Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku imf vs. Hollywood #23: Nenápadný YouTube, slabí Transformeři, hvězdný Spidey

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Glóby mě bavily oproti třeba Oscarům nebo Emmy tím, že byly lehce neformální, a často si dovolil moderátor říkat věci, které by jinde neříkal (Gervais už byl na ně ale silná káva, minimálně při posledním moderování, kde při odchodu řekl asi třetí "fuck it" za večer :D ). Nebyl ten poprask spíš proto, že tam hrály roli i nějaké úplatky? Nebo se ti pletu s něčím jiným?
Každopádně nemůžu je vinit, že z těch cen tam jsou už unavení. Když pominu trojici "Emmy, GG a Oscars", tak jsou tam i ty SAG Awards (kterých si spousta herců váží pomalu víc, protože jim to dávají kolegové), ale každé druhé město má své kritiky, kteří jim taky udílejí ceny, a to už se v tom člověk pak ztrácí. Byť to hned nutně nedávají v televizi.
Mě každopádně předávání cen pořád baví, je to fajn vidět ty lidi tam normálně jako "lidi", ale nemusel by každý ten přenos být tři hodiny dlouhý. Proto jim možná taky ta sledovanost padá. Sledovat tu samou reklamu na Coca-Colu co deset minut by udolalo každého....
Ke Spideymu....Sony se ho asi bude držet zuby nehty. První leaknutá fotka na Kravena vypadá jako z produkce Sy-Fy z kanadských lesů, takže mimo Spideyho jim to zase tak moc nejde.
870785
Glóby mě bavily oproti třeba Oscarům nebo Emmy tím, že byly lehce neformální, a často si dovolil moderátor říkat věci, které by jinde neříkal (Gervais už byl na ně ale silná káva, minimálně při posledním moderování, kde při odchodu řekl asi třetí "fuck it" za večer *:D* ). Nebyl ten poprask spíš proto, že tam hrály roli i nějaké úplatky? Nebo se ti pletu s něčím jiným? Každopádně nemůžu je vinit, že z těch cen tam jsou už unavení. Když pominu trojici "Emmy, GG a Oscars", tak jsou tam i ty SAG Awards (kterých si spousta herců váží pomalu víc, protože jim to dávají kolegové), ale každé druhé město má své kritiky, kteří jim taky udílejí ceny, a to už se v tom člověk pak ztrácí. Byť to hned nutně nedávají v televizi. Mě každopádně předávání cen pořád baví, je to fajn vidět ty lidi tam normálně jako "lidi", ale nemusel by každý ten přenos být tři hodiny dlouhý. Proto jim možná taky ta sledovanost padá. Sledovat tu samou reklamu na Coca-Colu co deset minut by udolalo každého.... Ke Spideymu....Sony se ho asi bude držet zuby nehty. První leaknutá fotka na Kravena vypadá jako z produkce Sy-Fy z kanadských lesů, takže mimo Spideyho jim to zase tak moc nejde.
0 0
reagovat
Ja osobne sa neviem dočkať času, keď bude možnosť si predplatiť online len konkrétny tv kanál. To proste musí prísť! Ako absolútne vôbec klasickú telku už pár rokov nepozerám, tak si paradoxne platím najväčší balík, pretože len v ňom je sport1 a 2 na ktorom chodí F1. Keď minulý rok skončil posledný závod, vypol som set-top-box a keď tento rok po troch mesiacoch začal nový roční, tak som ho zapol na tom istom kanály....vyhodené peniaze pre mňa.
(Ja viem, mohol by som si platiť za 5euro mesačne F1tv a fakt som nad tým uvažoval, ale za prvé, nemá to aplikáciu pre tv, musel by som na to mať nejakú krabičku, cez ktorú by som to prehrával. A za druhé chybál by mi ten Slovensko český komentár) 
870701
Ja osobne sa neviem dočkať času, keď bude možnosť si predplatiť online len konkrétny tv kanál. To proste musí prísť! Ako absolútne vôbec klasickú telku už pár rokov nepozerám, tak si paradoxne platím najväčší balík, pretože len v ňom je sport1 a 2 na ktorom chodí F1. Keď minulý rok skončil posledný závod, vypol som set-top-box a keď tento rok po troch mesiacoch začal nový roční, tak som ho zapol na tom istom kanály....vyhodené peniaze pre mňa. (Ja viem, mohol by som si platiť za 5euro mesačne F1tv a fakt som nad tým uvažoval, ale za prvé, nemá to aplikáciu pre tv, musel by som na to mať nejakú krabičku, cez ktorú by som to prehrával. A za druhé chybál by mi ten Slovensko český komentár) 
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se