Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Pivo s Vladimirem 518 a MZ Live Speciál Vymítač ďábla

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Nějak si nemůžu vybrat ani jednu z nabízených možností. Jestli to náhodou neznamená, že jsi úplně mimo. Všichni tady Diska znají, všichni to o něm vědí, ale on má potřebu nám to neustále připomínat. Táhne mi na 40 a chodím sem od dob Trailerzone, pokud tě to vážně zajímá. Ale dost o tom, obě videa jsem si užil a rád bych jen poděkoval za skvělou práci co tu chlapi odvádějí a zase se odmlčel, jak mám obvykle ve zvyku. Jistě ke tvé spokojenosti ;)
887913
Nějak si nemůžu vybrat ani jednu z nabízených možností. Jestli to náhodou neznamená, že jsi úplně mimo. Všichni tady Diska znají, všichni to o něm vědí, ale on má potřebu nám to neustále připomínat. Táhne mi na 40 a chodím sem od dob Trailerzone, pokud tě to vážně zajímá. Ale dost o tom, obě videa jsem si užil a rád bych jen poděkoval za skvělou práci co tu chlapi odvádějí a zase se odmlčel, jak mám obvykle ve zvyku. Jistě ke tvé spokojenosti *;)*
887907
3 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
Co se ti nelíbí na tom, že by měl Honza jit za Civalem na pivo?
887909
Co se ti nelíbí na tom, že by měl Honza jit za Civalem na pivo?
887902
0 0
reagovat
reaguje na: Nexus6
Je ti 15 nebo jsi ještě neprošel coming outem? 
887907
Je ti 15 nebo jsi ještě neprošel coming outem? 
887904
1 -2
reagují: Nexus6
reagovat
reaguje na: Disketa1
Meh na tvoje trapný teplý meh.
887904
Meh na tvoje trapný teplý meh.
887902
1 -6
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Meh.
887902
Meh.
887887
0 -4
reagují: (=LIFTY=), Nexus6
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Dobrej tip :+8)
887891
Dobrej tip *:+**8)*
887887
2 0
reagovat
Super, Jan Gal je hororový Rimsy. Fakt mazec, jak má všechno nastudované. Byl bych rád,  kdyby zašel za Civalem na pivo, 
Jinak jsem si na csfd hledal všechny Vymitace ďábla a na třetím místě je NSFW tohle,  coz je paradoxně nejlépe hodnoceny filmový počin po prvním díle :D
887887
Super, Jan Gal je hororový Rimsy. Fakt mazec, jak má všechno nastudované. Byl bych rád,  kdyby zašel za Civalem na pivo,  Jinak jsem si na csfd hledal všechny Vymitace ďábla a na třetím místě je [url=https://www.csfd.cz/film/274022-vymitac-dabla/prehled/]NSFW tohle[/url],  coz je paradoxně nejlépe hodnoceny filmový počin po prvním díle *:D*
4 0
reagují: Disketa1, Cival
reagovat
reaguje na: the dark knight
Tak to gratuluju. Za mě je trojka průměrný kočkopes, který se nemůže rozhodnout, zda chce být temnou detektivkou o sériovém vrahovi, nebo klasickým vymítačským hororem a ve výsledku moc nefunguje ani jedno (Fallen s Washingtonem na podobné téma to zvládl lépe). Dvojka je pak totální trash a po zásluze se řadí k nejhorším sequelům vůbec.

Na DC verzi jedničky je skvělé právě to, že přináší odlišný přístup k totožné látce a zatímco Friedkinova kinoverze se snaží držet více v realitě a nadpřirozeno na mnoha místech potlačuje, DC verze je bližší Blattymu pojetí v předloze a víra v ní hraje větší roli. Což mi připadá jako lepší varianta, však o tom to celé je. A odpovídá tomu i ten pozitivnější konec. Navíc je tam i několik přidaných scén, které dodávají postavám větší hloubku a zasazují události do většího kontextu.  Od vydání DC verze už nemám důvod se vracet k původnímu sestřihu.  
887871
Tak to gratuluju. Za mě je trojka průměrný kočkopes, který se nemůže rozhodnout, zda chce být temnou detektivkou o sériovém vrahovi, nebo klasickým vymítačským hororem a ve výsledku moc nefunguje ani jedno (Fallen s Washingtonem na podobné téma to zvládl lépe). Dvojka je pak totální trash a po zásluze se řadí k nejhorším sequelům vůbec. Na DC verzi jedničky je skvělé právě to, že přináší odlišný přístup k totožné látce a zatímco Friedkinova kinoverze se snaží držet více v realitě a nadpřirozeno na mnoha místech potlačuje, DC verze je bližší Blattymu pojetí v předloze a víra v ní hraje větší roli. Což mi připadá jako lepší varianta, však o tom to celé je. A odpovídá tomu i ten pozitivnější konec. Navíc je tam i několik přidaných scén, které dodávají postavám větší hloubku a zasazují události do většího kontextu.  Od vydání DC verze už nemám důvod se vracet k původnímu sestřihu.  
887867
0 -1
reagovat
reaguje na: Polux
Blbost, Vymítač ďábla III od Blattyho je atmosférická pecka s geniálním Scotterm a Dourifem a nejlepší lekačkou všech dob. A i ta dvojka je aspoň zajimavý fail.

A ta prodloužená verze jedničky je taky o něco slabší, je to taková úlitba Blattymu, který si celé ty roky přál, aby film skončil pozitivně stejně jako kniha. Je tam pár zajimavých přídavků, ale víc než cokoliv to trpí lucasovskými digitálními úpravami a narušeným tempem. Kinosestřih forever (ostatně za svou finální verzi ho bral i Friedkin).
887867
Blbost, Vymítač ďábla III od Blattyho je atmosférická pecka s geniálním Scotterm a Dourifem a nejlepší lekačkou všech dob. A i ta dvojka je aspoň zajimavý fail. A ta prodloužená verze jedničky je taky o něco slabší, je to taková úlitba Blattymu, který si celé ty roky přál, aby film skončil pozitivně stejně jako kniha. Je tam pár zajimavých přídavků, ale víc než cokoliv to trpí lucasovskými digitálními úpravami a narušeným tempem. Kinosestřih forever (ostatně za svou finální verzi ho bral i Friedkin).
887866
0 -2
reagují: Polux
reagovat
Tahle série je fakt prokletá. Jednička nezpochybnitelná klasika, stavební kámen žánru a eRková hororová oscarovka (což je dost exkluzivní klub:)), která spustila lavinu napodobitelů, citujících/vykrádajících nedostižný vzor až do dnešních dní, zbytek od Boormana po Greena ovšem jedna velká křeč, tj. v lepším případě těžký průměr, v horším (a častějším) naprostý shit. Ostatně Omen, jakožto druhá slavná ďábelská klasika ze 70s (která mi, na rozdíl od Exorcisty, přijde spíše úsměvná, než mrazivě strašidelná, ale její status respektuju), je na tom dost podobně. Na tom vtipu, který později koloval po Hollywoodu, že Friedkin při práci na Exorcistovi upsal duši ďáblu a proto ve filmu (přes mnohé problémy během produkce) klaplo úplně všechno tak, jak mělo, výměnou za to, že už nikdy v kariéře se k takovému hitu ani nepřiblíží, asi něco přece jen bude:D. Zvlášť s ohledem na Donnera, který se po Omenu teprve pořádně rozjel.
 
Jinak DC verze samozřejmě top, protože už tak výborný film je na těch správných místech ještě vylepšen a velký respekt za to, že se dostala do kin a dokonce i k nám (což zpětně působí skoro až neuvěřitelně vzhledem k tomu, v kolika zemích mimo US šel film v téhle podobě do kin). Na rozdíl třeba od takového ST: TMP, který dostal DC verzi zhruba ve stejné době a bohužel putovala jen na video. Tehdy jsem doufal, že se blýská na lepší časy a podobné premiéry nových sestřihů známých filmů (třeba Scott měl v té době dost napilno, pár let od sebe Alien DC, KoH DC a BR FC) budou v kinech častěji, což bohužel nevyšlo. Alespoň, že na "vytuněného" Exorcistu se v kinech dostalo, no:)
887866
Tahle série je fakt prokletá. Jednička nezpochybnitelná klasika, stavební kámen žánru a eRková hororová oscarovka (což je dost exkluzivní klub*:)*), která spustila lavinu napodobitelů, citujících/vykrádajících nedostižný vzor až do dnešních dní, zbytek od Boormana po Greena ovšem jedna velká křeč, tj. v lepším případě těžký průměr, v horším (a častějším) naprostý shit. Ostatně Omen, jakožto druhá slavná ďábelská klasika ze 70s (která mi, na rozdíl od Exorcisty, přijde spíše úsměvná, než mrazivě strašidelná, ale její status respektuju), je na tom dost podobně. Na tom vtipu, který později koloval po Hollywoodu, že Friedkin při práci na Exorcistovi upsal duši ďáblu a proto ve filmu (přes mnohé problémy během produkce) klaplo úplně všechno tak, jak mělo, výměnou za to, že už nikdy v kariéře se k takovému hitu ani nepřiblíží, asi něco přece jen bude*:D*. Zvlášť s ohledem na Donnera, který se po Omenu teprve pořádně rozjel.   Jinak DC verze samozřejmě top, protože už tak výborný film je na těch správných místech ještě vylepšen a velký respekt za to, že se dostala do kin a dokonce i k nám (což zpětně působí skoro až neuvěřitelně vzhledem k tomu, v kolika zemích mimo US šel film v téhle podobě do kin). Na rozdíl třeba od takového ST: TMP, který dostal DC verzi zhruba ve stejné době a bohužel putovala jen na video. Tehdy jsem doufal, že se blýská na lepší časy a podobné premiéry nových sestřihů známých filmů (třeba Scott měl v té době dost napilno, pár let od sebe Alien DC, KoH DC a BR FC) budou v kinech častěji, což bohužel nevyšlo. Alespoň, že na "vytuněného" Exorcistu se v kinech dostalo, no*:)*. 
0 -2
reagují: the dark knight
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se