Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kdy se dočkáme třetího animovaného Spider-Mana?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Je jemný ale zásadný rozdiel medzi crunchovaním pár dní alebo týždňov, podľa potreby a keď to je bežný pracovný deň od začiatku a po celú dobu. Zrovna nedávno som to zažil na úplne bežnom projekte v korporáte. Tým šiel morálkou strmo dolu, ľudia odmietali pracovať. Nie každý je workoholik a management je aj od toho aby si strážil čas.

Crunch sa stal normou, pretože je nereálne stíhať stanovené dátumy bez neho a štúdio to odmieta meniť, lebo veď ľudí je dosť. Tak to potom vždy takto vybuchne, posunú sa dátumy, ktoré mali od začiatku byť nastavené inak. A aj ten rok navyše to zásadne nezmení, keď sa furt prerába už hotový materiál.
871793
Je jemný ale zásadný rozdiel medzi crunchovaním pár dní alebo týždňov, podľa potreby a keď to je bežný pracovný deň od začiatku a po celú dobu. Zrovna nedávno som to zažil na úplne bežnom projekte v korporáte. Tým šiel morálkou strmo dolu, ľudia odmietali pracovať. Nie každý je workoholik a management je aj od toho aby si strážil čas. Crunch sa stal normou, pretože je nereálne stíhať stanovené dátumy bez neho a štúdio to odmieta meniť, lebo veď ľudí je dosť. Tak to potom vždy takto vybuchne, posunú sa dátumy, ktoré mali od začiatku byť nastavené inak. A aj ten rok navyše to zásadne nezmení, keď sa furt prerába už hotový materiál.
1 0
reagovat
reaguje na: ProcNe
Otroci nepostavili pyramidy. 
871785
Otroci nepostavili pyramidy. 
871749
1 0
reagovat
Svym způsobem chápu obě strany. Nebo takhle, i přes všechny ty historky bych na placu filmu Kubricka, Camerona pucoval klidně štábu tenisky jen proto, že bych mohl očumovat, jak to vzniká :D Na druhou stranu, když si vybavim, co všechno se nějak předělávalo, nebo utlo ... to, že klient něco vidí a schvaluje třeba půl rok, vše je ok a den před finišem to celý shodí ze stolu, to není výjímka. Ve videu mě napadá spot, kde se to tak dlouho jednalo, vybíralo, storyboard se několikrát schválil a když už se ta maličká věc vytvořila, přišel twist, že je firma na prodej :D. No a i z toho korporátu, kde i lidé - a teď to nemyslim zle - ale skutečně lidé barvoslepí mi vraceli hotové věci, že je „ta červená moc sytá“ a viděli, že mají tu „vizi“, přitom to bylo jen žvanění ... když se tohle opakovaně nastřádá, chápu, že z toho někomu začne cvakat. Anebo, viděl jsem celkem dost lidí, který to „sežralo“ v tom slova smyslu, že tak dlouh za ten svůj řetěz tahali, až rupl. Čímž neříkám, že Lord s Millerem jsou nějací „rádoby vizionáři, co jen žvaní“.
871782
Svym způsobem chápu obě strany. Nebo takhle, i přes všechny ty historky bych na placu filmu Kubricka, Camerona pucoval klidně štábu tenisky jen proto, že bych mohl očumovat, jak to vzniká *:D* Na druhou stranu, když si vybavim, co všechno se nějak předělávalo, nebo utlo ... to, že klient něco vidí a schvaluje třeba půl rok, vše je ok a den před finišem to celý shodí ze stolu, to není výjímka. Ve videu mě napadá spot, kde se to tak dlouho jednalo, vybíralo, storyboard se několikrát schválil a když už se ta maličká věc vytvořila, přišel twist, že je firma na prodej *:D*. No a i z toho korporátu, kde i lidé - a teď to nemyslim zle - ale skutečně lidé barvoslepí mi vraceli hotové věci, že je „ta červená moc sytá“ a viděli, že mají tu „vizi“, přitom to bylo jen žvanění ... když se tohle opakovaně nastřádá, chápu, že z toho někomu začne cvakat. Anebo, viděl jsem celkem dost lidí, který to „sežralo“ v tom slova smyslu, že tak dlouh za ten svůj řetěz tahali, až rupl. Čímž neříkám, že Lord s Millerem jsou nějací „rádoby vizionáři, co jen žvaní“.
2 0
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Presne o tom hovorim :-
871779
Presne o tom hovorim *:-*
871776
1 0
reagovat
reaguje na: Ravenous
Japonsko je maras. Byl jsem na jedne takove akci kde sli juniori s bossem a krome toho, ze nic moc nevydrzi vlastne nemuzou odejit driv nez ten boss. Takze az on se sbalil zacali vsichni googlovat kdy jim co jede a minimalne pulka z nich usoudila, ze to uz nema cenu tocit pres pul Tokya a spala na lavickach v parku a jen pak rano vymenili v korpu kosile. Tam to jde uplne spatnym smerem
871776
Japonsko je maras. Byl jsem na jedne takove akci kde sli juniori s bossem a krome toho, ze nic moc nevydrzi vlastne nemuzou odejit driv nez ten boss. Takze az on se sbalil zacali vsichni googlovat kdy jim co jede a minimalne pulka z nich usoudila, ze to uz nema cenu tocit pres pul Tokya a spala na lavickach v parku a jen pak rano vymenili v korpu kosile. Tam to jde uplne spatnym smerem
871732
6 0
reagují: Ravenous
reagovat
Hele, ty pyramidy za to otroctví taky stály ne? Osobně makám zadarmo 80h týdně. Jinak bychom se nikam neposunuli.
871749
Hele, ty pyramidy za to otroctví taky stály ne? Osobně makám zadarmo 80h týdně. Jinak bychom se nikam neposunuli.
2 0
reagují: Ne__Ty
reagovat

MeaCulpa

Prijde mi fakt vtipny, ze kdyz neco podobnyho dela svym skladnikum treba Amazon, je to korporatni zlo, ale tady je to najednou vizionarstvi:D

Navic, ono je to asi neco jinyho, kdyz clovek boucha na srdecnim projektu, kde je pak schopnej zkousnout kde co, a kdyz proste jen dela na projektu. Hodne taky pomaha, kdyz je videt svetlo na konci tunelu, ale v tomhle pripade to zni, ze je to vlastne jen cernocerna tma tunelu a pak (az Lord konecne dovoli) instantne finis.
871736
Prijde mi fakt vtipny, ze kdyz neco podobnyho dela svym skladnikum treba Amazon, je to korporatni zlo, ale tady je to najednou vizionarstvi*:D* Navic, ono je to asi neco jinyho, kdyz clovek boucha na srdecnim projektu, kde je pak schopnej zkousnout kde co, a kdyz proste jen dela na projektu. Hodne taky pomaha, kdyz je videt svetlo na konci tunelu, ale v tomhle pripade to zni, ze je to vlastne jen cernocerna tma tunelu a pak (az Lord konecne dovoli) instantne finis.
MeaCulpa
7 -2
reagovat
reaguje na: OpravarKominu
potvrdzujem, Japonsko je v tom strašne zhubné. Okrem pracovných hodín sú pod sociálnym tlakom zúčastňovať sa na tzv. nomikai (飲み会), teda drinking parties, v tomto prípade business chlastačky. Väčšina ľudí to tam neodmieta, pretože je to súčasťou pracovnej kultúry - nsdriadení aj kolegovia, či business partneri si spolu idú vypiť a pokecať, a dosť často, takže k práci pridaj hodiny trávené v baroch, karaoke a reštikách a následné ťažké rána - aj v pracovných dňoch. Japonsko je sociálne hodne toxické :)
871732
potvrdzujem, Japonsko je v tom strašne zhubné. Okrem pracovných hodín sú pod sociálnym tlakom zúčastňovať sa na tzv. nomikai (飲み会), teda drinking parties, v tomto prípade business chlastačky. Väčšina ľudí to tam neodmieta, pretože je to súčasťou pracovnej kultúry - nsdriadení aj kolegovia, či business partneri si spolu idú vypiť a pokecať, a dosť často, takže k práci pridaj hodiny trávené v baroch, karaoke a reštikách a následné ťažké rána - aj v pracovných dňoch. Japonsko je sociálne hodne toxické *:)*
871731
2 -1
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: Hairy_Ass
Jojo, proto se jako programator drzim svyho korporatu a z blbych napadu jako je herni vyvoj jsem vyrostl :-) u nas teda taky obcas jsou crunche, ale jsou to jen takovy minicrunche na par dni jednou do roka. Jinak tady bez proplacenejch prescasu nikdo nehne prstem a firme se ty prescasy nechce platit, takze tady makame 8h denne a prescasu je jako safranu, jen kdyz je to fakt potreba.

A co se tyce tech snowflakes ... kdyby lidi nebyli snowflakes a nebourili se proti drsnym pracovnim podminkam, tak dneska delame 16h denne vsichni. V asijskych zemich, kde je tohle normalni (kazdyho napadne jako prvni Japonsko, ale Cina, Hongkong nebo Jizni Korea nejsou o nic pozadu), se sice muzou chvastat modernima mestama, rychlovlakama a vysokym HDP, ale kvalita zivota je tam priserna a podepisuje se to treba na demografii, mladi si v takovych systemech odmitaji zakladat rodiny a ty zeme starnou a vymiraji (opet, ackoliv v tehle oblasti je nejvic medialne proflakle Japonsko, tak Jizni Korea ma porodnost mnohem nizsi a v obou zebriccich, ktere jsem nasel na Wiki, je uplne posledni).

V Cine se pred nekolika lety sirila myslenka "Tang ping" neboli "lying flat", ktera spociva v tom, ze mladi (predevsim chlapi) rezignuji na jakekoliv ambice, kariery, rodiny apod., vyvijeji minimalni usili potrebne k tomu, aby meli strechu nad hlavou a co jist, a jinak maji vsechno u prdele, protoze cim dal vic vidi, ze i kdyz se od tech korporatu nechaji sedrit z kuze treba tim jejich proslulym systemem 996, tak jim to slusny zivot stejne nezaridi, na vlastni nemovitost se stejne nezmuzou, partnerku a rodinu stejne mit nebudou (protoze v Cine je vic chlapu nez zenskych, tak si zenske muzou vybirat a chlap bez nemovitosti se nechyta), tak proc by se snazili. Cinskou vladu tenhle fenomen vydesil natolik, ze ten vyraz okamzite zacala na jejich internetu cenzurovat :-)
871731
Jojo, proto se jako programator drzim svyho korporatu a z blbych napadu jako je herni vyvoj jsem vyrostl :-) u nas teda taky obcas jsou crunche, ale jsou to jen takovy minicrunche na par dni jednou do roka. Jinak tady bez proplacenejch prescasu nikdo nehne prstem a firme se ty prescasy nechce platit, takze tady makame 8h denne a prescasu je jako safranu, jen kdyz je to fakt potreba. A co se tyce tech snowflakes ... kdyby lidi nebyli snowflakes a nebourili se proti drsnym pracovnim podminkam, tak dneska delame 16h denne vsichni. V asijskych zemich, kde je tohle normalni (kazdyho napadne jako prvni Japonsko, ale Cina, Hongkong nebo Jizni Korea nejsou o nic pozadu), se sice muzou chvastat modernima mestama, rychlovlakama a vysokym HDP, ale kvalita zivota je tam priserna a podepisuje se to treba na demografii, mladi si v takovych systemech odmitaji zakladat rodiny a ty zeme starnou a vymiraji (opet, ackoliv v tehle oblasti je nejvic medialne proflakle Japonsko, tak Jizni Korea ma porodnost mnohem nizsi a v obou zebriccich, ktere jsem nasel na Wiki, je uplne posledni). V Cine se pred nekolika lety sirila myslenka "Tang ping" neboli "lying flat", ktera spociva v tom, ze mladi (predevsim chlapi) rezignuji na jakekoliv ambice, kariery, rodiny apod., vyvijeji minimalni usili potrebne k tomu, aby meli strechu nad hlavou a co jist, a jinak maji vsechno u prdele, protoze cim dal vic vidi, ze i kdyz se od tech korporatu nechaji sedrit z kuze treba tim jejich proslulym systemem 996, tak jim to slusny zivot stejne nezaridi, na vlastni nemovitost se stejne nezmuzou, partnerku a rodinu stejne mit nebudou (protoze v Cine je vic chlapu nez zenskych, tak si zenske muzou vybirat a chlap bez nemovitosti se nechyta), tak proc by se snazili. Cinskou vladu tenhle fenomen vydesil natolik, ze ten vyraz okamzite zacala na jejich internetu cenzurovat :-)
871702
5 0
reagují: Ravenous
reagovat
Tyhle šílená tempa v závěru vývoje se netýkají jen filmů, ale i videoher. No, snad to termín vydání neposune tak moc, jako u druhého dílu. Vzhledem k tomu, že druhý díl končil pořádným cliffhangerem... 
871702
Tyhle šílená tempa v závěru vývoje se netýkají jen filmů, ale i videoher. No, snad to termín vydání neposune tak moc, jako u druhého dílu. Vzhledem k tomu, že druhý díl končil pořádným cliffhangerem... 
1 0
reagují: OpravarKominu
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
Vzdyt v tom clanku jeden z tech animatoru rika, jak uz je to nekolikaty jejich film na kterym dela... A spoluprace s nimi je cim dal horsi. Fakt to neni jen o "posouvame hranice"... Chapu ze oblieni tvurci milovanyho filmu budou mit online jiny zastani nez podnikatel-vykoristovatel, ale je zjevny, ze tady se z pohledu zucastnenych uz prekrocila jista mez.
871626
Vzdyt v tom clanku jeden z tech animatoru rika, jak uz je to nekolikaty jejich film na kterym dela... A spoluprace s nimi je cim dal horsi. Fakt to neni jen o "posouvame hranice"... Chapu ze oblieni tvurci milovanyho filmu budou mit online jiny zastani nez podnikatel-vykoristovatel, ale je zjevny, ze tady se z pohledu zucastnenych uz prekrocila jista mez.
871624
7 -2
reagovat
reaguje na: The Joker
No a neni to nahodou tim, ze Lord s Millerem proste posouvaji hranice technickyho reseni a vizualu? Tohle neni dalsi standardni animak, tady ma kazda postava vladtni vizualni reseni a stejne tak kazdy svet. Co na storyboardu mohlo vypadat cool pak v realu nemusi vubec ladit. Dovedu si predstavit, ze Spiderpunk se musel hodne prekopavat, aby z nej vysel pouzitelny vysledek.

No ale spoluprace s nima je fair deal. Maji mantinely budgetu za ktery jsou zodpovedni a pk musi dosahnout nejakych trzeb. Kdyz budou prepalovat budgety a na jejich filmy se nebude chodit, tak oujdou od valu a budou se muset zacit klidnit. Na 100% maji po konci projektu nejaky debrief, kde si projdou budget, proc ho nesplnili, kdo za to muze, proc to stalo tolik a jak dal. Kazdy priste neni Friedkin ze toci na prvni dobrou bez odpadu.
871624
No a neni to nahodou tim, ze Lord s Millerem proste posouvaji hranice technickyho reseni a vizualu? Tohle neni dalsi standardni animak, tady ma kazda postava vladtni vizualni reseni a stejne tak kazdy svet. Co na storyboardu mohlo vypadat cool pak v realu nemusi vubec ladit. Dovedu si predstavit, ze Spiderpunk se musel hodne prekopavat, aby z nej vysel pouzitelny vysledek. No ale spoluprace s nima je fair deal. Maji mantinely budgetu za ktery jsou zodpovedni a pk musi dosahnout nejakych trzeb. Kdyz budou prepalovat budgety a na jejich filmy se nebude chodit, tak oujdou od valu a budou se muset zacit klidnit. Na 100% maji po konci projektu nejaky debrief, kde si projdou budget, proc ho nesplnili, kdo za to muze, proc to stalo tolik a jak dal. Kazdy priste neni Friedkin ze toci na prvni dobrou bez odpadu.
871613
3 -3
reagují: The Joker
reagovat
Tak oni si ti lidi nestěžujou, že by je někdo okrádal, ale že je to sere a demotivuje. A jestli nejsou zvyklí v takovejch podmínkách dělat, a teď se upíšou projektu, kde jim zrazu řeknou "tak, a odteď budeš dělat 17h denně nebo můžeš jít" a to jen proto, že někdo důležitější je nekoncepční kretén, kterej ani s rokama praxe neví, co chce, a dokud to nedostane, tak zahazuje práci, kterou mu lidi pracující 17h denně vytvořili, tak to, že za těch 17h dostali zaplaceno, je asi moc neutěší. Zvláště pokud mají zkušenost, že ty projekty jde dělat i bez toho. A já nevím, jaký mají ti lidi možnosti se u takových projektů prostě sebrat a zdrhnout jinam ... asi zas tak moc ne, jinak bychom tady pořád dokola nečetli, jak studia serou animátorům na hlavu a oni si nechají ...
871623
Tak oni si ti lidi nestěžujou, že by je někdo okrádal, ale že je to sere a demotivuje. A jestli nejsou zvyklí v takovejch podmínkách dělat, a teď se upíšou projektu, kde jim zrazu řeknou "tak, a odteď budeš dělat 17h denně nebo můžeš jít" a to jen proto, že někdo důležitější je nekoncepční kretén, kterej ani s rokama praxe neví, co chce, a dokud to nedostane, tak zahazuje práci, kterou mu lidi pracující 17h denně vytvořili, tak to, že za těch 17h dostali zaplaceno, je asi moc neutěší. Zvláště pokud mají zkušenost, že ty projekty jde dělat i bez toho. A já nevím, jaký mají ti lidi možnosti se u takových projektů prostě sebrat a zdrhnout jinam ... asi zas tak moc ne, jinak bychom tady pořád dokola nečetli, jak studia serou animátorům na hlavu a oni si nechají ...
5 -3
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
"As a result, these individuals say, they were pushed to work more than 11 hours a day, seven days a week, for more than a year..."
Tomuhle se tedy nechce věřit ani mně, ale i na dalších místech v článku je zmíněno minimálně několik měsíců, takže to očividně nebyla záležitost pár týdnů. Jinak, mně teda nepřijde zdravé pracovat v tomto tempu ani těch pár týdnů. 11 hodin po dobu třeba 30 dní bez jediného dne volna? Za to ti vlastní tělo a mozek rozhodně nepoděkují. Nemluvě o rodině, pokud nějakou máš. To by jako protihodnota musely být skutečně obří benefity...
871622
"As a result, these individuals say, they were pushed to work more than 11 hours a day, seven days a week, for more than a year..." Tomuhle se tedy nechce věřit ani mně, ale i na dalších místech v článku je zmíněno minimálně několik měsíců, takže to očividně nebyla záležitost pár týdnů. Jinak, mně teda nepřijde zdravé pracovat v tomto tempu ani těch pár týdnů. 11 hodin po dobu třeba 30 dní bez jediného dne volna? Za to ti vlastní tělo a mozek rozhodně nepoděkují. Nemluvě o rodině, pokud nějakou máš. To by jako protihodnota musely být skutečně obří benefity...
871590
10 0
reagovat
Je to trochu úsměvný. Co by říkali u Kubricka, u kterého samotné natáčení trvalo v lepším případě půl roku, v horším případě rok a čtvrt. A ty filmy snad nelezou přes budget na levelu Johna Cartera nebo Tangled, ne? 

A že se budou vyhazovat i celé scény bych považoval za samozřejmé když se snaží o něco originálního. V hraném filmu se kulisy taky přestavují furt a řemeslníci z toho nebrečí. Od tohohle snad nechcem typickou Marvelovku kde se kompletní film poskládá už v preprodukci z previsů, takže natáčení tak jde jako po másle, film je nevýrazná šlichta, a když pak mají jejich režiséři mimo Marvel natočit něco normálně, tak se ukáže že jsou úplně neschopní. 
871615
Je to trochu úsměvný. Co by říkali u Kubricka, u kterého samotné natáčení trvalo v lepším případě půl roku, v horším případě rok a čtvrt. A ty filmy snad nelezou přes budget na levelu Johna Cartera nebo Tangled, ne?  A že se budou vyhazovat i celé scény bych považoval za samozřejmé když se snaží o něco originálního. V hraném filmu se kulisy taky přestavují furt a řemeslníci z toho nebrečí. Od tohohle snad nechcem typickou Marvelovku kde se kompletní film poskládá už v preprodukci z previsů, takže natáčení tak jde jako po másle, film je nevýrazná šlichta, a když pak mají jejich režiséři mimo Marvel natočit něco normálně, tak se ukáže že jsou úplně neschopní. 
4 -1
reagovat
reaguje na: The Joker
Nejde jen teda o to, ze se musi neco predelat... Ale ze se vse musi udelat komplet, jinak si to Lord neumi predstavit, a teprve po tom on zacne vymyslet, prepisovat, predelavat... Musi tam byt nejaky nerizeny chaos a to vse v ramci schedule, ktery na to nepamatuje (protoze pak ti film bude stat 150 misto 100). Takze jak se vzdy breci, proc zas neco toci Wisenan apod. Ten system si vzdy bude vazit lidi, kteri jsou dospeli, maji mentalitu, dokazi spolupracovat, nemusi u nich nikdo stat a vodit je za rucicku...
871613
Nejde jen teda o to, ze se musi neco predelat... Ale ze se vse musi udelat komplet, jinak si to Lord neumi predstavit, a teprve po tom on zacne vymyslet, prepisovat, predelavat... Musi tam byt nejaky nerizeny chaos a to vse v ramci schedule, ktery na to nepamatuje (protoze pak ti film bude stat 150 misto 100). Takze jak se vzdy breci, proc zas neco toci Wisenan apod. Ten system si vzdy bude vazit lidi, kteri jsou dospeli, maji mentalitu, dokazi spolupracovat, nemusi u nich nikdo stat a vodit je za rucicku...
871611
5 -2
reagují: MeaCulpa
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
To chapu, ale ja bych to nedelal ;) Stejne tak chapu kdyz Brouk vypravi ze nechce delat ma netflixarnach s neomezenym budgetem, kde se trikrat postavi a zbori scena :) Je to pakarna. A sedm dni v tydnu 14 hodin by se nemelo pracovat ani u filmu imho ;)
871612
To chapu, ale ja bych to nedelal ;) Stejne tak chapu kdyz Brouk vypravi ze nechce delat ma netflixarnach s neomezenym budgetem, kde se trikrat postavi a zbori scena :) Je to pakarna. A sedm dni v tydnu 14 hodin by se nemelo pracovat ani u filmu imho ;)
871604
9 0
reagovat
Problem zjevne je, ze se Lord jako tvurce nehne. Uz nejsou prece nezkuseni. Ale ty reporty ze Sola... Ze za den natocili tretinu toho co meli a roky pozdeji a ta spoluprace s nima je porad stejne vyzivna a samozrejme studio tomu neda dvojnasobny schedule. Nicmene tohle probublava uz asi dlouho, uz brezen nebo kdy vyslo na Puck jak se vetsina scen musela komplet predelavat a s Bellonim tezko mluvi nejaci random 3D artisti.
871611
Problem zjevne je, ze se Lord jako tvurce nehne. Uz nejsou prece nezkuseni. Ale ty reporty ze Sola... Ze za den natocili tretinu toho co meli a roky pozdeji a ta spoluprace s nima je porad stejne vyzivna a samozrejme studio tomu neda dvojnasobny schedule. Nicmene tohle probublava uz asi dlouho, uz brezen nebo kdy vyslo na Puck jak se vetsina scen musela komplet predelavat a s Bellonim tezko mluvi nejaci random 3D artisti.
2 -1
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: MeaCulpa
tady vubec nechápu mínuska.. mě klient kolikrát vrátí final render,kterej v previzu schválil a... no a nic.. buď to předělám nebo qitnu

tyhle lidi břečí že musej makat ale jak píšeš..když si pak nechaj na baráku něco udělat ale nelibí se jim to..taky si to nechaj předělat:D
871606
tady vubec nechápu mínuska.. mě klient kolikrát vrátí final render,kterej v previzu schválil a... no a nic.. buď to předělám nebo qitnu tyhle lidi břečí že musej makat ale jak píšeš..když si pak nechaj na baráku něco udělat ale nelibí se jim to..taky si to nechaj předělat*:D*
871604
7 -2
reagovat
reaguje na: Cival
Hele ja to beru, ale what’s the point? Oni jsou remeslnici, on je vizionar a zadavatel zakazky. Takze je to muze klidne srat sebevic, ale i kdyby se rozhodl celou tu jejich praci hodit do kose, tak kdyz s vysledkem a budgetem, ktery doda Lord bude Pascal spokojena neni co resit. Uplne stejne budou plakat remeslnici, kdyz je nechas na baraku neco predelat, kdyz s tim nebudes spokojeny a bude to vylozene subjektivni vec, ale budes na to jako zadavatel brat ohled? Nebudes

Podle me se to ve storyboardech uplne odchytit neda a az v nejakem vetsim celku poznas, ze to ztraci tempo, nefunguje, neladi ti jako celek. Za me by bylo horsi, kdyby rekl no tak tomu trosku pada retez, ale srat na to, lidi na to stejne prijdou a prachy to vydela, tedy ten pristup co aplikuje 80% studii.
871604
Hele ja to beru, ale what’s the point? Oni jsou remeslnici, on je vizionar a zadavatel zakazky. Takze je to muze klidne srat sebevic, ale i kdyby se rozhodl celou tu jejich praci hodit do kose, tak kdyz s vysledkem a budgetem, ktery doda Lord bude Pascal spokojena neni co resit. Uplne stejne budou plakat remeslnici, kdyz je nechas na baraku neco predelat, kdyz s tim nebudes spokojeny a bude to vylozene subjektivni vec, ale budes na to jako zadavatel brat ohled? Nebudes Podle me se to ve storyboardech uplne odchytit neda a az v nejakem vetsim celku poznas, ze to ztraci tempo, nefunguje, neladi ti jako celek. Za me by bylo horsi, kdyby rekl no tak tomu trosku pada retez, ale srat na to, lidi na to stejne prijdou a prachy to vydela, tedy ten pristup co aplikuje 80% studii.
871601
11 -2
reagují: Cival, dreamy
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se