Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku The Last Voyage of the Demeter: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: NiChoLai
Na ten som uplne zabudol, mas pravdu :D
865449
Na ten som uplne zabudol, mas pravdu *:D*
865417
0 0
reagovat
reaguje na: Will
Tak se už jmenuje ten film s Evansem...ne? 
865417
Tak se už jmenuje ten film s Evansem...ne? 
865398
1 0
reagují: Will
reagovat
renfield 2: drakulova krvava plavba
865409
renfield 2: drakulova krvava plavba
7 0
reagovat
Drakula: zrodenie legendy.

Mimochodom videl som D&D s SK titulkami a zase raz nejakeho genia napadlo prekladat vsetky vyznamove mena. Krasa striedala nadheru.
865398
Drakula: zrodenie legendy. Mimochodom videl som D&D s SK titulkami a zase raz nejakeho genia napadlo prekladat vsetky vyznamove mena. Krasa striedala nadheru.
2 -2
reagují: NiChoLai
reagovat
Posledni vyprava: More a Demeter 
865396
Posledni vyprava: More a Demeter 
2 0
reagovat
reaguje na: Freddy33
toto! SK distribútori majú tiež fetiš na využitie zložených názvov za použitia dvojbodky :D čakám niečo na štýl Demeter: Drakula prichádza, Drakula: krvavá plavba, alebo aspoň Drakula: posledná cesta lode Demeter (to "lode" tam proste musí byť, aby všetci pochopili!!!)
865394
toto! SK distribútori majú tiež fetiš na využitie zložených názvov za použitia dvojbodky *:D* čakám niečo na štýl Demeter: Drakula prichádza, Drakula: krvavá plavba, alebo aspoň Drakula: posledná cesta lode Demeter (to "lode" tam proste musí byť, aby všetci pochopili!!!)
865383
3 0
reagovat
Očekávám něco ve stylu:
Drákula: poslední plavba
865383
Očekávám něco ve stylu: Drákula: poslední plavba
1 0
reagují: Ravenous
reagovat
reaguje na: do_Od
Ne, nic jiného, to jsem přesně myslel :+
865378
Ne, nic jiného, to jsem přesně myslel *:+*
865374
1 0
reagovat
reaguje na: cervidus
O to nejde, to byl jen příklad debilniho prekladu:D
Tady se Dracula netají.
Blbě jsem to napsal8)
865377
O to nejde, to byl jen příklad debilniho prekladu*:D* Tady se Dracula netají. Blbě jsem to napsal*8)*
865376
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Lidí co reálně četli román nebo si pamatují jméno lodi mihnuvší se v Coppolově filmu tolik nebude, ale nemyslím, že by přítomnost Draculy tady měla fungovat jako nějaký šokující twist...
Imho už ho ukázali v traileru (i když tam možná nepadlo jeho jméno?) - jo, na můj vkus až příliš (ale stejně se těším... jen se budu snažit dalším trailerům asi spíš vyhnout.. což bude zatraceně těžké :D)
865376
Lidí co reálně četli román nebo si pamatují jméno lodi mihnuvší se v Coppolově filmu tolik nebude, ale nemyslím, že by přítomnost Draculy tady měla fungovat jako nějaký šokující twist... Imho už ho ukázali v traileru (i když tam možná nepadlo jeho jméno?) - jo, na můj vkus až příliš (ale stejně se těším... jen se budu snažit dalším trailerům asi spíš vyhnout.. což bude zatraceně těžké :D)
865375
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Jsou to čeští distributoři, kteří pojmenovali Deep Rising - Chobotnice - aby tak pokazili zásadní zvrat.
Takže očekávám něco jako Dracula na cestách.
865375
Jsou to čeští distributoři, kteří pojmenovali Deep Rising - Chobotnice - aby tak pokazili zásadní zvrat. Takže očekávám něco jako Dracula na cestách.
4 0
reagují: cervidus
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Je to protože by to měl být rod ženský, nebo ještě z nějakého jiného důvodu?
865374
Je to protože by to měl být rod ženský, nebo ještě z nějakého jiného důvodu?
865365
1 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
Skvělý nápad na film o legendě tolikrát zpracované, že jsem myslel že z ní už nic originálního snad vykutat nepůjde. A tomuhle režisérovi (a obsazení) i celkem věřím že to bude atmosférická pecka.
865368
Skvělý nápad na film o legendě tolikrát zpracované, že jsem myslel že z ní už nic originálního snad vykutat nepůjde. A tomuhle režisérovi (a obsazení) i celkem věřím že to bude atmosférická pecka.
3 -1
reagovat
reaguje na: Papricek
Dost možná jsi to tak sám myslel - pouze z toho smajlíku se to bohužel úplně nepozná - tak jenom pro jistotu rozepíšu zcela po lopatě, že "Poslední cesta Demetera" by samozřejmě nebyl ani tak název dobrý jako vrcholně ignorantský - takže by mě od českého distributora vlastně ani moc nepřekvapil... ;)
865365
Dost možná jsi to tak sám myslel - pouze z toho smajlíku se to bohužel úplně nepozná - tak jenom pro jistotu rozepíšu zcela po lopatě, že "Poslední cesta Demetera" by samozřejmě nebyl ani tak název dobrý jako vrcholně ignorantský - takže by mě od českého distributora vlastně ani moc nepřekvapil... *;)*
865331
2 0
reagují: do_Od
reagovat
Zrovna k Draculovi mi takéto vyložene animálne stvárnenie zrovna nesedí, ale materiál vyzerá luxusne. 
865363
Zrovna k Draculovi mi takéto vyložene animálne stvárnenie zrovna nesedí, ale materiál vyzerá luxusne. 
2 0
reagovat
Super námět i provedení. Jen bych ocenil, kdyby v traileru bylo zobrazení drakuly co nejmíň. Mělo by to lepší efekt. 8)
865340
Super námět i provedení. Jen bych ocenil, kdyby v traileru bylo zobrazení drakuly co nejmíň. Mělo by to lepší efekt. *8)*
4 0
reagovat
Nic jsem od toho nečekal a ono to nevypadá vůbec špatně. Snad jen sem čekal, že bude zabíjení trochu víc rafinovanější, než nějaká otevřená konfrontace jak je vidět v závěru.
Zase na druhou stranu, kdo čet předlohu, tak moc dobře ví jak to dopadne a já mám tenhle typ konců v hororech moc rád 8)
Držím palce ať se to povede.
865335
Nic jsem od toho nečekal a ono to nevypadá vůbec špatně. Snad jen sem čekal, že bude zabíjení trochu víc rafinovanější, než nějaká otevřená konfrontace jak je vidět v závěru. Zase na druhou stranu, kdo čet předlohu, tak moc dobře ví jak to dopadne a já mám tenhle typ konců v hororech moc rád *8)* Držím palce ať se to povede.
4 0
reagovat
Vypadá to velice dobře, věřím že i výsledný film bude minimálně nadprůměrný. 
Režisér dokázal už v The Autopsy of Jane Doe navodit velmi nepříjemnou a děsivou atmosféru a tady to pracuje na podobném principu.
Do toho sympatický casting (Dastmalchiana není nikdy dost) dobře vypadající monstrum, i náznaky kvalitní brutality.
Zařazuji do TOP 10 letošních vyhlížených filmů.
865334
Vypadá to velice dobře, věřím že i výsledný film bude minimálně nadprůměrný.  Režisér dokázal už v The Autopsy of Jane Doe navodit velmi nepříjemnou a děsivou atmosféru a tady to pracuje na podobném principu. Do toho sympatický casting (Dastmalchiana není nikdy dost) dobře vypadající monstrum, i náznaky kvalitní brutality. Zařazuji do TOP 10 letošních vyhlížených filmů.
1 0
reagovat
Vypadá to dobře. A "Poslední cesta Demetera" bude dobrý název:D
865331
Vypadá to dobře. A "Poslední cesta Demetera" bude dobrý název*:D*
6 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
No tak to jo:+. Konečně to vyšlo a někoho napadlo využít ten segment "kapitánova deníku" ze Stokerova románu pro pořádně atmosférický hororový monstr retro trip. Tahle část románu mi vždy přišla jako skvělá premisa k samostatnému příběhu ala Alien a Nostromo a litoval jsem, že většina adaptací se jí věnuje jen minimálně, případně pro jistotu vůbec. 

Vypadá to dost velkoryse, atmosféra hodně slušná, pan domácí působí jako pěkný badass, o nějaký gore možná taky nebude nouze a palec nahoru za převážně neznámý casting, díky čemuž snad bude v průběhu děje méně jasné, v jakém pořadí pošlou tvůrci tu kterou postavu na střídačku a kdo to eventuálně na konci přežije (doufám, že se budou držet předlohy a z posádky to nepřežije vůbec nikdo). Potud vše v naprostém pořádku. Jediná neznámá je pro mě Øvredal, od kterého mi opravdu sedlo jen The Autopsy of Jane Doe, zatímco zbytek je pouze "víceméně ok". Snad si tady vybere (nej)silnější chvilku a klapne to.
865330
No tak to jo*:+*. Konečně to vyšlo a někoho napadlo využít ten segment "kapitánova deníku" ze Stokerova románu pro pořádně atmosférický hororový monstr retro trip. Tahle část románu mi vždy přišla jako skvělá premisa k samostatnému příběhu ala Alien a Nostromo a litoval jsem, že většina adaptací se jí věnuje jen minimálně, případně pro jistotu vůbec.  Vypadá to dost velkoryse, atmosféra hodně slušná, pan domácí působí jako pěkný badass, o nějaký gore možná taky nebude nouze a palec nahoru za převážně neznámý casting, díky čemuž snad bude v průběhu děje méně jasné, v jakém pořadí pošlou tvůrci tu kterou postavu na střídačku a kdo to eventuálně na konci přežije [spoiler](doufám, že se budou držet předlohy a z posádky to nepřežije vůbec nikdo)[/spoiler]. Potud vše v naprostém pořádku. Jediná neznámá je pro mě Øvredal, od kterého mi opravdu sedlo jen The Autopsy of Jane Doe, zatímco zbytek je pouze "víceméně ok". Snad si tady vybere (nej)silnější chvilku a klapne to.
4 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se