Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Skalpel: Nový měsíc

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Jacobovo triko

Komentáře k Jacobovu "striptýzu" mi připadají vtipnější než celý předešlý článek. Fakt je, že tohle je jedna z trapných scén i pro mne - v knize si totiž Jacob sundá triko, ale tak nějak normálně, ne s takovou předváděčkou. Triko použije k zastavení krve, protože fáčky a obinadla zrovna po ruce nemají...A knižní Belle opravdu teče krev - ve filmu abych ji hledala se zvětšovákem.
Ale nezoufejme, třeba ještě krev dodají...;)
146500
Komentáře k Jacobovu "striptýzu" mi připadají vtipnější než celý předešlý článek. Fakt je, že tohle je jedna z trapných scén i pro mne - v knize si totiž Jacob sundá triko, ale tak nějak normálně, ne s takovou předváděčkou. Triko použije k zastavení krve, protože fáčky a obinadla zrovna po ruce nemají...A knižní Belle opravdu teče krev - ve filmu abych ji hledala se zvětšovákem. Ale nezoufejme, třeba ještě krev dodají...*;)*
Jacobovo triko
0 0
reagovat

New Moon, jak jinak

Citace:
"Ale berme to z té lepší stránky. Stmívání je dopsané, takže když budeme hodní a Summit Entertainment rozdělí závěrečný díl (Breaking Dawn) jen na dva filmy, bude mučení u konce v létě 2012. Pak ovšem nastane konec světa, což přivádí na mysl zásadní otázku. Opravdu chceme poslední okamžiky našeho bytí trávit s tímhle?"

Díky autoru této kritiky, u které jsem se královsky pobavila - a snažím se to brát z té lepší stránky: protože zbývají ještě asi 3 filmy (nebo 4, pokud jeden bude rozdělen), tak se dočkám jen 4 takových srandovních recenzí..
Ovšem co budu ke konci světa dělat, když si nebudu muset přečíst a vychutnat kritiku kritika jménem imf?
Zejména se mi líbí, jak vaří z vody, film ještě neviděl, ale už vyvozuje závěry. Heuréka!
A doporučuji: drahý imf, ne, nečti to! A nechoď ani do kina na ten úděsný film! Nech si o tom zasvěceně povykládat a pak film patřičně strhej! Tak, aby se každá dospělá osoba styděla, že šla do kina na tak příšerný film - a že se jí možná bude líbit.!
Aspoň pobavíš další lidičky.

146496
Citace: "Ale berme to z té lepší stránky. Stmívání je dopsané, takže když budeme hodní a Summit Entertainment rozdělí závěrečný díl (Breaking Dawn) jen na dva filmy, bude mučení u konce v létě 2012. Pak ovšem nastane konec světa, což přivádí na mysl zásadní otázku. Opravdu chceme poslední okamžiky našeho bytí trávit s tímhle?" Díky autoru této kritiky, u které jsem se královsky pobavila - a snažím se to brát z té lepší stránky: protože zbývají ještě asi 3 filmy (nebo 4, pokud jeden bude rozdělen), tak se dočkám jen 4 takových srandovních recenzí.. Ovšem co budu ke konci světa dělat, když si nebudu muset přečíst a vychutnat kritiku kritika jménem imf? Zejména se mi líbí, jak vaří z vody, film ještě neviděl, ale už vyvozuje závěry. Heuréka! A doporučuji: drahý imf, ne, nečti to! A nechoď ani do kina na ten úděsný film! Nech si o tom zasvěceně povykládat a pak film patřičně strhej! Tak, aby se každá dospělá osoba styděla, že šla do kina na tak příšerný film - a že se jí možná bude líbit.! Aspoň pobavíš další lidičky.
New Moon, jak jinak
0 0
reagovat

Fluke

víš ve stresu, jsou lidi schopný všeho, speciálně chytráci...
p.s.: humorná historka z natáčení:: kolegové z pmj, do zemdlení oživovali pašíka (cca 30 min), škoda že soudní konstatoval smrt o 24 hodin dříve...:D
145315
víš ve stresu, jsou lidi schopný všeho, speciálně chytráci... p.s.: humorná historka z natáčení:: kolegové z pmj, do zemdlení oživovali pašíka (cca 30 min), škoda že soudní konstatoval smrt o 24 hodin dříve...*:D*
Fluke
0 0
reagovat
Zrovna o tom přemýšlím, takže zase někdy, ale doufám, že už se nebudu muset přít o předpojatosti;)
145310
Zrovna o tom přemýšlím, takže zase někdy, ale doufám, že už se nebudu muset přít o předpojatosti*;)*
0 0
reagovat
ivanka: tahle diskuze uz je za zenitem... uz je na case ji trochu uklidnit, neni to tu chat. Jdi si pustit novou ukazku na Expendables a budem pokracovat zase nekdy jindy. Treba pod recenzi.8)
145308
ivanka: tahle diskuze uz je za zenitem... uz je na case ji trochu uklidnit, neni to tu chat. Jdi si pustit novou ukazku na Expendables a budem pokracovat zase nekdy jindy. Treba pod recenzi.*8)*
0 0
reagovat
kruci co ta mezera?????:D
145307
kruci co ta mezera?????*:D*
0 0
reagovat
Myslím, že kdyby vytáhl papírák komentářů by tu bylo dvojnásobek a navíc by to byla nuda ...mě se líbí juknout se na pěkně vypracovaný tělo stejně jako vám se líbí juknout se na pěkně vyspělý tělo:D a neříkej, že ne














145306
Myslím, že kdyby vytáhl papírák komentářů by tu bylo dvojnásobek a navíc by to byla nuda ...mě se líbí juknout se na pěkně vypracovaný tělo stejně jako vám se líbí juknout se na pěkně vyspělý tělo*:D* a neříkej, že ne
0 0
reagovat
Stale se ale ptam - nebylo by praktictejsi, efektivnejsi a hygienictejsi vytahnout papirak ;)?
145305
Stale se ale ptam - nebylo by praktictejsi, efektivnejsi a hygienictejsi vytahnout papirak ;)?
0 0
reagovat
Duro: A jsme opět u toho, takže pokud nedojde ...fuj to slovo se mi vážně příčí a nebo k zabíjačce je to nuda? No jo holt holky jsou romanticky založené a stačí jim ke štěstí pár něžných slůvek;) a ty reakce když si to tričko sundá jsou jen u pubertálních dívčin, které nevědí co s roupama a nebo se tím dostávají ještě více do varu, na koncertech zbožňované skupiny taky jen nestojíš a iše neposloucháš ne?
Psema:Chyba těch, kteří měly za úkol jí namaskovat ránu, mělo to udělat lépe a on si ho pak měl sundat aby jí to krvácení zastavil.:)
145302
Duro: A jsme opět u toho, takže pokud nedojde ...fuj to slovo se mi vážně příčí a nebo k zabíjačce je to nuda? No jo holt holky jsou romanticky založené a stačí jim ke štěstí pár něžných slůvek*;)* a ty reakce když si to tričko sundá jsou jen u pubertálních dívčin, které nevědí co s roupama a nebo se tím dostávají ještě více do varu, na koncertech zbožňované skupiny taky jen nestojíš a iše neposloucháš ne? Psema:Chyba těch, kteří měly za úkol jí namaskovat ránu, mělo to udělat lépe a on si ho pak měl sundat aby jí to krvácení zastavil.*:)*
0 0
reagovat
okkac to myslím vystihol a uzavrel. V iných filmoch nám sťahovanie chlapského trička (či iného oblečenia) nevadí, pretože tradične nasleduje: 1, zabíjačka 2, šukačka. V Twilight 2 sa ale ide naopak krvácanie zastaviť, ani k sexu nedôjde, takže je to nudné a zbytočné a nikto z nás preto nechápe tie frenetické reakcie na dotyčný záber.
145301
okkac to myslím vystihol a uzavrel. V iných filmoch nám sťahovanie chlapského trička (či iného oblečenia) nevadí, pretože tradične nasleduje: 1, zabíjačka 2, šukačka. V Twilight 2 sa ale ide naopak krvácanie zastaviť, ani k sexu nedôjde, takže je to nudné a zbytočné a nikto z nás preto nechápe tie frenetické reakcie na dotyčný záber.
0 0
reagovat
V knížce možná tekla, tady ale neteče (anebo jen hodně zlehka), tudíž se ptám: "Proč si, sakra, sundal to tričko?:D

A ne, odpověď "je to tak v knížce" vážně neberu jako adekvátní odpověď.
145300
V knížce možná tekla, tady ale neteče (anebo jen hodně zlehka), tudíž se ptám: "Proč si, sakra, sundal to tričko?*:D* A ne, odpověď "je to tak v knížce" vážně neberu jako adekvátní odpověď.
0 0
reagovat
:DSamozřejmě, že ne, ale tohle je film, jde o to aby se slečny podívaly a ona stejně neměla tepenné krvácení. I když nebylo by to fajn zastavovat krvácení tím, že se mrkneme na pěkná tělíčka?8)ne nebylo, byla bych bez práce:D
145299
*:D*Samozřejmě, že ne, ale tohle je film, jde o to aby se slečny podívaly a ona stejně neměla tepenné krvácení. I když nebylo by to fajn zastavovat krvácení tím, že se mrkneme na pěkná tělíčka?*8)*ne nebylo, byla bych bez práce*:D*
0 0
reagovat

ivanka.suhinka

Takže až s mi jednou "přihodí" tepenné krvácení, tak na co doktory. Stačí nějaká pěkná slečna, která si sleče triko, abych se mohl juknout na pěkné tělo a bude to cajk. :D
To by chtělo nějaké nové tel. číslo, jako je 150, 155, 158, tak prostě nějaké, po kterém by přijely hezké slečny, či vlkodlak, upír nebo Pattison pro dámy, sundali by si tričko a je po problému.
145298
Takže až s mi jednou "přihodí" tepenné krvácení, tak na co doktory. Stačí nějaká pěkná slečna, která si sleče triko, abych se mohl juknout na pěkné tělo a bude to cajk. *:D* To by chtělo nějaké nové tel. číslo, jako je 150, 155, 158, tak prostě nějaké, po kterém by přijely hezké slečny, či vlkodlak, upír nebo Pattison pro dámy, sundali by si tričko a je po problému.
ivanka.suhinka
0 0
reagovat
Volat doktora? No z knížky jsem pochopila, že ta krev tekla což znamená, že kdyby se volal doktor mohla ztratit dost krve (srážlivost nesrážlivost:)) infekce neinfekce hlavně že zastaví krvácení:D
145297
Volat doktora? No z knížky jsem pochopila, že ta krev tekla což znamená, že kdyby se volal doktor mohla ztratit dost krve (srážlivost nesrážlivost*:)*) infekce neinfekce hlavně že zastaví krvácení*:D*
0 0
reagovat
A nebylo by inteligentnější ji na tu ránu vůbec nesahat a rovnou zavolat doktora? Chytnout infekci z propocenýho Lautnerova trička bych fakt nechtěl. Kromě toho tam má nějakej škrábanec, kterej by za normálních okolností nikdo neřešil.
145296
A nebylo by inteligentnější ji na tu ránu vůbec nesahat a rovnou zavolat doktora? Chytnout infekci z propocenýho Lautnerova trička bych fakt nechtěl. Kromě toho tam má nějakej škrábanec, kterej by za normálních okolností nikdo neřešil.
0 0
reagovat
Taky jsem se nechtel pridavat, ale proste hned na hlavni strance je polonahy Butler, ale proti nemu nikdo ze zdejsich uzivatelu nic nema. Mozna je to tim, ze to nepusobi jako pest na oko. Cili z toho nedelaji zasadni okamzik filmu.
Zasadnejsi je to vysvleceni tricka treba u Stathama v Kuryrovi, kde ale pak zmlati nekolik chlapku, nebo u Slye v Rambovi ci u Arnolda v Komandu, ale tam pak vyhladi mensi armadu, coz u Lautnera cekat nelze :-)
145294
Taky jsem se nechtel pridavat, ale proste hned na hlavni strance je polonahy Butler, ale proti nemu nikdo ze zdejsich uzivatelu nic nema. Mozna je to tim, ze to nepusobi jako pest na oko. Cili z toho nedelaji zasadni okamzik filmu. Zasadnejsi je to vysvleceni tricka treba u Stathama v Kuryrovi, kde ale pak zmlati nekolik chlapku, nebo u Slye v Rambovi ci u Arnolda v Komandu, ale tam pak vyhladi mensi armadu, coz u Lautnera cekat nelze :-)
0 0
reagovat
Fluke: :D
145291
Fluke: *:D*
0 0
reagovat
cain.cz: kéž bys mi to řekl dřív o těch ranách na krku, ale neva, soud se rozhodl, že to nebyla moje vina8)

just joking:))
145290
cain.cz: kéž bys mi to řekl dřív o těch ranách na krku, ale neva, soud se rozhodl, že to nebyla moje vina*8)* just joking*:))*
0 0
reagovat
Cain.cz Správně, jen jsem nechtěla dělat moc chytrou:D i když u Belly nešlo o tepenné krvácení a strkat ruku bych jí tam fakt nechtěla takže kus hadru byl ideální nápad...a navíc se mohla juknout na pěkné tělo a zapomněla přitom na bolest - odreagování pomocí tohohle asi vážně zabírá;) alespoň u mě by to tak bylo:)
145288
Cain.cz Správně, jen jsem nechtěla dělat moc chytrou*:D* i když u Belly nešlo o tepenné krvácení a strkat ruku bych jí tam fakt nechtěla takže kus hadru byl ideální nápad...a navíc se mohla juknout na pěkné tělo a zapomněla přitom na bolest - odreagování pomocí tohohle asi vážně zabírá*;)* alespoň u mě by to tak bylo*:)*
0 0
reagovat
:D:D ale to vůbec nemusíš - mlčet tohle je přece diskuze, takže chtěla jsem do předchozího příspěvku napsat, že jsi dobrovolný dárce orgánů, ale jsem opravdu ráda, že nejsi, ptz já motorkáře nemám ráda8) Jinak by ses možná divil co všechno může způsobit tepenné krvácení, občas to nepobírám:) a co se týče nenošení kapesníčků, sice jsem alergik, ale také hrozný zapomnětlivec takže je ustavičně nechávám doma a ty bavlněné nesnáším od té doby co mi s nimi maminka utírala tváře, zařekla jsem se, že hned jak budu moct všechny je spálím ( skončili v popelnici, ohníček nebyl zapotřebí):D
145287
*:D**:D* ale to vůbec nemusíš - mlčet tohle je přece diskuze, takže chtěla jsem do předchozího příspěvku napsat, že jsi dobrovolný dárce orgánů, ale jsem opravdu ráda, že nejsi, ptz já motorkáře nemám ráda*8)* Jinak by ses možná divil co všechno může způsobit tepenné krvácení, občas to nepobírám*:)* a co se týče nenošení kapesníčků, sice jsem alergik, ale také hrozný zapomnětlivec takže je ustavičně nechávám doma a ty bavlněné nesnáším od té doby co mi s nimi maminka utírala tváře, zařekla jsem se, že hned jak budu moct všechny je spálím ( skončili v popelnici, ohníček nebyl zapotřebí)*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se