, firmy jako UBI, EA nepodporuju, ale to je na jinou debatu :) Chápu lidi co jsou naštvaní na WD, ale jak jsem psal, mě to baví, nemám s tím problém, stejně teď není z nových co jinýho Ačkového hrát. Samozřejmě na Sleeping Dogs 2 se těším mnohem víc :+
294991
Kostěj: skládám herní PC, tak klidně SZ jestli to chceš probrat. Gonzi: Já kupoval na Skidrow, firmy jako UBI, EA nepodporuju, ale to je na jinou debatu *:)* Chápu lidi co jsou naštvaní na WD, ale jak jsem psal, mě to baví, nemám s tím problém, stejně teď není z nových co jinýho Ačkového hrát. Samozřejmě na Sleeping Dogs 2 se těším mnohem víc *:+*
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

jdu po ulici v GTA IV (6 let stará "old gen" hra), vytáhnu pistoli a namířím na řidiče... a buď mě zajede, nebo zvedne ruce, nebo začne zdrhat, nebo vyleze z auta a začne po mě střílet... A v tomhle si nějaký chlapík kopal s balonem o stěnu, tak mě logicky napadlo mu stoupnout do cesty a balon skrze mě lítal vesele dál (akorát chlápek mluví něco o tom že chce víc místa apod). To jen k neviděným detailům.
KarelR - ano, hateují tam často. Každopádně je to "hlas lidu" takže pokud chci zrovna doložit "obecný názor" na nějakou hru, tak je to imho nejlepší GOTO věc.

PS: nadávat na hru za 1200kč, že ti padá je naprosto validní kritika... Ve tvé analogii je to ekvivalent toho, že by ti ve všech kopiích filmu (kino, dvd, blu) třeba co 20 minut na 10s zhasnul obraz, nebo vypadl zvuk... Prostě by to nebyla chyba nosiče/kina apod. ale bylo by to takto špatně uděláno už ve střižně ;) teprve pak by to byla správná analogie a ano, pak mi přijde naprosto validní to přidat to hodnocení daného filmu
294986
jdu po ulici v GTA IV (6 let stará "old gen" hra), vytáhnu pistoli a namířím na řidiče... a buď mě zajede, nebo zvedne ruce, nebo začne zdrhat, nebo vyleze z auta a začne po mě střílet... A v tomhle si nějaký chlapík kopal s balonem o stěnu, tak mě logicky napadlo mu stoupnout do cesty a balon skrze mě lítal vesele dál (akorát chlápek mluví něco o tom že chce víc místa apod). To jen k neviděným detailům. [b]KarelR[/b] - ano, hateují tam často. Každopádně je to "hlas lidu" takže pokud chci zrovna doložit "obecný názor" na nějakou hru, tak je to imho nejlepší GOTO věc. PS: nadávat na hru za 1200kč, že ti padá je naprosto validní kritika... Ve tvé analogii je to ekvivalent toho, že by ti ve všech kopiích filmu (kino, dvd, blu) třeba co 20 minut na 10s zhasnul obraz, nebo vypadl zvuk... Prostě by to nebyla chyba nosiče/kina apod. ale bylo by to takto špatně uděláno už ve střižně *;)* teprve pak by to byla správná analogie a ano, pak mi přijde naprosto validní to přidat to hodnocení daného filmu
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
Co takhle kdyby moviezone, byl i "gamezone" ? :) hehe, myslim si, že by vám, chlapci, taky šlo:D
294985
Co takhle kdyby moviezone, byl i "gamezone" ? :) hehe, myslim si, že by vám, chlapci, taky šlo*:D*
0 0
reagovat

HLVB

Jo, tohle mi je samozřejmě jasný :). Je to stará mašina se slabým CPU, prakticky všechny střeva půjdou ven. Ten zbytek si ale zvládnu poskládat bez větších potíží sám, akorát grafiky lítaj ven hrozným tempem a nejsem schopnej/ochotnej to moc sledovat.
294988
Jo, tohle mi je samozřejmě jasný :). Je to stará mašina se slabým CPU, prakticky všechny střeva půjdou ven. Ten zbytek si ale zvládnu poskládat bez větších potíží sám, akorát grafiky lítaj ven hrozným tempem a nejsem schopnej/ochotnej to moc sledovat.
HLVB
0 0
reagovat
Spousta lidí po tom hypu čekala víc, to je normální, samozřejmě jsem si přál, aby to byla větší pecka, nicméně já jsem spokojený, přesně něco takového jsem čekal a dalo se to i vyčíst z videí, odkládání, rozhovorů atd. jaké to zhruba bude. Stejně tak mi bylo třeba jasný, že Colonial Marines bude fail.

Ta hra není žádný zázrak, ale mě baví, jede mi pěkně na vysoké (otázka pohrát si s nastavením, ano je náročnější, ale superdělo nepotřebuješ). Hru hraju pár hodin teprv, ale už jsem tam zažil několik fajn momentů, obecně téma se mi líbí, hlavně v noci je to super. Jsou tam dosud neviděné fajn detaily - zamíříš na borce v autě, on zvedne ruce, v zapadlé uličce si nigga kope o stěnu s balonem, odkopneš mu ho, on na tebe něco prohodí a utíká si pro balon, stejně tak po přepnutí semaforů a následné bouračce se lidé a auta chovají reálněji, než kdekoli jinde. Já si prostě všímám tady těch pozitivních věcí, zaměřuju se na příběh, akci .. a hra mě baví. Neříkám nikde, jaká je to super pecka a okamžitě chci další díl, ale taky nenadávám a nedávám tomu zhrzeně nesmyslně nuly na nějakym metakritiku.
294987
Spousta lidí po tom hypu čekala víc, to je normální, samozřejmě jsem si přál, aby to byla větší pecka, nicméně já jsem spokojený, přesně něco takového jsem čekal a dalo se to i vyčíst z videí, odkládání, rozhovorů atd. jaké to zhruba bude. Stejně tak mi bylo třeba jasný, že Colonial Marines bude fail. Ta hra není žádný zázrak, ale mě baví, jede mi pěkně na vysoké (otázka pohrát si s nastavením, ano je náročnější, ale superdělo nepotřebuješ). Hru hraju pár hodin teprv, ale už jsem tam zažil několik fajn momentů, obecně téma se mi líbí, hlavně v noci je to super. Jsou tam dosud neviděné fajn detaily - zamíříš na borce v autě, on zvedne ruce, v zapadlé uličce si nigga kope o stěnu s balonem, odkopneš mu ho, on na tebe něco prohodí a utíká si pro balon, stejně tak po přepnutí semaforů a následné bouračce se lidé a auta chovají reálněji, než kdekoli jinde. Já si prostě všímám tady těch pozitivních věcí, zaměřuju se na příběh, akci .. a hra mě baví. Neříkám nikde, jaká je to super pecka a okamžitě chci další díl, ale taky nenadávám a nedávám tomu zhrzeně nesmyslně nuly na nějakym metakritiku.
0 0
reagovat
Uživatelský hodnocení na Metacritic teda osobně moc neberu v potaz. Obzvlášť v podobnejch případech, pamatuju, že tam třeba nějaká (jinak dobře hodnocená) novinka měla asi 15% proto, že kvůli nějaký softwareový chybě zamrzávala nebo tak něco. Jako kdyby Temnej rytíř vyšel na poruchový várce DVDček a lidi mu kvůli tomu začali na ČSFD sekat odpad. ?)
294984
Uživatelský hodnocení na Metacritic teda osobně moc neberu v potaz. Obzvlášť v podobnejch případech, pamatuju, že tam třeba nějaká (jinak dobře hodnocená) novinka měla asi 15% proto, že kvůli nějaký softwareový chybě zamrzávala nebo tak něco. Jako kdyby Temnej rytíř vyšel na poruchový várce DVDček a lidi mu kvůli tomu začali na ČSFD sekat odpad. *?)*
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

MŮJ názor je že ta hra se silně nepovedla ukočírovat ke zdárnému výsledku a jen ti ukazuji že to není "pár lidí", ale že je ta hra takhle obecně příjimaná (což samozřejmě nebrání tomu aby se třeba tobě líbila strašně moc) + kdyby to bylo tím, že tam jsou jen nějací casual users a gamepadisti (btw se to na něm hraje líp), tak tam bude mít např black flag (obecně podobná hra) podobné score, nebo tam nebude mít FC3 podstatně víc... ad ovládání: způsob přepínání zbraní (jak debilně ten kolečkový výběr funguje) jak nemáš kurzor na mapě (ale u skillů najednou jo), jak nemáš kurzor u mobilu, jak funguje výběr auta na zavolání a tyhle vychytávky... tohle všechno naopak na tom páčkovači funguje mnohem líp než na myši a jestli to nevidíš, tak jsi prostě slepý (jestli to vidíš a jen ti to nevadí, tak je to v pořádku, ale pak nepiš že nechápeš proč někteří mrčí, protože podobných věcí, které třeba přecházíš jsou tam tuny)

Co se týče nastavování (+ tvého předchozího postu o grafice) - ta hra nejede na 2 titanech na plné nastavení na stabilních 60FPS.... to jsou karty dohromady za 50tisíc... Na podobném PC jede Crysis 3 jak víno a vypadá podstatně líp. Myslím že to mluví samo za sebe.
294983
MŮJ názor je že ta hra se silně nepovedla ukočírovat ke zdárnému výsledku a jen ti ukazuji že to není "pár lidí", ale že je ta hra takhle obecně příjimaná (což samozřejmě nebrání tomu aby se třeba tobě líbila strašně moc) + kdyby to bylo tím, že tam jsou jen nějací casual users a gamepadisti (btw se to na něm hraje líp), tak tam bude mít např black flag (obecně podobná hra) podobné score, nebo tam nebude mít FC3 podstatně víc... ad ovládání: způsob přepínání zbraní (jak debilně ten kolečkový výběr funguje) jak nemáš kurzor na mapě (ale u skillů najednou jo), jak nemáš kurzor u mobilu, jak funguje výběr auta na zavolání a tyhle vychytávky... tohle všechno naopak na tom páčkovači funguje mnohem líp než na myši a jestli to nevidíš, tak jsi prostě slepý (jestli to vidíš a jen ti to nevadí, tak je to v pořádku, ale pak nepiš že nechápeš proč někteří mrčí, protože podobných věcí, které třeba přecházíš jsou tam tuny) Co se týče nastavování (+ tvého předchozího postu o grafice) - ta hra nejede na 2 titanech na plné nastavení na stabilních 60FPS.... to jsou karty dohromady za 50tisíc... Na podobném PC jede Crysis 3 jak víno a vypadá podstatně líp. Myslím že to mluví samo za sebe.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
A kdo prská nad novým Wolfem, ať si jde zahrát něco takovýho link :D
294979
A kdo prská nad novým Wolfem, ať si jde zahrát něco takovýho http://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw *:D*
0 0
reagovat
A co mi je po takových lamách, kteří tam prskají a dávají nuly jen proto, že nejsou schopni si něco nastavit nebo zjistit nebo neumí vystřelit - link - To nemá žádnou vypovídající hodnotu o hře. Názor si snad dokážeš udělat sám ne? A nepotřebuješ k tomu caual usery s páčkovačem v ruce nebo nějaká neschopná děcka.

Za mě je ta hra parádní a nemám s tím problém. Ovládání je fajn. Jasně, jízdní model mohl být lepší třeba, ale není vyloženě tragický a dokážeš se přizpůsobit, tohle není Assetto Corsa.
294981
A co mi je po takových lamách, kteří tam prskají a dávají nuly jen proto, že nejsou schopni si něco nastavit nebo zjistit nebo neumí vystřelit - http://www.youtube.com/watch?v=W1ZtBCpo0eU - To nemá žádnou vypovídající hodnotu o hře. Názor si snad dokážeš udělat sám ne? A nepotřebuješ k tomu caual usery s páčkovačem v ruce nebo nějaká neschopná děcka. Za mě je ta hra parádní a nemám s tím problém. Ovládání je fajn. Jasně, jízdní model mohl být lepší třeba, ale není vyloženě tragický a dokážeš se přizpůsobit, tohle není Assetto Corsa.
0 0
reagovat
Cece: Mařit čas u špatnejch her a psát o nich články, který by nikdo nečet? C'mon... :)

Jinak Rage mám momentálně taky rozehraný a jako dobrý. Nicméně už jsem na to pár tejdnů nesáhnul a nejsem si jistej, jestli se k tomu vrátím. Podobnej případ jako Modern Warfare 3 a Black Ops 2, prostě to netáhne. Oproti tomu Wolfensteina jsem fakt dohrál za do dvou dnů.
294978
Cece: Mařit čas u špatnejch her a psát o nich články, který by nikdo nečet? C'mon... :) Jinak Rage mám momentálně taky rozehraný a jako dobrý. Nicméně už jsem na to pár tejdnů nesáhnul a nejsem si jistej, jestli se k tomu vrátím. Podobnej případ jako Modern Warfare 3 a Black Ops 2, prostě to netáhne. Oproti tomu Wolfensteina jsem fakt dohrál za do dvou dnů.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se