Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Našel se konečně představitel Vrány?

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Nechcem remake filmu Vrana, keď už, tak nové filmové spracovanie komiksu.
260099
Nechcem remake filmu Vrana, keď už, tak nové filmové spracovanie komiksu.
0 0
reagovat
Nedávno sem chytnul kousek v TV a musim souhlasit se Spazzem, ten film hrozně zestárnul. Kult tomu neubírám a určitě bych určitý kvality dokázal ocenit, ale celkově se u mě Vrána dostala z kategorie "zvědavej" do "nezájem".
260098
Nedávno sem chytnul kousek v TV a musim souhlasit se Spazzem, ten film hrozně zestárnul. Kult tomu neubírám a určitě bych určitý kvality dokázal ocenit, ale celkově se u mě Vrána dostala z kategorie "zvědavej" do "nezájem".
0 0
reagovat
Mr.Hlad: Ale s tim kultem mas samozrejme pravdu a diky tomu nad timhle filmem asi bude spousta lidi ohrnovat nos uz ciste z principu.

Moje formulace, ze si Vrana remake "zaslouzi" byla asi trochu nestastna. Ona ho fakt nepotrebuje, ale kdyz uz, tak by si nekdo mohl dat zalezet a proste dopilovat to, co IMO v originale nebylo uplne povedene a zkratka ten strhujici material vytezit na max.
260097
Mr.Hlad: Ale s tim kultem mas samozrejme pravdu a diky tomu nad timhle filmem asi bude spousta lidi ohrnovat nos uz ciste z principu. Moje formulace, ze si Vrana remake "zaslouzi" byla asi trochu nestastna. Ona ho fakt nepotrebuje, ale kdyz uz, tak by si nekdo mohl dat zalezet a proste dopilovat to, co IMO v originale nebylo uplne povedene a zkratka ten strhujici material vytezit na max.
0 0
reagovat

Mr.Hlad

Mrkl jsem na to a absenci Brandona to neni, vetsi casu tam po sobe strili polda se zaporakem a jeho poskokem. Draven je tou dobou uz zraneny a vicemene se jenom schovava. Ale cele je to nastrihane takovym tim oldschool (tentokrat v negativnim smyslu) zpusobem.
Navic mam pocit, ze se pletes. Samozrejme, pokud to mas nejak potvrzene, tak zmlknu, ale ja cetl, ze Brandonova smrt ten film zasahla hlavne absenci vice flashbacku, ktere se pry mely jeste dotacet jako posledni. Plati to teda hlavne pro ten uplne prvni, kdy se zmita v agonii pri vzpominkach na tu vrazdu... Coz byla ta scena, pri ktere bohuzel doslo k te tragedii. Do obliceje mu tam neni videt ani jednou.
260095
Mrkl jsem na to a absenci Brandona to neni, vetsi casu tam po sobe strili polda se zaporakem a jeho poskokem. [spoiler]Draven je tou dobou uz zraneny a vicemene se jenom schovava. Ale cele je to nastrihane takovym tim oldschool (tentokrat v negativnim smyslu) zpusobem.[/spoiler] Navic mam pocit, ze se pletes. Samozrejme, pokud to mas nejak potvrzene, tak zmlknu, ale ja cetl, ze Brandonova smrt ten film zasahla hlavne absenci vice flashbacku, ktere se pry mely jeste dotacet jako posledni. Plati to teda hlavne pro ten uplne prvni, kdy se zmita v agonii pri vzpominkach na tu vrazdu... Coz byla ta scena, pri ktere bohuzel doslo k te tragedii. Do obliceje mu tam neni videt ani jednou.
Mr.Hlad
0 0
reagovat

Spazz

Tak ty přestřelky na konci jsou natočené divně kvůli tomu, že Lee byl v té době už tuhoň a dělali to s kaskadérem. A právě i fakt, že Lee zemřel při natáčení spolu s tématem smrti a okolnostmi, za jakých vznikala předloha (O'Barr to napsal po tom, co mu přítelkyni přejel člověk autem) tomu na tom statutu kultovnosti přidává. Už kvůli tomu mám pocit, že to prostě jako remake úplně šlapat nemůže.

A T-Birdova scéna je nádherná, v české verzi ho daboval Suchánek a funguje to snad ještě líp než originál.
260081
Tak ty přestřelky na konci jsou natočené divně kvůli tomu, že Lee byl v té době už tuhoň a dělali to s kaskadérem. A právě i fakt, že Lee zemřel při natáčení spolu s tématem smrti a okolnostmi, za jakých vznikala předloha (O'Barr to napsal po tom, co mu přítelkyni přejel člověk autem) tomu na tom statutu kultovnosti přidává. Už kvůli tomu mám pocit, že to prostě jako remake úplně šlapat nemůže. A T-Birdova scéna je nádherná, v české verzi ho daboval Suchánek a funguje to snad ještě líp než originál.
Spazz
0 0
reagovat
Ja Vranu zkoukl tedka nedavno a, byt za to tady asi budu kamenovan, chtel jsem vykricet do sveta, ze si ten remake fakt zaslouzi... Samozrejme je to perfektni film, jedinecna atmosfera (podporena super hudbou........... popravu T-Bida si poustim pravidelne. Je svym zpusobem brutalni (byt neni nic moc videt), a cloveku je toho hajzla skoro az lito. How Awful Goodness Is

Na druhou stranu tech par prestrelek na konci mi prislo hrozne blbe, skoro az trosicku smesne, natocenych. Stejne tak spousta postav se chova tak trosicku divne, a ten hlavni polda hraje fakt hrozne. Ten film je samozrejme ve spouste ohledu super, opravdu pohlcujici, ale nesouhlasim tim, ze by se na nem nepodepsal zub casu.

Nevim, jak casto se k tomu vraci lidi, co to videli v dobe vzniku, nebo jestli si to svuj status drzi ze setrvacnosti, ale ja to ted videl poprve (s tim, ze jsem o tom mel nacteno prvni posledni) a co se formalni stranky tyce, je tam fakt spousta veci, kterym by se v dnesni dobe kritici (nejen ti samozvani :D ) IMO vysmali.

Remake chci, ale samozrejme v rukou tymu, kktery tu latku bude hyckat tak, jak si zalouzi... Zadne PG-13... Pokud se to uchopi spravne, tak tu budem mit paradni film a to se prece neodmita :)

Skoda toho Bradleyho, ten by tam byl paradni.
260080
Ja Vranu zkoukl tedka nedavno a, byt za to tady asi budu kamenovan, chtel jsem vykricet do sveta, ze si ten remake fakt zaslouzi... Samozrejme je to perfektni film, jedinecna atmosfera (podporena super hudbou........... [spoiler]popravu T-Bida si poustim pravidelne. Je svym zpusobem brutalni (byt neni nic moc videt), a cloveku je toho hajzla skoro az lito. [link="http://www.youtube.com/watch?v=OB8uD8FaPXU"]How Awful Goodness Is[/link][/spoiler] Na druhou stranu tech par prestrelek [spoiler]na konci[/spoiler] mi prislo hrozne blbe, skoro az trosicku smesne, natocenych. Stejne tak spousta postav se chova tak trosicku divne, a ten hlavni polda hraje fakt hrozne. Ten film je samozrejme ve spouste ohledu super, opravdu pohlcujici, ale nesouhlasim tim, ze by se na nem nepodepsal zub casu. Nevim, jak casto se k tomu vraci lidi, co to videli v dobe vzniku, nebo jestli si to svuj status drzi ze setrvacnosti, ale ja to ted videl poprve (s tim, ze jsem o tom mel nacteno prvni posledni) a co se formalni stranky tyce, je tam fakt spousta veci, kterym by se v dnesni dobe kritici (nejen ti samozvani :D ) IMO vysmali. Remake chci, ale samozrejme v rukou tymu, kktery tu latku bude hyckat tak, jak si zalouzi... Zadne PG-13... Pokud se to uchopi spravne, tak tu budem mit paradni film a to se prece neodmita :) Skoda toho Bradleyho, ten by tam byl paradni.
0 0
reagovat
Ať si naserou a vykašlou se na to. Vždyť na původní verzi se zub času prakticky nepodepsal...
Z těch remaků je mi na blití...
260029
Ať si naserou a vykašlou se na to. Vždyť na původní verzi se zub času prakticky nepodepsal... Z těch remaků je mi na blití...
0 0
reagovat
Tady bude zásadní problém v tom, že Evans vypadá jako drsňák i v civilu.
260026
Tady bude zásadní problém v tom, že Evans vypadá jako drsňák i v civilu.
0 0
reagovat
Luke Evans místo Toma Hiddlestona? Hned mě to projekt zajímá o něco méně...
260024
Luke Evans místo Toma Hiddlestona? Hned mě to projekt zajímá o něco méně...
0 0
reagovat
...a možná bude i knírek .
260022
...a možná bude i knírek .
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se