Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Cliffhanger má nového režiséra


ikona
Mr. Hlad
cliffhangersylvester stallone
Pokračování akční klasiky ulovilo nového režiséra 

Slyovi táhne na osmdesát a během své kariéry si zkusil skoro všechno. Krom akčních filmů chtěl uspět i jako dramatický herec, koketoval s komediemi, samozřejmě i píše a režíruje, ale tou akční hvězdou nejspíš bude navždycky. A s blížící se osmdesátkou není moc pravděpodobné, že by se mu ještě poštěstilo natočit něco úplně nového, a tak dojí prověřené značky. Ramba už podle všeho neuvidíme, Rockyho v Creedovi nejspíš taky ne, občas ovšem Sly zmíní, že by rád natočil pokračování Cobry nebo Tanga a Cashe. Posledních pár let ale potichu kutí dvojku Cliffhangera

První film z devadesátých let je dnes klasika, Sly v něm vysoko v horách bojoval s Johnem Lithgowem a jeho bandou zabijáků o život a sto milionů dolarů a pro Rennyho Harlina to byl spolu s druhou Smrtonosnou pastí nejlepší film kariéry. Už nějakou dobu však víme, že Harlina u dvojky neuvidíme (žádná škoda vzhledem k jeho formě) a natočit ji měl Ric Roman Waugh, bývalý kaskadér a režisér akčňáků jako Pád anděla a Trestanec. Teď se ale ukázalo, že za kameru se postaví někdo úplně jiný. 

Kamery by se měly rozjet v létě 2024 a stát za nimi nakonec bude Jean-Francois Richet. Ten natočil hodně solidní biografický thriller Veřejný nepřítel č. 1 s Vincentem Cassellem i fajn akční podívané Ve jménu krve s Melem Gibsonem a naposledy Plane s Gerardem Butlerem. Není to žádné eso, ale nadprůměrný řemeslník, který si zvládne poradit s menším rozpočtem a v žánru má dost zkušeností na to, abychom byli alespoň trošku zvědaví na výsledek. 

---

Vytáhni v hospodě: Záporáka si v Cliffhangerovi měl původně zahrát profík na filmové zloduchy Christopher Walken. Lithgow byl ale parádní náhrada. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (5)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace