Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku imf vs Hollywood #51: IMAX posílí, všichni ostatní budou ztrácet

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek
reaguje na: Elerrina
Ale to byla tak trochu moje pointa. Jsem realista, ale nepřeju si, aby to krachlo. Proč bych jim to měla přát?
Netflix je taky moloch, který jedná dost nevybíravě, chrlí spotřební až špatné zboží a při herecké stávce taky dělali ofuky. Ale psalo se nejvíc o Igerovi, který si pouštěl pusu na špacír. Přát firmě, která funguje úspěšně celé století, zaměstnává spoustu lidí, kteří - ano, opravdu to tak může být - jsou hrdí na to, že pracují v Disney nebo u Disneyho začinalo, krach, mi přijde opravdu moc.
To je jako ty lidi, co řvou, že se komiksové filmy mají přestat točit, anebo ať už se třeba zruší Doctor Who, protože "to už nikoho nebaví", na základě toho, že *tebe* to nebaví. Stejný princip. 
Problém tam je právě to, co zmiňuješ. je tam dost lidí, kteří jsou už očividně odtržení natolik, že si objektivně mysleli, že Ant-Man bude obrovský hit (ano, to si mysleli), a byli překvapení, že ne. Prostě se tam musejí udělat nějaké vnitřní změny, a očividně se to už děje, ale taky to nebude hned...protože je to právě ten moloch, který se hýbe pomalu. 
A samozřejmě se to neděje jen u Disneyho. Spousta studií má v tomhle máslo na hlavě, ale u Disneyho se to prostě sesypalo najednou a všechno. O špatném PR nemluvě.
P.S. První by měla odejít paní  Kathleen Kennedy, která Star Wars filmy zatloukla  do země.
891741
Ale to byla tak trochu moje pointa. Jsem realista, ale nepřeju si, aby to krachlo. Proč bych jim to měla přát? Netflix je taky moloch, který jedná dost nevybíravě, chrlí spotřební až špatné zboží a při herecké stávce taky dělali ofuky. Ale psalo se nejvíc o Igerovi, který si pouštěl pusu na špacír. Přát firmě, která funguje úspěšně celé století, zaměstnává spoustu lidí, kteří - ano, opravdu to tak může být - jsou hrdí na to, že pracují v Disney nebo u Disneyho začinalo, krach, mi přijde opravdu moc. To je jako ty lidi, co řvou, že se komiksové filmy mají přestat točit, anebo ať už se třeba zruší Doctor Who, protože "to už nikoho nebaví", na základě toho, že *tebe* to nebaví. Stejný princip.  Problém tam je právě to, co zmiňuješ. je tam dost lidí, kteří jsou už očividně odtržení natolik, že si objektivně mysleli, že Ant-Man bude obrovský hit (ano, to si mysleli), a byli překvapení, že ne. Prostě se tam musejí udělat nějaké vnitřní změny, a očividně se to už děje, ale taky to nebude hned...protože je to právě ten moloch, který se hýbe pomalu.  A samozřejmě se to neděje jen u Disneyho. Spousta studií má v tomhle máslo na hlavě, ale u Disneyho se to prostě sesypalo najednou a všechno. O špatném PR nemluvě. P.S. První by měla odejít paní  Kathleen Kennedy, která Star Wars filmy zatloukla  do země.
891717
2 0
reagovat
Konkurenční web píše, že u Disneyho se znovu dere k moci Ike Perlmutter, před časem vyhozený, uražený a toužící po pomstě. Má hodně akcií a tím pádem velkou moc, takže se snaží s dalšími spojenci vyštípat Igera a nahradit ho nějakým svým koněm (sám je na to starý, je mu 81).
891732
Konkurenční web píše, že u Disneyho se znovu dere k moci Ike Perlmutter, před časem vyhozený, uražený a toužící po pomstě. Má hodně akcií a tím pádem velkou moc, takže se snaží s dalšími spojenci vyštípat Igera a nahradit ho nějakým svým koněm (sám je na to starý, je mu 81).
0 -1
reagovat
reaguje na: Jarita12
Nejde o to být pozitivní nebo negativní, ale spíš o to být realista. Myšák se z toho samozřejmě nějak vyhrabe, je to pořád dobře finančně zajištěný moloch, pár propadáků ho nepoloží.
Jenže ten největší problém, který tohle studio má, je popírání. Popírání toho, že se pustilo hodně špatným směrem prakticky u všech svých ikonických značek a popírání toho, že u nich pracují už jenom lidé, kteří si myslí, že diváci jsou telata, kterým se dá vnutit cokoliv. Pořád se drží té své ideologie (sorry, jinak se to nazvat nedá) a dokud se jí nepustí, tak budou všechny jejich filmy stát za ...   všichni víme za co.
891717
Nejde o to být pozitivní nebo negativní, ale spíš o to být realista. Myšák se z toho samozřejmě nějak vyhrabe, je to pořád dobře finančně zajištěný moloch, pár propadáků ho nepoloží. Jenže ten největší problém, který tohle studio má, je popírání. Popírání toho, že se pustilo hodně špatným směrem prakticky u všech svých ikonických značek a popírání toho, že u nich pracují už jenom lidé, kteří si myslí, že diváci jsou telata, kterým se dá vnutit cokoliv. Pořád se drží té své ideologie (sorry, jinak se to nazvat nedá) a dokud se jí nepustí, tak budou všechny jejich filmy stát za ...   všichni víme za co.
891703
2 0
reagují: Jarita12
reagovat
reaguje na: mapar
Tak ona spousta dalších studií taky nejsou žádní andělé, jenom se o tom tolik nepíše. Do čela říše zla to prostě tak nějak obecně bylo nominováno, právě proto, že se o tom pořád píše.
A ano, pardon, že teda fandím tomu, když chci, aby se z toho studio s dlouhou tradicí vyhrabalo. 
Marvel vlastní spoustu let, takže to, že se teď nedaří, nebude úplně tím, že to před lety koupili, ale spíš hlubší problém managementu posledních pár let.
Omlouvám se za nějaký pozitivnější příspěvek. Už se to nestane, a pokusím se být příště co nejvíc negativní :D
891703
Tak ona spousta dalších studií taky nejsou žádní andělé, jenom se o tom tolik nepíše. Do čela říše zla to prostě tak nějak obecně bylo nominováno, právě proto, že se o tom pořád píše. A ano, pardon, že teda fandím tomu, když chci, aby se z toho studio s dlouhou tradicí vyhrabalo.  Marvel vlastní spoustu let, takže to, že se teď nedaří, nebude úplně tím, že to před lety koupili, ale spíš hlubší problém managementu posledních pár let. Omlouvám se za nějaký pozitivnější příspěvek. Už se to nestane, a pokusím se být příště co nejvíc negativní *:D*
891678
0 0
reagují: Elerrina
reagovat
reaguje na: mapar
:+:+ Presne tak, čo odkúpili, tak tie série aj pomaly ale isto sk*rvili...a to že už im neťahajú ani Marvel filmy je fajn facka ktorú potrebovali dosť už oveľa skôr...
891679
*:+**:+* Presne tak, čo odkúpili, tak tie série aj pomaly ale isto sk*rvili...a to že už im neťahajú ani [i]Marvel[/i] filmy je fajn facka ktorú potrebovali dosť už oveľa skôr...
891678
3 0
reagovat
reaguje na: Jarita12
"(člověk tomu Myšákovi stejně podvědomě fandí, ne že ne....)"

Co prosím? Disney je momentálně na pozici "říše zla" ve filmovém průmyslu. Jediné, v čem Myšákovi fandím, je bankrot.
891678
"(člověk tomu Myšákovi stejně podvědomě fandí, ne že ne....)" Co prosím? Disney je momentálně na pozici "říše zla" ve filmovém průmyslu. Jediné, v čem Myšákovi fandím, je bankrot.
891650
10 0
reagují: Jarita12, Mr.Nobody
reagovat
Opět super, děkuju. Je rozhodně osvěžující taky číst o něčem jiném, než o stávkách...a už i trochu pozitivně (člověk tomu Myšákovi stejně podvědomě fandí, ne že ne....)
Nicméně k těm kinům...copak prodavači předraženého popcornu, ale co malá kina v menších městech. Tady máme kino skvělé, ale město jim musí pomáhat, aby vstupenky nezdražily na pražskou úroveň...a to bývá docela solidně plné i ve všední dny na "obyčejné" filmy. Snad to všichni ustojí.
891650
Opět super, děkuju. Je rozhodně osvěžující taky číst o něčem jiném, než o stávkách...a už i trochu pozitivně (člověk tomu Myšákovi stejně podvědomě fandí, ne že ne....) Nicméně k těm kinům...copak prodavači předraženého popcornu, ale co malá kina v menších městech. Tady máme kino skvělé, ale město jim musí pomáhat, aby vstupenky nezdražily na pražskou úroveň...a to bývá docela solidně plné i ve všední dny na "obyčejné" filmy. Snad to všichni ustojí.
0 -4
reagují: mapar
reagovat
Ty reklamy na Prime Video se týkají i našeho regionu?
891641
Ty reklamy na Prime Video se týkají i našeho regionu?
0 0
reagovat
Mimochodem Rebel Moon přes svátky ještě vylepšil čísla ze svého prvního týdne, takže už je prakticky jisté, že pro Netflix to bude úspěch. Snyder má pro další pokračování dveře otevřené.
891640
Mimochodem Rebel Moon přes svátky ještě vylepšil čísla ze svého prvního týdne, takže už je prakticky jisté, že pro Netflix to bude úspěch. Snyder má pro další pokračování dveře otevřené.
0 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se