Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Stanley Kubrick vstává z mrtvých

příspěvky 21 - 28 Napsat příspěvek
No, mě i celému světu se líbí "dokument" o přistání amíků na měsíci.:D
Je to fakt fraška, amíci nemohli přistát na měsíci (s lidskou posádkou) protože byli mnohem pozadu než Rusové, protože nechtěli riskovat lidské životy(za to je chválím). Báli se že je Rusové porazí i v přistání na měsíc a tak to celé natočili. Na měsíc poslali jen techniku, stejně jako Rusové později po Američanech. Proč by JFK byl tak sebejistý a v projevu mluvil jak se vše povede... kdyby se to nepovedlo tak by ho asi sejmuli, no oni ho sejmuli i tak ale to bylo za potírání mafie která ho dostala do křesla prezidenta USA ale to je už jiná story. 8)
139696
No, mě i celému světu se líbí "dokument" o přistání amíků na měsíci.*:D* Je to fakt fraška, amíci nemohli přistát na měsíci (s lidskou posádkou) protože byli mnohem pozadu než Rusové, protože nechtěli riskovat lidské životy(za to je chválím). Báli se že je Rusové porazí i v přistání na měsíc a tak to celé natočili. Na měsíc poslali jen techniku, stejně jako Rusové později po Američanech. Proč by JFK byl tak sebejistý a v projevu mluvil jak se vše povede... kdyby se to nepovedlo tak by ho asi sejmuli, no oni ho sejmuli i tak ale to bylo za potírání mafie která ho dostala do křesla prezidenta USA ale to je už jiná story. *8)*
0 0
reagovat
A.I. mám rověž velice rád, ale tohle nezní zajímavě teda vůbec.
139693
A.I. mám rověž velice rád, ale tohle nezní zajímavě teda vůbec.
0 0
reagovat
taky zeru AI :D
139692
taky zeru AI :D
0 0
reagovat
taky se hlásim do party k fandům A.I., jeden nejnedoceněnějších filmů vůbec
139690
taky se hlásim do party k fandům A.I., jeden nejnedoceněnějších filmů vůbec
0 0
reagovat
ten "kluk-robot" v AI byl na facku:D:-
139689
ten "kluk-robot" v AI byl na facku*:D**:-*
0 0
reagovat
I mě AI nevadí, ale už jsem ji neviděl setsakramensky dlouho...
139686
I mě AI nevadí, ale už jsem ji neviděl setsakramensky dlouho...
0 0
reagovat
A. I.: Umělou inteligenci mám taky moc rád, takže v tom nejsi sám, Hlade. Se vším, co tam je. I ten tolikrát propíraný závěr mi nevadil, naopak mi tam sedl. Nemám moc rád šťastné konce. Zde jsem měl zvláštní pocit a to se mi u filmů moc nestává. Když to skončilo, mlčel jsem jako zařezaný. Co se týče herecké stránky, tak ta je perfektní. Haley Joel Osment (kde je mu konec?) je geniální, věřil jsem mu každé slovo, každé gesto, zkrátka všechno. Jude Law a další mu sekundují jedna radost, Law si svého robogigola užívá. Nádherná hudba Johna Williamse, skvělá kamera Janusze Kaminského, výborné triky z dílny ILM. K tomu si přidejte úžasné loutky (medvídek Teddy rulezz) a masky Stana Winstona a máte jedno z nejlepších sci-fi posledních let.
Samozřejmě rozumím výtkám. Kubrick se Spielbergem se tam dost bijí a film se tříští na tři části, konec je spielbergovský (ale nevadil mi, jak jsem psal výše). Ale i tak dávám 9/10.

A teď Aryan Papers. Za každý kubrickovský námět jsem vděčný a doufám, že to Lee vezme se vší odpovědností a hlavně to perfektně obsadí. Proč A. I. tenkrát vyšla? Protože Kubrick a Spielberg byli velicí přátelé a rozuměli si, byť každý z nich točil něco jiného. Budu tomu projektu fandit.
139685
A. I.: Umělou inteligenci mám taky moc rád, takže v tom nejsi sám, Hlade. Se vším, co tam je. I ten tolikrát propíraný závěr mi nevadil, naopak mi tam sedl. Nemám moc rád šťastné konce. Zde jsem měl zvláštní pocit a to se mi u filmů moc nestává. Když to skončilo, mlčel jsem jako zařezaný. Co se týče herecké stránky, tak ta je perfektní. Haley Joel Osment (kde je mu konec?) je geniální, věřil jsem mu každé slovo, každé gesto, zkrátka všechno. Jude Law a další mu sekundují jedna radost, Law si svého robogigola užívá. Nádherná hudba Johna Williamse, skvělá kamera Janusze Kaminského, výborné triky z dílny ILM. K tomu si přidejte úžasné loutky (medvídek Teddy rulezz) a masky Stana Winstona a máte jedno z nejlepších sci-fi posledních let. Samozřejmě rozumím výtkám. Kubrick se Spielbergem se tam dost bijí a film se tříští na tři části, konec je spielbergovský (ale nevadil mi, jak jsem psal výše). Ale i tak dávám 9/10. A teď Aryan Papers. Za každý kubrickovský námět jsem vděčný a doufám, že to Lee vezme se vší odpovědností a hlavně to perfektně obsadí. Proč A. I. tenkrát vyšla? Protože Kubrick a Spielberg byli velicí přátelé a rozuměli si, byť každý z nich točil něco jiného. Budu tomu projektu fandit.
0 0
reagovat
Ja A.I. milujem tiez!!!
139682
Ja A.I. milujem tiez!!!
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se