Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hypnotik: Recenze

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek

5/10

Tak nebudeme si nic nalhávat, největší "benefit" Rodriguezových produkcí už pěknou řádku let je fakt, že díky jeho osobě dostávají vcelku pravidelně spousty lidí v domovském Austinu a jeho okolí práci (o členech jeho početné rodiny ani nemluvě:D). Sem tam z toho vznikne stylová pecka typu Alita, sem tam relativně zábavný brak typu Machete a sem tam laciné a nenáročné žánrové béčko na jedno zhlédnutí (v podstatě všechno ostatní). Jako je třeba tohle.

Jasně, audiovizuál nijak zvlášť nenadchne, nejrůznější klišé se tady objevují každou chvíli (trauma po ztrátě potomka prostě nikdy nezklame a parťák, se kterým to nedopadne dobře, je taky taková neselhávající klasika), většina hereckého osazenstva jede na autopilota (což je škoda hlavně v případě Fichtnera) a po příběhové stránce kombinace Scanners a Inception žádné ceny za originalitu (vlastně ani za nic jiného:D) sbírat nebude, ale příběhově to kupodivu dává nějaký smysl a děj se s postupujícím časem nerozpadne, jak jsem se původně obával (plus i na nějaké ty "překvapivé zvraty" tady dojde), díky rozumné stopáži má film slušné tempo, nízký rozpočet je sice znát (třeba na trikových scénách "ohýbání reality", kterých je úplné minimum), ale několika trochu rozmáchlejších scén se divák přesto dočká a "nečekaná" potitulkovka docela pobavila, byť neúmyslně (titul "nejsilnějšího/nejmocnějšího hypnotika" je očividně putovní:D).

Znovu to s největší pravděpodobností už nikdy neuvidím (proč taky?), ale jako jednorázová záležitost to účel (nenudit se a netrpět, místy se dokonce mírně bavit) víceméně splnilo, tj. asi maximum možného bylo dosaženo. 
870558
Tak nebudeme si nic nalhávat, největší "benefit" Rodriguezových produkcí už pěknou řádku let je fakt, že díky jeho osobě dostávají vcelku pravidelně spousty lidí v domovském Austinu a jeho okolí práci (o členech jeho početné rodiny ani nemluvě*:D*). Sem tam z toho vznikne stylová pecka typu Alita, sem tam relativně zábavný brak typu Machete a sem tam laciné a nenáročné žánrové béčko na jedno zhlédnutí (v podstatě všechno ostatní). Jako je třeba tohle. Jasně, audiovizuál nijak zvlášť nenadchne, nejrůznější klišé se tady objevují každou chvíli ([spoiler]trauma po ztrátě potomka[/spoiler] prostě nikdy nezklame a [spoiler]parťák, se kterým to nedopadne dobře,[/spoiler] je taky taková neselhávající klasika), většina hereckého osazenstva jede na autopilota (což je škoda hlavně v případě Fichtnera) a po příběhové stránce kombinace Scanners a Inception žádné ceny za originalitu (vlastně ani za nic jiného*:D*) sbírat nebude, ale příběhově to kupodivu dává nějaký smysl a děj se s postupujícím časem nerozpadne, jak jsem se původně obával (plus i na nějaké ty "překvapivé zvraty" tady dojde), díky rozumné stopáži má film slušné tempo, nízký rozpočet je sice znát (třeba na trikových scénách "ohýbání reality", kterých je úplné minimum), ale několika trochu rozmáchlejších scén se divák přesto dočká a "nečekaná" potitulkovka docela pobavila, byť neúmyslně (titul [spoiler]"nejsilnějšího/nejmocnějšího hypnotika"[/spoiler] je očividně putovní*:D*). Znovu to s největší pravděpodobností už nikdy neuvidím (proč taky?), ale jako jednorázová záležitost to účel (nenudit se a netrpět, místy se dokonce mírně bavit) víceméně splnilo, tj. asi maximum možného bylo dosaženo. 
5/10
0 0
reagovat
Dobrý béčko. Já se bavil. Škoda, že to netočil Nolan ve formě. Ale i tak 7/10

Hlavně to mělo 90 minut, haleluja!
869902
Dobrý béčko. Já se bavil. Škoda, že to netočil Nolan ve formě. Ale i tak 7/10 Hlavně to mělo 90 minut, haleluja!
0 0
reagovat
reaguje na: dreamy
Já se v půlce přestal snažit vnímat. Neuvěřitelná srágora...
869881
Já se v půlce přestal snažit vnímat. Neuvěřitelná srágora...
869734
0 0
reagovat
první polovina je strašně ale strašně retardovaná: hromadná bouračka, tak z dodávky vyskáče hromada agentů.. pak se začne v bance kde mají agenta střílet, lidi zdrhaj a křičej, uteče nwm 10 minut akce, dalši auto bourá a střih - agenti stojí pořád na tom stejným místě:D
Navíc celá ta hypnozá je vlastně síla a každej je Jedi..LOL

No ale pak v půlce přijde twist a cela druhá polovina je komickej blábol, kde je všechno k smíchu..nejvíc vedou důchodci ve slowmotionu jak brokovnicí kosí červený sáčka:D

Odpad..
869734
první polovina je strašně ale strašně retardovaná: [spoiler]hromadná bouračka, tak z dodávky vyskáče hromada agentů.. pak se začne v bance kde mají agenta střílet, lidi zdrhaj a křičej, uteče nwm 10 minut akce, dalši auto bourá a střih - agenti stojí pořád na tom stejným místě*:D* Navíc celá ta hypnozá je vlastně síla a každej je Jedi..LOL[/spoiler] No ale pak v půlce přijde [spoiler]twist a cela druhá polovina je komickej blábol, kde je všechno k smíchu..nejvíc vedou důchodci ve slowmotionu jak brokovnicí kosí červený sáčka*:D* [/spoiler]Odpad..
1 0
reagují: Likan7
reagovat
Já měl jen tři a nestačilo to.
869731
Já měl jen tři a nestačilo to.
0 0
reagovat
reaguje na: Cival
Je to jako dát si osm piv a vyrazit na koncert AC/DC Osová Bítýška tribute. Člověk si to svým způsobem užije, ale nikomu by to nedoporučil. 
869725
Je to jako dát si osm piv a vyrazit na koncert AC/DC Osová Bítýška tribute. Člověk si to svým způsobem užije, ale nikomu by to nedoporučil. 
869724
4 0
reagovat
S tema 6/10 jste se posrali ne?;)
869724
S tema 6/10 jste se posrali ne?;)
4 0
reagují: Mr. Hlad
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se