Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Téma: Hollywood obrací zpět k exkluzivním kinopremiérám! Zabrzdí ho drahé vstupenky?

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek
reaguje na: hanak_v_exilu
u nás vo veľkých kinách opakovali staré filmy počas covidu (multiplex), a užil som si neuveriteľne všetky matrix, a dokonca aj pána prsteňov. lebo to bolo niečo, na čo som vtedy nemohol ísť, lebo som bol mladý.
871849
u nás vo veľkých kinách opakovali staré filmy počas covidu (multiplex), a užil som si neuveriteľne všetky matrix, a dokonca aj pána prsteňov. lebo to bolo niečo, na čo som vtedy nemohol ísť, lebo som bol mladý.
871833
1 0
reagují: hanak_v_exilu
reagovat
Suma sumarum, za tie roky domaci setup sa zmenil na nepoznanie. Kino preslo miernou evoluciou zvuku a obrazu. Tak nejak ironicky sa 4K saly vyrovnali domacnostiam.

Kedysi som mohol ist do kina aj 10x, lebo v takej kvalite ten film uz potom nikde nebol. Minuly rok videna Duna na velkom platne v 2K bola otras. 

*old_man_yelling_at_clouds.gif* 
871848
Suma sumarum, za tie roky domaci setup sa zmenil na nepoznanie. Kino preslo miernou evoluciou zvuku a obrazu. Tak nejak ironicky sa 4K saly vyrovnali domacnostiam. Kedysi som mohol ist do kina aj 10x, lebo v takej kvalite ten film uz potom nikde nebol. Minuly rok videna Duna na velkom platne v 2K bola otras.  *old_man_yelling_at_clouds.gif* 
2 -3
reagovat
Clanok to pekne zviedol na rozpocty ale ako navstevnikovi kina je mi uprimne uplne u prdele ci film stal 5 mega alebo 250. Mna zaujima co zaplatim za zhliadnutie toho filmu a co za to dostanem. 

Da sa pokrcit plecami, ze cena vstupeneniek u nas proste dohnala "zapad". Tam sa platilo 11-12 EUR za vstupenku v case ked u nas bol standard tak 6. To co nedohnalo u nas zapad je kvalita sluzieb. 

Cesta do kina je vyslovene loteria ci bude zvuk ok, ci bude sala ok, ci bude film zaostreny, ci vobec pustia ten spravny film. Preco mam za to platit? Domaci setup ponuka 100% kvalitu kazdy jeden krat. Ked uz za to platim, tak ocakavam ze dostanem naspat to za co som zaplatil a nebudem sa spoliehat na nahodu. Za to cakanie mi moj komfort a zazitok z filmu stoji. 
871847
Clanok to pekne zviedol na rozpocty ale ako navstevnikovi kina je mi uprimne uplne u prdele ci film stal 5 mega alebo 250. Mna zaujima co zaplatim za zhliadnutie toho filmu a co za to dostanem.  Da sa pokrcit plecami, ze cena vstupeneniek u nas proste dohnala "zapad". Tam sa platilo 11-12 EUR za vstupenku v case ked u nas bol standard tak 6. To co nedohnalo u nas zapad je kvalita sluzieb.  Cesta do kina je vyslovene loteria ci bude zvuk ok, ci bude sala ok, ci bude film zaostreny, ci vobec pustia ten spravny film. Preco mam za to platit? Domaci setup ponuka 100% kvalitu kazdy jeden krat. Ked uz za to platim, tak ocakavam ze dostanem naspat to za co som zaplatil a nebudem sa spoliehat na nahodu. Za to cakanie mi moj komfort a zazitok z filmu stoji. 
3 -4
reagovat
Fajn počtení, díky, Tede! :+

Měl bych jednu otázku do diskuse: proč myslíte, že žádný český řetězec kin ještě nepřišel s "unlimited" předplatným, jako mají třeba v UK, kdy za měsíční paušál (nižší než cena dvou vstupenek btw) můžeš chodit, kolikrát chceš? Je to, jak se trochu obávám, hlavně kvůli těžko hlídatelné nepřenosnosti a předpokladu, že by s tím Češi ve velkém fixlovali - podobně jako když pražská zoo před časem omezila počet vstupů na roční rodinnou permanentku, jelikož když lidé zjistili, že jim u turniketů nikdo občanky nekontroluje, začali je nakupovat kolektivně různě na pracoviště a tak (protože "proč ne, žejo? Bych byl blbej...")?
871846
Fajn počtení, díky, Tede! *:+* Měl bych jednu otázku do diskuse: proč myslíte, že žádný český řetězec kin ještě nepřišel s "unlimited" předplatným, jako mají třeba v UK, kdy za měsíční paušál (nižší než cena dvou vstupenek btw) můžeš chodit, kolikrát chceš? Je to, jak se trochu obávám, hlavně kvůli těžko hlídatelné nepřenosnosti a předpokladu, že by s tím Češi ve velkém fixlovali - podobně jako když pražská zoo před časem omezila počet vstupů na roční rodinnou permanentku, jelikož když lidé zjistili, že jim u turniketů nikdo občanky nekontroluje, začali je nakupovat kolektivně různě na pracoviště a tak (protože "proč ne, žejo? Bych byl blbej...")?
5 -1
reagovat
Díky za super článek!:+
871844
Díky za super článek!*:+*
2 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Tak ale zas Transformers skončia okolo 65% OS, Fast X okolo 80%. Mission: Impossible tipujem že dá mimo USA tak 70% tržieb. Výraznú prevahu podielu na tržbách budú mať OS trhy aj u MEG 2.  
871840
Tak ale zas Transformers skončia okolo 65% OS, Fast X okolo 80%. Mission: Impossible tipujem že dá mimo USA tak 70% tržieb. Výraznú prevahu podielu na tržbách budú mať OS trhy aj u MEG 2.  
871834
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jinak co se chat týče - haha :D
Mluvím samozřejmě o dovolenejch a mám pocit, že minimálně lidé v Německu a Francii si je také houfně berou právě teď. Nikdo tam ku*va nepracuje :D
871839
Jinak co se chat týče - haha :D Mluvím samozřejmě o dovolenejch a mám pocit, že minimálně lidé v Německu a Francii si je také houfně berou právě teď. Nikdo tam ku*va nepracuje :D
871836
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Snad ti zustane az Indy i MI budou mit 5-denni otviraky pod 90M (par mesicu zpatky by asi kazdy tipoval za dva nejvetsi filmy cervna az srpna). :D

Jinak by bylo zajimavy videt, jak by dnes vypadaly pulnocky. Pamatuji jak tehda v Ove CS byly narvany na cokoliv od 2012 po Inception (kdyz se casto resi, jak silny je dnes Nolanovo jmeno jako brand). :)
871838
Snad ti zustane az Indy i MI budou mit 5-denni otviraky pod 90M (par mesicu zpatky by asi kazdy tipoval za dva nejvetsi filmy cervna az srpna). :D Jinak by bylo zajimavy videt, jak by dnes vypadaly pulnocky. Pamatuji jak tehda v Ove CS byly narvany na cokoliv od 2012 po Inception (kdyz se casto resi, jak silny je dnes Nolanovo jmeno jako brand). :)
871836
3 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
No ja treba u Wicka, Creeda a Screamu vidim OS nárůst oproti predchozim dilum, tady bych procenta OS vs US klidne vynechal.

Ja jsem se spis snazil o big picture, kterej je podle me do budoucna nadejnej. Premiér je čím dál víc, lidi se do kin pomalu ale jistě vrací, což ti ukazují všechna čísla. Jasně, rekordních časů 2017 - 2019 se ještě hodně dlouho nedočkáme (pokud někdy), ale chtěl sem prostě vyvážit ten převažující negativní pohled.
871836
No ja treba u Wicka, Creeda a Screamu vidim OS nárůst oproti predchozim dilum, tady bych procenta OS vs US klidne vynechal. Ja jsem se spis snazil o big picture, kterej je podle me do budoucna nadejnej. Premiér je čím dál víc, lidi se do kin pomalu ale jistě vrací, což ti ukazují všechna čísla. Jasně, rekordních časů 2017 - 2019 se ještě hodně dlouho nedočkáme (pokud někdy), ale chtěl sem prostě vyvážit ten převažující negativní pohled.
871834
4 0
reagují: TedGeorge, The Joker
reagovat
Když si vzpomenu na časy na střední, se spolužákem který je taky velký filmovy fanda, tak jsme byli v kině několikrát za měsíc. Všechny velký film jako Potter, Prvni a druhý Transformers, komiksovky…vše většinou hned na premieru nebo dokonce i na předpremiery. Sály vždy plný nebo z velké časti zaplněný.. jo kde ty časy jsou :) Ted se do kina za rok dostanu tak max 2-3x. Hlavně od doby co máme doma prcka je to těžší se do kina dostat,proto to streamy jistí :+
871835
Když si vzpomenu na časy na střední, se spolužákem který je taky velký filmovy fanda, tak jsme byli v kině několikrát za měsíc. Všechny velký film jako Potter, Prvni a druhý Transformers, komiksovky…vše většinou hned na premieru nebo dokonce i na předpremiery. Sály vždy plný nebo z velké časti zaplněný.. jo kde ty časy jsou *:)* Ted se do kina za rok dostanu tak max 2-3x. Hlavně od doby co máme doma prcka je to těžší se do kina dostat,proto to streamy jistí *:+*
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale teplo v lete bylo prece vzdycky. A 4. červenec byl top datum take tak. :D A pak mas prece i kulturni rozdily - kde mimo CR maji lidi chaty apod. A jak se divam na velky filmy z pocatku roku:

Mario OS 57%
Ant-Man 55%
Wick 56%
Creed 43%
D&D 55%
Scream 36%
Shazam 57%
Air 42%
Cocaine Bear 27%

A spouste z nich to jeste hezky natahla China (v %, ne absolutnich cislech).

Navic, co se divam na 1B+ z let 2017-19, tak jich 10 z 19 jsou releasy kveten az cervenec.
871834
Ale teplo v lete bylo prece vzdycky. A 4. červenec byl top datum take tak. :D A pak mas prece i kulturni rozdily - kde mimo CR maji lidi chaty apod. A jak se divam na velky filmy z pocatku roku: Mario OS 57% Ant-Man 55% Wick 56% Creed 43% D&D 55% Scream 36% Shazam 57% Air 42% Cocaine Bear 27% A spouste z nich to jeste hezky natahla China (v %, ne absolutnich cislech). Navic, co se divam na 1B+ z let 2017-19, tak jich 10 z 19 jsou releasy kveten az cervenec.
871831
1 -1
reagují: jedendvatri, TedGeorge
reagovat
Já utratím násobně - možná dvacetinásobně (spíš ubírám) víc za knížky než za kino. Kino už prostě není ten zážitek. Vyrušující lidi kteří jdou do kina aby polovinu času čuměli do mobilu, pevné časy promítání, cesta do a z kina. A pak mám leda zmuchlaný lístek - kdežto knížka mi zůstane. Nedávno jsem si dal opakovačku Pána prstenů, a užil jsem si ho podstatně víc než tehdy v kině. Jediný vyloženě skvělý zážitek v kině za poslední roky byl Bohemian Rhapsody, protože tam byla skvělá atmosféra. Dejme tomu ještě Lovec jelenů, protože to je fantastický film. Ale zbytek za návštěvu nestál. Včetně Avatara, kterého jsem viděl 3D. 
871833
Já utratím násobně - možná dvacetinásobně (spíš ubírám) víc za knížky než za kino. Kino už prostě není ten zážitek. Vyrušující lidi kteří jdou do kina aby polovinu času čuměli do mobilu, pevné časy promítání, cesta do a z kina. A pak mám leda zmuchlaný lístek - kdežto knížka mi zůstane. Nedávno jsem si dal opakovačku Pána prstenů, a užil jsem si ho podstatně víc než tehdy v kině. Jediný vyloženě skvělý zážitek v kině za poslední roky byl Bohemian Rhapsody, protože tam byla skvělá atmosféra. Dejme tomu ještě Lovec jelenů, protože to je fantastický film. Ale zbytek za návštěvu nestál. Včetně Avatara, kterého jsem viděl 3D. 
6 -5
reagují: Horace
reagovat
Ne že by to někoho zajímalo, ale já chodím do kina stejně často jako dřív, jen teď jsou polovina z toho dabované pohádky s dcerou. A polovina těch pohádek je děsně animovaný euro-trash, který tady nemá často ani recenzi a na čsfd pár nadšených komentářů od maminek z mimibazaru nebo odkud. Jelikož má dost lidí z MZ děti, tak bych je tam s prcky poslal, ať něco napíší, ať tuším do čeho jdu :D.
871832
Ne že by to někoho zajímalo, ale já chodím do kina stejně často jako dřív, jen teď jsou polovina z toho dabované pohádky s dcerou. A polovina těch pohádek je děsně animovaný euro-trash, který tady nemá často ani recenzi a na čsfd pár nadšených komentářů od maminek z mimibazaru nebo odkud. Jelikož má dost lidí z MZ děti, tak bych je tam s prcky poslal, ať něco napíší, ať tuším do čeho jdu *:D*.
5 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Spatne OS trzby jsou predevsim ted v lete, kdy pulka Evropy zaziva paraky. A je nestastnej ten rozvrh premier, kdy se trochu poziraji.
Kdyz se podivas jeste par mesicu nazpet, tak to bylo jak v Evrope, tak Asii lepsi.

A na podzim podle mě vydělají i filmy, které nám dnes přijdou jako odsouzené k záhubě. Tady je podle me fakt docela problem s tim lpenim na presaturovany letni sezone, ktera vlastne frci uz jenom v ty Americe. A ani tam vlastne letos moc ne.

Jako poslat tedka treba k nam do kin Indyho, kdyz si pulka lidi bere dovcu... No, bejt distributorem, tak z toho nemam radost. Ale to si samozřejmě rozhodli u Disneyho, s tim Falcon nic udelat nemohl.
871831
Spatne OS trzby jsou predevsim ted v lete, kdy pulka Evropy zaziva paraky. A je nestastnej ten rozvrh premier, kdy se trochu poziraji. Kdyz se podivas jeste par mesicu nazpet, tak to bylo jak v Evrope, tak Asii lepsi. A na podzim podle mě vydělají i filmy, které nám dnes přijdou jako odsouzené k záhubě. Tady je podle me fakt docela problem s tim lpenim na presaturovany letni sezone, ktera vlastne frci uz jenom v ty Americe. A ani tam vlastne letos moc ne. Jako poslat tedka treba k nam do kin Indyho, kdyz si pulka lidi bere dovcu... No, bejt distributorem, tak z toho nemam radost. Ale to si samozřejmě rozhodli u Disneyho, s tim Falcon nic udelat nemohl.
871830
1 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale pvod jedou v podstate jen US, vsude jinde je to bez sance. A pak je teda otazka, proc ta kino-exkluzivita nezveda OS trzby? Ty jsou letos fakt spatny a China i v tom soucasnym stavu se tam porad stara o 10-20% z nich.

Podle me se proste porad hleda spousta duvodu a vymluv, ale faktem proste je, ze ty filmy nejsou moc atraktivni. Kdyz se podivam na pristi rok, tak urcite tam jsou zajimavy veci ale Mickey17, Furiosa, The Fall Guy... tohle vsechno pusobi jak 300-350M WW kousky. Budou tam silny animaky jako Lvi kral nebo Padouch, ale mimo ne muzou v miliardu doufat jen sequelovej Joker (a i ten radsi taha Lady Gaga) a Deadpool, co zahraje legacy Fox - X-Men charactery.
871830
Ale pvod jedou v podstate jen US, vsude jinde je to bez sance. A pak je teda otazka, proc ta kino-exkluzivita nezveda OS trzby? Ty jsou letos fakt spatny a China i v tom soucasnym stavu se tam porad stara o 10-20% z nich. Podle me se proste porad hleda spousta duvodu a vymluv, ale faktem proste je, ze ty filmy nejsou moc atraktivni. Kdyz se podivam na pristi rok, tak urcite tam jsou zajimavy veci ale Mickey17, Furiosa, The Fall Guy... tohle vsechno pusobi jak 300-350M WW kousky. Budou tam silny animaky jako Lvi kral nebo Padouch, ale mimo ne muzou v miliardu doufat jen sequelovej Joker (a i ten radsi taha Lady Gaga) a Deadpool, co zahraje legacy Fox - X-Men charactery.
871828
4 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Polux
No bejvaji to casto takove ty midbudget žánrovky - z hororů mě teďka napadl třeba Smile, kterej měl jít na Paramount+. 80 for Brady taky měl bejt stream, nakonec především americká kina. A bude toho fakt víc, já se to v tržbách snažím vždycky vypisovat, ale teďka si v rychlosti na další nevzpomenu :D Večer ještě mrknu.

Jinak jak píšeš : "S pandemickým nástupem streamů a omezováním kino exkluzivity je to pro mě paradoxně lepší než kdykoliv dříve a to i v případě filmů, které nepotřebuji vidět hned, tj. v kině - jelikož čím horší BO výsledek v
kině, tím dříve se film ukáže na streamu. A poslední dobou mám takový
pocit, že to začíná pomalu platit i u filmů, které tržbami nezklamaly." - to právě také platí čím dál méně.

Warneři, Disney a další slibovali, že na jejich streamech objeví kinopremiéry za 45 dnů, ale poslední dobou to trvá o dost déle. Oni vidí, že se jim to v těch kinech vyplatí nechat déle. Trochu tomu pak i roste exkluzivita, když lidi vidí, že na mnohé premiéry na Disney dnes budou čekat klidně i tři měsíce (ještě předtím se film dočká PVOD premiéry a prodeje na nosičích).
Snad posledním rychlíkem je Universal, kterej to je občas opravdu schopnej šoupnout ven už za 2 tejdny po premiérě.
871828
No bejvaji to casto takove ty midbudget žánrovky - z hororů mě teďka napadl třeba Smile, kterej měl jít na Paramount+. 80 for Brady taky měl bejt stream, nakonec především americká kina. A bude toho fakt víc, já se to v tržbách snažím vždycky vypisovat, ale teďka si v rychlosti na další nevzpomenu :D Večer ještě mrknu. Jinak jak píšeš : "S pandemickým nástupem streamů a omezováním kino exkluzivity je to pro mě paradoxně lepší než kdykoliv dříve a to i v případě filmů, které nepotřebuji vidět hned, tj. v kině - jelikož čím horší BO výsledek v kině, tím dříve se film ukáže na streamu. A poslední dobou mám takový pocit, že to začíná pomalu platit i u filmů, které tržbami nezklamaly." - to právě také platí čím dál méně. Warneři, Disney a další slibovali, že na jejich streamech objeví kinopremiéry za 45 dnů, ale poslední dobou to trvá o dost déle. Oni vidí, že se jim to v těch kinech vyplatí nechat déle. Trochu tomu pak i roste exkluzivita, když lidi vidí, že na mnohé premiéry na Disney dnes budou čekat klidně i tři měsíce (ještě předtím se film dočká PVOD premiéry a prodeje na nosičích). Snad posledním rychlíkem je Universal, kterej to je občas opravdu schopnej šoupnout ven už za 2 tejdny po premiérě.
871827
2 0
reagují: Polux, The Joker
reagovat
Do kina chodím jen na ty nejlákavější pecky nebo oblíbené značky, na zbytek si bez problémů počkám nějaký ten týden na streamu (však od toho si jej člověk platí, ne?), takže se ročně vejdu do 5 - 10 filmů, což je úplně v pohodě (dojíždím do Cinestaru v OV, kdybych měl kino deset minut od baráku, tak je to o něčem jiném). Dělal jsem to tak vždy, akorát namísto streamu bylo před lety nutné čekat na video release a pak chodit do videopůjčovny a pak zase zpátky:D.

S pandemickým nástupem streamů a omezováním kino exkluzivity je to pro mě paradoxně lepší než kdykoliv dříve a to i v případě filmů, které nepotřebuji vidět hned, tj. v kině - jelikož čím horší BO výsledek v kině, tím dříve se film ukáže na streamu. A poslední dobou mám takový pocit, že to začíná pomalu platit i u filmů, které tržbami nezklamaly. Tudíž i ta nevýhoda "nevidět v kině znamená počkat si" se částečně eliminuje. Jasně, pro kinaře a studia asi blbý, ale pro mě dlouhodobé future-proof řešení.   

To samé stran nákupu stříbrných kotoučků. Nejlákavější pecky a oblíbené značky ve sběratelkách několikrát do roka (po světě je takových fanoušků stále dost a když se podívám na "přeprodávače" na eBay a násobné pálky, asi se tím dá i dost slušně přivydělávat), zbytek (plastové amaraye) už tak zhruba dekádu nemá žádnou cenu kupovat/skladovat/strkat do přehrávače a zpět do krabičky.  

P.S. Nějaké další příklady filmů, které měly jít původně na stream a nakonec se dostaly do kin? Protože mě napadla právě jen dvojice Prey a ED Rise:D. Žádný trolling, zajímá mě to.
871827
Do kina chodím jen na ty nejlákavější pecky nebo oblíbené značky, na zbytek si bez problémů počkám nějaký ten týden na streamu (však od toho si jej člověk platí, ne?), takže se ročně vejdu do 5 - 10 filmů, což je úplně v pohodě (dojíždím do Cinestaru v OV, kdybych měl kino deset minut od baráku, tak je to o něčem jiném). Dělal jsem to tak vždy, akorát namísto streamu bylo před lety nutné čekat na video release a pak chodit do videopůjčovny a pak zase zpátky*:D*. S pandemickým nástupem streamů a omezováním kino exkluzivity je to pro mě paradoxně lepší než kdykoliv dříve a to i v případě filmů, které nepotřebuji vidět hned, tj. v kině - jelikož čím horší BO výsledek v kině, tím dříve se film ukáže na streamu. A poslední dobou mám takový pocit, že to začíná pomalu platit i u filmů, které tržbami nezklamaly. Tudíž i ta nevýhoda "nevidět v kině znamená počkat si" se částečně eliminuje. Jasně, pro kinaře a studia asi blbý, ale pro mě dlouhodobé future-proof řešení.    To samé stran nákupu stříbrných kotoučků. Nejlákavější pecky a oblíbené značky ve sběratelkách několikrát do roka (po světě je takových fanoušků stále dost a když se podívám na "přeprodávače" na eBay a násobné pálky, asi se tím dá i dost slušně přivydělávat), zbytek (plastové amaraye) už tak zhruba dekádu nemá žádnou cenu kupovat/skladovat/strkat do přehrávače a zpět do krabičky.   P.S. Nějaké další příklady filmů, které měly jít původně na stream a nakonec se dostaly do kin? Protože mě napadla právě jen dvojice Prey a ED Rise*:D*. Žádný trolling, zajímá mě to.
2 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: r0st4
Tak tos asi nebyl ve Scale pred par lety na Asijskem filmovem podzimu, kdy promitali Drak prichazi a Police Story, nebo loni a letos na Predatorovi a Komandu :-D z toho vseho skla, co tam Jackie roztriskal, a ze vseho toho olova, co Arnold vystrilel, mi zvonilo v usich jeste celej dalsi den ...
871826
Tak tos asi nebyl ve Scale pred par lety na Asijskem filmovem podzimu, kdy promitali Drak prichazi a Police Story, nebo loni a letos na Predatorovi a Komandu :-D z toho vseho skla, co tam Jackie roztriskal, a ze vseho toho olova, co Arnold vystrilel, mi zvonilo v usich jeste celej dalsi den ...
871823
3 0
reagovat
reaguje na: Likan7
Kdepak Neratovice. V Hodoníně v před 2 lety krásně rekonstruovaném jednosálovém kině (je tam ještě malý pro 30 lidí), pohodlnými sedačkami, 3D a Atmos stojí lístek taky 150kč. 
871824
Kdepak Neratovice. V Hodoníně v před 2 lety krásně rekonstruovaném jednosálovém kině (je tam ještě malý pro 30 lidí), pohodlnými sedačkami, 3D a Atmos stojí lístek taky 150kč. 
871801
5 0
reagovat
reaguje na: OpravarKominu
Bohužel, je to tak. Na druhou stranu... ve Scale, Artu i Lucerně zase aspoň mají normální lidi za "oponou", takže nemají potřebu každou projekci napalovat jako by promítali pro zájezd hluchých:D

Plus do Lucerny mě jako malýho brávala babička, takže na tu nedám dopustit. Byť ty sedačky jsou nepohodlný až běda:D

EDIT: Kdyby nekoho zajimalo, tady shodou okolností brečí Bontoňáci, že za všechno už zase můžou piráti:D
871823
Bohužel, je to tak. Na druhou stranu... ve Scale, Artu i Lucerně zase aspoň mají normální lidi za "oponou", takže nemají potřebu každou projekci napalovat jako by promítali pro zájezd hluchých*:D* Plus do Lucerny mě jako malýho brávala babička, takže na tu nedám dopustit. Byť ty sedačky jsou nepohodlný až běda*:D* EDIT: Kdyby nekoho zajimalo, [url=https://www.irozhlas.cz/ekonomika/filmovy-prumysl-film-piratstvi-nosice-kazety-dvd-blu-ray-kina-netflix-hbo_2306270900_jar]tady[/url] shodou okolností brečí Bontoňáci, že za všechno už zase můžou piráti*:D*
871811
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se