Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku První reakce: dlouho očekávaný The Flash

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek
reaguje na: do_Od
U Eternals jsem usnul, protože to byla hrozná nuda. Takto si dobré komiksové filmy opravdu nepředstavuji. 
870264
U Eternals jsem usnul, protože to byla hrozná nuda. Takto si dobré komiksové filmy opravdu nepředstavuji. 
870129
2 -2
reagovat
Nejlepší Batman je Kevin Conroy.
870194
Nejlepší Batman je Kevin Conroy.
2 -2
reagovat
reaguje na: Koudy_Man
Affleck je náhodou TOP Batman ;)
870193
Affleck je náhodou TOP Batman *;)*
870190
3 -4
reagovat

Nepřekvapuje mě to

..."Měl to být údajně nejlepší komiksový film všech dob. Teda alespoň to o Flashovi tvrdili všelijací DC insideři, studioví šéfové, producenti, dokonce i samotný James Gunn, jehož z ranku celebrit podpořili ještě třeba Tom Cruise"...
Pokud by to byla pravda, tak by ten kdo stříhal trailery, byl ten nejneschopnější střihač na světě. Protože z toho sálala průměrnost na sto honů.
A i kdyby to byl nadprůměr, tak je tu ten jeden zásadní problém. A to, že nám hlavouni z DC už dlouho tvrdí, že tohle je konec. Že po tomhle se pojede od znova s čistým štítem. Tak proč by mě to tedy mělo zajímat? Proč sledovat postavy, které už neuvidím ve světě, který už nenavštívíme?
Nebo to brát jako rozlučku? S kým? S Flashem, který byl 5 minut v jednom přechozím filmu a nic o něm nevíme, nevypadá moc jako Flash a hraje ho nezajímavý herec? S Batfleckem, kterého nemá rád snad ani jeho představitel? Nebo s Keatonovým Batmanem, který žádnou rozlučku nepotřebuje, protože ho pohřbila už tragická pokračování v 90. letech?
Prostě tam není nic co by mě lákalo a spíš než toto, tak si raději znova dám ten samý příběh v téhle adaptaci nebo v komiksu. ?)
870190
..."Měl to být údajně nejlepší komiksový film všech dob. Teda alespoň to o [url=https://film.moviezone.cz/flash/trailery]Flashovi[/url] tvrdili všelijací DC insideři, studioví šéfové, producenti, dokonce i samotný James Gunn, jehož z ranku celebrit podpořili ještě třeba Tom Cruise"... Pokud by to byla pravda, tak by ten kdo stříhal trailery, byl ten nejneschopnější střihač na světě. Protože z toho sálala průměrnost na sto honů. A i kdyby to byl nadprůměr, tak je tu ten jeden zásadní problém. A to, že nám hlavouni z DC už dlouho tvrdí, že tohle je konec. Že po tomhle se pojede od znova s čistým štítem. Tak proč by mě to tedy mělo zajímat? Proč sledovat postavy, které už neuvidím ve světě, který už nenavštívíme? Nebo to brát jako rozlučku? S kým? S Flashem, který byl 5 minut v jednom přechozím filmu a nic o něm nevíme, nevypadá moc jako Flash a hraje ho nezajímavý herec? S Batfleckem, kterého nemá rád snad ani jeho představitel? Nebo s Keatonovým Batmanem, který žádnou rozlučku nepotřebuje, protože ho pohřbila už tragická pokračování v 90. letech? Prostě tam není nic co by mě lákalo a spíš než toto, tak si raději znova dám ten samý příběh v [url=https://www.csfd.cz/film/340217-liga-spravedlivych-zachrana-sveta/prehled/]téhle[/url] adaptaci nebo v komiksu. *?)*
Nepřekvapuje mě to
0 -1
reagují: David92
reagovat
reaguje na: The Joker
Chtěl jsem sem linknout toho Millera taky, protože s ním do puntíku souhlasím. 

Vzhledem k i zdejšímu přijetí Eternals ale mají diváci převážně to, co si zaslouží...
870129
Chtěl jsem sem linknout toho Millera taky, protože s ním do puntíku souhlasím.  Vzhledem k i zdejšímu přijetí Eternals ale mají diváci převážně to, co si zaslouží...
870120
2 -4
reagují: DarkSith
reagovat
Čakal som lepšie reakcie. Teraz štúdiu ostáva dúfať že embargo na anti-Ezra bulvár sa udrží tiež. Za to sa muselo platiť, lebo keď si človek prečíta ten zoznam všetkých jeho incidentov a faux pas od roku 2020...no podľa mňa si v štúdiu vytrhali všetky vlasy, to je proste regulerny blázon.

Podľa mňa ho seknu a do dvojky bude recast...to proste po týchto veciach inak skončiť nemôže. Len sa to diplomaticky hrá do autu kým nebude po premiére.
870128
Čakal som lepšie reakcie. Teraz štúdiu ostáva dúfať že embargo na anti-Ezra bulvár sa udrží tiež. Za to sa muselo platiť, lebo keď si človek prečíta ten zoznam všetkých jeho incidentov a faux pas od roku 2020...no podľa mňa si v štúdiu vytrhali všetky vlasy, to je proste regulerny blázon. Podľa mňa ho seknu a do dvojky bude recast...to proste po týchto veciach inak skončiť nemôže. Len sa to diplomaticky hrá do autu kým nebude po premiére.
0 0
reagovat
reaguje na: proust.d
Nj ale to je takovy to "tohle by bylo super, kdyby to reziroval Cameron". Na svete je dnes mozna 6-7 reziseru s x faktorem, ale zadny z nich to zjevne tocit nechce. A kdyz se zvoli nekdo ze skupinky pod nimi, tak to taky nemusi hned dobre dopadnou - viz asi Mangold s Indym. Ve vetsine pripadu se k tomu nahrnou "delnici" filmu, takze pokud neni vule udelat trebas 40-letyho Spideyho ve stylu Before Sunset, ale musi se jen teen Peter pred green-screeny, na kteryho pujdou i nejmensi... Joo, ta animovana forma mi pripada jako nejzajimavejsi cesta. A nemusi to byt divoky jak od Lorda s Millerem, rad bych videl trebas verzi od Clementse s Musketem. Navic jak dnes rostou rozpocty a blockbusterum se pak stejne doprava audiovizual styl ctrl+c ctrl+v... L&M to ted rekli presne: "Chris Miller says superhero fatigue doesn’t exist but “I believe it’s ‘a movie that feels like a movie I’ve seen a dozen times before’ fatigue. “The audience in the theater cannot be sustained on Easter eggs and reveals,” adds Phil Lord."
870120
Nj ale to je takovy to "tohle by bylo super, kdyby to reziroval Cameron". Na svete je dnes mozna 6-7 reziseru s x faktorem, ale zadny z nich to zjevne tocit nechce. A kdyz se zvoli nekdo ze skupinky pod nimi, tak to taky nemusi hned dobre dopadnou - viz asi Mangold s Indym. Ve vetsine pripadu se k tomu nahrnou "delnici" filmu, takze pokud neni vule udelat trebas 40-letyho Spideyho ve stylu Before Sunset, ale musi se jen teen Peter pred green-screeny, na kteryho pujdou i nejmensi... Joo, ta animovana forma mi pripada jako nejzajimavejsi cesta. A nemusi to byt divoky jak od Lorda s Millerem, rad bych videl trebas verzi od Clementse s Musketem. Navic jak dnes rostou rozpocty a blockbusterum se pak stejne doprava audiovizual styl ctrl+c ctrl+v... L&M to ted rekli presne: [i]"Chris Miller says superhero fatigue doesn’t exist but “I believe it’s ‘a movie that feels like a movie I’ve seen a dozen times before’ fatigue. “The audience in the theater cannot be sustained on Easter eggs and reveals,” adds Phil Lord."[/i]
870110
0 -1
reagují: do_Od
reagovat
Čaute. Já jen k těm hraným komiksům. Myslím, že mají co nabídnout. Koukal jsem teď na Antmana posledního a v rukou nějakýho výtvarnýho režiséra (a teda asi i vnějaký výtvarnější produkce) by to mohl být fakt krásný film. 

A celkově, z filmových komiksáren nemám pocit, že tam není místo pro audiovizuální rozvoj, ale spíš mám pocit, že se nikomu nechce dávat invence a peníze do něčeho takovýho (protože to vlastně klasický moviegoers neocení, a raději to hodí do marketingu... uf to je škoda, protože ty triky jsou hlavně v marvelu otřesný, nebo ty světy. tak moc jsem se těšil na dr. strange a paralelní světy a dostal jsem nějaký anonymni generovaný prostor, to samé teď v antmanovi, fuj fuj fuj)...

Strašně moc se těším, pokud někdo vezme dospělý komiksárny jako Animal man, Mister Miracle, a udělají je pořádně. Naštěstí i když Marvel je už trochu vydojený, tak DC má hodně dobrých námětů. Trochu mě mrzí, že Doom Patrol (které jsem objevil ještě před seriálem a v usa jsem zkupoval po sešitech, btw doopručuju, když nevíte co v NY, tak si domluvit nějaký nákupy komiksů z ebay, zatáhne vás to na místa a za lidma na který jinak nenatrefíte, kam se hrabou muzea) za mě trochu zaapdlo v televizi, je to jeden z nejsilnějších komiksů které znám.
870110
Čaute. Já jen k těm hraným komiksům. Myslím, že mají co nabídnout. Koukal jsem teď na Antmana posledního a v rukou nějakýho výtvarnýho režiséra (a teda asi i vnějaký výtvarnější produkce) by to mohl být fakt krásný film.  A celkově, z filmových komiksáren nemám pocit, že tam není místo pro audiovizuální rozvoj, ale spíš mám pocit, že se nikomu nechce dávat invence a peníze do něčeho takovýho (protože to vlastně klasický moviegoers neocení, a raději to hodí do marketingu... uf to je škoda, protože ty triky jsou hlavně v marvelu otřesný, nebo ty světy. tak moc jsem se těšil na dr. strange a paralelní světy a dostal jsem nějaký anonymni generovaný prostor, to samé teď v antmanovi, fuj fuj fuj)... Strašně moc se těším, pokud někdo vezme dospělý komiksárny jako Animal man, Mister Miracle, a udělají je pořádně. Naštěstí i když Marvel je už trochu vydojený, tak DC má hodně dobrých námětů. Trochu mě mrzí, že Doom Patrol (které jsem objevil ještě před seriálem a v usa jsem zkupoval po sešitech, btw doopručuju, když nevíte co v NY, tak si domluvit nějaký nákupy komiksů z ebay, zatáhne vás to na místa a za lidma na který jinak nenatrefíte, kam se hrabou muzea) za mě trochu zaapdlo v televizi, je to jeden z nejsilnějších komiksů které znám.
4 -2
reagují: The Joker
reagovat
No pročítal jsem si ty recenze a je to celkem sranda. Recenze typu "Ezra Miller je kokot takže se mi ten film nelíbí." jsou k popukání. Rotten tomatoes jsou joke už dlouhou dobu.  
870097
No pročítal jsem si ty recenze a je to celkem sranda. Recenze typu "Ezra Miller je kokot takže se mi ten film nelíbí." jsou k popukání. Rotten tomatoes jsou joke už dlouhou dobu.  
3 0
reagovat
"Převážně tak bude záležet primárně na tom, jestli vám bezduchá barevná akční komedie s Batmanem, Supergirl a Flashem ke spokojenosti stačí"
Uf, tak to jsem se úplně zděsil, když jsem tohle četl...asi budu po zbytek života předstírá, že film neexistuje :D od temnýho rytíře k tomuhle :-
870066
"Převážně tak bude záležet primárně na tom, jestli vám bezduchá barevná akční komedie s Batmanem, Supergirl a Flashem ke spokojenosti stačí" Uf, tak to jsem se úplně zděsil, když jsem tohle četl...asi budu po zbytek života předstírá, že film neexistuje *:D* od temnýho rytíře k tomuhle *:-*
1 0
reagovat
S Tonym tady orodujem za animovane comicsy uz nejaky mesic... :) Joo, v ty hrany podobe uz moc asi neni s cim prijit. Vlastne cim dal vic ocenuji Reevese, i kdyz porad si myslim, ze to melo byt o 30 minut kratsi. :) Flash... WB to hajpovali a realita zjevne tak dobra neni. Na druhou stranu, co by za takove prijeti dali u BvS a prvni Squad? Spousta veci mohla byt jinak. Plus faktem proste je, ze vyrazne se dnes povede mozna jeden blockbuster z sesti, sedmi.
870064
S Tonym tady orodujem za animovane comicsy uz nejaky mesic... :) Joo, v ty hrany podobe uz moc asi neni s cim prijit. Vlastne cim dal vic ocenuji Reevese, i kdyz porad si myslim, ze to melo byt o 30 minut kratsi. :) Flash... WB to hajpovali a realita zjevne tak dobra neni. Na druhou stranu, co by za takove prijeti dali u BvS a prvni Squad? Spousta veci mohla byt jinak. Plus faktem proste je, ze vyrazne se dnes povede mozna jeden blockbuster z sesti, sedmi.
6 0
reagovat
Přiznám se, že bych se bez hraných komiksových filmů obešel úplně. Animovaný Spider-Man ukazuje skutečný potenciál komiksových filmů a jejich podání v live action podobě prostě působí nekomiksově. Komiksy jsou grafickým dílem a odtržením grafické stránky dochází k výrazné ztrátě osobitosti tohoto žánru. Samozřejmě čest výjimkám, jako je Sin City.
870063
Přiznám se, že bych se bez hraných komiksových filmů obešel úplně. Animovaný Spider-Man ukazuje skutečný potenciál komiksových filmů a jejich podání v live action podobě prostě působí nekomiksově. Komiksy jsou grafickým dílem a odtržením grafické stránky dochází k výrazné ztrátě osobitosti tohoto žánru. Samozřejmě čest výjimkám, jako je Sin City.
6 -4
reagovat
Presne nejak takto sme to asi všetci čakali...
870062
Presne nejak takto sme to asi všetci čakali...
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se