Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Cesta do fantazie: V.I.M.

příspěvky 1 - 4 Napsat příspěvek
Díky za vimko, Cesta do fantazie si ho určitě zaslouží. Já jsem jí propadla hned napoprvé, co jsem ji viděla, a ani dnes se nijak nestydím za to, že se na ní občas podívám. A pokaždé mě naprosto okouzlí způsob, jakým je ten film vystavěn - je to vůbec nejgeniálnější film s logikou snu, jaký byl kdy natočen. Takže pokud také patříte k těm, kteří mají živé a barvité sny (a zároveň si pamatujete jejich děj po probuzení), tak tenhle film doceníte ještě mnohem víc.
870896
Díky za vimko, Cesta do fantazie si ho určitě zaslouží. Já jsem jí propadla hned napoprvé, co jsem ji viděla, a ani dnes se nijak nestydím za to, že se na ní občas podívám. A pokaždé mě naprosto okouzlí způsob, jakým je ten film vystavěn - je to vůbec nejgeniálnější [i]film s logikou snu[/i], jaký byl kdy natočen[i].[/i] Takže pokud také patříte k těm, kteří mají živé a barvité sny (a zároveň si pamatujete jejich děj po probuzení), tak tenhle film doceníte ještě mnohem víc.
1 0
reagovat
Viděl jsem to až nedávno. Ačkoliv Totoro je mému srdci možná o trochu bližší, tak i Spirited Away je neředěná genialita. Musím si to pustit znovu.
870864
Viděl jsem to až nedávno. Ačkoliv Totoro je mému srdci možná o trochu bližší, tak i Spirited Away je neředěná genialita. Musím si to pustit znovu.
3 0
reagovat
reaguje na: cervidus
všetci moji homies majú najradšej totora. 8)
870858
všetci moji homies majú najradšej totora. *8)*
870856
2 0
reagovat
Ha, nejsem jediný exot, co má radši Mononoke než Cestu?
Ne že bych považoval Spirited Away za špatný film, nebo mi působilo utrpení na něj koukat, ale tak nějak mi lépe sedí ta akčnější Princezna* (ba i Nausicaa a Porco Rosso...)...
* on to byl první Miajazaki kterého jsem viděl (díky, ti, Česká televize) a možná jeden z první animáků, co nespadali jednoznačně do škatulky "pohádka pro děti". Kančího démona ani ustřelování hlav jsem tenkrát fakt nečekal :D (k tomu parádní hudba a snad šťastný, ale zároveň smutný konec...)
No nic, asi bych si měl zopakovat i Cestu, abych mohl nějaké superlativy psát i o ní :)
870856
Ha, nejsem jediný exot, co má radši Mononoke než Cestu? Ne že bych považoval Spirited Away za špatný film, nebo mi působilo utrpení na něj koukat, ale tak nějak mi lépe sedí ta akčnější Princezna* (ba i Nausicaa a Porco Rosso...)... * on to byl první Miajazaki kterého jsem viděl (díky, ti, Česká televize) a možná jeden z první animáků, co nespadali jednoznačně do škatulky "pohádka pro děti". Kančího démona ani ustřelování hlav jsem tenkrát fakt nečekal *:D* (k tomu parádní hudba a snad šťastný, ale zároveň smutný konec...) No nic, asi bych si měl zopakovat i Cestu, abych mohl nějaké superlativy psát i o ní *:)*
6 0
reagují: Muel
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se