Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Druhý Cliffhanger má nového režiséra

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
reaguje na: Polux
Long Kiss Goodnight je nejlepší Harlin :)

A já si tady Slye dokážu představit - jako starého nasraného samotáře co žije zalezlý v horách a bude hlavně mentorsky pomáhat partě mladších, kteří budou táhnout tu akci. Jean-Francois Richet je dost dobrý, takže bych se na tohle klidně opatrně těšil.
890375
Long Kiss Goodnight je nejlepší Harlin *:)* A já si tady Slye dokážu představit - jako starého nasraného samotáře co žije zalezlý v horách a bude hlavně mentorsky pomáhat partě mladších, kteří budou táhnout tu akci. Jean-Francois Richet je dost dobrý, takže bych se na tohle klidně opatrně těšil.
890325
3 0
reagovat
Na akčních filmech Arnold/Sly jsem vyrůstal, nostalgie do nějaké míry by mohla fungovat - ALE jako akční hrdiny se na ně dalo uvěřitelně koukat
tak do jejich 50 let, pak vzhledem k tomu jací jsou to "herci" to prostě
drhne jak utírat si zadek smirkem 60tkou (jako bolí to). Taky bych je
nakopal za to, kdy ještě mohli točit jako akčňáci, tak vymejšleli jak
budou neakční herci a točili a dělali všelicos jiného šíleného, aby se
pak k tomu akčnímu co je udělalo jako geronti snažili vracet. Na mě to
bohužel už moc nefunguje, a to jsem třeba fakt myslím obdivovatel. Možná
někde na on-line TV to může být fajn s dobrým scénářem a režisérem, ale
nízkonákladové produkce a debilní scénáře? Proč na to koukat?
Cliffhanger 2 teďka? Před 10-15 lety OK, ale pokud to nebude mít
uvěřitelný scénář se zapracováním starého pána do nějakých přijatelných
kulis, co z toho asi vzejde. Je mi z toho smutno, protože určitě se dá
udělat příjemný "akčnější" film se staršími herci - pro mě třeba
Vesmírní kovbojové, ale chce to vybalancovat nadhled a akci, bez toho je
to spíš trapnost. Pořád držím palce pokusům, ale teda tohle se mělo
realizovat tak před 20ti lety, ne to dohánět teďka...
890374
Na akčních filmech Arnold/Sly jsem vyrůstal, nostalgie do nějaké míry by mohla fungovat - ALE jako akční hrdiny se na ně dalo uvěřitelně koukat tak do jejich 50 let, pak vzhledem k tomu jací jsou to "herci" to prostě drhne jak utírat si zadek smirkem 60tkou (jako bolí to). Taky bych je nakopal za to, kdy ještě mohli točit jako akčňáci, tak vymejšleli jak budou neakční herci a točili a dělali všelicos jiného šíleného, aby se pak k tomu akčnímu co je udělalo jako geronti snažili vracet. Na mě to bohužel už moc nefunguje, a to jsem třeba fakt myslím obdivovatel. Možná někde na on-line TV to může být fajn s dobrým scénářem a režisérem, ale nízkonákladové produkce a debilní scénáře? Proč na to koukat? Cliffhanger 2 teďka? Před 10-15 lety OK, ale pokud to nebude mít uvěřitelný scénář se zapracováním starého pána do nějakých přijatelných kulis, co z toho asi vzejde. Je mi z toho smutno, protože určitě se dá udělat příjemný "akčnější" film se staršími herci - pro mě třeba Vesmírní kovbojové, ale chce to vybalancovat nadhled a akci, bez toho je to spíš trapnost. Pořád držím palce pokusům, ale teda tohle se mělo realizovat tak před 20ti lety, ne to dohánět teďka...
3 0
reagovat
Skoro osmdesátiletý Stallone v akční roli. Wow, doba se od časů, kdy se přepisoval scénář Die Hard a hlavní postava podstoupila na papíře de-aging, protože šedesátiletý akční hrdina v předloze byl pro film něco nemyslitelného, fakt posunula:D.

Cliffhanger je pro mě totální srdcovka a nejoblíbenější slyovka (akčňáky na sněhu fakt můžu, takže dvojka Die Hard je moje další topka a jo, pro obecně neoblíbený The Long Kiss Goodnight mám taky slabost), takže případný kvalitativní průser dvojky bude pro mě obzvláště osobní záležitost, a.k.a. vidle a pochodně:D. Původní film byl na svou dobu studiová velkoprodukce. Dvojka je podle dostupného intelu klasická současná "indie" low cost produkce několika no name společností (plus Balboa od Slye), které budou následně objíždět festivaly a přeprodávat distribuční práva. Tohle může dopadnout fakt jakkoliv a nezbývá než doufat, že budou na place všichni ve formě, no.  

Rumor plot:
“Gabe is now livingin the Dolomites where he runs an exclusive mountain lodge. When he and a high-profile client are taken hostage during an adventurous weekend trip, his daughter has to use all her climbing skills to outwit the kidnappers, triggering a battle of life and death.”  
890325
Skoro osmdesátiletý Stallone v akční roli. Wow, doba se od časů, kdy se přepisoval scénář Die Hard a hlavní postava podstoupila na papíře de-aging, protože šedesátiletý akční hrdina v předloze byl pro film něco nemyslitelného, fakt posunula*:D*. Cliffhanger je pro mě totální srdcovka a nejoblíbenější slyovka (akčňáky na sněhu fakt můžu, takže dvojka Die Hard je moje další topka a jo, pro obecně neoblíbený The Long Kiss Goodnight mám taky slabost), takže případný kvalitativní průser dvojky bude pro mě obzvláště osobní záležitost, a.k.a. vidle a pochodně*:D*. Původní film byl na svou dobu studiová velkoprodukce. Dvojka je podle dostupného intelu klasická současná "indie" low cost produkce několika no name společností (plus Balboa od Slye), které budou následně objíždět festivaly a přeprodávat distribuční práva. Tohle může dopadnout fakt jakkoliv a nezbývá než doufat, že budou na place všichni ve formě, no.   Rumor plot: [spoiler]“Gabe is now livingin the Dolomites where he runs an exclusive mountain lodge. When he and a high-profile client are taken hostage during an adventurous weekend trip, his daughter has to use all her climbing skills to outwit the kidnappers, triggering a battle of life and death.”  [/spoiler]
0 -1
reagují: HAL
reagovat
Jedničku si dám, řekl bych, minimálně jednou za rok vždycky. Líbí se mi ta...krutost, s jakou ten film zachází s ostatními postavami. Když jsem poprvé viděl, že bez váhání odpravili úplně obyč. týpka, co jen skáče s padákem...k tomu povedené (skoro) gore a skvělá úvodní scéna s letadly. Hlášky.
Až se trochu obávám, že dvojka prostě bude bude jen nastavovaná kaše. Plná CGI prostředí a bohužel už trochu směšného Slye, pokud bude opravdu zase šplhat po horách. Tohle měli udělat na přelomu tisíciletí, kdy to mělo snad ještě smysl. Teď, nevím nevím...  
PS: Ten Walken. Představa taky není úplně špatná.
890315
Jedničku si dám, řekl bych, minimálně jednou za rok vždycky. Líbí se mi ta...krutost, s jakou ten film zachází s ostatními postavami. Když jsem poprvé viděl, že bez váhání odpravili úplně obyč. týpka, co jen skáče s padákem...k tomu povedené (skoro) gore a skvělá úvodní scéna s letadly. Hlášky. Až se trochu obávám, že dvojka prostě bude bude jen nastavovaná kaše. Plná CGI prostředí a bohužel už trochu směšného Slye, pokud bude opravdu zase šplhat po horách. Tohle měli udělat na přelomu tisíciletí, kdy to mělo snad ještě smysl. Teď, nevím nevím...   PS: Ten Walken. Představa taky není úplně špatná.
0 0
reagovat
Na jedničku mám nostalgické vzpomínky, protože to byl první film u kterého jsem začal pochybovat, jestli by to hlavní hrdina "dal". Dojmu to ale naštěstí neublížilo.
890307
Na jedničku mám nostalgické vzpomínky, protože to byl první film u kterého jsem začal pochybovat, jestli by to hlavní hrdina "dal". Dojmu to ale naštěstí neublížilo.
2 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se