Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: 15 nejlepších filmů Nicolase Cage

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Z tych všeobecne menej známych musim jednoznačne odporučiť:
Proroctví 
Pán Rosnička
Špatnej Polda
892071
Z tych všeobecne menej známych musim jednoznačne odporučiť: Proroctví  Pán Rosnička Špatnej Polda
1 0
reagovat
reaguje na: Polux
Doporučuji ti film Joe. To je skvělí film.
892069
Doporučuji ti film Joe. To je skvělí film.
891897
0 0
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Cage má narozky, proto je vše trochu posunuté. Můžeš být klidný :)
891957
Cage má narozky, proto je vše trochu posunuté. Můžeš být klidný :)
891913
1 0
reagovat
Rozhodne Adaptace. Z toho filmu jsem na vetvi dodnes.
891954
Rozhodne [b]Adaptace[/b]. Z toho filmu jsem na vetvi dodnes.
3 0
reagovat
Skála
Tváří v tvář
Obchodník se smrtí
Con Air
891947
Skála Tváří v tvář Obchodník se smrtí Con Air
1 0
reagovat
Birdy je top film, kde si Cage kradne všetky scény. Modine je síce fajn ale Cage hral ako o závod. Preto ma veľmi zaskočilo, že to dotiahol na dno až do C kategórie.

P.S. čítal som aj knihu ale film ma viac uchvátil.
891943
Birdy je top film, kde si Cage kradne všetky scény. Modine je síce fajn ale Cage hral ako o závod. Preto ma veľmi zaskočilo, že to dotiahol na dno až do C kategórie. P.S. čítal som aj knihu ale film ma viac uchvátil.
1 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
To jsem ráda, že nejsem s tím Cusackem a Meaneym jediná :D
891930
To jsem ráda, že nejsem s tím Cusackem a Meaneym jediná *:D*
891868
0 0
reagovat
reaguje na: Largo
U mě to z toho jeho období v první půlce 90s, kdy se na tyhle komedie zaměřoval, vedou spíš Líbánky v Las Vegas a Lapeni v ráji. Tohle na mě bylo až moc sladký, ale všechny tři filmy + Hlídat Tess bych měl v rozmezí 6-7/10. Amos a Andrew jsem z týhle jeho sunshine éry, jak ji on sám nazval, neviděl. Btw ještě další jeho kousek, co zaslouží zmínit ze začátku 90s, je Red Rock West, na rotten tomatoes má ze všech jeho filmů nejlepší procentuální skóre.
891918
U mě to z toho jeho období v první půlce 90s, kdy se na tyhle komedie zaměřoval, vedou spíš Líbánky v Las Vegas a Lapeni v ráji. Tohle na mě bylo až moc sladký, ale všechny tři filmy + Hlídat Tess bych měl v rozmezí 6-7/10. Amos a Andrew jsem z týhle jeho sunshine éry, jak ji on sám nazval, neviděl. Btw ještě další jeho kousek, co zaslouží zmínit ze začátku 90s, je Red Rock West, na rotten tomatoes má ze všech jeho filmů nejlepší procentuální skóre.
891905
0 0
reagovat
Díky za zařazení Mandy, aktuálně asi můj nejoblíbenější Cage...a vlastně by se určitě vešel do osobní TOP10 ever.
Zběsilost v srdci, to je tutovka, spolu s Lost Highway, Modrým sametem a Mulholland Drive to nejlepší od Lynche.
Citelně mi tu ale chybí Počítání mrtvých od Scorseseho, zrovna nedávnou jsem si ho zase pouštěl a je to prostě nehorázná pecka, duchovní nástupce Taxikáře (taky Schrader, žejo...).
Dále bych určitě zařadil Potíže s Arizonou (!), Hadí oči (!!), Pig, Dravé ryby (!!!), Špatného poldu ("Střel ho ještě jednou, jeho duše pořád tancuje.") a Barvu z vesmíru, všechno skvělý věci.
891916
Díky za zařazení [b]Mandy[/b], aktuálně asi můj nejoblíbenější Cage...a vlastně by se určitě vešel do osobní TOP10 ever. [b]Zběsilost v srdci[/b], to je tutovka, spolu s Lost Highway, Modrým sametem a Mulholland Drive to nejlepší od Lynche. Citelně mi tu ale chybí [b]Počítání mrtvých[/b] od Scorseseho, zrovna nedávnou jsem si ho zase pouštěl a je to prostě nehorázná pecka, duchovní nástupce Taxikáře (taky Schrader, žejo...). Dále bych určitě zařadil [b]Potíže s Arizonou[/b] (!), [b]Hadí oči[/b] (!!), [b]Pig[/b], [b]Dravé ryby[/b] (!!!), [b]Špatného poldu[/b] ("Střel ho ještě jednou, jeho duše pořád tancuje.") a [b]Barvu z vesmíru[/b], všechno skvělý věci.
3 0
reagovat

Vyplach

Místo výplachu bude teď v neděli Téma? Jen abych věděl:+
891913
Místo výplachu bude teď v neděli Téma? Jen abych věděl*:+*
Vyplach
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Largo
Také super a chybi mi tu i Lovci pokladů:+
891911
Také super a chybi mi tu i Lovci pokladů*:+*
891905
3 0
reagovat
Co takhle devadesatkova romantarna Muze to potkat i vas?
891905
Co takhle devadesatkova romantarna Muze to potkat i vas?
2 0
reagují: Sublog, Spiker
reagovat
Svatá trojice Rock, Con Air a Face/Off samozřejmě vládne až do dnešních dní a k tomu dvojitá psycho depka Leaving Las Vegas (alias nepřiznaná předloha pro Whale se stejným výsledkem, tj. soškou za hlavní roli:D) a 8MM je kombo, za které dám kdykoliv ruku do ohně a ještě se u toho budu usmívat:+. Cage byl jedním z mála, komu se ve starých dobrých 90s podařilo skloubit charakterní herectví s akčními výplachovkami a ještě být za velkou hvězdu. V konkurenci Willise nebo Cruise, kteří se pokoušeli o totéž, to byl tehdy o to větší úspěch.

Velká škoda, že později dlouhé roky bojoval s finančními problémy a začal kvůli tomu točit jeden low cost brak za druhým, díky čemuž poslední fakt dobrý film natočil už skoro před patnácti lety (Kick-Ass). Předloni prohlásil, že už žádné dluhy nemá a po Dream Scenario (jo, je tam dobrej, ale to je dáno hlavně tím, jakou šmíru hrál ve všem před tím) jsem doufal, že už se svým trademarkovým "Cage Rage" herectvím skončil a soustředí se znovu na kvalitu, ale teď koukám, že v upcoming na imdb má pro letošek (až na sequel Lords of War) zase podobné shity jako točil v minulosti, ach jo:-.

V 90s to byl úplný král a vzpomínky zůstanou, ale cokoliv od něj za poslední minimálně dekádu nemám potřebu ještě někdy vidět znova. O to víc bych mu přál, aby se dostal znovu na herecký vrchol, ale kdoví, jestli o to vůbec ještě stojí. 
891897
Svatá trojice Rock, Con Air a Face/Off samozřejmě vládne až do dnešních dní a k tomu dvojitá psycho depka Leaving Las Vegas (alias nepřiznaná předloha pro Whale se stejným výsledkem, tj. soškou za hlavní roli*:D*) a 8MM je kombo, za které dám kdykoliv ruku do ohně a ještě se u toho budu usmívat*:+*. Cage byl jedním z mála, komu se ve starých dobrých 90s podařilo skloubit charakterní herectví s akčními výplachovkami a ještě být za velkou hvězdu. V konkurenci Willise nebo Cruise, kteří se pokoušeli o totéž, to byl tehdy o to větší úspěch. Velká škoda, že později dlouhé roky bojoval s finančními problémy a začal kvůli tomu točit jeden low cost brak za druhým, díky čemuž poslední fakt dobrý film natočil už skoro před patnácti lety (Kick-Ass). Předloni prohlásil, že už žádné dluhy nemá a po Dream Scenario (jo, je tam dobrej, ale to je dáno hlavně tím, jakou šmíru hrál ve všem před tím) jsem doufal, že už se svým trademarkovým "Cage Rage" herectvím skončil a soustředí se znovu na kvalitu, ale teď koukám, že v upcoming na imdb má pro letošek (až na sequel Lords of War) zase podobné shity jako točil v minulosti, ach jo*:-*. V 90s to byl úplný král a vzpomínky zůstanou, ale cokoliv od něj za poslední minimálně dekádu nemám potřebu ještě někdy vidět znova. O to víc bych mu přál, aby se dostal znovu na herecký vrchol, ale kdoví, jestli o to vůbec ještě stojí. 
2 -2
reagují: P.Kratky
reagovat
Za mě osobně jen...

1. Lord of War (s velkým náskokem)
2. Leaving Las Vegas
3. The Weather Man
4. Vampire's Kiss
5. The Rock
6. Kick-Ass 8)

Zbytek "jeho" filmů je už spíš někde kolem průměru nebo jsem neviděl.
891888
Za mě osobně jen... 1. Lord of War (s velkým náskokem) 2. Leaving Las Vegas 3. The Weather Man 4. Vampire's Kiss 5. The Rock 6. Kick-Ass *8)* Zbytek "jeho" filmů je už spíš někde kolem průměru nebo jsem neviděl.
0 -2
reagovat
Já bych rád upozornil na ´Sympathy for the Devil´. Ten film je sranec, ale to co tám předvádí Cage, to je nezapomenutelný, herecký pošuk v nejlepší formě, to bych do tý bizarní TOP5 okamžitě zařadil.
A zcela vážně a bez ironie si myslím, že ´Mandy´ je jeden z jeho pěti nejlepších filmů. Už teď je to kultovka pro fajnšmekry a s přibývajícími roky tenhle status bude jenom sílit. Filmů s tak vytříbeným vizuálem je málo. A Cage ve slipech, s kýčovitým trikem tygra, sedící na hajzlu a chlastající vodku z láhve je naprosto ikonickej :D
891886
Já bych rád upozornil na ´Sympathy for the Devil´. Ten film je sranec, ale to co tám předvádí Cage, to je nezapomenutelný, herecký pošuk v nejlepší formě, to bych do tý bizarní TOP5 okamžitě zařadil. A zcela vážně a bez ironie si myslím, že ´Mandy´ je jeden z jeho pěti nejlepších filmů. Už teď je to kultovka pro fajnšmekry a s přibývajícími roky tenhle status bude jenom sílit. Filmů s tak vytříbeným vizuálem je málo. A Cage ve slipech, s kýčovitým trikem tygra, sedící na hajzlu a chlastající vodku z láhve je naprosto ikonickej *:D*
0 0
reagovat

Zlej polda

Chybí halucinogenní Zlej polda, z posledních dvou dekád Cageovy kariéry imho jeden z hidden gems v jeho filmografii.
891874
Chybí halucinogenní Zlej polda, z posledních dvou dekád Cageovy kariéry imho jeden z hidden gems v jeho filmografii.
Zlej polda
4 0
reagovat
A Nica mám ako herca mega rád a ja v toho druhého Oscara ešte verím :D
891872
A Nica mám ako herca mega rád a ja v toho druhého Oscara ešte verím *:D*
1 0
reagovat
Rituál som si dal nedávno znovu. Originál aj remake. 
Originál je technicky a herecky (okrem hlavnej hereckej dvojice) až odpudivý. Nápad skvelý a tam to u mňa končí. 
Remake mal očividne dobrý budget na kulisy a celý ten kult okolo včiel nejakým zvráteným spôsobom dáva zmysel a pekne rozširuje mytológii pôvodného filmu. A potom je tu kung fu, Nič pobehujúci v medveďom kožuchu a ďalšie skvelé nápady. 
Ani jeden z tých filmov nie je podľa mňa dobrý v pravom slova zmysle. Ale vedia pobaviť a maju dobré nápady. 
Ale potom som na tieto filmy nadviazal so Slnovratom. A ten prakticky doplnil všetko chýbalo v predošlých dvoch filmoch a je to pecka :+
891871
Rituál som si dal nedávno znovu. Originál aj remake.  Originál je technicky a herecky (okrem hlavnej hereckej dvojice) až odpudivý. Nápad skvelý a tam to u mňa končí.  Remake mal očividne dobrý budget na kulisy a celý ten kult okolo včiel nejakým zvráteným spôsobom dáva zmysel a pekne rozširuje mytológii pôvodného filmu. A potom je tu kung fu, Nič pobehujúci v medveďom kožuchu a ďalšie skvelé nápady.  Ani jeden z tých filmov nie je podľa mňa dobrý v pravom slova zmysle. Ale vedia pobaviť a maju dobré nápady.  Ale potom som na tieto filmy nadviazal so Slnovratom. A ten prakticky doplnil všetko chýbalo v predošlých dvoch filmoch a je to pecka *:+*
0 0
reagovat
ja sem si s nim zahral ve filmu sympathy for the devil. to si takhle jeden izraelec s menem adler chtel zahrat na godarda. nebejt nekompetentniho pokracovani mission: impossible tak je to nejhorsi film roku. kick-ass moc nemusim ale kdyz sem ho videl znova za mrizema tak sem mel u sceny v plamenech na krajicku.
891870
ja sem si s nim zahral ve filmu sympathy for the devil. to si takhle jeden izraelec s menem adler chtel zahrat na godarda. nebejt nekompetentniho pokracovani mission: impossible tak je to nejhorsi film roku. kick-ass moc nemusim ale kdyz sem ho videl znova za mrizema tak sem mel u sceny v plamenech na krajicku.
1 -1
reagovat
Jestli není první Leaving Las Vegas, tak to ani nečtu.. :D
891869
Jestli není první Leaving Las Vegas, tak to ani nečtu.. *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se