Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Flash: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Strašne škaredý film, neviem si predstaviť ten "zážitok" v kine. A zlý film. Pár vtipov ok, trochu nostalgie fajn, ale ináč úplne peklo. Za toto by sa hanbil nejeden tvorca low budget blbín.
880001
Strašne škaredý film, neviem si predstaviť ten "zážitok" v kine. A zlý film. Pár vtipov ok, trochu nostalgie fajn, ale ináč úplne peklo. Za toto by sa hanbil nejeden tvorca low budget blbín.
0 0
reagovat
2/10. Paneboze to bylo odporny. Pri sledovani jsem mel neustale pocit, ze koukam na novou instantni klasiku z ranku Batman a Robin. Vubec jsem nevidel ty kvality, za ktere to sbira prumerna hodnoceni. Silena zalezitost, amaterina a nonstop vsepohlcujici trapno :D Keaton je fajn herec a byl v tom filmu, tak mu davam aspon ty dva body no. Drsny to bylo. A to mi treba Shazam pripada jako neskodna rodinna blbina. Tohle je intense shit.
879355
2/10. Paneboze to bylo odporny. Pri sledovani jsem mel neustale pocit, ze koukam na novou instantni klasiku z ranku Batman a Robin. Vubec jsem nevidel ty kvality, za ktere to sbira prumerna hodnoceni. Silena zalezitost, amaterina a nonstop vsepohlcujici trapno *:D* Keaton je fajn herec a byl v tom filmu, tak mu davam aspon ty dva body no. Drsny to bylo. A to mi treba Shazam pripada jako neskodna rodinna blbina. Tohle je intense shit.
3 0
reagovat

5/10

Chabý pokus zviesť sa na vlne falošnej nostalgie len preto, lebo dnes to je moderné, ktorý však vôbec nefunguje. Asi ako celý DC multiverse, ktorý je s ich komixovkami, tak tri kroky pozadu za súčasnou tvorbou. The Flash síce nie je tak zlý ako Shazam 2, ale rovnako zbytočný. Čo prakticky platí o všetkých posledných DC filmoch (zdraví, Black Adam). The Flash má síce fajn akčnú scénu v úvode, a asi pol hodinovú pomerne fajn akciu v závere, kde to celé opäť raz vo veľkom vybuchuje, ale všetko medzitým je zbytočná vata, ktorá vedie od nikadiaľ nikam, a ktorá sa akurát tvári, že je niečím viac než ďalším komixovým výplachom od DC, ktorý nedáva žiaden zmysel. Navyše s pomerne prapodivným humorom, kde Ezra Miller behá polovicu filmu s holým zadkom alebo bez trička a sype zo seba vtípky o sexe a penisoch, a pri ktorých som si nebol istý, či ten film chce byť vlastne obyčajné PG-13 alebo regulárne R-ko. Ja by som samozrejme preferoval tú druhú možnosť, no v tomto podaní z toho vznikol akurát film s podivnou atmosférou, kde absolútne infantilnosti (scéna s bábätkami z úvodu) striedajú pokusy o neslušnejšie vtípky. Celkovo je to však smutný pohľad, že film v ktorom je Batmanov viac ako postáv na orloji dopadne takto obyčajne. Boli časy (zdraví Man of Steel), keď som mal DCEU veľmi rád, pretože sa na začiatku bralo vážne a ponúklo príjemný protipól k rodinnému Marvelu s o niečo dospelejšími a temnejšími komixovkami (zdraví Dark Knight), no tam kde sa za tie roky dopracovali už nestojí za najmenší záujem (a podľa toho aký je The Flash prepadák, tak si to evidentne nemyslím jediný). Trápna snaha dohnať multiverse Marvelu, ktorá už roky nefunguje, namiesto toho, aby sa DC pokúsil o niečo nové. Pritom cestu von z tohto nekonečného marazmu majú u seba ako na podnose (viď Joker a jeho úspech). Namiesto toho nám dokola ponúkajú tri verzie Batmana, desať reštartov celého DC a jedného Flasha, kde je všetko len jedna veľká zbytočná atrakcia a falošné pozlátko, vrátane Michaela Keatona a jeho návratu do role Batmana z deväťdesiatich rokov, než by to malo akákoľvek opodstatnenie v príbehu alebo celom DC a mňa to už fakt vôbec nebaví sledovať. 
874428
Chabý pokus zviesť sa na vlne falošnej nostalgie len preto, lebo dnes to je moderné, ktorý však vôbec nefunguje. Asi ako celý DC multiverse, ktorý je s ich komixovkami, tak tri kroky pozadu za súčasnou tvorbou. The Flash síce nie je tak zlý ako [url=https://www.csfd.cz/film/802783-shazam-hnev-bohu/]Shazam 2[/url], ale rovnako zbytočný. Čo prakticky platí o všetkých posledných DC filmoch (zdraví, [url=https://www.csfd.cz/film/792486-black-adam/]Black Adam[/url]). The Flash má síce fajn akčnú scénu v úvode, a asi pol hodinovú pomerne fajn akciu v závere, kde to celé opäť raz vo veľkom vybuchuje, ale všetko medzitým je zbytočná vata, ktorá vedie od nikadiaľ nikam, a ktorá sa akurát tvári, že je niečím viac než ďalším komixovým výplachom od DC, ktorý nedáva žiaden zmysel. Navyše s pomerne prapodivným humorom, kde Ezra Miller behá polovicu filmu s holým zadkom alebo bez trička a sype zo seba vtípky o sexe a penisoch, a pri ktorých som si nebol istý, či ten film chce byť vlastne obyčajné PG-13 alebo regulárne R-ko. Ja by som samozrejme preferoval tú druhú možnosť, no v tomto podaní z toho vznikol akurát film s podivnou atmosférou, kde absolútne infantilnosti (scéna s bábätkami z úvodu) striedajú pokusy o neslušnejšie vtípky. Celkovo je to však smutný pohľad, že film v ktorom je Batmanov viac ako postáv na orloji dopadne takto obyčajne. Boli časy (zdraví [url=https://www.csfd.cz/film/225387-muz-z-oceli/]Man of Steel[/url]), keď som mal DCEU veľmi rád, pretože sa na začiatku bralo vážne a ponúklo príjemný protipól k rodinnému Marvelu s o niečo dospelejšími a temnejšími komixovkami (zdraví [url=https://www.csfd.cz/film/223734-temny-rytir/]Dark Knight[/url]), no tam kde sa za tie roky dopracovali už nestojí za najmenší záujem (a podľa toho aký je The Flash prepadák, tak si to evidentne nemyslím jediný). Trápna snaha dohnať multiverse Marvelu, ktorá už roky nefunguje, namiesto toho, aby sa DC pokúsil o niečo nové. Pritom cestu von z tohto nekonečného marazmu majú u seba ako na podnose (viď [url=https://www.csfd.cz/film/628813-joker/]Joker[/url] a jeho úspech). Namiesto toho nám dokola ponúkajú tri verzie [url=https://www.csfd.cz/film/323329-the-batman/]Batmana[/url], desať reštartov celého DC a jedného Flasha, kde je všetko len jedna veľká zbytočná atrakcia a falošné pozlátko, vrátane Michaela Keatona a jeho návratu do role [url=https://www.csfd.cz/film/1069-batman/]Batmana[/url] z deväťdesiatich rokov, než by to malo akákoľvek opodstatnenie v príbehu alebo celom DC a mňa to už fakt vôbec nebaví sledovať. 
5/10
0 -1
reagovat

7/10

Má to svůj ksicht. Zábavná blbina, mohlo to byt víc dotaženější, ale ja se v kině dobře bavil. Kouknu se rád znova na Flashe než na ten cringefest co předvádí Vin Diesel v Rychle a zběsile posledních pár let..
871756
Má to svůj ksicht. Zábavná blbina, mohlo to byt víc dotaženější, ale ja se v kině dobře bavil. Kouknu se rád znova na Flashe než na ten cringefest co předvádí Vin Diesel v Rychle a zběsile posledních pár let..
7/10
0 0
reagovat

6/10

Pohrobek předchozího vedení DC dopadl přesně dle očekávání, respektive jak naznačovaly rozporuplné trailery. Komiksová pecka ani náhodou (testovačky zase pro jednou kecaly), ale komiksová blamáž taky ne. Prostě další obyčejná komiksovka v řadě, jakých je za rok nespočet, s několika světlejšími a několika temnějšími momenty. Což platí i stran možností multivesmíru, tj. koho, co a jak ve filmu ukázat, jelikož DC nevyužilo šanci předvést Marvelu "jak se to má dělat" a oba konkurenční pokusy vyšly zhruba nastejno, tj. není to průser, ale zázrak taky ne.
 
V případě Keatona se naštěstí žádné znesvěcení ze strany tvůrců nekoná a Keaton se tady dočkal relativně uspokojivé a stopáží adekvátní rozlučky se svou postavou, přesto jsem doufal, že se předvede ještě v lepším světle (což jde na vrub čistě scénáře a nikoliv Keatona). To se ovšem bohužel nedá konstatovat o Shannonovi, který je ve filmu v podstatě jen do počtu. Supergirl je, jak se dalo tušit už z trailerů, zredukována na zbytečné deus ex machina vystoupení, což je škoda, protože ve filmu debutující Calle není tak marná, jak jsem se obával. No a pak je tady "faktor Miller", který je v některých scénách vlastně docela fajn, ale v jiných - a není jich zrovna málo - je ve své typické poloze, tj. v lepším případě otravný a v tom horším rovnou nesnesitelný, v obou pak zoufale nevtipný.
 
Příběhově mít ve filmu Keatona v roli Batmana (geniální tah jak na projekt nalákat další fanoušky) a ukecat Cage jen na (vizuálně obludné) pár sekundové cameo, namísto toho, aby jeho verze Supermana v ději funkčně nahradila jinak nezajímavou Supergirl, když už se tedy vykašlali na Cavilla, je totálně promarněná příležitost (historku o Burtonově nerealizovaném projektu zná snad každý). Úplně stejně jako tomu bylo loni u Marvelu s angažováním Stewarta.
 
Rodinná linka je fajn, akce je nic proti ničemu, humor místy funguje, místy moc ne a místy absolutně vůbec (nepřekvapivě v tom má prsty především Miller), přičemž nejvtipnější (a to zdaleka) scéna v celém filmu je "dogfall" pod závěrečnými titulky, což pro tvůrce není moc dobrá vizitka a míra digibordelu je takový současný blockbusterový standard. Co však rozhodně vystupuje z řady je multicameo sekvence v tom multivesmíru, která má tak hrůzostrašnou kvalitu cgi, že to asi musí být nějaký tvůrčí záměr, jinak to snad ani není možné:D. Celkově sice slepá ulička, ale po většinu času poměrně ucházející ulička (hlavně kvůli Keatonovi).
871402
Pohrobek předchozího vedení DC dopadl přesně dle očekávání, respektive jak naznačovaly rozporuplné trailery. Komiksová pecka ani náhodou (testovačky zase pro jednou kecaly), ale komiksová blamáž taky ne. Prostě další obyčejná komiksovka v řadě, jakých je za rok nespočet, s několika světlejšími a několika temnějšími momenty. Což platí i stran možností multivesmíru, tj. koho, co a jak ve filmu ukázat, jelikož DC nevyužilo šanci předvést Marvelu "jak se to má dělat" a oba konkurenční pokusy vyšly zhruba nastejno, tj. není to průser, ale zázrak taky ne.   V případě Keatona se naštěstí žádné znesvěcení ze strany tvůrců nekoná a Keaton se tady dočkal relativně uspokojivé a stopáží adekvátní rozlučky se svou postavou, přesto jsem doufal, že se předvede ještě v lepším světle (což jde na vrub čistě scénáře a nikoliv Keatona). To se ovšem bohužel nedá konstatovat o [spoiler]Shannonovi[/spoiler], který je ve filmu v podstatě jen do počtu. Supergirl je, jak se dalo tušit už z trailerů, zredukována na [spoiler]zbytečné deus ex machina vystoupení[/spoiler], což je škoda, protože ve filmu debutující Calle není tak marná, jak jsem se obával. No a pak je tady "faktor Miller", který je v některých scénách vlastně docela fajn, ale v jiných - a není jich zrovna málo - je ve své typické poloze, tj. v lepším případě otravný a v tom horším rovnou nesnesitelný, v obou pak zoufale nevtipný.   Příběhově mít ve filmu Keatona v roli Batmana (geniální tah jak na projekt nalákat další fanoušky) a ukecat [spoiler]Cage jen na (vizuálně obludné) pár sekundové cameo, namísto toho, aby jeho verze Supermana v ději funkčně nahradila jinak nezajímavou Supergirl, když už se tedy vykašlali na Cavilla,[/spoiler] je totálně promarněná příležitost (historku o [spoiler]Burtonově nerealizovaném projektu[/spoiler] zná snad každý). Úplně stejně jako tomu bylo loni u Marvelu s angažováním Stewarta.   Rodinná linka je fajn, akce je nic proti ničemu, humor místy funguje, místy moc ne a místy absolutně vůbec (nepřekvapivě v tom má prsty především Miller), přičemž nejvtipnější (a to zdaleka) scéna v celém filmu je [spoiler]"dogfall"[/spoiler] pod závěrečnými titulky, což pro tvůrce není moc dobrá vizitka a míra digibordelu je takový současný blockbusterový standard. Co však rozhodně vystupuje z řady je [spoiler]multicameo sekvence v tom multivesmíru[/spoiler], která má tak hrůzostrašnou kvalitu cgi, že to asi musí být nějaký tvůrčí záměr, jinak to snad ani není možné*:D*. Celkově sice slepá ulička, ale po většinu času poměrně ucházející ulička (hlavně kvůli Keatonovi).
6/10
0 0
reagovat
Strašný. První trailery byly proti výsledku vlastně geniální. Deset let po Man of Steel doručit tuhle nesmyslnou a nevábnou srágoru je strašná ostuda a zaslouženej propadák.
871335
Strašný. První trailery byly proti výsledku vlastně geniální. Deset let po Man of Steel doručit tuhle nesmyslnou a nevábnou srágoru je strašná ostuda a zaslouženej propadák.
7 0
reagovat
Očekávání jsem neměl vysoké, ale výsledek mě vlastně potěšil. Ezra Miller je sice v reálu exot, který neskončí dobře, ale herecky svou roli relativně zvládá. Skutečnost, že jeho Barry Allan je ukázkový asociál a pošuk je asi důvod proč mu ta role tak sedla. Jeho mladší já je totálně na zabití. A jeho starší verze s ním má samé trápení. Zásadní je ovšem to, že kdyby se film zaměřil na Keatonova Batmana a Karu Zor-El bavilo by mě to o dost víc. Sasha Calle jako Supergirl je naprosto skvělá a zasloužila by si daleko více prostoru. Každá její scéna na mě udělala dojem a je velká škoda, že místo ní musíme sledovat blbnutí Flashe. Na straně druhé děj nepůsobí hloupě a některé momenty dokážou i dojmout. Akce bylo hodně, ale kvalita CGI byla silně kolísavá. Hudba v akčním finále byla úplně mimo a snad se najde nějaký blázniví fanoušek, který ji na YouTube vymění za něco přijatelnějšího. Závěrečná scéna pobavila stejně jako potěšili různá camea. Na filmu je hrozně vidět, že byl mnohokrát přetáčen s přepisován, a to mu jistě uškodilo. Neduhy Flashe jsou podobné těm, které škodili celému DCEU. A je dobře, že tato éra končí. Sice bych se nebránil návratu Sashy Calle v roli Supergirl, ale to se pravděpodobně nestane, protože tržby filmu budou podle všeho na podobné úrovni jako u Black Adama a Shazama 2. Což je pro Warnery katastrofa. 

Moje hodnocení: 7/10
870813
Očekávání jsem neměl vysoké, ale výsledek mě vlastně potěšil. Ezra Miller je sice v reálu exot, který neskončí dobře, ale herecky svou roli relativně zvládá. Skutečnost, že jeho Barry Allan je ukázkový asociál a pošuk je asi důvod proč mu ta role tak sedla. Jeho mladší já je totálně na zabití. A jeho starší verze s ním má samé trápení. Zásadní je ovšem to, že kdyby se film zaměřil na Keatonova Batmana a Karu Zor-El bavilo by mě to o dost víc. Sasha Calle jako Supergirl je naprosto skvělá a zasloužila by si daleko více prostoru. Každá její scéna na mě udělala dojem a je velká škoda, že místo ní musíme sledovat blbnutí Flashe. Na straně druhé děj nepůsobí hloupě a některé momenty dokážou i dojmout. Akce bylo hodně, ale kvalita CGI byla silně kolísavá. Hudba v akčním finále byla úplně mimo a snad se najde nějaký blázniví fanoušek, který ji na YouTube vymění za něco přijatelnějšího. Závěrečná scéna pobavila stejně jako potěšili různá camea. Na filmu je hrozně vidět, že byl mnohokrát přetáčen s přepisován, a to mu jistě uškodilo. Neduhy Flashe jsou podobné těm, které škodili celému DCEU. A je dobře, že tato éra končí. Sice bych se nebránil návratu Sashy Calle v roli Supergirl, ale to se pravděpodobně nestane, protože tržby filmu budou podle všeho na podobné úrovni jako u Black Adama a Shazama 2. Což je pro Warnery katastrofa.  Moje hodnocení: 7/10
3 0
reagovat

7,5/10

Akorát sem vyšel s kina a musim říct že sem se docela bál, ale nakonec sem se celkem dost bavil. Je to výborný ? Ne. Má to chyby ? Ano. Mohlo to být lepší ? Jasně že mohlo, ale ja se vůbec nenudil, ten film mě dost bavil, Ezra Miller byl dobrý, Keaton taky, Supergirl byla super, škoda že nedostala trochu víc prostoru, stejně tak jako Zod a Batffleck. Camea potěšily. Hudba byla hodně slušná. CGI nebylo 100%, což je škoda, ale nakonec mě to tak moc nevadilo a nevytrhávalo z filmu. Vtipy vetšinou povedený, párkrát sem se hodně zasmál :+ Jako rozloučení s DCEU celkem povedený.  
870762
Akorát sem vyšel s kina a musim říct že sem se docela bál, ale nakonec sem se celkem dost bavil. Je to výborný ? Ne. Má to chyby ? Ano. Mohlo to být lepší ? Jasně že mohlo, ale ja se vůbec nenudil, ten film mě dost bavil, Ezra Miller byl dobrý, Keaton taky, Supergirl byla super, škoda že nedostala trochu víc prostoru, stejně tak jako Zod a Batffleck. Camea potěšily. Hudba byla hodně slušná. CGI nebylo 100%, což je škoda, ale nakonec mě to tak moc nevadilo a nevytrhávalo z filmu. Vtipy vetšinou povedený, párkrát sem se hodně zasmál *:+* Jako rozloučení s DCEU celkem povedený.  
7,5/10
0 0
reagovat
Ok. Bolo to...ok. Priemer, ktorý nejakým zázrakom držal pokope a nestihol nudiť. Ale, ak by si z tohoto universa mali preniesť niečo do toho chystaného nového, tak je to rozhodne Kara! Ja som z nej totálne nadšený. Aj na tom malom priestore zaujala a doslova  som si ju obľúbil. No vážne by som si s ňou pozrel kľudne celovečerák v tejto podobe. Samozrejme nemyslím len výzor, ale vôbec ako celkovo pôsobila. Cool cool :+
870755
Ok. Bolo to...ok. Priemer, ktorý nejakým zázrakom držal pokope a nestihol nudiť. Ale, ak by si z tohoto universa mali preniesť niečo do toho chystaného nového, tak je to rozhodne Kara! Ja som z nej totálne nadšený. Aj na tom malom priestore zaujala a doslova  som si ju obľúbil. No vážne by som si s ňou pozrel kľudne celovečerák v tejto podobe. Samozrejme nemyslím len výzor, ale vôbec ako celkovo pôsobila. Cool cool *:+*
3 -3
reagovat
reaguje na: calimero

5/10

proč by to musel být dvojfilm? animák tohle vše zvládnul na stopáži 81 minut... koukal jsem na to ve středu, den před návštěvou kina... a říkal jsem si, jak ten film je strašně nadupanej, že nemohl mít jen 81 minut, že tam toho je tolik... neskutečně emočních dialogů, které si pouštím furt dokola... to prostě tenhle film na skoro dvojnásobné stopáži nezvládl... 

jinak film klasický DCEU průměr... ať si lidi nadávaj na Marvel digibordel, tak furt je za mě ten jejich digibordel příjemnější na koukání než od DCEU, kde to vypadá prostě divně a akce nepřirozeně....za mě tam nebyla žádná akce, kterou bych si někdy znova chtěl zopakovat....  ohromná škoda, že tam není žádná bitka dvou rychlíků, která by velkému plátnu slušela ...závěr za mě moc logiku taky nedává.... on prostě posere celou timeline, aby si to uvědomil, že to nemá dělat a pak ji při nápravě úmyslně posere znova? jen aby místo maminky teda zachránil tatínka ten příběh měl mnohem větší potenciál, škoda, že to pořádně neuchopili.. ale na množství problémů, co to provázelo to asi dopadlo ještě dobře... naprosto chápu, že se ten film Gunnovi líbil.. je to jeho styl

PS.
neodpustím jim, že aspoň při tom prolínání světů nepomrkli na Arrowverse, to bylo velké zklamání... přitom se tady mohl využít jejich Flash, kde při té promluvě, že vše vyřešit nejde, mohl jen přikyvovat
870703
proč by to musel být dvojfilm? animák tohle vše zvládnul na stopáži 81 minut... koukal jsem na to ve středu, den před návštěvou kina... a říkal jsem si, jak ten film je strašně nadupanej, že nemohl mít jen 81 minut, že tam toho je tolik... neskutečně emočních dialogů, které si pouštím furt dokola... to prostě tenhle film na skoro dvojnásobné stopáži nezvládl...  jinak film klasický DCEU průměr... ať si lidi nadávaj na Marvel digibordel, tak furt je za mě ten jejich digibordel příjemnější na koukání než od DCEU, kde to vypadá prostě divně a akce nepřirozeně....za mě tam nebyla žádná akce, kterou bych si někdy znova chtěl zopakovat....  [spoiler]ohromná škoda, že tam není žádná bitka dvou rychlíků, která by velkému plátnu slušela ...[/spoiler]závěr za mě moc logiku taky nedává.... [spoiler]on prostě posere celou timeline, aby si to uvědomil, že to nemá dělat a pak ji při nápravě úmyslně posere znova? jen aby místo maminky teda zachránil tatínka [/spoiler]ten příběh měl mnohem větší potenciál, škoda, že to pořádně neuchopili.. ale na množství problémů, co to provázelo to asi dopadlo ještě dobře... naprosto chápu, že se ten film Gunnovi líbil.. je to jeho styl PS. [spoiler]neodpustím jim, že aspoň při tom prolínání světů nepomrkli na Arrowverse, to bylo velké zklamání... přitom se tady mohl využít jejich Flash, kde při té promluvě, že vše vyřešit nejde, mohl jen přikyvovat[/spoiler]
5/10
870681
3 -1
reagovat

8/10

Já jsem byl moc spokojený. Úvodní akce super, krásně to zahřálo u srdíčka vidět Afflecka, Millera a Gadot pohromadě (a k tomu v pozadí Irons). Na Batfleckově kostýmu si mohli dát mnohem víc záležet, hlavně maska se nepovedla. Některé komediální momenty byly v první polovině až moc WTF, ale na mě to fungovalo. Ezra výborný, obě ty postavy perfektně odlišil. Mladší verze teda neskutečně otravná (a v závěru vlastně dost tragická), ale jo, beru, že to tak chtěli.
Keaton boží, jeho Batman měl několik skvělých scén, potřeboval by mnohem víc prostoru, hlavně jako Bruce Wayne. Ten Batman od Burtona už to prostě nebyl.
Supergirl ok, bitva se Zodem taky, camea moc rozebírat nebudu, jsem rád že to tam bylo, klidně mohli nakombinovat víc různých postav, které bychom pohromadě nikdy neviděli, byl to čistý fanservice.
Nejlépe fungovaly scény s Barryho matkou, tam ty emoce jely naplno. Závěr ve stylu někdy prostě nejde vyhrát moc dobrý. Víceméně jsem si odškrtával věci z Flashpoint Paradox, zároveň tam udělali něco jinak, tohle všechno pro mě bylo fajn. Pár věcí, co se mi nelíbilo, bych určitě našel, ale to lepší převládá.
Závěrem tedy - spokojenost, těším se až to uvidím znovu, jděte do kina.
Clooney už na mě byl moc :D Spíš se tam měl objevit ten Keaton nebo klasicky Affleck. Nebo něco čím by se teasoval ten nový universe.
870690
Já jsem byl moc spokojený. Úvodní akce super, krásně to zahřálo u srdíčka vidět [spoiler]Afflecka, Millera a Gadot pohromadě (a k tomu v pozadí Irons). Na Batfleckově kostýmu si mohli dát mnohem víc záležet, hlavně maska se nepovedla.[/spoiler] Některé komediální momenty byly v první polovině až moc WTF, ale na mě to fungovalo. Ezra výborný, obě ty postavy perfektně odlišil. Mladší verze teda neskutečně otravná [spoiler](a v závěru vlastně dost tragická)[/spoiler], ale jo, beru, že to tak chtěli. Keaton boží, jeho Batman měl několik skvělých scén, potřeboval by mnohem víc prostoru, hlavně jako Bruce Wayne. Ten Batman od Burtona už to prostě nebyl. Supergirl ok, bitva se Zodem taky, camea moc rozebírat nebudu, jsem rád že to tam bylo, [spoiler]klidně mohli nakombinovat víc různých postav, které bychom pohromadě nikdy neviděli, byl to čistý fanservice.[/spoiler] Nejlépe fungovaly scény s Barryho matkou, tam ty emoce jely naplno. Závěr ve stylu [spoiler]někdy prostě nejde vyhrát[/spoiler] moc dobrý. Víceméně jsem si odškrtával věci z Flashpoint Paradox, zároveň tam udělali něco jinak, tohle všechno pro mě bylo fajn. Pár věcí, co se mi nelíbilo, bych určitě našel, ale to lepší převládá. Závěrem tedy - spokojenost, těším se až to uvidím znovu, jděte do kina. [spoiler]Clooney už na mě byl moc *:D* Spíš se tam měl objevit ten Keaton nebo klasicky Affleck. Nebo něco čím by se teasoval ten nový universe.[/spoiler]
8/10
5 -5
reagovat
Aspoň, že tam Ezra Miller dostali šanci hrát sami sebe. Aneb… co to kur*a bylo - to děcko v mikrovlnce:D
870686
Aspoň, že tam Ezra Miller dostali šanci hrát sami sebe. Aneb… co to kur*a bylo - [spoiler]to děcko v mikrovlnce[/spoiler]? *:D*
4 -1
reagovat
Cekal jsem pecku a dostal jsem mnohem vice. Zitra jedu podruhe.
P.S.: Keaton je nejlepsi Batman.
870683
Cekal jsem pecku a dostal jsem mnohem vice. Zitra jedu podruhe. P.S.: Keaton je nejlepsi Batman.
5 -3
reagovat
U mna druhe najlepsie DCU po Man of Steel, mohlo to byt samozrejme lepsie (digibordel na konci so svetmi meh aj ked camea boli zabavne). akcia bola skvela, postavy tiez, cgi fakt uz neriesim v niecom takom co je vlastne same cgi, pribeh je dotrhany flashpoint bez 30 dalsich postav co tam boli v originaly, ale ten by musel byt minimalne dvojfilm ... teda vlastne najlepsi dcu pribeh od mos :(  Co tam chybalo nejaky ten Batman zaporak znamy, ale zas to bolo logicke vzdhladom k statusu Keatonovho Batmana
870681
U mna druhe najlepsie DCU po Man of Steel, mohlo to byt samozrejme lepsie (digibordel na konci so svetmi meh aj ked camea boli zabavne). akcia bola skvela, postavy tiez, cgi fakt uz neriesim v niecom takom co je vlastne same cgi, pribeh je dotrhany flashpoint bez 30 dalsich postav co tam boli v originaly, ale ten by musel byt minimalne dvojfilm ... teda vlastne najlepsi dcu pribeh od mos :( [spoiler] Co tam chybalo nejaky ten Batman zaporak znamy, ale zas to bolo logicke vzdhladom k statusu Keatonovho Batmana[/spoiler]
4 -4
reagují: machy
reagovat
reaguje na: The Joker
nemluvíš o naší krásné Ostravě, že ne? 
870679
nemluvíš o naší krásné Ostravě, že ne? 
870676
1 -1
reagovat
reaguje na: IjonT
Až na to, že to není Mirka, ale Jindřich Göth, který jinak píše převážně o hudbě a ke komiksovkám má podstatně pozitivnější vztah než Spáčilová.
870678
Až na to, že to není Mirka, ale Jindřich Göth, který jinak píše převážně o hudbě a ke komiksovkám má podstatně pozitivnější vztah než Spáčilová.
870657
4 0
reagovat
reaguje na: The Joker
Jinak teda ale uplne katastrofalni navstevnost. Min jak 10 lidi v sale pro 400... Vim ze jdou reporty jak OS cisla nebudou dobry, plus minus level Black Adam, ale... Prvni projekce letniho blockbusteru za 200, nejvetsiho letosniho filmu jednoho z nejikonictejsi studii a tvl jako jsou tam dva Batmani. To proste neni nic hezkyho pro ten film, cesky kinare a uz vubec pro tohle mesto, ktery je uz parodii na takovy to moravsky, vylidnujici se, bez mladych lidi (pri pohledu na dalsi projekce ma Flash prodano 5 listku z 2800 dostupnych, Elemental NULA z 2000 a Indy 2 na predpremieru)... Jako uuufffffffff. Vlastne ve vsech smerech dost smutna projekce. :-/
870676
Jinak teda ale uplne katastrofalni navstevnost. Min jak 10 lidi v sale pro 400... Vim ze jdou reporty jak OS cisla nebudou dobry, plus minus level Black Adam, ale... Prvni projekce letniho blockbusteru za 200, nejvetsiho letosniho filmu jednoho z nejikonictejsi studii a tvl jako jsou tam dva Batmani. To proste neni nic hezkyho pro ten film, cesky kinare a uz vubec pro tohle mesto, ktery je uz parodii na takovy to moravsky, vylidnujici se, bez mladych lidi (pri pohledu na dalsi projekce ma Flash prodano 5 listku z 2800 dostupnych, Elemental NULA z 2000 a Indy 2 na predpremieru)... Jako uuufffffffff. Vlastne ve vsech smerech dost smutna projekce. :-/
870675
3 0
reagují: ovmartin23
reagovat

5-5.5/10 max

Joo, kez by cely film byl jako ta cast na Sibiri. Neco mensiho ve stylu prvniho Hellboye. Takhle je to jen maglajz, ale jako uplnej. Keaton je fajn (beru ho jako variantu, ne OG), Ezra v poho, Calle tam proste je a ostatni uplne zbytecni. Uvodni akce v pohode, pak nastoupi 40 minut nekonecny komedie, pak to nejlepsi z filmu (Sibir) a nakonec z prdele vytazeny treti akt o nicem. CGI z vetsiny neni dobry, ale spis je problem ze je pouzito i na uplne nesmyslnych mistech. Pred lety se vsichni smali Lanternovu fejk kostymu a dnes to jako ma byt standard? No, uff. Nicmene... DCEU deset let dodava hlavne zklamani a tak asi dava smysl, ze se dalsim takovym i louci.

P.S.: Clooneyho cameo fajn a to s Cagem tez nebyt on CG, jako prooooc??
870675
Joo, kez by cely film byl jako ta cast na Sibiri. Neco mensiho ve stylu prvniho Hellboye. Takhle je to jen maglajz, ale jako uplnej. Keaton je fajn (beru ho jako variantu, ne OG), Ezra v poho, Calle tam proste je a ostatni uplne zbytecni. Uvodni akce v pohode, pak nastoupi 40 minut nekonecny komedie, pak to nejlepsi z filmu (Sibir) a nakonec z prdele vytazeny treti akt o nicem. CGI z vetsiny neni dobry, ale spis je problem ze je pouzito i na uplne nesmyslnych mistech. Pred lety se vsichni smali Lanternovu fejk kostymu a dnes to jako ma byt standard? No, uff. Nicmene... DCEU deset let dodava hlavne zklamani a tak asi dava smysl, ze se dalsim takovym i louci. [spoiler] P.S.: Clooneyho cameo fajn a to s Cagem tez nebyt on CG, jako prooooc??[/spoiler]
5-5.5/10 max
4 -1
reagují: The Joker
reagovat
3-4/10

Tak ľudia zlatí, ako sa hovorí, flaming dumpster fire.

Ak niekto chce dôkaz že počas Covidu to niekde asi uletelo, a dosť, tu ho má.

Toto je čistý úlet a bordel, ktorý vlastne nemá na poli komiksov rovného. Fakt úplná chujovina, ktorá síce nenudí lebo furt sa deje nejaka blaznovina, ale ktorá bude slušné guilty pleasure a možno z tohto dôvodu (ale len z tohto) nábeh na menší kult. Ak Ezra niekoho nezabije. Ak dnešná generácia komiksakov čakala na svojho Batmana a Robina, má ho.

Keatona je na toto aj škoda, ten film mal potenciálne veľmi silné momenty, ale zabité divnym hoci snaživým Ezrom, a chaosom celého filmu, ktorý je akýsi hybrid medzi Snyderom, Wanom a Gunnom, ale úplný guláš.

Pozitívum je že Supergirl bola prekvapivo sexi/hot, mala niečo do seba.  

Po filme sme tam skoro pozerali na seba s ostatnými, že WTF was that. Možno druhý krát budem mať iný dojem, neviem, ale prvé dojmy sú takéto.

IMAX inak zbytočný tzn. ak niekto chce vyhodiť za IMAX peniaze, odporúčam Transformers 3D, tam sa to za tie prachy aj oplatí.
870672
3-4/10 Tak ľudia zlatí, ako sa hovorí, flaming dumpster fire. Ak niekto chce dôkaz že počas Covidu to niekde asi uletelo, a dosť, tu ho má. Toto je čistý úlet a bordel, ktorý vlastne nemá na poli komiksov rovného. Fakt úplná chujovina, ktorá síce nenudí lebo furt sa deje nejaka blaznovina, ale ktorá bude slušné guilty pleasure a možno z tohto dôvodu (ale len z tohto) nábeh na menší kult. Ak Ezra niekoho nezabije. Ak dnešná generácia komiksakov čakala na svojho Batmana a Robina, má ho. Keatona je na toto aj škoda, ten film mal potenciálne veľmi silné momenty, ale zabité divnym hoci snaživým Ezrom, a chaosom celého filmu, ktorý je akýsi hybrid medzi Snyderom, Wanom a Gunnom, ale úplný guláš. Pozitívum je že Supergirl bola prekvapivo sexi/hot, mala niečo do seba.   Po filme sme tam skoro pozerali na seba s ostatnými, že WTF was that. Možno druhý krát budem mať iný dojem, neviem, ale prvé dojmy sú takéto. IMAX inak zbytočný tzn. ak niekto chce vyhodiť za IMAX peniaze, odporúčam Transformers 3D, tam sa to za tie prachy aj oplatí.
5 -7
reagovat

6.5/10

Dal bych stejný hodnocení. Triky jsou často slabé, a na tak drahý blockbuster je to ostuda. Keaton mě bavil, špagetové vysvětlování timelines a mise v ruském podzemním bunkru fajn. Ezra se chová jako obvykle, tady je navíc dvojitá porce - dalo se to přežít. Akce s Affleckem ok, zachraňování mimin divný (Quicksilver si dal podobnou scénu v XM mnohem lépe). Bitka se Zodem překvapivě krátká, Kara skoro zbytečná. Speed Force fajn, camea mě převážně bavila (digitální? Nick s pavoukem + Clooney good, WW s lasem pravdy už moc ne). Mohli z toho vytřískat daleko víc, kdyby chtěli.
870669
Dal bych stejný hodnocení. Triky jsou často slabé, a na tak drahý blockbuster je to ostuda. Keaton mě bavil, špagetové vysvětlování timelines a mise v ruském podzemním bunkru fajn. Ezra se chová jako obvykle, tady je navíc dvojitá porce - dalo se to přežít. Akce s Affleckem ok, zachraňování [spoiler]mimin [/spoiler]divný (Quicksilver si dal podobnou scénu v XM mnohem lépe). Bitka se Zodem překvapivě krátká, Kara skoro zbytečná. Speed Force fajn, camea mě převážně bavila [spoiler](digitální? Nick s pavoukem + Clooney good, WW s lasem pravdy už moc ne)[/spoiler]. Mohli z toho vytřískat daleko víc, kdyby chtěli.
6.5/10
1 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se