Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První dojmy: Zabiják Davida Finchera

příspěvky 21 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Promiň, naučím se to používat. 
Ale né :D vůbec. K čemu to je? Stejně na to každý klikne :))
886637
Promiň, naučím se to používat.  Ale né *:D* vůbec. K čemu to je? Stejně na to každý klikne *:))*
886634
0 -4
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Lukassek
Tak ta 4) už pak vysvětluje všechno ostatní.
1. Zabít tu holku by vyřešilo co přesně? Určitě by se našlo víc potencionálně "ublížených" na vrub nájemného vraha, ale kdyby byla mrtvá, kdo by ukázal prstem? Bait.
2. Tady jsme na tenkém ledě, záleží na úhlu pohledu. Zabil bys husu, co snáší zlatá vejce? Pravděpodobně ne.
3. Dvě kulky jsou nadsázka. 
4. No mě se s odstupem času zdá, že to je právě ten humor. Ale samozřejmě se můžu plést. Třeba je to prostě jenom blbý a hledám tam něco, co tam není. Nemám patent na rozum. :)
886636
Tak ta 4) už pak vysvětluje všechno ostatní. 1. Zabít tu holku by vyřešilo co přesně? Určitě by se našlo víc potencionálně "ublížených" na vrub nájemného vraha, ale kdyby byla mrtvá, kdo by ukázal prstem? Bait. 2. Tady jsme na tenkém ledě, záleží na úhlu pohledu. Zabil bys husu, co snáší zlatá vejce? Pravděpodobně ne. 3. Dvě kulky jsou nadsázka.  4. No mě se s odstupem času zdá, že to je právě ten humor. Ale samozřejmě se můžu plést. Třeba je to prostě jenom blbý a hledám tam něco, co tam není. Nemám patent na rozum. *:)*
886631
0 0
reagují: Lukassek
reagovat
reaguje na: saint3n
Na co je tady ten spoiler tag?
886634
Na co je tady ten spoiler tag?
886619
1 0
reagují: saint3n
reagovat
reaguje na: saint3n
Asi jsme stejný film neviděli. SIMku totiž vyndal jen jednou a pohodit telefon před budovou, kde chci zabít (vyhrožuji) vysoce důležitý cíl (miliardáři) je lajdáctví. Najít rozbitý telefon není nic nápadného. Najít rozbitý telefon před budovou, kde zemřel někdo, kdo byl tak chráněný, že ho téměř nebylo možné zabít, je podezřelé dostatečně.
Ale i kdyby byli policajti lajdáci, profík by podobnou stopu nikdy nenechal, už jen pro jistotu.
886633
Asi jsme stejný film neviděli. [spoiler]SIMku totiž vyndal jen jednou a pohodit telefon před budovou, kde chci zabít (vyhrožuji) vysoce důležitý cíl (miliardáři) je lajdáctví. Najít rozbitý telefon není nic nápadného. Najít rozbitý telefon před budovou, kde zemřel někdo, kdo byl tak chráněný, že ho téměř nebylo možné zabít, je podezřelé dostatečně.[/spoiler] Ale i kdyby byli policajti lajdáci, profík by podobnou stopu nikdy nenechal, už jen pro jistotu.
886613
3 0
reagovat
reaguje na: saint3n
1. Tím sejmula jsem myslel vyřadila z provozu (zranila nohu). Nechápu, jak by to mohl být bait. Kdyby to byl bait tak by čekali, že si je najde, ne? Nebo co na tom byl bait? nevidím v tom logiku.
2. Jasně že je poslal ten šéf, ten právník co ho pak zabil hřebíkovačkou. Doporučil to tomu Klientovi a ten řekl ok, dám ještě 150K, vyřiďte to. Kdo jinej by je poslal?
3. těžko by měl kulky v kapse, když letěl letadlem, ne?
4. Asi není. Ale ten film se snaží prodat, že je.
886631
[spoiler]1. Tím sejmula jsem myslel vyřadila z provozu (zranila nohu). Nechápu, jak by to mohl být bait. Kdyby to byl bait tak by čekali, že si je najde, ne? Nebo co na tom byl bait? nevidím v tom logiku. 2. Jasně že je poslal ten šéf, ten právník co ho pak zabil hřebíkovačkou. Doporučil to tomu Klientovi a ten řekl ok, dám ještě 150K, vyřiďte to. Kdo jinej by je poslal? 3. těžko by měl kulky v kapse, když letěl letadlem, ne? 4. Asi není. Ale ten film se snaží prodat, že je.[/spoiler]
886619
0 0
reagují: saint3n
reagovat
reaguje na: Lukassek
1. Oni ji neměli zabít. Byl to bait. Toho druhého zabil Fassbender.
2. Zabijáky neposlal jeho "šéf"
3. Dobrá otázka. Kolik kulek je třeba na zabití člověka, když jednou mineš? Dvě. I kdyby jich měl po kapsách pět.. ale to špekuluju, fajn postřeh;)
4. Už to tu zaznělo. On prostě není zrovna ta nejostřejší tužka v penále.
886619
1. Oni ji neměli zabít. Byl to bait. Toho druhého zabil Fassbender. 2. Zabijáky neposlal jeho "šéf" 3. Dobrá otázka. Kolik kulek je třeba na zabití člověka, když jednou mineš? Dvě. I kdyby jich měl po kapsách pět.. ale to špekuluju, fajn postřeh;) 4. Už to tu zaznělo. On prostě není zrovna ta nejostřejší tužka v penále.
886615
2 0
reagují: Disketa1, Lukassek
reagovat

sotva 6/10

Já teda nechápu víc věcí, možná mi to tu někdo osvětlí:
1. Proč po zpackaném kšeftu na Fassbendera pošlou dva zabijáky, kteří spolu očividně pracovali poprvý a nedokázali zabít ani jednu modelku? Jak vůbec utekla a proč ji nezabila Tilda, když sejmula toho druhýho?
2. Proč se ho ten jeho šéf ptá: Proč jsi se vracel domu? Proč tam teda posílal zabijáky a co by se změnilo na tom, kdyby se Fassbender domů nevrátil? Co jako ten šéf čekal, a mezi náma, proč ho vůnec chtěl zabít? Jaký to dává smysl?
3. Proč si kupoval zbraň v dodávce a navíc bez nábojů, když má všude sklady se zbraněma? Ok, možná ne v tom městě, ale proč nechtěl náboje? Věděl od začatku, že toho klienta nesejme? Nebo kde vzal náboje, pokud je měl?
4. To že se v půlce filmu chová jako profík a v půlce jako úplnej jouda ani nekomentuju, to tu zmínili už jiní. Ale třeba jen to jak bojoval s tim Momoou z Wishe. Momoa po něm střílí přes dveře, on uteče za druhý dveře a nenapadne nic lepšího než si stoupnout přesně před ně a čekat. Kdyby ten týpek střelil do těch druhých je Fassbender KO... ALe jako záhadou už do nich nevystřelil... jen aby ho přes ty dveře sejmul Fassbender :D


No nic. Je to jinak docela fajn film, dobře natočený, ale co se týče scénáře hrozná slabota...
886615
Já teda nechápu víc věcí, možná mi to tu někdo osvětlí: [spoiler]1. Proč po zpackaném kšeftu na Fassbendera pošlou dva zabijáky, kteří spolu očividně pracovali poprvý a nedokázali zabít ani jednu modelku? Jak vůbec utekla a proč ji nezabila Tilda, když sejmula toho druhýho? 2. Proč se ho ten jeho šéf ptá: Proč jsi se vracel domu? Proč tam teda posílal zabijáky a co by se změnilo na tom, kdyby se Fassbender domů nevrátil? Co jako ten šéf čekal, a mezi náma, proč ho vůnec chtěl zabít? Jaký to dává smysl? 3. Proč si kupoval zbraň v dodávce a navíc bez nábojů, když má všude sklady se zbraněma? Ok, možná ne v tom městě, ale proč nechtěl náboje? Věděl od začatku, že toho klienta nesejme? Nebo kde vzal náboje, pokud je měl? 4. To že se v půlce filmu chová jako profík a v půlce jako úplnej jouda ani nekomentuju, to tu zmínili už jiní. Ale třeba jen to jak bojoval s tim Momoou z Wishe. Momoa po něm střílí přes dveře, on uteče za druhý dveře a nenapadne nic lepšího než si stoupnout přesně před ně a čekat. Kdyby ten týpek střelil do těch druhých je Fassbender KO... ALe jako záhadou už do nich nevystřelil... jen aby ho přes ty dveře sejmul Fassbender :D[/spoiler] No nic. Je to jinak docela fajn film, dobře natočený, ale co se týče scénáře hrozná slabota...
sotva 6/10
3 -4
reagují: saint3n
reagovat
reaguje na: Robur
To nevím, jestli jsme viděli stejný film. SIM kartu totiž vyndá pokaždé. Paměť je jiná věc, ale když si zafantazíruju .. najdeš někde (u chodníku, kde parkují auta) rozbitý telefon. Možná přejetý. Tak to určitě první, co uděláš, je nechat si za nemalý peníz obnovit paměť, protože co kdyby byl nějakého nájemného vraha, že jo? Pravděpodobnost limitně se blížící nule.
886613
To nevím, jestli jsme viděli stejný film. SIM kartu totiž vyndá pokaždé. Paměť je jiná věc, ale když si zafantazíruju .. najdeš někde (u chodníku, kde parkují auta) rozbitý telefon. Možná přejetý. Tak to určitě první, co uděláš, je nechat si za nemalý peníz obnovit paměť, protože co kdyby byl nějakého nájemného vraha, že jo? Pravděpodobnost limitně se blížící nule.
886577
7 0
reagují: Robur
reagovat
reaguje na: the dark knight
A o to presne ide. 8)
886612
A o to presne ide. *8)*
886579
2 0
reagovat
Mě teda pobavilo, jak "metodický profík" vytáhne kvér (samozřejmě chápu, že zbavit se ho dřív by také byla hloupost, ale..) přímo před vstupem na letiště a ještě ho čistí od otisků. 100% nenápadné a fakt profesionální.. :D
Whatever, od tak (a tentokrát zcela neironicky) profi týmu Fincher/Walker/Fassbender vážně nečekám plytkou zábavu, takže jestli mi to tak na první dobrou přišlo, určitě jsem něco přehlédl, možná jsem nebyl správně naladěn, další projekce zaručena .. protože mě nikdo nepřesvědčí o tom, že si David natočí film o ničem, ne, ani po Mankovi. Ten chlap je příliš chytrý na to, aby nevěděl, jak to vypadá. A hádám že se u recenzí docela baví..
886604
Mě teda pobavilo, jak "metodický profík" vytáhne kvér (samozřejmě chápu, že zbavit se ho dřív by také byla hloupost, ale..) přímo před vstupem na letiště a ještě ho čistí od otisků. 100% nenápadné a fakt profesionální.. *:D* Whatever, od tak (a tentokrát zcela neironicky) profi týmu Fincher/Walker/Fassbender vážně nečekám plytkou zábavu, takže jestli mi to tak na první dobrou přišlo, určitě jsem něco přehlédl, možná jsem nebyl správně naladěn, další projekce zaručena .. protože mě nikdo nepřesvědčí o tom, že si David natočí film o ničem, ne, ani po Mankovi. Ten chlap je příliš chytrý na to, aby nevěděl, jak to vypadá. A hádám že se u recenzí docela baví..
4 0
reagovat
Dost prumerny snimek na ktery se rychle zapomene
886598
Dost prumerny snimek na ktery se rychle zapomene
3 -6
reagovat
No nevim, moc jsem nečekal a tak menší zklamání z až moc přímočarého děje. Moc tomu nepomohl ani ten konec, kdy jsem zpočátku říkal "Co to k**va?". Čím víc nad tím filmem přemýšlím, tím víc se mi nakonec začíná líbit (i ten konec začínám víc chápat), nicméně na Finchera je to pořád slabota.
886596
No nevim, moc jsem nečekal a tak menší zklamání z až moc přímočarého děje. Moc tomu nepomohl ani ten konec, kdy jsem zpočátku říkal "Co to k**va?". Čím víc nad tím filmem přemýšlím, tím víc se mi nakonec začíná líbit (i ten konec začínám víc chápat), nicméně na Finchera je to pořád slabota.
2 0
reagovat
ten kontrast kdy po vyčištění zubů dezinfikuje umyvadlo a pak jen rozslapne displej u telefonu :D
886595
ten kontrast kdy po [spoiler]vyčištění zubů dezinfikuje umyvadlo a pak jen rozslapne displej u telefonu *:D*[/spoiler]
5 0
reagovat

bleh

Kľudne mi dajte aj sto mínusiek, ale podľa mňa tam chlapi vidíte niečo, čo tam nie je. Je to taký mačkopes, žiadna premyslená satira, film o hovne s príbehom o hovne - aj bez tých zjavných chýb, ktoré by teda ilustrovali to, že zabiják nie je dokonalý, je tam veľa kravín, ktoré sú ponechané na náhodu: čo keby sa dvere zatvárali rýchlejšie? Čo keby kuriérovi ušiel výťah? Čo keby sa Tilda rozhodla sedieť do záverečnej a potom by boli v reštike prinútení zavolať políciu? Čo keby, čo keby... 
886585
Kľudne mi dajte aj sto mínusiek, ale podľa mňa tam chlapi vidíte niečo, čo tam nie je. Je to taký mačkopes, žiadna premyslená satira, film o hovne s príbehom o hovne - aj bez tých zjavných chýb, ktoré by teda ilustrovali to, že zabiják nie je dokonalý, je tam veľa kravín, ktoré sú ponechané na náhodu: [spoiler]čo keby sa dvere zatvárali rýchlejšie? Čo keby kuriérovi ušiel výťah? Čo keby sa Tilda rozhodla sedieť do záverečnej a potom by boli v reštike prinútení zavolať políciu? Čo keby, čo keby... [/spoiler]
bleh
10 -5
reagovat
reaguje na: the dark knight
Obavam se ze i zabijak-polodebil by vedel ze s tim telefonem ma nalozit trochu jinak :) A ze to odpovida "kvalite" scenare...
886583
Obavam se ze i zabijak-polodebil by vedel ze s tim telefonem ma nalozit trochu jinak :) A ze to odpovida "kvalite" scenare...
886579
6 -3
reagovat
reaguje na: the dark knight
Tak tenhle pocit jsem z filmu neměl. Naopak jsem byl na počátku utvrzen, že se jedná o jednoho z nejrespektovanějších zabijáků, který nikdy neudělal chybu, nezanechal stopu a své vraždy dokázal kdykoliv připravit jako nehodu, vraždu nebo vzkaz, podle požadavku. Takže už ten amatérský výstřel mě zaskočil a hromada chyb také. Jen většina z nich podle mě měla vypadat jako profesionalita, viz likvidace telefonů, která je ve skutečnosti takto nesmyslná.
886581
Tak tenhle pocit jsem z filmu neměl. Naopak jsem byl na počátku utvrzen, že se jedná o jednoho z nejrespektovanějších zabijáků, který nikdy neudělal chybu, nezanechal stopu a své vraždy dokázal kdykoliv připravit jako nehodu, vraždu nebo vzkaz, podle požadavku. Takže už ten [spoiler]amatérský výstřel mě zaskočil a hromada chyb také. Jen většina z nich podle mě měla vypadat jako profesionalita, viz likvidace telefonů, která je ve skutečnosti takto nesmyslná[/spoiler].
886579
6 -2
reagovat
reaguje na: Robur
To ale není nějaká chyba filmařů, ten film zcela očividně pracuje s tím, že moc dobrý zabiják ve skutečnosti není a jeho činy prostě nekorespondují s jeho slovy.
886579
To ale není nějaká chyba filmařů, ten film zcela očividně pracuje s tím, že moc dobrý zabiják ve skutečnosti není a jeho činy prostě nekorespondují s jeho slovy.
886577
3 -8
reagují: Muel, Cival, Robur
reagovat
reaguje na: the dark knight
To teda, hlavně to rozšlapávání mobilů bez vyjmutí simky (nebo smazání elektronické) a ponechání paměti v nich. Většinou hned před barákem. Mazec.
886577
To teda, hlavně to [spoiler]rozšlapávání mobilů bez vyjmutí simky (nebo smazání elektronické) a ponechání paměti v nich[/spoiler]. Většinou hned před barákem. Mazec.
886569
3 -1
reagovat
reaguje na: Robur
886569
[url=https://giphy.com/gifs/xT9IgHCTfp8CRshfQk]link[/url]
886567
1 -2
reagují: Robur
reagovat

7/10

Působivě natočený snímek, který nudí jen v krátkých chvílích. Jedinou pořádnou výtku, kterou bych měl, je to množství chyb a stop, které Fassbender jako profesionál pokaždé nechával v blízkosti svých aktivit. To mě vytrhávalo ze zážitku a rozhodně jsem ho viděl spíš jako poloamatéra.
886567
Působivě natočený snímek, který nudí jen v krátkých chvílích. Jedinou pořádnou výtku, kterou bych měl, je to množství chyb a stop, které Fassbender jako profesionál pokaždé nechával v blízkosti svých aktivit. To mě vytrhávalo ze zážitku a rozhodně jsem ho viděl spíš jako poloamatéra.
7/10
5 -2
reagují: esmo, the dark knight
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se