Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Záměna: V.I.M.

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Vlastně jsem to teprve nedávno viděla celé (ano, stydím se), scéna ve vlaku mě bavila náramně. Jenom jsem si k tomu chtěla přešíst pár nějakých recenzí, a je zajímavé, že "zpětně" mají v těch článcích lidi problém s tím, že se tam Aykroyd oblékl za černocha, než že hlavního záporáka znásilní gorila :D
880957
Vlastně jsem to teprve nedávno viděla celé (ano, stydím se), scéna ve vlaku mě bavila náramně. Jenom jsem si k tomu chtěla přešíst pár nějakých recenzí, a je zajímavé, že "zpětně" mají v těch článcích lidi problém s tím, že se tam Aykroyd oblékl za černocha, než že hlavního záporáka znásilní gorila *:D*
1 0
reagovat
Z toho Murphyho těžkotonážního trojkomba, které se mu povedlo hned při startu jeho kariéry, mám sice o trochu raději 48 Hrs. a BHC, ale Trading Places je hned v závěsu a úplně chápu, proč u někoho naopak vede právě Landisova čistě komediální jízda bez zastávek v jiných žánrech.

Jak v 48 Hrs., tak v Trading Places (a vlastně i v Best Defense) dostal Murphy "pro jistotu" hereckého parťáka (a související druhé místo na plakátě), aby film případně podržel, pokud by vtipálek z SNL pohořel (načež ve svém sólovém vystoupení v BHC úplně zbořil pokladny, ale to je jiný příběh:D) a při pohledu na vzájemnou chemii mezi ním a Noltem, respektive Aykroydem, se to rozhodně vyplatilo. Mluvka Murphy je tady ve svém živlu, s Aykroydem tvoří dokonalou dvojici a v neposlední řadě je třeba ocenit Curtis za její odvahu jít na plac tak říkajíc "na férovku" (škoda, že o dekádu později v True Lies už to nevyšlo, ale i bez toho tam byla podobně sexy jako tady:)).  

Murphy měl kromě svého talentu v té době docela štěstí na režiséry a herecké kolegy (a tím pádem asi i na svého agenta:D), ale přesto obrovský respekt za to, co dokázal, tj. každý rok po sobě co film, to nejenže hit s čím dál vyššími tržbami, ale rovnou i klasika ve svém žánru. V mezidobí sice Murphy dost tvrdě narazil s Best Defense, ale zmíněné tři nestárnoucí pecky mu už nikdo nevezme (kromě toho, kdo si dnes na tenhle propadák půl roku před BHC vzpomene). 
879898
Z toho Murphyho těžkotonážního trojkomba, které se mu povedlo hned při startu jeho kariéry, mám sice o trochu raději 48 Hrs. a BHC, ale Trading Places je hned v závěsu a úplně chápu, proč u někoho naopak vede právě Landisova čistě komediální jízda bez zastávek v jiných žánrech. Jak v 48 Hrs., tak v Trading Places (a vlastně i v Best Defense) dostal Murphy "pro jistotu" hereckého parťáka (a související druhé místo na plakátě), aby film případně podržel, pokud by vtipálek z SNL pohořel (načež ve svém sólovém vystoupení v BHC úplně zbořil pokladny, ale to je jiný příběh*:D*) a při pohledu na vzájemnou chemii mezi ním a Noltem, respektive Aykroydem, se to rozhodně vyplatilo. Mluvka Murphy je tady ve svém živlu, s Aykroydem tvoří dokonalou dvojici a v neposlední řadě je třeba ocenit Curtis za její odvahu jít na plac tak říkajíc "na férovku" (škoda, že o dekádu později v True Lies už to nevyšlo, ale i bez toho tam byla podobně sexy jako tady*:)*).   Murphy měl kromě svého talentu v té době docela štěstí na režiséry a herecké kolegy (a tím pádem asi i na svého agenta*:D*), ale přesto obrovský respekt za to, co dokázal, tj. každý rok po sobě co film, to nejenže hit s čím dál vyššími tržbami, ale rovnou i klasika ve svém žánru. V mezidobí sice Murphy dost tvrdě narazil s Best Defense, ale zmíněné tři nestárnoucí pecky mu už nikdo nevezme (kromě toho, kdo si dnes na tenhle propadák půl roku před BHC vzpomene). 
2 0
reagovat

Pecka!

U nas tiez kazdorocna vianocna klasika! Hoci chut mam si to kuknut aj hned teraz!:+;)
879766
U nas tiez kazdorocna vianocna klasika! Hoci chut mam si to kuknut aj hned teraz!*:+**;)*
Pecka!
1 0
reagovat
Jamie Lee Curtis tam je opravdu ale opravdu za bohyni.
A ten film je absolutně boží. Kdykoli to dávají v Telce tak koukám. A pořád si to užívám jak kdybych to viděl prvně.
Btw scéna ve vlaku resp shledání v kupé je Top :D:D:D:D:D
879505
Jamie Lee Curtis tam je opravdu ale opravdu za bohyni. A ten film je absolutně boží. Kdykoli to dávají v Telce tak koukám. A pořád si to užívám jak kdybych to viděl prvně. Btw scéna ve vlaku resp shledání v kupé je Top *:D**:D**:D**:D**:D*
4 0
reagovat
Dobrý tip, můžu si to dát jako doplněk k Policajtům z Beverly Hills které jsem zrovna sjížděl (jak jen mi tyhle buddy cop filmy chybí! V 80s a 90s prominentní žánr, a teď úplně umřel).

I když zrovna trojku z nich točil taky John Landis a moc se mu nepovedla, tak snad tady to bude lepší.
879499
Dobrý tip, můžu si to dát jako doplněk k Policajtům z Beverly Hills které jsem zrovna sjížděl (jak jen mi tyhle buddy cop filmy chybí! V 80s a 90s prominentní žánr, a teď úplně umřel). I když zrovna trojku z nich točil taky John Landis a moc se mu nepovedla, tak snad tady to bude lepší.
5 0
reagovat
Skvely film a pekny VIM. Davam si to kazdy Vanoce. Diky za to.
879497
Skvely film a pekny VIM. Davam si to kazdy Vanoce. Diky za to.
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se