Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Na pivu s Civalem, imfem a k0C0URem nejen o začátcích TrailerZone a srpnové Filmy v síti

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek
Davosh0 mi mluví z duše :). (Nejen ohledně Pevnosti – to CD si přesně pamatuju :D.) TZ jsem sotva chytnul, ale historii MZ už jsem častými návštěvami v podstatě komplet pokryl. Díky za vše! Na trailery jste mě jednu dobu naučili koukat opravdu zodpovědně. Ta fascinace, když se začala objevovat a začala být i dosažitelná 480p či dokonce 720p kvalita! Kdo by na něco takovýho dneska koukal...

Na TrailerNight se opravdu těšim. Inspirovali jste mě, abych si prošel vlastní archiv oblíbených ukázek, tak sem možná ještě později hodím nějaké další tipy pro geeky. Každopádně za mě top 3 mimo těch, které zazněly ve videu (LOTR, Spider-mani s TM, Sin City, 300, Salvation, Prometheus, Man of Steel ..., všechno pecky):

1. Speed Racer (full trailer) - 4 minuty totálního blaha a jako bonus vzácný úkaz, kdy film tomu nářezovému traileru kvalitativně neudělal ostudu. Kdykoliv není čas na celou stopáž (tzn. skoro kdykoliv), je tohle jasná volba.
2. I am Legend (trailer 1) - Viděl jsem asi 100x, natěšení tehdy bylo na maximu, fantastická atmoška. Film only ok.
3. Hobit: Neočekávaná cesta (tzv. teaser) - Howard Shore to zařídil a já jsem díky němu (a díky skvělým Jacksonovým deníkům z natáčení) rok věřil, že to bude návrat nejen se ctí, ale ještě s fanfárou. Nebyl. Tady jsou ty vzpomínky nejvíc hořký, ale emoci spojenou s vánočním nakoukáváním tohohle materiálu nezapomenu.
876824
Davosh0 mi mluví z duše *:)*. (Nejen ohledně Pevnosti – to CD si přesně pamatuju *:D*.) TZ jsem sotva chytnul, ale historii MZ už jsem častými návštěvami v podstatě komplet pokryl. Díky za vše! Na trailery jste mě jednu dobu naučili koukat opravdu zodpovědně. Ta fascinace, když se začala objevovat a začala být i dosažitelná 480p či dokonce 720p kvalita! Kdo by na něco takovýho dneska koukal... Na TrailerNight se opravdu těšim. Inspirovali jste mě, abych si prošel vlastní archiv oblíbených ukázek, tak sem možná ještě později hodím nějaké další tipy pro geeky. Každopádně za mě top 3 mimo těch, které zazněly ve videu (LOTR, Spider-mani s TM, Sin City, 300, Salvation, Prometheus, Man of Steel ..., všechno pecky): 1. [url=https://www.youtube.com/watch?v=SeZoc98nZXQ]Speed Racer[/url] (full trailer) - 4 minuty totálního blaha a jako bonus vzácný úkaz, kdy film tomu nářezovému traileru kvalitativně neudělal ostudu. Kdykoliv není čas na celou stopáž (tzn. skoro kdykoliv), je tohle jasná volba. 2. [url=https://www.youtube.com/watch?v=dtKMEAXyPkg]I am Legend[/url] (trailer 1) - Viděl jsem asi 100x, natěšení tehdy bylo na maximu, fantastická atmoška. Film only ok. 3. [url=https://www.youtube.com/watch?v=9PSXjr1gbjc]Hobit: Neočekávaná cesta[/url] (tzv. teaser) - Howard Shore to zařídil a já jsem díky němu (a díky skvělým Jacksonovým deníkům z natáčení) rok věřil, že to bude návrat nejen se ctí, ale ještě s fanfárou. Nebyl. Tady jsou ty vzpomínky nejvíc hořký, ale emoci spojenou s vánočním nakoukáváním tohohle materiálu nezapomenu.
2 0
reagovat
Ty jo, 20 let. Trailerzone pamatuju dost mlhavě, ale po přechodu na modrou Moviezone v roce 2005(?) chodím v podstatě denně. 
Já si ještě vybavuju časopis Pevnost, kde kdysi bylo přeloženo CD na kterém byl trailer na Dvě věže. To byla síla. :D 
Ještě mi utkvěl trailer na Tróju, ten jsem určitě stahoval už od vás a měl ho v malinkým rozlišení, takže to při zapnutí bylo jen takový okýnko. A stejně jsem to hltal. 
Jinak taky musím zmínit Promethea, protože ten trailer je furt boží. Plus 300, Avatar, super kampaň k Endgame, Mad Max:FR a většina filmů of Finchera a Nolana. 
876758
Ty jo, 20 let. Trailerzone pamatuju dost mlhavě, ale po přechodu na modrou Moviezone v roce 2005(?) chodím v podstatě denně.  Já si ještě vybavuju časopis Pevnost, kde kdysi bylo přeloženo CD na kterém byl trailer na Dvě věže. To byla síla. *:D*  Ještě mi utkvěl trailer na Tróju, ten jsem určitě stahoval už od vás a měl ho v malinkým rozlišení, takže to při zapnutí bylo jen takový okýnko. A stejně jsem to hltal.  Jinak taky musím zmínit Promethea, protože ten trailer je furt boží. Plus 300, Avatar, super kampaň k Endgame, Mad Max:FR a většina filmů of Finchera a Nolana. 
2 0
reagovat
Osobní topka, více osobní, než tažená snahou o hledání toho řemeslně nejlepšího. Trailery, které mě nadchly pro čekání na další trailery. Jinak souhlas, dnes už se spíše vyhýbám, ať si to nejlepší nechám do kina. Dík každopádně. Dvacet let, všechna čest :)

Souhlas s Terminator Salvation.
LOTR: Two Tower s hudbou Clinta Mansella
Matrix:Realoaded

Čestné místo - Spiderman, zakázaný trailer s Twin Towers, ten nástup s hudebním podkresem s rollercoasterem byl dokonalý.
876707
Osobní topka, více osobní, než tažená snahou o hledání toho řemeslně nejlepšího. Trailery, které mě nadchly pro čekání na další trailery. Jinak souhlas, dnes už se spíše vyhýbám, ať si to nejlepší nechám do kina. Dík každopádně. Dvacet let, všechna čest :) Souhlas s Terminator Salvation. LOTR: Two Tower s hudbou Clinta Mansella Matrix:Realoaded Čestné místo - Spiderman, zakázaný trailer s Twin Towers, ten nástup s hudebním podkresem s rollercoasterem byl dokonalý.
2 0
reagovat
Za souhrn traileru z trailer night bych se pak primlouval. Dik. A koukejte tam mit Prometheus s tou sirenou. 
876695
Za souhrn traileru z trailer night bych se pak primlouval. Dik. A koukejte tam mit Prometheus s tou sirenou. 
2 0
reagovat
Na Trailernight jdu skoro jen kvuli Terminator Salvation, to klidne pustte petkrat :D. Ale namlsali jste poradne, jsou toho fakt hromady a bude super to videt a slyset v kine :+:+. Ja bych jeste vytahl trailer na pravem zapomenuteho Maxe Paynea. Plus bych si klidne dal komplet nadilku k Man of Steel. A jeste jsem teda ve ctrnacti letech uchcaval z teaseru na tretiho Spider-Mana, coz byl velmi predcasny vrchol toho filmu. Sakra toho vlastne je... Die Hard 4, minimalne prvni Transformers, tam se dely veci, ktery jsem myslel, ze nikdy neuvidim, TDK i TDKR, snad tam toho narvete co nejvic, tesime se :).
876397
Na Trailernight jdu skoro jen kvuli Terminator Salvation, to klidne pustte petkrat *:D*. Ale namlsali jste poradne, jsou toho fakt hromady a bude super to videt a slyset v kine *:+**:+*. Ja bych jeste vytahl trailer na pravem zapomenuteho Maxe Paynea. Plus bych si klidne dal komplet nadilku k Man of Steel. A jeste jsem teda ve ctrnacti letech uchcaval z teaseru na tretiho Spider-Mana, coz byl velmi predcasny vrchol toho filmu. Sakra toho vlastne je... Die Hard 4, minimalne prvni Transformers, tam se dely veci, ktery jsem myslel, ze nikdy neuvidim, TDK i TDKR, snad tam toho narvete co nejvic, tesime se *:)*.
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se