Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nová trilogie Star Wars na obzoru

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Azeroth

Jenže to co popisuješ NENÍ od Zahna... To by sis měl uvědomit, než tady začneš na něj nadávat... To je úvoní knížka Novýho Řádu Jedi, a pro mě osobně s Námluvama Princezny Leii nejhorší. Zbytek Yuuzhan Vongů mě čeká tak za tejden. Jinak skvělý knížky dělá i Matthew Stover, kterej napsal román o Maceovi z Klonovejch válek. A Lukovi a Mindoru.
Třeba naprosto nejlepší knížkou je Bane, kterýho psal týpek zodpovědnej za scénář ko KOTORu...
Jinak někteří ti autoři byli ocenění Hugem apod, takže nadávat je taky krapet bezpředmětný...
182539
Jenže to co popisuješ NENÍ od Zahna... To by sis měl uvědomit, než tady začneš na něj nadávat... To je úvoní knížka Novýho Řádu Jedi, a pro mě osobně s Námluvama Princezny Leii nejhorší. Zbytek Yuuzhan Vongů mě čeká tak za tejden. Jinak skvělý knížky dělá i Matthew Stover, kterej napsal román o Maceovi z Klonovejch válek. A Lukovi a Mindoru. Třeba naprosto nejlepší knížkou je Bane, kterýho psal týpek zodpovědnej za scénář ko KOTORu... Jinak někteří ti autoři byli ocenění Hugem apod, takže nadávat je taky krapet bezpředmětný...
Azeroth
0 0
reagovat

Azeroth

Jdi a přečit tu trilogii s Thrawnem, HNED.

K fan-service to má hodně daleko. Asi si měl prostě smůlu, že první věc co jsi četl byla sračka a hned ze začátku ti to znechutilo celý SWEU, ale neházej to všechno do jednoho pytle, byla by to velká chyba8)
182531
Jdi a přečit tu trilogii s Thrawnem, HNED. K fan-service to má hodně daleko. Asi si měl prostě smůlu, že první věc co jsi četl byla sračka a hned ze začátku ti to znechutilo celý SWEU, ale neházej to všechno do jednoho pytle, byla by to velká chyba*8)*
Azeroth
0 0
reagovat

Azeroth

Aha, jasne, dakujem, presne toto som potreboval pocut8) Nuz ano, cas je drahy:)

Verbst
Nic v zlom, vazim si uprimnu radu, ale nie som AZ taky fanusik;)
182529
Aha, jasne, dakujem, presne toto som potreboval pocut*8)* Nuz ano, cas je drahy:) [b]Verbst[/b] Nic v zlom, vazim si uprimnu radu, ale nie som AZ taky fanusik*;)*
Azeroth
0 0
reagovat

Gorecki

Myslím že trilogii s Thrawnem jsem nečetl, ale cosi jiného od Zahna ano a bylo to na dost smutné úrovni, jak co do příběhu, tak co do formy, za to ale spíš mohl mizerný překlad. Je to asi stejné jako knížky z Warcraft universa, braková literatura zasazená do oblíbeného světa. Pro SW maniaky je to výborný fan-service, takže přirozeně slyšíš chválu:)
Já bych si to asi taky dokázal užít, jakožto nenaročnější četbu, stejně jako Warcraft knížky čistě proto, že je to z mého oblíbeného světa. Akorát u těch ze SW se nemůžu zbavit pocitu, že hrozně flušou na předlohu, protože zkrátka neměly šanci, se kvalitou vyrovnat původní trilogii, ale stejně si nárokují určovat osud hlavních postav. Takže se pak člověk dočte, že na Žvejakala spadl měsíc, tupý fan-boy udělá "wow" a my ostatní se plácnem do čela, hodíme knížku do krbu, stáhnem na ex flašku absintha a budem doufat, že na ten blábol zapomeneme.
182528
Myslím že trilogii s Thrawnem jsem nečetl, ale cosi jiného od Zahna ano a bylo to na dost smutné úrovni, jak co do příběhu, tak co do formy, za to ale spíš mohl mizerný překlad. Je to asi stejné jako knížky z Warcraft universa, braková literatura zasazená do oblíbeného světa. Pro SW maniaky je to výborný fan-service, takže přirozeně slyšíš chválu:) Já bych si to asi taky dokázal užít, jakožto nenaročnější četbu, stejně jako Warcraft knížky čistě proto, že je to z mého oblíbeného světa. Akorát u těch ze SW se nemůžu zbavit pocitu, že hrozně flušou na předlohu, protože zkrátka neměly šanci, se kvalitou vyrovnat původní trilogii, ale stejně si nárokují určovat osud hlavních postav. Takže se pak člověk dočte, že na Žvejakala spadl měsíc, tupý fan-boy udělá "wow" a my ostatní se plácnem do čela, hodíme knížku do krbu, stáhnem na ex flašku absintha a budem doufat, že na ten blábol zapomeneme.
Gorecki
0 0
reagovat
A že máš na co! :+:+:+:D
182526
A že máš na co! *:+**:+**:+**:D*
0 0
reagovat

verbst

už sem se dival na netu a da se to vpohodě objednat což je super :)) takže po příští výplatě objednávám už se těším :))
182525
už sem se dival na netu a da se to vpohodě objednat což je super :)) takže po příští výplatě objednávám už se těším :))
verbst
0 0
reagovat

RainMakeR

Teď vyšlo nový vydání. Já to viděl třřeba v Brně u Barviče nebo Arrakise
182523
Teď vyšlo nový vydání. Já to viděl třřeba v Brně u Barviče nebo Arrakise
RainMakeR
0 0
reagovat
co takhle Old Republic?
182522
co takhle Old Republic?
0 0
reagovat
ze Zahnovi trilogie jsem četl bohužel jen prostřední díl a první a třetí nemužu nikde sehnat :(
ale i tak to je pecka
182518
ze Zahnovi trilogie jsem četl bohužel jen prostřední díl a první a třetí nemužu nikde sehnat :( ale i tak to je pecka
0 0
reagovat

Gorecki

Běž do toho. Zahn se pak ještě překonává v ostatních knížkách (zvlášť v Vizi Budoucnosti), ale tohle je na začátek nářez. Vlastně to byly knížky, který mě k psanejm StarWars dostaly ;):+:+:+
182517
Běž do toho. Zahn se pak ještě překonává v ostatních knížkách (zvlášť v Vizi Budoucnosti), ale tohle je na začátek nářez. Vlastně to byly knížky, který mě k psanejm StarWars dostaly *;)**:+**:+**:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Azeroth

Narazas na tu trilogiu o Thrawnovi od Zahna? Vsade na to citam chvalu, ale vaham ci sa do toho pustit.
182516
Narazas na tu trilogiu o Thrawnovi od Zahna? Vsade na to citam chvalu, ale vaham ci sa do toho pustit.
Azeroth
0 0
reagovat

Thoca

No IV. diel ine, ako to podla teba "zbrkle", ukoncenie ani mat nemohol, kedze vtedy este Lucas neplanoval dalsie casti.
182515
No IV. diel ine, ako to podla teba "zbrkle", ukoncenie ani mat nemohol, kedze vtedy este Lucas neplanoval dalsie casti.
Thoca
0 0
reagovat

Memphis

Tak to může říct naprostej ignorant... :o:(:-
182510
Tak to může říct naprostej ignorant... *:o**:(**:-*
Memphis
0 0
reagovat

CRIMSON

Nedelem si srandu, pro me je proste spojeni Lucas rezie a Star Wars, jako ryba a voda :))
182457
Nedelem si srandu, pro me je proste spojeni Lucas rezie a Star Wars, jako ryba a voda *:))*
CRIMSON
0 0
reagovat
Já jsem taky pro zasazení do období Kotor/ToR, protože jk kdysi někdo napsal "Bioware out-star warsed George Lucas".
I zbytek historie má nějaký potenciál, ale hlavně ne období po původní trilogii, protože ty knížky a vlastně celá EU z tohohle období je strašný paskvil. Klonování Imperátora, Sun Crusher, splynutí se sílou Anakina sola, z toho úplně čiší jak autoři kompenzovali vlastní neschopnost over-the-top a rádoby cool zápletkama a příběhovýma aspektama. Nehledě na to, že v Canonu je teď strašlivý bordel, takže ten tým z lucas film co na to má dohlížet, dělá dost mizernou práci:)
182451
Já jsem taky pro zasazení do období Kotor/ToR, protože jk kdysi někdo napsal "Bioware out-star warsed George Lucas". I zbytek historie má nějaký potenciál, ale hlavně ne období po původní trilogii, protože ty knížky a vlastně celá EU z tohohle období je strašný paskvil. Klonování Imperátora, Sun Crusher, splynutí se sílou Anakina sola, z toho úplně čiší jak autoři kompenzovali vlastní neschopnost over-the-top a rádoby cool zápletkama a příběhovýma aspektama. Nehledě na to, že v Canonu je teď strašlivý bordel, takže ten tým z lucas film co na to má dohlížet, dělá dost mizernou práci:)
0 0
reagovat
hm, hlavne kdyz uz, tak at to ma peknej pribeh, kterej nebude zbrkle v prvnim dile ukoncenej, jen proto kdyby se to nahodou nechytlo... na puvodni trilogii nemam prave kuly tomuhle rad prvni (4.) dil.
182447
hm, hlavne kdyz uz, tak at to ma peknej pribeh, kterej nebude zbrkle v prvnim dile ukoncenej, jen proto kdyby se to nahodou nechytlo... na puvodni trilogii nemam prave kuly tomuhle rad prvni (4.) dil.
0 0
reagovat

Mordieth

To koukám, že nejsi moc zběhlý. :)

Nejprve byli Jediové. Teprve od nich se na počátku odtrhly Sithové (respektive temní jediové, sithové jsou původně mimozemské rasa, kterou si jedi odpadlíci podmanili). Jinak ses v tom "chaosu" docela trefil, protože pár století před založením Republiky se proti impériu Rakatů postavili jejich otroci (budoucí zakladatelé Republiky).

Po episodě VI je toho dost a dost zpracované. Kromě toho, že Imperátor vlastně tak docela nezemřel, se už v době Impéria cvičili temní Jediové, etc. Nápad s návratem sithů po x-tisících letech teď provádí Bioware s hrou The Old Republic. ;)

clump
Vánoce nemůžou být každý den. :)
182422
To koukám, že nejsi moc zběhlý. *:)* Nejprve byli Jediové. Teprve od nich se na počátku odtrhly Sithové (respektive temní jediové, sithové jsou původně mimozemské rasa, kterou si jedi odpadlíci podmanili). Jinak ses v tom "chaosu" docela trefil, protože pár století před založením Republiky se proti impériu Rakatů postavili jejich otroci (budoucí zakladatelé Republiky). Po episodě VI je toho dost a dost zpracované. Kromě toho, že Imperátor vlastně tak docela nezemřel, se už v době Impéria cvičili temní Jediové, etc. Nápad s návratem sithů po x-tisících letech teď provádí Bioware s hrou The Old Republic. *;)* [b]clump[/b] Vánoce nemůžou být každý den. *:)*
Mordieth
0 0
reagovat

Luke Newman

autorske volno ma, ale ze by rozbijal EU to je vacsie Scifi ako samotne SW, uz len kvoli dovodu č.2. Treba si uvedomit aj umelecku uroven celeho toho a totiz renomovany spisovatelia scifi prijali jeho vesmir za svoj a naplnaju ho pribehmi (za ktore su casto ocenovani cenami aj predajnostou), vytvaraju nove postavy, historiu i buducnost 1000 rokov pred a 100ky po trilogiach. Proste by bol hlupak keby odkopol profesionalnu pracu desiatok-stoviek ludi, ktora uz trva desiatky rokov, to si moze dovolit len J.J.Abrams v ST :)
182421
autorske volno ma, ale ze by rozbijal EU to je vacsie Scifi ako samotne SW, uz len kvoli dovodu č.2. Treba si uvedomit aj umelecku uroven celeho toho a totiz renomovany spisovatelia scifi prijali jeho vesmir za svoj a naplnaju ho pribehmi (za ktore su casto ocenovani cenami aj predajnostou), vytvaraju nove postavy, historiu i buducnost 1000 rokov pred a 100ky po trilogiach. Proste by bol hlupak keby odkopol profesionalnu pracu desiatok-stoviek ludi, ktora uz trva desiatky rokov, to si moze dovolit len J.J.Abrams v ST :)
Luke Newman
0 0
reagovat

Lucasfilm vyvraci, ze by se pripravovala nova trilogie

Update: Lucasfilm Denies New Star Wars Trilogy Is in the Works
link
182420
Update: Lucasfilm Denies New Star Wars Trilogy Is in the Works http://www.wired.com/underwire/2010/10/new-star-wars-trilogy/
Lucasfilm vyvraci, ze by se pripravovala nova trilogie
0 0
reagovat
Musím sa zastať Memphisa. Lucasfilm síce má licenciu na väčšinu knižnej tvorby ale to aby 1) sa udržala aká taká kvalita a kontrola na obsahom a 2) kvôli profitu. Lucas naozaj môže mať u zadku čo si kdo napíše. Má úplné autorské voľno.
182415
Musím sa zastať Memphisa. Lucasfilm síce má licenciu na väčšinu knižnej tvorby ale to aby 1) sa udržala aká taká kvalita a kontrola na obsahom a 2) kvôli profitu. Lucas naozaj môže mať u zadku čo si kdo napíše. Má úplné autorské voľno.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se