Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 15 nejlepších filmů Nicolase Cage

příspěvky 21 - 33 Napsat příspěvek
reaguje na: Jarita12
Podepisuji snad všechno - Con-Air mám nekriticky rád (osobně bych ho asi dal hned za nedostižnou Skálu) a Cusack s Meaneym jsou tam pro mě možná až nejzábavnější... :+

A Kick-Ass právě kvůli zmiňované scéně nechci už podruhé vidět... :-

Za sebe pak musím zmínit ještě svůj oblíbený Cotton Club, kde mladý Nick dostal od strýčka Coppoly menší, zcela vážnou, ba tragickou roličku a ostudu rozhodně neudělal :)
891868
Podepisuji snad všechno - Con-Air mám nekriticky rád (osobně bych ho asi dal hned za nedostižnou Skálu) a Cusack s Meaneym jsou tam pro mě možná až nejzábavnější... *:+* A Kick-Ass právě kvůli zmiňované scéně nechci už podruhé vidět... *:-* Za sebe pak musím zmínit ještě svůj oblíbený Cotton Club, kde mladý Nick dostal od strýčka Coppoly menší, zcela vážnou, ba tragickou roličku a ostudu rozhodně neudělal *:)*
891851
0 0
reagují: Jarita12
reagovat
Tak jako mnozí zde, i já filmově vyrůstal v devadesátkách, takže pro mě je top trojka jasná volba :

3. Con Air
Vrať toho králíčka do krabice !

2. Leaving Las Vegas
Možná bych neměl tolik dejchat, milá Terry, cha chááá...

1. Skála
Miláčku, chceš vědět, kdo zabil Kennedyho ?

:))
891864
Tak jako mnozí zde, i já filmově vyrůstal v devadesátkách, takže pro mě je top trojka jasná volba : 3. Con Air Vrať toho králíčka do krabice ! 2. Leaving Las Vegas Možná bych neměl tolik dejchat, milá Terry, cha chááá... 1. Skála Miláčku, chceš vědět, kdo zabil Kennedyho ? *:))*
1 0
reagovat
tak nejak sem myslel ze je o dost starsi..
prase je geniální, lovci pokladů super popcorn 
891862
tak nejak sem myslel ze je o dost starsi.. prase je geniální, lovci pokladů super popcorn 
1 0
reagovat
Asi budu za exota, ale když jde o Cageho, tak... vyloženě miluju Vampire's Kiss.
891859
Asi budu za exota, ale když jde o Cageho, tak... vyloženě miluju Vampire's Kiss.
1 0
reagovat
Tak já nikdy nedocenil Con Air (v kině to bylo velké zklamání po Skále a zůstalo to ve mně tak doposud), nicméně za mě Skála a Tváří v tvář na samém vrcholu. Pak určitě Kick-Ass, 60 sekund a Nesnesitelná tíha obrovského talentu je taky parádní. Určitě nesmím zapomenout na Obchodníka se smrtí a třeba Město andělů taky není vlbec špatný. Kdybych měl čas a chuť si dát Nicův maraton, šáhl bych po této sedmičce filmů. Spoustu jsem toho od něj neviděl (asi nebudu sám;), ale rozhodně bych rád někdy viděl Pig.
891858
Tak já nikdy nedocenil Con Air (v kině to bylo velké zklamání po Skále a zůstalo to ve mně tak doposud), nicméně za mě Skála a Tváří v tvář na samém vrcholu. Pak určitě Kick-Ass, 60 sekund a Nesnesitelná tíha obrovského talentu je taky parádní. Určitě nesmím zapomenout na Obchodníka se smrtí a třeba Město andělů taky není vlbec špatný. Kdybych měl čas a chuť si dát Nicův maraton, šáhl bych po této sedmičce filmů. Spoustu jsem toho od něj neviděl (asi nebudu sám;), ale rozhodně bych rád někdy viděl Pig.
0 0
reagovat
Mezi artovkami mi tu chybí nedávné Pig, mezi povedenými bizáry Barva z vesmíru, a mezi akčňáky 60 sekund.
Nick Cage je božan... a já si jdu dát Dream Scenario. 

Btw dvojka Ghost Ridera je rozhodně mnohem zábavnější než jednička. 
891856
Mezi artovkami mi tu chybí nedávné Pig, mezi povedenými bizáry Barva z vesmíru, a mezi akčňáky 60 sekund. Nick Cage je božan... a já si jdu dát Dream Scenario.  Btw dvojka Ghost Ridera je rozhodně mnohem zábavnější než jednička. 
4 0
reagovat
No vybrat nejoblíbenější Cageovy filmy je fakt těžší než u většiny jiných herců, těch výrazných snímků tam má až moc. :)

15. Pod vlivem úplňku 
14. Nesnesitelná tíha obrovského talentu 
13. Leaving Las Vegas
12. Kód Navajo
11. Obchodník se smrtí 
10. 8 MM
09. Potíže s Arizonou 
08. Birdy 
07. Pan rosnička 
06. Kick-Ass 
05. Počítání mrtvých
04. Tváří v tvář 
03. Hadí oči 
02. Con Air
01. Skála

Nevešlo se: Adaptace, Joe, Otec rodiny (tam jsem váhal, ale o vánocích si to pouštíme pravidelně a mám to radši než dřív), Dream Scenario, Peggy Sue se vdává,  Dravé ryby, Závodit s měsícem.

Zběsilost v srdci a Mandy úplně není moje krevní skupina.  

Chtěl jsem dát na jedno z prvních míst i Zlaté časy na Ridgemont High, ale nevím, jestli by se to u Nicka počítalo.
891855
No vybrat nejoblíbenější Cageovy filmy je fakt těžší než u většiny jiných herců, těch výrazných snímků tam má až moc. *:)* 15. Pod vlivem úplňku  14. Nesnesitelná tíha obrovského talentu  13. Leaving Las Vegas 12. Kód Navajo 11. Obchodník se smrtí  10. 8 MM 09. Potíže s Arizonou  08. Birdy  07. Pan rosnička  06. Kick-Ass  05. Počítání mrtvých 04. Tváří v tvář  03. Hadí oči  02. Con Air 01. Skála Nevešlo se: Adaptace, Joe, Otec rodiny (tam jsem váhal, ale o vánocích si to pouštíme pravidelně a mám to radši než dřív), Dream Scenario, Peggy Sue se vdává,  Dravé ryby, Závodit s měsícem. Zběsilost v srdci a Mandy úplně není moje krevní skupina.   Chtěl jsem dát na jedno z prvních míst i Zlaté časy na Ridgemont High, ale nevím, jestli by se to u Nicka počítalo.
1 0
reagovat
Jeho role v Mandy je přesně ta role, která mu v jeho "nové" éře dokonale pasuje.
Tahle scéna je nezapomenutelná.
891853
Jeho role v Mandy je přesně ta role, která mu v jeho "nové" éře dokonale pasuje. [url=https://youtu.be/j0OzUGqClhs?si=T0VPBDdQmFAcldZ1]Tahle[/url] scéna je nezapomenutelná.
1 0
reagovat
Skála...a za mě s dabingem, protože i když jsou tam perličky jako "generál Attorney" a "vycvičená britská inteligence", tak je to prostě hlasově špičkové. Teď jsem na D+ zrovna sjížděla Con Air a nějak se to dostalo hned jako druhé. Na tom filmu mě baví i Cusack s Colm Meaney jako dva lidi s naprosto odlišným přístupem, a to do té míry, že mě tehdy mrzelo, že tam nebyli víc (asi v tomhle budu jediná, uznávám :D ).
Ten film mě celkově baví tím, že je to takový šílený nápad. Všechny to tam hrozně baví, protože se tam přišli především vyblbnout a berou, že točí akční film, ale zároveň tomu dávají 100%, a jsou tam moc hezké momenty. Nevím, jestli to nezní jako klišé, ale dneska už se tohle prostě nevidí. Buď to celou dobu bouchá, anebo ne, nic mezitím (čest výjimkám)
Jinak Kick-Ass miluju, ale ta scéna, kde uhoří, je pro mě skoro nekoukatelná. To je přesně to, proč se dělají Rkové filmy, ale většinou se ten rating využívá k přehnaně brutálním scénám, které jsou skoro parodie...tady to je prostě "reálné", a fakt to bolí i jen na to koukat.
891851
Skála...a za mě s dabingem, protože i když jsou tam perličky jako "generál Attorney" a "vycvičená britská inteligence", tak je to prostě hlasově špičkové. Teď jsem na D+ zrovna sjížděla Con Air a nějak se to dostalo hned jako druhé. Na tom filmu mě baví i Cusack s Colm Meaney jako dva lidi s naprosto odlišným přístupem, a to do té míry, že mě tehdy mrzelo, že tam nebyli víc (asi v tomhle budu jediná, uznávám *:D* ). Ten film mě celkově baví tím, že je to takový šílený nápad. Všechny to tam hrozně baví, protože se tam přišli především vyblbnout a berou, že točí akční film, ale zároveň tomu dávají 100%, a jsou tam moc hezké momenty. Nevím, jestli to nezní jako klišé, ale dneska už se tohle prostě nevidí. Buď to celou dobu bouchá, anebo ne, nic mezitím (čest výjimkám) Jinak Kick-Ass miluju, ale ta scéna, kde uhoří, je pro mě skoro nekoukatelná. To je přesně to, proč se dělají Rkové filmy, ale většinou se ten rating využívá k přehnaně brutálním scénám, které jsou skoro parodie...tady to je prostě "reálné", a fakt to bolí i jen na to koukat.
3 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: Muel
Na treti strance :)
891850
Na treti strance :)
891849
1 0
reagovat
Dobrý výber a veľa toho musím dohnať, ale kde je Mandy? :o:D
891849
Dobrý výber a veľa toho musím dohnať, ale kde je Mandy? *:o**:D*
0 0
reagují: Cival
reagovat
Fajn výběr polovinu jsem viděl, zbytek musím někdy dohnat. 
Mě s Cagem baví legendární vtipný film, který často parodovali i Simpsonovi a to Potíže s Arizonou.
891848
Fajn výběr polovinu jsem viděl, zbytek musím někdy dohnat.  Mě s Cagem baví legendární vtipný film, který často parodovali i Simpsonovi a to [b]Potíže s Arizonou[/b].
2 0
reagovat
Skála, Con Air, 60s. Moje tři nejoblíbenější. Hrozně jsem ho dřív žral. 8)
891847
Skála, Con Air, 60s. Moje tři nejoblíbenější. Hrozně jsem ho dřív žral. *8)*
1 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se