Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hororová trefa roku! Pět nocí u Freddyho je kasovní megahit

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: the dark knight
Pořád úspěch jako prase.
885732
Pořád úspěch jako prase.
885729
0 0
reagovat
Tak když je online a ještě cílil výhradně na hardcore fans, co se nahrnuli o prvním víkendu...
885730
Tak když je online a ještě cílil výhradně na hardcore fans, co se nahrnuli o prvním víkendu...
2 0
reagovat
Tak hororová trefa roku a kasovní megahit padnul druhý víkend o 78 %. :D
885729
Tak hororová trefa roku a kasovní megahit padnul druhý víkend o 78 %. *:D*
4 -1
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: The Joker
Vubec. Jen vim ze ho hejtili za machrovani na place IM1 ;)
885418
Vubec. Jen vim ze ho hejtili za machrovani na place IM1 ;)
885372
0 0
reagovat
reaguje na: Cival
A to's ani necetl tu Howardovu tezi ze 1x1=2?
885372
A to's ani necetl tu Howardovu tezi ze 1x1=2?
885371
3 0
reagují: Cival
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Hejty na Pratta, Bardema nebo Howarda slysim poprve v zivote, a to filmovej byznys celkem sleduju, tak asi maj zjevne trochu jinou kadenci ;)
885371
Hejty na Pratta, Bardema nebo Howarda slysim poprve v zivote, a to filmovej byznys celkem sleduju, tak asi maj zjevne trochu jinou kadenci ;)
885357
3 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: Cival
Ty jsi tam zmínil Amber Heard, která prohrála soud navíc. Spacey a Miller ne.

Pratt, Howard a Bardem nespachali vůbec nic... 
885357
Ty jsi tam zmínil Amber Heard, která prohrála soud navíc. Spacey a Miller ne. Pratt, Howard a Bardem nespachali vůbec nic... 
885352
1 -5
reagují: Cival
reagovat
Tak vetsina zminenych dostavala coud pote, co udelala nejake trestne ciny, zejmena nasilne… treba mlaceni partnerek. To mi prijde trochu jiny level nez treba rict, ze mi nejaka pohadka prijde prezita a ze dnes uz by hrdinky nemusely byt pasivni a nechat se libat ve spanku 8)
885352
Tak vetsina zminenych dostavala coud pote, co udelala nejake trestne ciny, zejmena nasilne… treba mlaceni partnerek. To mi prijde trochu jiny level nez treba rict, ze mi nejaka pohadka prijde prezita a ze dnes uz by hrdinky nemusely byt pasivni a nechat se libat ve spanku *8)*
7 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
Tom Cruise a Mel Gibson dostávali bídu roky, a jaké to byly hvězdy. A zase jsou.
Celkově myslím že se dost přeceňuje ten dopad na box office - u všech těch herců (a hereček) mám pocit, že je producenti cancelnuli preventivně, což je obvykle jen načas, nebo s nimi nechtějí mnozí filmaři spolupracovat z osobních důvodů, ale že by na někoho vyloženě diváci přestali chodit jen kvůli dementním názorům, to moc neregistruju. Vždy to bylo spojené s jinými mnohem většími důvody.

Třeba i ten Ezra Miller - kdyby ty DC filmy nebyly už roky takové sračky, tak Flash imho nemá problém. Amber Heard zase i kdyby teď nebyla nejvysmívanější člověk na planetě kvůli Johnymu, tak nikdy nebyla dobrá herečka a její ústup ze slávy by byl nevyhnutelný s tím jak stárne a už to neutáhne na sexy postavu. Zegler má zas smůlu že ty papírově top filmy aktuálně dopadají dost nevalně.

Reálně na tom co si jedou na sockách moc nesejde - samozřejmě že ostatní lidé je na těch sockách taky dost nevybíravě setřou, což je v pořádku protože když se zapojíš do diskuze tak musíš počítat s tím že v ní s tebou nikdo nebude jednat v rukavičkách, bez ohledu na to že je ti dvaadvacet a jsi hezká. Ale že by si pak někdo řekl "Na tenhle film bych hrozně šel, ale protože nějaký herec řekl xy, tak na to nejdu"? To bude minimum lidí.
885350
Tom Cruise a Mel Gibson dostávali bídu roky, a jaké to byly hvězdy. A zase jsou. Celkově myslím že se dost přeceňuje ten dopad na box office - u všech těch herců (a hereček) mám pocit, že je producenti cancelnuli preventivně, což je obvykle jen načas, nebo s nimi nechtějí mnozí filmaři spolupracovat z osobních důvodů, ale že by na někoho vyloženě diváci přestali chodit jen kvůli dementním názorům, to moc neregistruju. Vždy to bylo spojené s jinými mnohem většími důvody. Třeba i ten Ezra Miller - kdyby ty DC filmy nebyly už roky takové sračky, tak Flash imho nemá problém. Amber Heard zase i kdyby teď nebyla nejvysmívanější člověk na planetě kvůli Johnymu, tak nikdy nebyla dobrá herečka a její ústup ze slávy by byl nevyhnutelný s tím jak stárne a už to neutáhne na sexy postavu. Zegler má zas smůlu že ty papírově top filmy aktuálně dopadají dost nevalně. Reálně na tom co si jedou na sockách moc nesejde - samozřejmě že ostatní lidé je na těch sockách taky dost nevybíravě setřou, což je v pořádku protože když se zapojíš do diskuze tak musíš počítat s tím že v ní s tebou nikdo nebude jednat v rukavičkách, bez ohledu na to že je ti dvaadvacet a jsi hezká. Ale že by si pak někdo řekl "Na tenhle film bych hrozně šel, ale protože nějaký herec řekl xy, tak na to nejdu"? To bude minimum lidí.
4 -4
reagovat
reaguje na: Cival
Když už jsi zmínil Heard, tak Ezra Miller sodu dostával taky a nevidím důvod proč nezmínit i Spaceyho

Nebo Terrence Howard za ezotericky kecy s krystaly a pak i Chris Pratt když mlel nějaký hovadiny a duchovní meditaci při lovu zvířat v lese. 

Pak Javier Bardem dostal stejný čoud jako Penelope Cruz když se zastával Palestiny před lety a následně Jon Voight když se do nich pustil. 

Když už jsme u trpaslíků, tak se to srotilo i u Dinklage, když se pustil do obsazení Sněhurky.

Talk shit get hit platí i v PR. A všichni herci vydělávající miliony by si to měli rozložit na public relations, třikrát podtrhnout a nalepit někam ke kreditce. 
885339
Když už jsi zmínil Heard, tak Ezra Miller sodu dostával taky a nevidím důvod proč nezmínit i Spaceyho Nebo Terrence Howard za ezotericky kecy s krystaly a pak i Chris Pratt když mlel nějaký hovadiny a duchovní meditaci při lovu zvířat v lese.  Pak Javier Bardem dostal stejný čoud jako Penelope Cruz když se zastával Palestiny před lety a následně Jon Voight když se do nich pustil.  Když už jsme u trpaslíků, tak se to srotilo i u Dinklage, když se pustil do obsazení Sněhurky. Talk shit get hit platí i v PR. A všichni herci vydělávající miliony by si to měli rozložit na public relations, třikrát podtrhnout a nalepit někam ke kreditce. 
885324
5 -2
reagovat
reaguje na: Cival
To nebylo nutne na tebe, ale casto tohle nalepkovani slouzi na netu jako ultimatni "argument". Osobne si teda myslim, zvlast v dnesni dobe, ze na kazdeho incela je nejaky simp, co jede "aha, nema ding dong... takze za me bohyne" a bude ji jako spravny rytir branit do posledniho dechu. :)) Ale uprimne... Tyhle jeji nazory budou vyminuskovany temer vsude a od vsech, mimo to konkretni specificky publikum, pro ktery jsou delany. A je uplne jedno, zda-li je rika slavna zena nebo ne. Stejne jako fnukani Larson, kdyz ji na rande pozval zamestnanec letiste a pro ni to pomalu bylo napadeni. :) Jestli neco, tak je za me argument, ze se celkove slavnym tleska za kdejakou blbost. Nemel snad Hemsworth postavenej jeden profil-clanek na tom, jak si sel s autorem sam koupit tvl jablka a banany nebo neco takovyho? :)

Jestli je hezka... No, za me urcite mnohem vic nez Krenkova, ze ktery si tady seda na zadek vetsina mistniho osazenstva. :))) Spis teda je zas takova, rekneme, "vyrazne stylizovana", karikaturni, trochu klucici, ale takhle to Hollywood jede. A ted ten pruzkum, jak gen z nebo kdo nechce ve filmech sex a takove, dal asi studiim za pravdu. Proc se posledni roky voli tyhle typy, no.
885333
To nebylo nutne na tebe, ale casto tohle nalepkovani slouzi na netu jako ultimatni "argument". Osobne si teda myslim, zvlast v dnesni dobe, ze na kazdeho incela je nejaky simp, co jede "aha, nema ding dong... takze za me bohyne" a bude ji jako spravny rytir branit do posledniho dechu. :)) Ale uprimne... Tyhle jeji nazory budou vyminuskovany temer vsude a od vsech, mimo to konkretni specificky publikum, pro ktery jsou delany. A je uplne jedno, zda-li je rika slavna zena nebo ne. Stejne jako fnukani Larson, kdyz ji na rande pozval zamestnanec letiste a pro ni to pomalu bylo napadeni. :) Jestli neco, tak je za me argument, ze se celkove slavnym tleska za kdejakou blbost. Nemel snad Hemsworth postavenej jeden profil-clanek na tom, jak si sel s autorem sam koupit tvl jablka a banany nebo neco takovyho? :) Jestli je hezka... No, za me urcite mnohem vic nez Krenkova, ze ktery si tady seda na zadek vetsina mistniho osazenstva. :))) Spis teda je zas takova, rekneme, "vyrazne stylizovana", karikaturni, trochu klucici, ale takhle to Hollywood jede. A ted ten pruzkum, jak gen z nebo kdo nechce ve filmech sex a takove, dal asi studiim za pravdu. Proc se posledni roky voli tyhle typy, no.
885330
2 -3
reagovat
Zegler je kočka, spíš mě zaráží do jakého pruseru se Disney žene a celkem chapu asi odklad premiéry Sněhurky. Protože ta zveřejněna promo fotka je fakt děsivá a tím myslím ty Cgi trpajzliky, to mi neříkej ze tohle chtějí pustit ven, jsou hnusný a strašidelny zároveň, to už tam opravdu mohli nechat zmenšit herce z masa a kosti, tohle je ještě ošklivejsi než ten jejich Pinochio nedávno :-
885331
Zegler je kočka, spíš mě zaráží do jakého pruseru se Disney žene a celkem chapu asi odklad premiéry Sněhurky. Protože ta zveřejněna promo fotka je fakt děsivá a tím myslím ty Cgi trpajzliky, to mi neříkej ze tohle chtějí pustit ven, jsou hnusný a strašidelny zároveň, to už tam opravdu mohli nechat zmenšit herce z masa a kosti, tohle je ještě ošklivejsi než ten jejich Pinochio nedávno *:-*
5 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Ja s tou druhou pulkou bez problemu souhlasim.

A narativ "nemas na ni, tak ji hejtujes a jses teda incel" jsem teda nejel, to je docela vyrazne pootoceni (vubec netvrdim, ze kdo je hejti, je incel - ale ze tam jsou I hlasiti incelove, co jim to poradne nandaj) :) A ze kdyz ses uz moc hezka a promluvis, je to jak rudej hadr na byka (prosim o to zkusit to znovu nespojovat do jednoho narativu dle tve posunute interpretace - dost je to videt treba na CZ twitteru, kde se sesypavaj tisice chlapku na trochu vyrazneji zensky a podrobbuji jejich tweety vyrazne dukladnejsi analyze :) ). Cimz netvrdim, ze zrovna tyhle tri by si to nezaslouzily :)

Ale smat se Zegler, ze je hnusna, coz vidim na pulce internetu, mi prijde absurdni...
885330
Ja s tou druhou pulkou bez problemu souhlasim. A narativ "nemas na ni, tak ji hejtujes a jses teda incel" jsem teda nejel, to je docela vyrazne pootoceni (vubec netvrdim, ze kdo je hejti, je incel - ale ze tam jsou I hlasiti incelove, co jim to poradne nandaj) :) A ze kdyz ses uz moc hezka a promluvis, je to jak rudej hadr na byka (prosim o to zkusit to znovu nespojovat do jednoho narativu dle tve posunute interpretace - dost je to videt treba na CZ twitteru, kde se sesypavaj tisice chlapku na trochu vyrazneji zensky a podrobbuji jejich tweety vyrazne dukladnejsi analyze :) ). Cimz netvrdim, ze zrovna tyhle tri by si to nezaslouzily :) Ale smat se Zegler, ze je hnusna, coz vidim na pulce internetu, mi prijde absurdni...
885327
7 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: The Joker
...a feminismus, ideologie z podstaty věci konfrontační a dneska víceméně povinná 8). Když ti nějaká afektovaná píča (Larsonka) začne vyjmenovávat, za jakejch podmínek je OK ji oslovit, aby to nebylo "obtěžování", bude to logicky mít trochu jiný reakce než "planeta je v prdeli, pojďme s tím něco dělat".
885329
...a feminismus, ideologie z podstaty věci konfrontační a dneska víceméně povinná *8)*. Když ti nějaká afektovaná píča (Larsonka) začne vyjmenovávat, za jakejch podmínek je OK ji oslovit, aby to nebylo "obtěžování", bude to logicky mít trochu jiný reakce než "planeta je v prdeli, pojďme s tím něco dělat".
885327
6 -5
reagovat
Tak herci dostavaj pravidelne cocku na sockach za svuj osobni zivot (obvykle mladsi partnerky). A jestli se jede narativ "nemas na ni, tak ji hejtujes a jses teda incel" (coz je fakt strasne silnej argument lol), tak tam je to to samy, jen se prohodilo pohlavi. :)

Jestli se od herecek nejaky aktivismus automaticky ocekava nebo ne... Spis spouste nestaci byt jen slavny, hezky ksichtik. Potrebuji dokazat,jak je v nich neco vic. Kdyz si k tomu jeste sami ovladaj socky a prida se k tomu nejaka prirozena afektovanost a nedostatek smyslu pro humor...
885327
Tak herci dostavaj pravidelne cocku na sockach za svuj osobni zivot (obvykle mladsi partnerky). A jestli se jede narativ "nemas na ni, tak ji hejtujes a jses teda incel" (coz je fakt strasne silnej argument lol), tak tam je to to samy, jen se prohodilo pohlavi. :) Jestli se od herecek nejaky aktivismus automaticky ocekava nebo ne... Spis spouste nestaci byt jen slavny, hezky ksichtik. Potrebuji dokazat,jak je v nich neco vic. Kdyz si k tomu jeste sami ovladaj socky a prida se k tomu nejaka prirozena afektovanost a nedostatek smyslu pro humor...
7 -1
reagují: Cival, Kostěj
reagovat
Na druhou stranu já si zase nevzpomenu na nějakého takhle viditelného herce aktivistu a hereček je vidět dost. Podle mě je to začarovaný kruh protože mi přijde, že v dnešní době se nějaká míra aktivismu u hereček vyloženě očekává (alespoň za práva žen) a u herců stačí když udrží "ruce šmátralky" za zády 8)
885325
Na druhou stranu já si zase nevzpomenu na nějakého takhle viditelného herce aktivistu a hereček je vidět dost. Podle mě je to začarovaný kruh protože mi přijde, že v dnešní době se nějaká míra aktivismu u hereček vyloženě očekává (alespoň za práva žen) a u herců stačí když udrží "ruce šmátralky" za zády *8)*
3 0
reagovat
Ja ji treba zacal sledovat na instagramu jako jednu z hodne mala herecek, protoze mi prisla top kost. Takova min hezka Freida Pinto novy generace :)

Prehnany mudrovani hercu a herecek je nicmene jina kategorie. A jina kategorie je i to, ze kdyz rekne nejakou picovinu herec, projde mu to mnohem snaz nez u herecek, u nichz se ty davy hejtru srocujou velmi pravidelne a nekdy az s gustem zhrzeneho incela, co si budem nalhavat. Larson, Heard, Zegler... nevybavim si snad ani jednoho fešáka, kterej by dostaval kouř jako tyhle pohledné slečny. Coz samozrejme neznamena, ze by nemely obcas mlcet nebo nesrat do postele :)
885324
Ja ji treba zacal sledovat na instagramu jako jednu z hodne mala herecek, protoze mi prisla top kost. Takova min hezka Freida Pinto novy generace :) Prehnany mudrovani hercu a herecek je nicmene jina kategorie. A jina kategorie je i to, ze kdyz rekne nejakou picovinu herec, projde mu to mnohem snaz nez u herecek, u nichz se ty davy hejtru srocujou velmi pravidelne a nekdy az s gustem zhrzeneho incela, co si budem nalhavat. Larson, Heard, Zegler... nevybavim si snad ani jednoho fešáka, kterej by dostaval kouř jako tyhle pohledné slečny. Coz samozrejme neznamena, ze by nemely obcas mlcet nebo nesrat do postele :)
11 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: kristian.nguyen
Top 3 se mění tak často, že než bych to napsal, bylo by to jinak :)
885320
Top 3 se mění tak často, že než bych to napsal, bylo by to jinak :)
885319
4 0
reagovat
reaguje na: Mr. Hlad
:D Ještě napiš, že ti její příjmení připomíná jistou Rene Zelweger a jdu do kolen mě teda přijde dost hezká, ale jak říkáš to je otázka vkusu btw by mě zajímalo jaky herečky čisté podle krásy mas v Top 3 jestli se mužů  optat? :) jinak to jde mimo mě nevzrusujou mě ani její názory ani filmy ve kterých zatím hraje a to ani negativně ani pozitivně 
885319
*:D* Ještě napiš, že ti její příjmení připomíná jistou Rene Zelweger a jdu do kolen mě teda přijde dost hezká, ale jak říkáš to je otázka vkusu btw by mě zajímalo jaky herečky čisté podle krásy mas v Top 3 jestli se mužů  optat? :) jinak to jde mimo mě nevzrusujou mě ani její názory ani filmy ve kterých zatím hraje a to ani negativně ani pozitivně 
885318
3 -1
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Já osobně Zegler nemám rád, protože mi přijde nehezká a špatná herečka, ale to jsou samozřejmě dost subjektivní důvody. 

Myslím si, že hlavní problém je v tom, že to podle mě a asi i podle spousty jiných lidí, kteří to tak třeba nepojmenují, nemá zasloužené. Najednou tu je a Hollywood k ní přistupuje jako k hvězdě, a tak nějak to očekává podprahově i od diváků. Každý rok dva to s někým zkusí a většinou se spálí, ale ten Worthington měl za sebou Avatara (respektive před sebou, když točil  Terminátora) a Taylor Kitch alespoň úspěšný seriál. 

Ona tady prostě najednou je a ať už říká cokoliv a ať už to publikum bere jakkoliv (otravná kráva/mladá holka s názorem, to je fuk), osobně nemám pocit, že by si to jakkoliv zasloužila. Ale její chyba to nakonec možná úplně není. 

Jestli prohučí Hunger Games i Sněhurka, možná to pro ni paradoxně jako pro herečku může být dobře, protože ji to může donutit hledat nějaké projekty, kde by si ten respekt vybojovala a ukázala, že si zaslouží, aby byla vidět. 
885318
Já osobně Zegler nemám rád, protože mi přijde nehezká a špatná herečka, ale to jsou samozřejmě dost subjektivní důvody.  Myslím si, že hlavní problém je v tom, že to podle mě a asi i podle spousty jiných lidí, kteří to tak třeba nepojmenují, nemá zasloužené. Najednou tu je a Hollywood k ní přistupuje jako k hvězdě, a tak nějak to očekává podprahově i od diváků. Každý rok dva to s někým zkusí a většinou se spálí, ale ten Worthington měl za sebou Avatara (respektive před sebou, když točil  Terminátora) a Taylor Kitch alespoň úspěšný seriál.  Ona tady prostě najednou je a ať už říká cokoliv a ať už to publikum bere jakkoliv (otravná kráva/mladá holka s názorem, to je fuk), osobně nemám pocit, že by si to jakkoliv zasloužila. Ale její chyba to nakonec možná úplně není.  Jestli prohučí Hunger Games i Sněhurka, možná to pro ni paradoxně jako pro herečku může být dobře, protože ji to může donutit hledat nějaké projekty, kde by si ten respekt vybojovala a ukázala, že si zaslouží, aby byla vidět. 
11 0
reagují: kristian.nguyen
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se