Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku MZ Skalpel: Nový měsíc

příspěvky 61 - 80 Napsat příspěvek
imf: Ty Žhavý výstřely se mi při psaní taky vybavili:)

Jedinej důvod proč vás tady pořád otravuju s těmahle svejma výlevama je ten, že mě trochu štve že na interentu nenajdete diskuzi, kde by se holky bouřili, jak je to trapný a strašný, že je v nějakym filmu to a to a že to z ženskejch dělá jenom hloupej i když pěknej kus masa a naopak, když se objevý takovejhle film (jeden jedinej) s podobnejma scénama na podobnym principu, tak je skoro povinost každýho správnýho "neteplouše", aby o tom napsal svoje.. Je to hloupý, toť vše, tak se tu mějte a snad to byl aspon trochu přínos k zamyšlení, i když to asi stejně nikdo nečte a když už tak si myslí svoje 8)
145203
imf: Ty Žhavý výstřely se mi při psaní taky vybavili:) Jedinej důvod proč vás tady pořád otravuju s těmahle svejma výlevama je ten, že mě trochu štve že na interentu nenajdete diskuzi, kde by se holky bouřili, jak je to trapný a strašný, že je v nějakym filmu to a to a že to z ženskejch dělá jenom hloupej i když pěknej kus masa a naopak, když se objevý takovejhle film (jeden jedinej) s podobnejma scénama na podobnym principu, tak je skoro povinost každýho správnýho "neteplouše", aby o tom napsal svoje.. Je to hloupý, toť vše, tak se tu mějte a snad to byl aspon trochu přínos k zamyšlení, i když to asi stejně nikdo nečte a když už tak si myslí svoje *8)*
0 0
reagovat

KarelR

Ja to tu nechci pitvat. Myslim, ze tu mame zastupce obou skupin (po jednom kusu). Nechci jmenovat, protoze to uz by to tu tuplem neskoncilo. :)
145201
Ja to tu nechci pitvat. Myslim, ze tu mame zastupce obou skupin (po jednom kusu). Nechci jmenovat, protoze to uz by to tu tuplem neskoncilo. :)
KarelR
0 0
reagovat
No já mám právě dojem, že se ta skupina už v diskuzích moc neprezentuje. Imho už pochopila, že s "Jste blbí, Rob je tak sladkej" nikde moc nepochodí a nahradila ji ta "moje" :), která z jistejch stran furt naráží na přístup k tý první. A proto se to furt točí tak nějak v kruhu :)
145200
No já mám právě dojem, že se ta skupina už v diskuzích moc neprezentuje. Imho už pochopila, že s "Jste blbí, Rob je tak sladkej" nikde moc nepochodí a nahradila ji ta "moje" :), která z jistejch stran furt naráží na přístup k tý první. A proto se to furt točí tak nějak v kruhu :)
0 0
reagovat
To je samozrejme zobecnovani, stejne jako si holky mysli, ze se kazdymu klukovi libi Megan Fox. Resime tu skupinu, ktera se nejvic prezentuje na diskuzich... ani ja jsem do ty diskuze nechtel vstupovat, dokud se tu neresily muzsky a zensky pohledy na bicepsy a vystrihy. :)
145197
To je samozrejme zobecnovani, stejne jako si holky mysli, ze se kazdymu klukovi libi Megan Fox. Resime tu skupinu, ktera se nejvic prezentuje na diskuzich... ani ja jsem do ty diskuze nechtel vstupovat, dokud se tu neresily muzsky a zensky pohledy na bicepsy a vystrihy. :)
0 0
reagovat

imf

"Fanynky ovsem ke Stmivani pristupuji nekriticky a z obnazenych chlapcu delaji modly hodne zboznovani"

Ano, to dělaj ty vaše vysněný "modelový fanynky Twilightu", který dávaj pištící videa na Youtube. Ale mě furt přijde, že nikdo nevidí ty ostatní, který k tomu přistupujou relativně normálně a rozumně. Fakt jich není málo a přijde mi, že je tahle skupina zásadně ignorována a skoro se nepřipouští její existence, protože navážení se do fanynek Twilightu obecně (je to emo, je to gay...) je přece tak cool :)

(Teď mě zaíjmá, za jak dlouho budu litovat vstupu do týhle debaty :D )
145196
"Fanynky ovsem ke Stmivani pristupuji nekriticky a z obnazenych chlapcu delaji modly hodne zboznovani" Ano, to dělaj ty vaše vysněný "modelový fanynky Twilightu", který dávaj pištící videa na Youtube. Ale mě furt přijde, že nikdo nevidí ty ostatní, který k tomu přistupujou relativně normálně a rozumně. Fakt jich není málo a přijde mi, že je tahle skupina zásadně ignorována a skoro se nepřipouští její existence, protože navážení se do fanynek Twilightu obecně (je to emo, je to gay...) je přece tak cool :) (Teď mě zaíjmá, za jak dlouho budu litovat vstupu do týhle debaty *:D* )
imf
0 0
reagovat
"Stacilo proste rict, ze vam chutna" ...:D:D:D :+
145194
"Stacilo proste rict, ze vam chutna" ...*:D**:D**:D* *:+*
0 0
reagovat

Kače

Argumentace lehce nastvana, ale uz nikoliv nerozumna. :) Argument s transformaci tu samozrejme kazdy chape, ale scena, ve ktere si Jacob strhne tricko, aby Belle osetril trznou ranu nad okem je, naprosto neplanovane, tak smesna a prehnana, ze jsem si musel vzpomenout na sekvenci ze Zhavych vystrelu 2, kde podobnym zpusobem osetruje marinaky v dzungli Valeria Golino a tricko ji ubyva a ubyva. Jenze to byla parodie. Navzdory tvym pocitum, my dobre pozname, kdyz se nam nekdo snazi lacine podstrcit zenskou nahotu... pokud se pri tom tvari smrtelne vazne, nikdy neujde spravedlivemu biti v recenzi. Finta je v tom, ze to vetsinou autori sami shodi, pripadne si z toho delame legraci my (viz cela rada narazek na Megan Fox). Fanynky ovsem ke Stmivani pristupuji nekriticky a z obnazenych chlapcu delaji modly hodne zboznovani a nektere dokonce v jejich pripade mluvi o hereckych vykonech.

Receno slovy zname televizni reklamy. "Stacilo proste rict, ze vam chutna". To, ze se vam Lautner nebo Pattinson libi, to vam nikdo nebere. My reagujeme a zesmesnujeme predevsim tu verbalni omacku okolo :)
145190
Argumentace lehce nastvana, ale uz nikoliv nerozumna. :) Argument s transformaci tu samozrejme kazdy chape, ale scena, ve ktere si Jacob strhne tricko, aby Belle osetril trznou ranu nad okem je, naprosto neplanovane, tak smesna a prehnana, ze jsem si musel vzpomenout na sekvenci ze Zhavych vystrelu 2, kde podobnym zpusobem osetruje marinaky v dzungli Valeria Golino a tricko ji ubyva a ubyva. Jenze to byla parodie. Navzdory tvym pocitum, my dobre pozname, kdyz se nam nekdo snazi lacine podstrcit zenskou nahotu... pokud se pri tom tvari smrtelne vazne, nikdy neujde spravedlivemu biti v recenzi. Finta je v tom, ze to vetsinou autori sami shodi, pripadne si z toho delame legraci my (viz cela rada narazek na Megan Fox). Fanynky ovsem ke Stmivani pristupuji nekriticky a z obnazenych chlapcu delaji modly hodne zboznovani a nektere dokonce v jejich pripade mluvi o hereckych vykonech. Receno slovy zname televizni reklamy. "Stacilo proste rict, ze vam chutna". To, ze se vam Lautner nebo Pattinson libi, to vam nikdo nebere. My reagujeme a zesmesnujeme predevsim tu verbalni omacku okolo :)
Kače
0 0
reagovat
mr hlad:
ty seš úplně mimo, mě může bejt úplně jedno jestli někdo někde chodí bez trička nebo v tričku, spíš mě to kolikrát znechutí, páč neni moc o co stát ve většině případů:) Takže je hloupost myslet si, že de jenom o to, kdyby to nebyl pro holky zajímavej příběh, tak to nemá takovej úspěch, ale asi nemá smysl plejtvat energií na vysvětlování takovejch věcí někomu, kdo napíše takovou blbost, takže je to spíš obecně.. Jde o přístup jakej máte k tomu, když se někde svlíkaj v nějakym blocbustru pěkný herečky a jak pak musíte všichni psát, jak je to trapný a děsný a jak vás to děsí, že jsou v jinym takovym filmu (pro holky, to nikdo nepopírá) taky nějaký scény který se líběj holkám.. Měli byste mít stejnej metr, ale to by chtěl člověk asi moc, že jo..8) jinak jestli vás to zajímá, tak bez triček sou proto, že když se změněj ve vlky, tak se jim to oblečení roztrhá a jelikož to jsou chudí kluci, tak si nemůžou dovolit pokaždý kupovat nový boty a trika, takže je to vlastně takový praktický opatření:D takže v knížce to samozřejmě je, ale je to tak výraznej prvek, podle toho, jak si to chceme představovat, ve filmu to asi bije do očí víc:)
145189
mr hlad: ty seš úplně mimo, mě může bejt úplně jedno jestli někdo někde chodí bez trička nebo v tričku, spíš mě to kolikrát znechutí, páč neni moc o co stát ve většině případů:) Takže je hloupost myslet si, že de jenom o to, kdyby to nebyl pro holky zajímavej příběh, tak to nemá takovej úspěch, ale asi nemá smysl plejtvat energií na vysvětlování takovejch věcí někomu, kdo napíše takovou blbost, takže je to spíš obecně.. Jde o přístup jakej máte k tomu, když se někde svlíkaj v nějakym blocbustru pěkný herečky a jak pak musíte všichni psát, jak je to trapný a děsný a jak vás to děsí, že jsou v jinym takovym filmu (pro holky, to nikdo nepopírá) taky nějaký scény který se líběj holkám.. Měli byste mít stejnej metr, ale to by chtěl člověk asi moc, že jo..*8)* jinak jestli vás to zajímá, tak bez triček sou proto, že když se změněj ve vlky, tak se jim to oblečení roztrhá a jelikož to jsou chudí kluci, tak si nemůžou dovolit pokaždý kupovat nový boty a trika, takže je to vlastně takový praktický opatření*:D* takže v knížce to samozřejmě je, ale je to tak výraznej prvek, podle toho, jak si to chceme představovat, ve filmu to asi bije do očí víc:)
0 0
reagovat
Co furt máte všichni s tim pornem proboha? Chtěla sem poukázat na to, že neni uplně v pohodě, aby v každym druhym filmu byla nějaká polonahá ženská a nikdo nic neřek, protože to je tak stanovenej standart v týhle společnosti, je to trapnej stereotyp, kterej už mě upřímně docela sere, celá tahle společnost je tim prolezlá a když se někde objevý nějakej svlečenej chlap taky konečně a to prosím na stejnym principu jako se svlíkaj ve filmech holky a sice, že je to jenom na efekt, s kolikrát naprosto trapnou záminkou, ale když se jedná o ženskou, tak to všichni berou, jak je to cool nebo aspon normální a jak to přece do každýho filmu patří, aby byl správně zábavnej, ale uvědomte si, kolikrát se při tomhle bavěj holky?Myslim, že moc ne.. Myslim, že je správný, že se udělá taky někdy nějakej film pro holky, s příběhem , kterej je zaujme a navíc je tam i nějakej ten pěknej chlap místo toho aby tam pobíhali nějaký kravky v minisukýnkách atd. Neřikam, že ten film je kdovíjakej zázrak po stránce kvalitního zpracování i příběhu, ale je to zábava a snaha se cení, aspon mezi nějakejma lidma, tak to těm holkám dopřejte a netrapčete stejně jako ty holčičky akorát s tim rozdílem , že se snažíte sami sebe přesvědčit, že ste lepší, páč nejste:)
145188
Co furt máte všichni s tim pornem proboha? Chtěla sem poukázat na to, že neni uplně v pohodě, aby v každym druhym filmu byla nějaká polonahá ženská a nikdo nic neřek, protože to je tak stanovenej standart v týhle společnosti, je to trapnej stereotyp, kterej už mě upřímně docela sere, celá tahle společnost je tim prolezlá a když se někde objevý nějakej svlečenej chlap taky konečně a to prosím na stejnym principu jako se svlíkaj ve filmech holky a sice, že je to jenom na efekt, s kolikrát naprosto trapnou záminkou, ale když se jedná o ženskou, tak to všichni berou, jak je to cool nebo aspon normální a jak to přece do každýho filmu patří, aby byl správně zábavnej, ale uvědomte si, kolikrát se při tomhle bavěj holky?Myslim, že moc ne.. Myslim, že je správný, že se udělá taky někdy nějakej film pro holky, s příběhem , kterej je zaujme a navíc je tam i nějakej ten pěknej chlap místo toho aby tam pobíhali nějaký kravky v minisukýnkách atd. Neřikam, že ten film je kdovíjakej zázrak po stránce kvalitního zpracování i příběhu, ale je to zábava a snaha se cení, aspon mezi nějakejma lidma, tak to těm holkám dopřejte a netrapčete stejně jako ty holčičky akorát s tim rozdílem , že se snažíte sami sebe přesvědčit, že ste lepší, páč nejste:)
0 0
reagovat
Mr.Hlad: Hloupost já jsem obhájkyně téhle ságy a bylo by mi úplně jedno jestli by se tam svlékaly nebo ne vzhledem k tomu, že v knížce to není a přesto to zbožňuju, to že tam jsou polonahý kluci je jen příjemné zpestření8)
Memphis: To je přesně to o čem tady celou dobu píšu: Kdyby byly čtyřprocentní pravděpodobně by chodili s osobou stejného pohlaví tudíž doporučuji přečíst si odbornou literaturu co to vlastně slovo gay znamená:D
TedGeorge: Nevím jestli je to tím, že jsem teď vstávala a nebo tím, že holčičí a klučičí jednání je podstatně jiné, ale nějak jsem to nepobrala8) Jojo kluci mají převrácený krevní oběh tvrdí můj tatík (vlastně on to tvrdí o ženských, ale to sem přece nemůžu napsat.
P.S.: Já se v žádném případě nehádám já diskutuji od toho jsou přece diskuze. A to, že máme trochu jiný názor přece neznamená, že si budeme nadávat apod. Doufám jen, že to berete stejně. Mějte se;)
145187
Mr.Hlad: Hloupost já jsem obhájkyně téhle ságy a bylo by mi úplně jedno jestli by se tam svlékaly nebo ne vzhledem k tomu, že v knížce to není a přesto to zbožňuju, to že tam jsou polonahý kluci je jen příjemné zpestření*8)* Memphis: To je přesně to o čem tady celou dobu píšu: Kdyby byly čtyřprocentní pravděpodobně by chodili s osobou stejného pohlaví tudíž doporučuji přečíst si odbornou literaturu co to vlastně slovo gay znamená*:D* TedGeorge: Nevím jestli je to tím, že jsem teď vstávala a nebo tím, že holčičí a klučičí jednání je podstatně jiné, ale nějak jsem to nepobrala*8)* Jojo kluci mají převrácený krevní oběh tvrdí můj tatík (vlastně on to tvrdí o ženských, ale to sem přece nemůžu napsat. P.S.: Já se v žádném případě nehádám já diskutuji od toho jsou přece diskuze. A to, že máme trochu jiný názor přece neznamená, že si budeme nadávat apod. Doufám jen, že to berete stejně. Mějte se*;)*
0 0
reagovat
Jsem jediný, kdo si všiml toho, že i obhájkyně téhle emoupírskoromantické blitky přiznaly, že je vlastně zajímají jen polonahý chlapy a film jako takový vůbec?
145180
Jsem jediný, kdo si všiml toho, že i obhájkyně téhle emoupírskoromantické blitky přiznaly, že je vlastně zajímají jen polonahý chlapy a film jako takový vůbec?
0 0
reagovat

tera

o těch dvou si myslim úplně to samý... "New Moon is a lot more complicated than Twilight was," rofl :D každá druhořadá béčková tvářička má vypracovanější tělo, než tahle banda čtyřprocentních děcek... yep, a ještě jedna věc, všechny z těch německých romantických filmů, co běží každou neděli odpoledne na primě, nabízí minimálně stejně "hlubokou" lovestory jako tohle...?)
145179
o těch dvou si myslim úplně to samý... "New Moon is a lot more complicated than Twilight was," rofl *:D* každá druhořadá béčková tvářička má vypracovanější tělo, než tahle banda čtyřprocentních děcek... yep, a ještě jedna věc, všechny z těch německých romantických filmů, co běží každou neděli odpoledne na primě, nabízí minimálně stejně "hlubokou" lovestory jako tohle...*?)*
tera
0 0
reagovat
Tak svlíkání chlapů ve filmech oceňuju, ale toto .... Soudím jen podle trailerů, tak mi možná něco uniklo, ale Pattison je dost slizkej a ten druhej chlapík zas vypadá, že potřebuje na 2+2 kalkulačku. To si raději pustím po dvacátý Casino Royale..... nebo to porno 8)
145175
Tak svlíkání chlapů ve filmech oceňuju, ale toto .... Soudím jen podle trailerů, tak mi možná něco uniklo, ale Pattison je dost slizkej a ten druhej chlapík zas vypadá, že potřebuje na 2+2 kalkulačku. To si raději pustím po dvacátý Casino Royale..... nebo to porno *8)*
0 0
reagovat

k diskuzi

Asi sem hodím polonahou fotku mého vypracovaného těla :+
145167
Asi sem hodím polonahou fotku mého vypracovaného těla *:+*
k diskuzi
0 0
reagovat

ivanka

Cival je z obliga, bylo to myšleno v lidském kontextu, který si použila ty. A být tebou se nehádám ;)
145164
Cival je z obliga, bylo to myšleno v lidském kontextu, který si použila ty. A být tebou se nehádám *;)*
ivanka
0 0
reagovat
Já bych brala oboje:D i fanoušky bez kterých se žádný herec neobejde i ty prachy:D
145159
Já bych brala oboje*:D* i fanoušky bez kterých se žádný herec neobejde i ty prachy*:D*
0 0
reagovat
To ale vymyslel Cival, nerada bych si vysloužila zásluhy někoho jiného. Takže Civale: Gratuluji KYD týdne:D
145158
To ale vymyslel Cival, nerada bych si vysloužila zásluhy někoho jiného. Takže Civale: Gratuluji KYD týdne*:D*
0 0
reagovat
ivanka: Věř mi, fakt o to nestojím, mě by stačily jen ty peníze, co vydělají, fanynky si můžou nechat :D
145157
ivanka: Věř mi, fakt o to nestojím, mě by stačily jen ty peníze, co vydělají, fanynky si můžou nechat *:D*
0 0
reagovat

Ivanka

"pravděpodobně by se s ní také rozešel a tvářil by se u toho jako existenciální hrdina s těžkou depresí"

Kyd týdne, gratuluju ?)
145156
"pravděpodobně by se s ní také rozešel a tvářil by se u toho jako existenciální hrdina s těžkou depresí" Kyd týdne, gratuluju *?)*
Ivanka
0 0
reagovat
Nameless: Náhodou kdybys byl úpolně stejný víš kolik pološílených 14 by za tebou lítalo?? No to je fakt buď raději takový jako jsi ono asi není o co stát:D
145155
Nameless: Náhodou kdybys byl úpolně stejný víš kolik pološílených 14 by za tebou lítalo?? No to je fakt buď raději takový jako jsi ono asi není o co stát*:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se