Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku imf vs. Hollywood #36: Talk shows bez scénářů a Aquaman 2 bez Amber Heard?

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Teď jsem se dívala na nějaké cony v US, a je tam docela napráskáno, tak si říkám, že ti herci asi budou chvíli žít i z toho (cena za podpis 250 dolarů :D ). Pochopila jsem, že tam jet můžou, když nebudou přímo propagovat nějaký nový projekt, ale třeba když budou mluvit o tom, jak doma pěstují ředkvičky, tak je to OK :D Přesto je to druh nepřímé propagace. Oni si ty cestičky najít musí.
880513
Teď jsem se dívala na nějaké cony v US, a je tam docela napráskáno, tak si říkám, že ti herci asi budou chvíli žít i z toho (cena za podpis 250 dolarů *:D* ). Pochopila jsem, že tam jet můžou, když nebudou přímo propagovat nějaký nový projekt, ale třeba když budou mluvit o tom, jak doma pěstují ředkvičky, tak je to OK *:D* Přesto je to druh nepřímé propagace. Oni si ty cestičky najít musí.
3 0
reagovat
reaguje na: Perry-
Tuším, že ne. Briti mají vlastní odbory, a proto se např. Rod draka(který je prakticky exkluzivně britský) může natáčet...
Proto asi čekám, že Briti můžou i hrát v amerických produkcích a propagovat, ale tam zas netuším, jestli v rámci vzájemného respektu taky hollywoodské produkce nebojkotují...
A Američani v cizí produkce skoro jistě hrát můžou, když už můžou hrát i v amerických nezávislárnách;)...
880487
Tuším, že ne. Briti mají vlastní odbory, a proto se např. Rod draka(který je prakticky exkluzivně britský) může natáčet... Proto asi čekám, že Briti můžou i hrát v amerických produkcích a propagovat, ale tam zas netuším, jestli v rámci vzájemného respektu taky hollywoodské produkce nebojkotují... A Američani v cizí produkce skoro jistě hrát můžou, když už můžou hrát i v amerických nezávislárnách*;)*...
880459
2 0
reagovat
Pouštět seriály rychlejším tempem, abych získal víc času pro reklamu ..to je masakr :D
Taková prasárna by mě ani nenapadla, že je vůbec možná ...no proto asi nikdy nebudu bohatý :)
880469
Pouštět seriály rychlejším tempem, abych získal víc času pro reklamu ..to je masakr *:D* Taková prasárna by mě ani nenapadla, že je vůbec možná ...no proto asi nikdy nebudu bohatý *:)*
3 0
reagovat
Díky za opět skvělý článek, mě ty ekonomicko-právní rozbory problémů kolem stávky fakt baví :D.

Úspěch One Piece je naprosto zasloužený, je vidět, že do toho spousta lidí dala srdíčko. A důsledné zacílení na mladší publikum asi taky pomohlo (tady vidím jeden z těch rozdílů oproti Cowboyovi Bebopovi).
880463
Díky za opět skvělý článek, mě ty ekonomicko-právní rozbory problémů kolem stávky fakt baví *:D*. Úspěch One Piece je naprosto zasloužený, je vidět, že do toho spousta lidí dala srdíčko. A důsledné zacílení na mladší publikum asi taky pomohlo (tady vidím jeden z těch rozdílů oproti Cowboyovi Bebopovi).
3 0
reagovat
Jak je to vlastně se scénaristy a herci v Británii. Tam se normálně točí, píše, nebo tamní průmysl také stojí? To samé na druhou stranu - Britští herci v US filmech je mohou propagovat?
Stávka se týká jen produkce v US nebo se týká i toho když např. US herec hraje v Čínském filmu... Díky :)
880459
Jak je to vlastně se scénaristy a herci v Británii. Tam se normálně točí, píše, nebo tamní průmysl také stojí? To samé na druhou stranu - Britští herci v US filmech je mohou propagovat? Stávka se týká jen produkce v US nebo se týká i toho když např. US herec hraje v Čínském filmu... Díky :)
3 0
reagují: Leefko
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se