Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Duna zápolí s Kung Fu Pandou a útočí na půlmiliardu. Wahlberg znovu selhal

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
To je dobrý :) k těm 750m to dojde, snad i více, ale Denis musí být spokojený. Jen se bojím, že to budou chtít zdimat co to dá. Spin offy, seriály a bůhví co ještě.. 
898607
To je dobrý *:)* k těm 750m to dojde, snad i více, ale Denis musí být spokojený. Jen se bojím, že to budou chtít zdimat co to dá. Spin offy, seriály a bůhví co ještě.. 
2 0
reagovat
reaguje na: HellFire
Nebo k němu promluví mesiáš ústy berňáku a zase začne točit filmy, na které bude někdo chodit. Případně se upíše ďáblu, pardon, Netflixu.
898602
Nebo k němu promluví mesiáš ústy berňáku a zase začne točit filmy, na které bude někdo chodit. Případně se upíše ďáblu, pardon, Netflixu.
898599
0 0
reagovat
Wahlberg za chvíli skončí v céčkových filmech, stejně jako podobně vyhaslé/vyhasínající celebrity.
898599
Wahlberg za chvíli skončí v céčkových filmech, stejně jako podobně vyhaslé/vyhasínající celebrity.
0 0
reagují: IjonT
reagovat
reaguje na: mates44
On už si takhle kakal do pusy víckrát. V Planetě opic se nechtěl svlékat protože se styděl za to když byl model spodního prádla aaaaaaaaa za pár let už mu to nevadilo když si hrál na fitness ikonu. 
898597
On už si takhle kakal do pusy víckrát. V Planetě opic se nechtěl svlékat protože se styděl za to když byl model spodního prádla aaaaaaaaa za pár let už mu to nevadilo když si hrál na fitness ikonu. 
898595
0 0
reagovat
U Wahlberga mi s těma výrokama přišlo vtipný, že u papeže prosil odpuštění za Teda a ne třeba za to jak, když byl mladej, zmlátil asijskýho majitele večerky takovým způsobem, že ten chlap oslepl na jedno oko...
898595
U Wahlberga mi s těma výrokama přišlo vtipný, že u papeže prosil odpuštění za Teda a ne třeba za to jak, když byl mladej, zmlátil asijskýho majitele večerky takovým způsobem, že ten chlap oslepl na jedno oko...
3 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Duna - úprimne som dúfal, že si to k tým 700+ dobehne presvedčivejšie, ten film sa na 700 ešte nadrie, pritom aby štúdio išlo do trojky úplne sebavedomo spokojné, no podľa mňa min. tých 750 to potrebovalo. Lebo ak vysoké blockbusterové čísla nedá toto, tak už fakt asi nič. Tak pôjdem znova, aby som to ešte podporil, lebo no pod. perfektne spravený Hollywoodsky blockbuster tu nebudeme mať veľmi dlho. 

Wahlberg - Wahlberg je na tom pod. ako Denzel a Statham. Tzn. mal by sa držať svojho remesla a strihnúť si zase asi nejaký poctivý old-school, americký akčňák/krimi ako Shooter, Four Brothers, alebo Teda 3-ku. Napriek tomu, že sa už dlhé roky svojimi komédiami a celkovo prezentuje ako "wholesome family man", asi no je načase vrátiť sa ku koreňom a byť ten drzý hajzlík, ktorým je v skutočnosti a ktorý mu sedí najlepšie, alebo to zahrať zase na oslavu americkej armády. Tzn. Shooter 2, niečo ako Lone Survivor, alebo Max Payne 2, ale tentokrát poriadne a nie tá slabota z r. 2008. Alebo niečo poctivo oddreté, športové ako The Fighter. Alebo nejaký poriadny villain. 

Proste Marky Mark musí zase zamakať, tieto jeho uplakané limonády aby si kultivoval imidž citlivého vyzretého muža a stále sračkovejšie komédie na Netflix už nestačia. 
898591
Duna - úprimne som dúfal, že si to k tým 700+ dobehne presvedčivejšie, ten film sa na 700 ešte nadrie, pritom aby štúdio išlo do trojky úplne sebavedomo spokojné, no podľa mňa min. tých 750 to potrebovalo. Lebo ak vysoké blockbusterové čísla nedá toto, tak už fakt asi nič. Tak pôjdem znova, aby som to ešte podporil, lebo no pod. perfektne spravený Hollywoodsky blockbuster tu nebudeme mať veľmi dlho.  Wahlberg - Wahlberg je na tom pod. ako Denzel a Statham. Tzn. mal by sa držať svojho remesla a strihnúť si zase asi nejaký poctivý old-school, americký akčňák/krimi ako Shooter, Four Brothers, alebo Teda 3-ku. Napriek tomu, že sa už dlhé roky svojimi komédiami a celkovo prezentuje ako "wholesome family man", asi no je načase vrátiť sa ku koreňom a byť ten drzý hajzlík, ktorým je v skutočnosti a ktorý mu sedí najlepšie, alebo to zahrať zase na oslavu americkej armády. Tzn. Shooter 2, niečo ako Lone Survivor, alebo Max Payne 2, ale tentokrát poriadne a nie tá slabota z r. 2008. Alebo niečo poctivo oddreté, športové ako The Fighter. Alebo nejaký poriadny villain.  Proste Marky Mark musí zase zamakať, tieto jeho uplakané limonády aby si kultivoval imidž citlivého vyzretého muža a stále sračkovejšie komédie na Netflix už nestačia. 
0 0
reagovat
Zatím dobrý, vůči jedničce dvojnásobný úvodní víkend a dvojnásobné domácí tržby a jede se dál. Všechno pokračuje podle plánu:+. Teď už jen zařídit, aby se z dvojky stala trvalka a po malých částkách přisypávala další týdny a týdny a plus mínus 800 mega, jak jsem tipoval před premiérou, snad bude opravdu ve hře (a když ne teď, tak po re-releasech před premiérou trojky).

Villeneuve se už nyní pomalu, ale jistě dostává do pozice Nolana nebo Camerona (aneb tady máte bianco šek a dejte nám vědět, až budete s projektem hotov:D), čím více dvojka vydělá, tím pro něj samozřejmě ještě lepší pozice a pokud za dvojku vyfasuje i hromadu zlatých plešounů (věřím, že jo), tak si bude moct fakt dělat úplně cokoliv (třeba počkat s trojkou pět a více let) a kravaťáci mu stejně budou zobat z ruky.

Chalamet je momentálně v kurzu a druhý Wonka jeho momentum asi zase naboostuje, jako se to teď stalo před dvojkou, takže by dávalo smysl na nic nečekat a jít do trojky hned, ale zase Nolan si mezi netopýry taky točil "jiné věci" a nedopadlo to úplně nejhůř;), tak bych se nezlobil, kdyby se Villeneuve inspiroval a pojal to stejně než se vrhne na trojku:).  
898589
Zatím dobrý, vůči jedničce dvojnásobný úvodní víkend a dvojnásobné domácí tržby a jede se dál. Všechno pokračuje podle plánu*:+*. Teď už jen zařídit, aby se z dvojky stala trvalka a po malých částkách přisypávala další týdny a týdny a plus mínus 800 mega, jak jsem tipoval před premiérou, snad bude opravdu ve hře (a když ne teď, tak po re-releasech před premiérou trojky). Villeneuve se už nyní pomalu, ale jistě dostává do pozice Nolana nebo Camerona (aneb tady máte bianco šek a dejte nám vědět, až budete s projektem hotov*:D*), čím více dvojka vydělá, tím pro něj samozřejmě ještě lepší pozice a pokud za dvojku vyfasuje i hromadu zlatých plešounů (věřím, že jo), tak si bude moct fakt dělat úplně cokoliv (třeba počkat s trojkou pět a více let) a kravaťáci mu stejně budou zobat z ruky. Chalamet je momentálně v kurzu a druhý Wonka jeho momentum asi zase naboostuje, jako se to teď stalo před dvojkou, takže by dávalo smysl na nic nečekat a jít do trojky hned, ale zase Nolan si mezi netopýry taky točil "jiné věci" a nedopadlo to úplně nejhůř*;)*, tak bych se nezlobil, kdyby se Villeneuve inspiroval a pojal to stejně než se vrhne na trojku*:)*.  
1 -1
reagovat
Já bych se hodně divil, kdyby už neměl na stole nabídku na celou novou trilogii a tak 2 doplňkové seriály. :-) 

Úplně vidím, jak se hlavouni spokojí s tím, že bude mít miliardová frenčíza pokračování, když bude režisér chtít, když se zatím natočila 1 kniha z 8. Ano, vím že pak jdou knihy kvalitou dolů, ale tohoto se investičně teď nějak nepustí. Po delší době frenčíza, která jde tržbami nahoru a ne naopak.
898588
Já bych se hodně divil, kdyby už neměl na stole nabídku na celou novou trilogii a tak 2 doplňkové seriály. :-)  Úplně vidím, jak se hlavouni spokojí s tím, že bude mít miliardová frenčíza pokračování, když bude režisér chtít, když se zatím natočila 1 kniha z 8. Ano, vím že pak jdou knihy kvalitou dolů, ale tohoto se investičně teď nějak nepustí. Po delší době frenčíza, která jde tržbami nahoru a ne naopak.
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Oni budou muset děj knihy pro film stejně brutálně upravit, nicméně s Alií to je opravdu problém, protože jí je ve Spasiteli minimálně osmnáct (přesně nevím).
898587
Oni budou muset děj knihy pro film stejně brutálně upravit, nicméně s Alií to je opravdu problém, protože jí je ve Spasiteli minimálně osmnáct (přesně nevím).
898584
0 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ajo, no uff teda. 
Byť to chápu, tak momentum by se nemělo podle mě zastavovat ale.
898585
Ajo, no uff teda.  Byť to chápu, tak momentum by se nemělo podle mě zastavovat ale.
898584
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Ještě k té Duně nemá hotový scénář, a sám říkal že chce mezi těmi filmy delší pauzu a dělat na jiných projektech - mluví se hodně o Setkání s Rámou, o Cleopatře, a taky měl točit nějakou detektivní minisérii pro HBO, ale z toho snad sešlo (buď jiný režisér nebo to úplně umřelo, nevím).

V Dune Messiah by postavy měly být o 12 let starší, takže by pauza byla potřeba aby to na nich bylo viděl... sice Chalametovi je už teď tolik co Paulovi v té knize, ale stejně furt vypadá jak děcko.
Na druhou stranu taky ten časový odstup ve filmu může udělat i delší - Alia, která se v jeho verzi ještě ani nenarodila, má být podle knihy čtrnáctiletá, ale u něj ji hraje Anya Taylor Joy...
898584
Ještě k té Duně nemá hotový scénář, a sám říkal že chce mezi těmi filmy delší pauzu a dělat na jiných projektech - mluví se hodně o Setkání s Rámou, o Cleopatře, a taky měl točit nějakou detektivní minisérii pro HBO, ale z toho snad sešlo (buď jiný režisér nebo to úplně umřelo, nevím). V Dune Messiah by postavy měly být o 12 let starší, takže by pauza byla potřeba aby to na nich bylo viděl... sice Chalametovi je už teď tolik co Paulovi v té knize, ale stejně furt vypadá jak děcko. Na druhou stranu taky ten časový odstup ve filmu může udělat i delší - Alia, která se v jeho verzi ještě ani nenarodila, má být podle knihy čtrnáctiletá, ale u něj ji hraje Anya Taylor Joy...
898568
0 0
reagují: IjonT, verbst
reagovat
reaguje na: Cinefil
Pak je to tedy skvělá filmová dvojka s American Fiction. Ještě daleko lepší než Barbenheimer nebo Totoro a Hrob světlušek. 

Uf
Uf
Uf
898581
Pak je to tedy skvělá filmová dvojka s American Fiction. Ještě daleko lepší než Barbenheimer nebo Totoro a Hrob světlušek.  Uf Uf Uf
898576
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Je to myšleno smrtelně vážně. Poslechni si jak o tom mluví režisér a hl. herci. :o
898576
Je to myšleno smrtelně vážně. Poslechni si jak o tom mluví režisér a hl. herci. *:o*
898547
1 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
I want to make part two as fast as possible, then I will wait a few years—until Timothée Chalamet gets a bit older—to do the final installment.

Právě proto, aby zestárli. Taky má rozjeté další věci a nechce se zaseknout na x let u jedné značky. Bude to souboj autora s producenty...
898573
[url=https://www.vanityfair.com/hollywood/2022/03/denis-villeneuve-on-how-dune-survived-the-upheaval-of-hollywood]I want to make part two as fast as possible, then I will wait a few years—until Timothée Chalamet gets a bit older—to do the final installment. [/url] Právě proto, aby zestárli. Taky má rozjeté další věci a nechce se zaseknout na x let u jedné značky. Bude to souboj autora s producenty...
898571
9 0
reagovat
reaguje na: HAL
Já bych teda byt jimi nečekal za 5 a víc let už to nikoho zajímat nebude, a proč by jako měli čekat , až nám ti herci zestárnou? Duna není Chlapectvi od Linklatera, tady si můžou pomoci maskami a  triky, v tomhle jsem s producenty zajedno moc bych neotalel pokud to má hype 
898571
Já bych teda byt jimi nečekal za 5 a víc let už to nikoho zajímat nebude, a proč by jako měli čekat , až nám ti herci zestárnou? Duna není Chlapectvi od Linklatera, tady si můžou pomoci maskami a  triky, v tomhle jsem s producenty zajedno moc bych neotalel pokud to má hype 
898565
3 -1
reagují: RingMan
reagovat
reaguje na: HAL
To snad ne. Proč by tak čekali?
898568
To snad ne. Proč by tak čekali?
898565
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: The Joker
Pošli návod no.
898567
Pošli návod no.
898562
2 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Pět minimálně tipuji. Větší smysl by dávala ještě delší pauza, a on asi moc spěchat nebude, ale producenti to budou chtít co nejdřív. 
898565
Pět minimálně tipuji. Větší smysl by dávala ještě delší pauza, a on asi moc spěchat nebude, ale producenti to budou chtít co nejdřív. 
898564
2 -1
reagují: kristian.nguyen, verbst
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
To myslím ještě o dost déle než za tři roky. Ale uvidíme.
898564
To myslím ještě o dost déle než za tři roky. Ale uvidíme.
898560
1 0
reagují: HAL
reagovat
"prosil papeže o odpuštění za přisprostlého Teda" 
Vtipný, když právě Ted je jediná zajímavá věc kterou udělal za posledních dvacet let. 
898563
"prosil papeže o odpuštění za přisprostlého Teda"  Vtipný, když právě Ted je jediná zajímavá věc kterou udělal za posledních dvacet let. 
5 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se