Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Marvels: Teaser

příspěvky 121 - 140 Napsat příspěvek
reaguje na: duro
Ešte odporúčam zhliadnuť pár propagačných videí k novým seriálom a filmom. Nikto nevie aktivistov odstaviť od tohoto konceptu. Je to až nepochopiteľné ako so strachom štúdia doslova leju prachy do hajzla aby bola jedna skupina spokojna. Napríklad seriál Velma je toho krásnym príkladom.
864929
Ešte odporúčam zhliadnuť pár propagačných videí k novým seriálom a filmom. Nikto nevie aktivistov odstaviť od tohoto konceptu. Je to až nepochopiteľné ako so strachom štúdia doslova leju prachy do hajzla aby bola jedna skupina spokojna. Napríklad seriál Velma je toho krásnym príkladom.
864918
8 -2
reagovat
reaguje na: maddy1111
Zaprvé názor dvaceti lidí na MZ =/= názor většinový. A i kdyby byl, pořád je to jen názor, stejný jako ten můj. 

Můj názor je, že je tenhle trailer v pohodě, podstatně lepší, jak trailery na Black Adama, Blue Beetlea, Shazama, což je teda asi trochu DC problém, protože Marvel zvládl i na toho Ant-Mana upéct jeden kvalitní trailer. A pak jsem v kině umíral. Nicméně ano, já se bavil i na čtvrtém Thorovi, i u She-Hulk. U She-Hulk byla polovina té zábavy o tom, jak hrozně to sralo všechny ostatní. ;) A nevidím na tom vůbec nic špatného, asi protože nemám potřebu tady tyhle věci trapně hrotit.

Já si totiž na rozdíl od spousty ostatních dokážu užít i filmy, do jejichž cílovky na papíře nespadám. Co rozhodně nemám je potřeba brečet v každém komentáři nad tím, jak netočí filmy pro mě, jak to jde celé do háje, nebo jak mají ostatní smutný vkus, když se jim nelíbí to samé, co mě. To bude ten primární rozdíl. 
864928
Zaprvé názor dvaceti lidí na MZ =/= názor většinový. A i kdyby byl, pořád je to jen názor, stejný jako ten můj.  Můj názor je, že je tenhle trailer v pohodě, podstatně lepší, jak trailery na Black Adama, Blue Beetlea, Shazama, což je teda asi trochu DC problém, protože Marvel zvládl i na toho Ant-Mana upéct jeden kvalitní trailer. A pak jsem v kině umíral. Nicméně ano, já se bavil i na čtvrtém Thorovi, i u She-Hulk. U She-Hulk byla polovina té zábavy o tom, jak hrozně to sralo všechny ostatní. *;)* A nevidím na tom vůbec nic špatného, asi protože nemám potřebu tady tyhle věci trapně hrotit. Já si totiž na rozdíl od spousty ostatních dokážu užít i filmy, do jejichž cílovky na papíře nespadám. Co rozhodně nemám je potřeba brečet v každém komentáři nad tím, jak netočí filmy pro mě, jak to jde celé do háje, nebo jak mají ostatní smutný vkus, když se jim nelíbí to samé, co mě. To bude ten primární rozdíl. 
864924
19 -23
reagovat
Koho furt zajímají pláštěnky proti jiným pláštěnkám ve světě Marvelu. Dejte do filmu zase scénu kde hrdina zachrání 100 lidí a ne takové hovna. Když tam nabíhají ti černí zaporaci na začátku tak mě hned napadli Power Rangers.....
864927
Koho furt zajímají pláštěnky proti jiným pláštěnkám ve světě Marvelu. Dejte do filmu zase scénu kde hrdina zachrání 100 lidí a ne takové hovna. Když tam nabíhají ti černí zaporaci na začátku tak mě hned napadli Power Rangers.....
6 0
reagovat
reaguje na: duro
Toto tu má hlavne okrem chabého teaseru ešte aj úplne tragické testovacie projekcie kvôli ktorým sa film odsunul na november a robí pár pretáčiek, takže to fakt nemôže ani z komerčného (tipujem hroznú word of mouth) , ani z kvalitatívneho hľadiska dopadnúť akokoľvek dobre.

Proste keď niečo vyzerá ako hovno, smrdí ako hovno, tak to proste je to hovno a nijak to nezamaskuješ
864926
Toto tu má hlavne okrem chabého teaseru ešte aj úplne tragické testovacie projekcie kvôli ktorým sa film odsunul na november a robí pár pretáčiek, takže to fakt nemôže ani z komerčného (tipujem hroznú word of mouth) , ani z kvalitatívneho hľadiska dopadnúť akokoľvek dobre. Proste keď niečo vyzerá ako hovno, smrdí ako hovno, tak to proste je to hovno a nijak to nezamaskuješ
864922
6 -1
reagovat
reaguje na: duro
Konečne niekto napísal presne to co si j myslím :D ešte nezabudni jednu špecialitu. Nie len ze nahradia. Ešte z  pôvodného hrdinu spravia úplného idiota Luke alebo ho rovno zabijú Connor. Pretože toto nie je len patent u Disney ho. Inak prípravný na nového Indiho ? Tam sa udeje presne to iste.
864925
Konečne niekto napísal presne to co si j myslím *:D* ešte nezabudni jednu špecialitu. Nie len ze nahradia. Ešte z  pôvodného hrdinu spravia úplného idiota Luke alebo ho rovno zabijú Connor. Pretože toto nie je len patent u Disney ho. Inak prípravný na nového Indiho ? Tam sa udeje presne to iste.
864918
5 -1
reagovat
reaguje na: rush
"Do_Od ma fakt hrozný vkus na filmy

Vkus je jedna vec, komu sa to páči, nech si to užije, to je úplne v pohode, ale toto tu sa už fakt rovná absolútne zaslepenému fan-boyovi. Sorry.
She-Hulk seriál (4*), Thor: Love and Thunder (4*), The Marvels Teaser (4*), kto tam fakt nevidí ten extrémny kvalitatívny úpadok a príklon k totalnej infantilnosti, tak by mal nechať o tých filmoch asi písať iných, pretože inak sa MovieZone bude len čoraz viac odklonovat od vkusu jej čitateľov (viď komentáre v tejto diskusii)
... I keď asi chápem, že o tom už písať nikto iný okrem Do_Oda na MZ nechce, pretože si fakt neviem predstaviť Rimsyho, Civala, ani Hlada ako ich filmovo vzruší nejaká She-Hulk alebo Ms. Marvel
864924
"[i]Do_Od ma fakt hrozný vkus na filmy[/i]"  Vkus je jedna vec, komu sa to páči, nech si to užije, to je úplne v pohode, ale toto tu sa už fakt rovná absolútne zaslepenému fan-boyovi. Sorry. She-Hulk seriál (4*), Thor: Love and Thunder (4*), The Marvels Teaser (4*), kto tam fakt nevidí ten extrémny kvalitatívny úpadok a príklon k totalnej infantilnosti, tak by mal nechať o tých filmoch asi písať iných, pretože inak sa MovieZone bude len čoraz viac odklonovat od vkusu jej čitateľov (viď komentáre v tejto diskusii) ... I keď asi chápem, že o tom už písať nikto iný okrem Do_Oda na MZ nechce, pretože si fakt neviem predstaviť Rimsyho, Civala, ani Hlada ako ich filmovo vzruší nejaká She-Hulk alebo Ms. Marvel
864909
16 -3
reagují: do_Od
reagovat
Kdo je to Boomer?
864923
Kdo je to [i]Boomer[/i]?
3 -1
reagují: kfk
reagovat
reaguje na: rush
Už Guardians vraj majú slabšie predpredaje ako Ant-Man 3 (uffffff), takže toto nemá najmenšiu šancu.
864922
Už Guardians vraj majú slabšie predpredaje ako Ant-Man 3 (uffffff), takže toto nemá najmenšiu šancu.
864920
7 -1
reagují: maddy1111
reagovat
Vypadá to překvapivě zábavně (ten útok? koťat musí být v samotném filmu, nejen v traileru :D ).
Ms. Marvel mě bavila dost, díky postavě Kamaly, která se tady celou dobu tváří jako Trekkie, kterému řekli, že to všechno je skutečné, mě asi bude bavit i ve filmu. Holky vypadají, že se dostatečně vyblbly na to, aby to mělo minimálně dobrou atmosféru.
Když si to blbnutí přiznají hned na začátku (a nebudou předstírat těžkou osudovost jako u Ant-Mana, kde to pak víceméně byla komedie), tak za mě OK. 
Akorát tu shitstorm, která se kolem toho rozpoutá, nechci asi ani vidět. I proto chci, aby to bylo dobré (navzdory "dám tomu 1/10, aniž bych to viděl" či "dám tomu 10/10, aniž bych to viděl" výměnám).
864921
Vypadá to překvapivě zábavně (ten útok? koťat musí být v samotném filmu, nejen v traileru *:D* ). Ms. Marvel mě bavila dost, díky postavě Kamaly, která se tady celou dobu tváří jako Trekkie, kterému řekli, že to všechno je skutečné, mě asi bude bavit i ve filmu. Holky vypadají, že se dostatečně vyblbly na to, aby to mělo minimálně dobrou atmosféru. Když si to blbnutí přiznají hned na začátku (a nebudou předstírat těžkou osudovost jako u Ant-Mana, kde to pak víceméně byla komedie), tak za mě OK.  Akorát tu shitstorm, která se kolem toho rozpoutá, nechci asi ani vidět. I proto chci, aby to bylo dobré (navzdory "dám tomu 1/10, aniž bych to viděl" či "dám tomu 10/10, aniž bych to viděl" výměnám).
9 -3
reagovat
reaguje na: duro
Já bych se divil kdyby tohle dalo 500 milionů celosvětově, bych tipl i horší výsledek jak Ant-Man:D:+
864920
Já bych se divil kdyby tohle dalo 500 milionů celosvětově, bych tipl i horší výsledek jak Ant-Man*:D**:+*
864918
5 -1
reagují: duro
reagovat
LOL to bude sračka. 

S pozdravem
Proud Boomer
864919
LOL to bude sračka.  S pozdravem Proud Boomer
7 -2
reagovat
"Zamerané na 12-ročné dievčatá." Áno, očividne. Som ohromne zvedavý, ako sa Marvelu (a Disney) z dlhodobého hľadiska vyplatí táto stratégia.

Dosť ma baví ten celkový koncept, ako Disney pôvodne kúpil Marvel (a SW) preto, že chcel mať aj nejaké "chlapčenské značky". No a postupne v oboch IP vymordovali v podstate všetkých klasických hrdinov (ktorí tie značky preslávili a priviedli na komerčný vrchol) a postupne ich nahradili absolútne nudnými a často dokonca nenávidenými princezničkami. Fakt dobrá práca, a som ohromne zvedavý na ten dlhodobý komerčný efekt. Myslím, že výsledky už začínajú byť evidentné. :D
864918
"Zamerané na 12-ročné dievčatá." Áno, očividne. Som ohromne zvedavý, ako sa Marvelu (a Disney) z dlhodobého hľadiska vyplatí táto stratégia. Dosť ma baví ten celkový koncept, ako Disney pôvodne kúpil Marvel (a SW) preto, že chcel mať aj nejaké "chlapčenské značky". No a postupne v oboch IP vymordovali v podstate všetkých klasických hrdinov (ktorí tie značky preslávili a priviedli na komerčný vrchol) a postupne ich nahradili absolútne nudnými a často dokonca nenávidenými princezničkami. Fakt dobrá práca, a som ohromne zvedavý na ten dlhodobý komerčný efekt. Myslím, že výsledky už začínajú byť evidentné. *:D*
18 -2
reagovat
Captain Marvel je iba vďaka Furymu na 4/10. Toto zaváňa ešte viac :-
864917
Captain Marvel je iba vďaka Furymu na 4/10. Toto zaváňa ešte viac *:-*
4 -1
reagovat
Tohle bylo hrozný peklo. U čtvrtého Thora nebo druhého Strange trailery rozhodně nezpůsobily, že bych očekával nějak slabý film, zkamání nastalo až v kině. Dokonec i Ethernals dokázaly celkem tu sračkoidnost maskovat. Ale tohle na mě přímo řve "Vyhni se kinu obloukem". Mě přijde, že ty postavy často gestikulují podobně jako v českých komediích, na které "rád" chodí Rimsy. Pár let po Endgamu tohle, smutný příběh.
864916
Tohle bylo hrozný peklo. U čtvrtého Thora nebo druhého Strange trailery rozhodně nezpůsobily, že bych očekával nějak slabý film, zkamání nastalo až v kině. Dokonec i Ethernals dokázaly celkem tu sračkoidnost maskovat. Ale tohle na mě přímo řve "Vyhni se kinu obloukem". Mě přijde, že ty postavy často gestikulují podobně jako v českých komediích, na které "rád" chodí Rimsy. Pár let po Endgamu tohle, smutný příběh.
9 -1
reagovat

blbina

až mi je za SLJ trápne
864915
až mi je za SLJ trápne
blbina
2 -1
reagovat
reaguje na: duro
jj, good point, veď ja toho Ant-Mana 3 aj zámerne odďaľujem :D už po Thorovi 4 to mal u mňa Marvel poriadne nahnuté, takže po Antmanovi to s ním asi zabalím po 15 rokoch úplne... minimálne čo sa týka kina
864913
jj, good point, veď ja toho Ant-Mana 3 aj zámerne odďaľujem *:D* už po Thorovi 4 to mal u mňa Marvel poriadne nahnuté, takže po Antmanovi to s ním asi zabalím po 15 rokoch úplne... minimálne čo sa týka kina
864908
6 0
reagovat
reaguje na: Mr.Nobody
To už nikdo nekontroluje! Feige už má je zaslepeny růžový brejle a koupe se v bazénu s dolary!
864912
To už nikdo nekontroluje! Feige už má je zaslepeny růžový brejle a koupe se v bazénu s dolary!
864910
4 -1
reagovat
Neurazi me to. Asi je to nizkym ocekavanim, ale "fazovani" sice neni uplne originalni zapletka, ale zas tolik jich v pop povedomi nebylo. Co ale uplne krici ze vseho toho materialu predstaveneho, je prazdnota. Tohle ma byt film do kin? 
864911
Neurazi me to. Asi je to nizkym ocekavanim, ale "fazovani" sice neni uplne originalni zapletka, ale zas tolik jich v pop povedomi nebylo. Co ale uplne krici ze vseho toho materialu predstaveneho, je prazdnota. Tohle ma byt film do kin? 
9 0
reagovat
Ľudia ktorí na Marvel niekedy na začiatku nadávali že sypú filmy ako na pásovej výrobe ,sa  pri tomto už len musia pýtať kde je niekto kto ten proces a výsledný produkt ku*va kontroluje:- lebo mi príde že to už je len čisto zautomatizovaná dielňa:D:D
864910
Ľudia ktorí na Marvel niekedy na začiatku nadávali že sypú filmy ako na pásovej výrobe ,sa  pri tomto už len musia pýtať kde je niekto kto ten proces a výsledný produkt ku*va kontroluje*:-* lebo mi príde že to už je len čisto zautomatizovaná dielňa*:D**:D*
4 0
reagují: rush
reagovat
Ten teaser je bizarní peklo! Viděl sem ho celý a nikdy více znovu ho vidět nechci! Vypadá to na ještě  větší průser jak Ant-Man! To už se v Marvelu fakt zaměřují na publikum infantilnich desetiletych děti? holčiček? Cpát  humor za každou cenu to je fakt na pěst, co teď jedou u Marvelu to je děs, kdo jsou doby Marvelu z první až třetí fáze, kdy se to tam cpe hrozně na sílu !
Tohle si nezaslouží ani tu jednu hvězdu!

Do_Od ma fakt hrozný vkus na filmy...
864909
Ten teaser je bizarní peklo! Viděl sem ho celý a nikdy více znovu ho vidět nechci! Vypadá to na ještě  větší průser jak Ant-Man! To už se v Marvelu fakt zaměřují na publikum infantilnich desetiletych děti? holčiček? Cpát  humor za každou cenu to je fakt na pěst, co teď jedou u Marvelu to je děs, kdo jsou doby Marvelu z první až třetí fáze, kdy se to tam cpe hrozně na sílu ! Tohle si nezaslouží ani tu jednu hvězdu! Do_Od ma fakt hrozný vkus na filmy...
16 -7
reagují: maddy1111
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se